1 Ιουν 2017

Συνάντηση με τον Διοικητή Ναυστάθμου Σαλαμίνας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος επισκέφθηκε σήμερα το Διοικητή του Ναυστάθμου Σαλαμίνας Αρχιπλοίαρχο κ. Γιώργο Μπαμπλένη και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία και την βοήθεια που δίνει στο νησί της Σαλαμίνας με την προσφορά του στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τους αναγνωρισμένους εθελοντές πυροσβέστες.
Η εν λόγω συνεργασία είναι υποδειγματική και παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες υπηρεσίες.

Παράλληλα επισκέφθηκαν τον Ιστό του Άρη Τσαμαδού, το σημείο απ’ όπου ξεκίνησε η Ναυμαχία του Ναυαρίνου και εκεί πραγματοποιείται κάθε πρωί η έπαρση της σημαίας του Ναυστάθμου Σαλαμίνας.

Ο κ. Χατζηπέρος συνεχάρη τον Διοικητή για την διατήρηση της Ναυτικής Παράδοσης, της ιστορικής μνήμης και βέβαια για το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/6/17 22:52

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ -ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ-ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ- ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ-ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ- ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.