Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Αυγ 2017

Γιάννης Τσαβαρής, να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της η κ. Δήμαρχος, παίρνοντας η ίδια στα χέρια της, το τιμόνι του δήμου και να αλλάξει πορεία

Το δικό μας έργο την χρονική περίοδο 2011-2014 απάντηση στην τρίχρονη απραξία της κ. Νάννου.
Αγαπητοί συνδημότες, με αφορμή την συμπλήρωση τριών χρόνων διοίκησης από τη σημερινή Δημοτική Αρχή (χρόνος ίσος με το 90% της δικής μας θητείας) και με την ταυτόχρονη συνέντευξη του τ. Αντιπεριφρειάρχη κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη, στην εφημερίδα Σαλαμίνας ”ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ”, αρμόδιο σε θέματα ΕΣΠΑ & Καινοτομίας  κατά την περίοδο 2011-2014, παραθέτω αποσπάσματα από την συνέντευξη αυτή, διότι θεωρώ ότι είναι η καλύτερη απάντηση στην τρίχρονη σημερινή διοικητική διάλυση και φυσικά αυτοδιοικητική απαξίωση που βιώνει το νησί μας.

Ιδιαίτερο -μεταξύ άλλων- κορυφαίο χαρακτηριστικό αυτής της τρίχρονης  έντονης απραξίας (Σεπτέμβριος 2014- Σεπτέμβριος 2017) είναι η οικονομική κακοδιαχείριση με προεξέχουσα ως τρόπο επιλογής των αναδόχων  την μέθοδο των απευθείας αναθέσεων για προμήθειες, έργα κι εργασίες, που το μέχρι τώρα σύνολό τους αποτελεί πλέον “πανελλήνιο ρεκόρ”  για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα της πατρίδας μας. (Τα στατιστικά στοιχεία θα τα κοινοποιήσουμε στην ώρα τους),
Φυσικά θεωρούμε αποκλειστικά υπεύθυνη για όλα αυτά, την απούσα -για τρία ολόκληρα χρόνια- από το τιμόνι του δήμου, Δήμαρχο Σαλαμίνας.
Σας παραθέτω λοιπόν  δύο χαρακτηριστικές απαντήσεις  σε αντίστοιχες ερωτήσεις της δημοσιογράφου που πήρε την συνέντευξη από τον κ. Αθανασιάδη:
“-Κύριε Αθανασιάδη, ως αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, τι έργα προωθήσατε για τη Σαλαμίνα κατά τη θητεία σας;”
“Τα έργα που αφορούσαν αυτό το νησί ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα την περίοδο που είχε την τύχη να έχει δήμαρχο τον  Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      Τα όμβρια;
      Την αποχέτευση των λυμάτων;
      Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;
Συνολικά, από το 2011 μέχρι τον Μάιο του 2014, επί Σγουρού εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν έργα για τη Σαλαμίνα ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, από τα υψηλότερα κονδύλια που έπεσαν σε δήμους της Περιφέρειας Αττικής”.
“ κ. Αθανασιάδη, αναφερθήκατε στην οδοποιία. Θα μου επιτρέψετε όμως να σας υπενθυμίσω πως πρόσφατα, με δελτίο τύπου της, η Περιφέρεια Αττικής μας ενημέρωσε ότι η κ. Δούρου εξασφάλισε τη  συντήρηση και επισκευή της οδοποιίας στη Σαλαμίνα, προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ”.
“Λοιπόν, για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Κατ΄ αρχήν είχαμε εγκρίνει τέλη του 2012 αρχές του 2013 δύο έργα 500.000€ το καθένα . Το πρώτο στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής για να καλύψουμε ατέλειες μεγάλων έργων (αποχέτευσης λυμάτων και ομβρίων). Το δεύτερο (Ιανουάριος 2014), μέσω προγράμματος του Υπουργείου Ανάπτυξης, εγκρίθηκε και υπογράφηκε από τον υπουργό, τον Χρυσοχοίδη τότε.
Εν τω μεταξύ,  ο Γ. Τσαβαρής επανήλθε και παρουσίασε όλο το πρότζεκτ  των ομβρίων στο Περιφερειακό Συμβούλιο,  επιμένοντας να δοθούν κι άλλα χρήματα, προκειμένου να αποκατασταθούν οι δρόμοι. Πήρε λοιπόν την υπόσχεση από τον τότε Περιφερειάρχη ότι θα αναλαμβάναμε εμείς την οδοποιία μέσα από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας, έργο ύψους περίπου 3 – 4 εκατομ.€. Θα ήταν ένα συνοδό έργο εκεί που πέρασε η αποχέτευση των ομβρίων.
Μην ερχόμαστε λοιπόν σήμερα να πανηγυρίζουμε για 2,5 εκατομμύρια!”
Αγαπητοί συνδημότες, το σημαντικότατο αυτό έργο , που με απλά λόγια ανέφερε στη συνέντευξή του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης της  χρονικής περιόδου 2011-2014, ήταν αποτέλεσμα μιας καλά οργανωμένης, συλλογικής και διεκδικητικής προσπάθειας -δικής μου και των συνεργατών μου- μιας προσπάθειας που ακόμη και σήμερα είναι σε εξέλιξη, αφού μεγάλα τμήματά της εκτελούνται ακόμα στο νησί όπως: η αποχέτευση των ομβρίων έμπροσθεν του Δημαρχείου Σαλαμίνας, αλλά και η αποχέτευση λυμάτων στον πρώην δήμο Αμπελακίων.

Κλείνοντας, προσδοκούμε -έστω και τώρα- να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της η κ. Δήμαρχος, παίρνοντας η ίδια (σύμφωνα με την εντολή των δημοτών) στα χέρια της, το τιμόνι του δήμου και να αλλάξει πορεία, αποδεσμευόμενη από παθογένειες παλαιοπολιτικών συμφερόντων.

111 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/8/17 08:34

    80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2014..........2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2019.....ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 12:44

      ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ......ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ..ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/8/17 08:38

    Xaris Pantaleon Δήμαρχε προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας κλείσουν το στόμα το μόνο που κάνουν είναι να μας εξαγριώνουν, και θα τους τα χώσω ποιο χοντρά ΠΡΟΧΩΡΆ ΣΕ ΘΈΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΊ ΕΊΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ΤΕΛΙΚΆ ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΆΛΕΙ ΜΑΖΊ ΜΟΥ !!!!!
    Giannis Tsavaris ......ΧΑΡΟΥΛΗ ΔΕΝ ΞΞΕΡΑΝ.....ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ....ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ....
    ΡΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΤΑ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΝΙΑ ΦΒ?????????
    ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΟΥΛΗ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΡΕ ΑΡΩΣΤΕ???????????
    ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΙΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 09:19

      ΚΑΝΕ COPY PASTE ΕΣΥ ...... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΛΑΘΗ ΚΑΝΕΙΣ. COPY PASTE KAI ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/8/17 08:41

    LEGE ME BABIIIIIIIIIIIIII

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 10:41

      Ανώνυμος28/8/17 08:41 ΡΕ ΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ Ο Xaris Pantaleon ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ
      ΑΙΑΝΤΙΣ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΦΊΛΟ ΚΟΛΩΒΑΡΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΏ ΜΙΛΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΣ- ΜΟΝΟΣ- ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΧΙΡΟΥΦΙΑΝΕ ΟΥΣΣΤ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/8/17 18:18

      Γελοίοι...ο Χαρης είναι ένα ψευτικο προφιλ.Σοβαρευτειτε...όλοι το ξέρουν.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/8/17 09:14

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ......ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ..ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 18:20

      Λίστα Λαγκαρντ!!!!Ρε ουστ απο δω.Που έχεις μείνειε Ελευθεριοκλάνω,Νούλα και Θεοχάρη...δαιμόνιο ρεπορτερ!!!Εισαι για γελια.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος28/8/17 09:27

    ΤΟ 2011-2014 ΗΡΘΑΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ........ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;;; ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ. ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ . ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ .ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 18:21

      ΨΕΥΤΕΣ!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ...ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΠΘΣΩ ΓΥΡΝΑ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος28/8/17 09:31

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/8/17 10:38

    κ. ΤΖΑΒΑΡΗ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,"Ηταν αποτέλεσμα μιας καλά οργανωμένης, συλλογικής και διεκδικητικής προσπάθειας -δικής μου και των συνεργατών μου"
    ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.......ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ"...... ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣ; ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Ή ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ......ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.
    ΔΑΒΙΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/8/17 10:49

    ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 15:44

      ΣΥΚΑΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014!!!!!!!!!!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος28/8/17 10:53

    28/8/17 08:41
    LEGE ME BABIIIIIIIIIIIIII Δεν ξέρω αν ο κύριος αυτος με κάπα μικρο αναφέρετε σε μένα να το γραψει στο Φ/Β στη σελίδα μου να του απαντήσω κατάλληλα. Διότι μεχρι σήμερα απαντώ Επώνυμα . Ο Γιάννης Ο Τσαβαρης Είναι Φίλος Μου Και Θα παραμείνει Φίλος Μου μεχρι Τα βαθια Γεράματα μας. Και θέλω να ξανά βγει Δήμαρχος με μεγάλο ποσοστό για να μπορέσει να κανει τις μεγάλες Τομές και να θέσει τις βάσεις για να πάει μπροστα η Σαλαμινα μας. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΡΙΒΑΣ ....... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΉΣΩ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΣΧΌΛΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 18:24

      Να ξεραμε κυριε Δρίβα τί εννοειτε όταν γραφετε...και τί στο κόσμο!!!Καλή ξεκούραση...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/8/17 18:29

      ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΡΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ???ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/8/17 18:35

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΔΡΙΒΑ: ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ!!!!!!!ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΙΛΙΑ Ή ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ = ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.......
      ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ....ΕΠΩΝΥΜΑ...
      ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΡΟΣΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.......
      ΔΑΒΙΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/8/17 20:10

      Καλέ τί μας λέτε κυρία μας???Δηλαδή τα ψευτικα προφίλ...είναι σωστό!!!
      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ....Τι να σας πω κυρια μου...ΟΥ ΓΑΡ...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/8/17 00:58

      Ρε αυτοί μαρτυρανε χωρίς ξύλο.Γραφει κάποιος το ονομα babis και απαντα ο άλλος οτι δεν ειμαι εγώ ο Χαρης ...ρε ειστε καθόλου καλά?Μην απαντατε γιατι εκτίθεστε...αν δεν μπορειτε πηγαιντε για ψαρεμα!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος28/8/17 11:34

    80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2014..........2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2019.....ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/8/17 12:17

    ΜΠΑΜΠΗ ΓΕΡΑ,ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/8/17 12:51

    Αλήθεια θα μας πεί ο κύριος Τσαβαρής ποτέ γιατί τον κύριο Αθανασιάδη τον αποκαλούν κλητήρα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 13:07

      ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ...ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/8/17 13:56

      Αυτή την απάντηση αγαπητέ 13:07 την έχεις κάνει ψωμοτύρι. Κάτι καινούριο έχεις να μας πείς γιατί πλησιάζει και δικαστήριο τώρα όπου να ναι....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/8/17 13:59

      Κοίτα τι θα κάνεις με τον .... Παναγή από τα Μέγαρα κι όλα τα άλλα αστα να πάνε. Σε περιμένουν δύσκολες μέρες

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/8/17 15:43

      ΣΥΚΑΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014!!!!!!!!!!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος28/8/17 12:59

    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/8/17 13:22

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΕΡΑΤΕ;;; ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΗΡΗΣΑΤΕ;;; ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/8/17 13:37

    Ακόμα ρε ασχολείστε με τον τελειωμένο αρχιαπατεώνα τσαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 13:40

      είναι πεθαμένος αλλά δε το ξέρει χα,χα,χα,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/8/17 13:52

      ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/8/17 13:57

      βγαλε τις απευθειας αναθεσεις της Ναννου κι εμεις θα βγαλουμε τις δικες σου σου λεω λοιπον απο τωρα το αποτελεσμα στη κανονική διαρκεια του αγωνα του αποτελεσμα ειναι Χ και νικητης εσυ στα πεναλντυ για αυτο βουλωστο και μη μιλας

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/8/17 14:05

      ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ......ΤΑ ΒΟΥΛΩΜΑΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ......

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος28/8/17 15:30

      ΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!!!!!!!ΧΑ ΧΑΧΧΑ.ΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΞΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΟΙΚΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος28/8/17 15:42

      ΣΥΚΑΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014!!!!!!!!!!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/9/17 08:35

      ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Η ΖΗΤΖ ΚΑΤ

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος28/8/17 14:01

    Τσαβέ, τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι, μαζί με τους ξένους που φεύγουν, δε τη κάνεις και συ για τη Σύμη ν' ασχοληθείς με το ψάρεμα να ησυχάσουμε;
    Σε δοκιμάσαμε, μας φλόμωσες στο ψέμα, έφαγες τον αγλέορα, άντε λοιπόν στο καλό μη σου πούμε τίποτα χειρότερο
    ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 14:06

      80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2014..........2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2019.....ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/8/17 15:40

      ΣΥΚΑΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014!!!!!!!!!!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/8/17 00:52

      Τα ίδια σκ@τ@ είστε!!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος28/8/17 15:27

    Συμβασιούχος μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο γραφείο του.Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι.Ο δράστης συνελήφθη σε μια κοντινή καφετέρια, αφού πρώτα είχε πετάξει το μαχαίαρι στις γραμμές του τρένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 35χρονο συμβασιούχο υπάλληλο του δήμου, εργαζόμενο στον τομέα καθαριότητας, του οποίου η 8μηνη σύμβαση λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δε, ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα είχε ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή παλαιότερα.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΛΟΓΗΣΗ. ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ?????????? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ?????????? ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 15:38

      ΣΥΚΑΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014!!!!!!!!!!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/8/17 00:51

      ΤΕΡΑΣΤΙ ΕΡΓΟ???ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ?ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ,ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ...ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ?

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος28/8/17 15:36

    ΣΥΚΑΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/8/17 15:40

    ΣΥΚΑΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 17:29

      τεράστιο έργο;;;;;; ΡΕ ΠΟΥΟΥΟΥΦΤ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/8/17 12:16

      ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος28/8/17 16:05

    ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ : ΡΟΥΛΑ - ΤΣΑΒΑΡΗΣ - ΜΑΚΡΗΣ - ΤΡΑΥΛΟΣ -ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ - ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ - ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ - ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ ΑΛΕΞ - ΣΥΡΙΖΑ - ΝΑΥΜΑΧΗΑ - ΚΚΕ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! ΚΑΛΗ ΜΑΧΗ , ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 1500 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ? ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ !Υ.Γ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΟΡΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΡΙΤΣΤΚΗΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/8/17 23:11

      NAI ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ !

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/8/17 08:05

      Έλα ρε Κριτσίκη με στεναχώρησες τώρα γιατί δεν κατεβαίνεις ζούμερε να σώσεις το νησί;
      Ξέρω φταίει ο Μηνάς, λίγες δουλειές σου έδωσε με απευθείας αναθέσεις και δεν βγαίνεις, σε καταλαβαίνω.
      Α ρε λαμόγια φούμο που σου πρέπει, θα ρθει η ώρα σου όμως

      Διαγραφή
    5. ΡΕ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ 08,05 ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος28/8/17 16:22

    28/8/17 10:53 ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΠΑΜΠΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ Η ΧΑΡΟΥΛΗ??????
    ΤΟ ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/8/17 16:34

    Συμβασιούχος μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο γραφείο του.Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι.Ο δράστης συνελήφθη σε μια κοντινή καφετέρια, αφού πρώτα είχε πετάξει το μαχαίαρι στις γραμμές του τρένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 35χρονο συμβασιούχο υπάλληλο του δήμου, εργαζόμενο στον τομέα καθαριότητας, του οποίου η 8μηνη σύμβαση λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δε, ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα είχε ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή παλαιότερα.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΛΟΓΗΣΗ. ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ?????????? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ?????????? ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/8/17 17:27

    ένα μαχαίρι γρήγορα ρεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 17:48

      ΚΑΛΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΝΕΖΑ !

      Διαγραφή
    2. Αυτά δεν είναι παιχνίδια για αστεία
      Σε μια δημοκρατική χώρα σαφώς όλοι έχουν το δικαίωμα της κριτικής όσο αυστηρή και να 'ναι.
      Ποτέ όμως και για ΚΑΝΕΝΑ λόγο απειλή κατά της ζωής του πολιτικού σου αντιπάλλου
      Ας μην χάνουμε την μπάλα ούτε και στα σχόλια έστω και υπό τύπο αστείου
      ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/8/17 20:39

      ΣΥΚΑΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014!!!!!!!!!!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/8/17 22:46

      Νομικά δεν ειναι νεκρος.Απλά ο κόσμος τον εμαθε για τα καλά!!!
      Τον καταψήφισε το 2014.Εαν είχε κάνει τα εργα που λεει θα ηταν αιωνια δημαρχος.Ομως ο λαος τον σιχαθηκε.Δεν ειμαστε ηλιθιοι.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος28/8/17 17:53

    ρε μπαταρολε γιατι κατεβασες παλι την βαρυβδουπη αναρτηση που εκανες χθες στο Φ/Β?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 18:30

      Για να μη τον μαλώσει ο διαχειριστής λαμπρούκος μαστροκόλιας για τον χαρακτηρισμό του πτυελοδοχείου που απέδωσε στο μπλοκ του salamisnews. Δεν το αποκαλούσες μωρέ μπουρδελομπλοκ, πιό σωστά θα το απέδιδες !!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/8/17 18:43

      ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΛΑΒΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ 18:30
      Εδώ δεν μιλάμε για το σπίτι σου και την οικογένεια σου
      Μην τα μπερδεύεις δεν είναι εδώ το σπίτι σου

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/8/17 20:40

      ΣΥΚΑΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014!!!!!!!!!!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος28/8/17 18:19

    κριμα στον δημαρχο ελευσινας που τον μαχαιρωσαν να ειναι περαστικα και σιδερενιος και οι πολιτικες διαφορες να ειναι με το στομα και οχι με πραξεις

    στο δημο σαλαμινας αντιθετα δεν εχουμε τετοια προβληματα γιατι τον δημαρχο τον κανει ο μηνας και ο καπετανακης, το ανταλλαγμα του καπετανακη ειναι να προεδρευει στην οικονομικη και να κανει συναντησεις στα σεληνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/8/17 00:44

      Αγαπητέ νοήμονα γράφε:
      1.αποχέτευση λυμάτων Αμπελακίων,Σεληνίων κλπ,προυπολο έργου 18.000.000 ευρω.ΕΣΠΑ 2007-2013
      2.Αποχετευση λυμάτων Αιαντείου 25.000.000 ευρω,ΕΣΠΑ 2007-2013
      3.Αποχέτευση Ομβρίων Σαλαμίνας προυπολ 30.000.000 ευρω,ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
      4.ΟΔΟΠΟΙΙΑ 2χ500.000 ΕΥΡΩ από Υπουργείο Ανάπτυξης και Περιφέρεια Αττικής
      5.Έφερε 10.000.000 Ευρω από από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ολοκληρώθηκε το παρατημένο έργο της αποχέτευσης στο κέντρο του νησίου.
      6.Κατασκευασε Σταθμό Μεταφόρτωσης στη Γούβα Μπατσί
      7.Κατασκεύασε τον παιδικό σταθμό στα Παλούκια.ΕΣΠΑ 2007-2013
      8.Ολοκλήρωσε το δημοτικό σχολείο Παλουκίων που ήταν παρατημένο από το 2008
      9.Έστρωσε με πλαστικό τάπητα το γήπεδο της Παραλίας
      10.Ιδρυσε το Ι.Ε.Κ Σαλαμίνας
      11.Δημιούργησε από το μηδέν τέσσερις Κοινωνικές δομές στο δήμο
      12.Έφερε σε πρώτο πλάνο την Ιστορία και το πολιτισμό του νησίου και ιδιαίτερα το θέμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας
      13.Ενέταξε στο ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ το κλειστό Γυμναστήριο των Αμπελακίων προυπ 3.500.000 ευρω
      14.Έλαβε χρηματοδότηση 370.000 ευρω ο δήμος για την επισκευή του κλειστού γυμναστηρίου Ν.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ και γηπέδου ΑΙΑΝΤΑ
      15.Δεκάδες μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις στο Κέντρο και την Περιφέρεια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/8/17 00:46

      Αγαπητέ νοήμονα γράφε:
      1.αποχέτευση λυμάτων Αμπελακίων,Σεληνίων κλπ,προυπολο έργου 18.000.000 ευρω.ΕΣΠΑ 2007-2013
      2.Αποχετευση λυμάτων Αιαντείου 25.000.000 ευρω,ΕΣΠΑ 2007-2013
      3.Αποχέτευση Ομβρίων Σαλαμίνας προυπολ 30.000.000 ευρω,ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
      4.ΟΔΟΠΟΙΙΑ 2χ500.000 ΕΥΡΩ από Υπουργείο Ανάπτυξης και Περιφέρεια Αττικής
      5.Έφερε 10.000.000 Ευρω από από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ολοκληρώθηκε το παρατημένο έργο της αποχέτευσης στο κέντρο του νησίου.
      6.Κατασκευασε Σταθμό Μεταφόρτωσης στη Γούβα Μπατσί
      7.Κατασκεύασε τον παιδικό σταθμό στα Παλούκια.ΕΣΠΑ 2007-2013
      8.Ολοκλήρωσε το δημοτικό σχολείο Παλουκίων που ήταν παρατημένο από το 2008
      9.Έστρωσε με πλαστικό τάπητα το γήπεδο της Παραλίας
      10.Ιδρυσε το Ι.Ε.Κ Σαλαμίνας
      11.Δημιούργησε από το μηδέν τέσσερις Κοινωνικές δομές στο δήμο
      12.Έφερε σε πρώτο πλάνο την Ιστορία και το πολιτισμό του νησίου και ιδιαίτερα το θέμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας
      13.Ενέταξε στο ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ το κλειστό Γυμναστήριο των Αμπελακίων προυπ 3.500.000 ευρω
      14.Έλαβε χρηματοδότηση 370.000 ευρω ο δήμος για την επισκευή του κλειστού γυμναστηρίου Ν.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ και γηπέδου ΑΙΑΝΤΑ
      15.Δεκάδες μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις στο Κέντρο και την Περιφέρεια

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/8/17 00:48

      ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ,ΤΟΝ ΧΑΡΗ Ή ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΠΟΥΝΕΜΠΟΡΟ...ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/8/17 15:54

      ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος28/8/17 18:36

    Ο Στάλιν έλεγε "αφήστε τους νεκρούς να προχωρούν". Κι εσύ κε Τσαβαρή (το κε λόγω σεβασμού στο θεσμό) αν δεν το χεις καταλάβει είσαι τουλάχιστον πολιτικά νεκρός, αν και το πιθανότερο σε λίγους μήνες να είσαι και νομικά νεκρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 21:27

      ΡΕ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;;;
      ΡΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ...ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΗΔΗΜΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΠΙΘΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/8/17 22:45

      Χεστηκαμε αν κατεβει.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος28/8/17 18:52

    ΤΑΜΤΑΚΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΕΥΔΑΠ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 20:41

      ΣΥΚΑΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014!!!!!!!!!!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος28/8/17 19:43

    Ως νοήμων πολίτης και απο πουθενά κατευθυνόμενος γιατί θεωρώ ότι όλοι τους είναι για κλωτσιές θα ήθελα ο κύριος Τσαβαρής να μας πεί ποιο είναι το έργο του. Γιατί όσο ήταν δήμαρχος μόνο χρέη ειδαμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/17 20:06

      Και εγω ρε φίλε έργα ακούω
      ..έργα όμως δεν βλέπω.Αντιθέτως ακούω και βλέπω μόνο ότι ο Δήμος μπήκε σε επιτήρηση.Θα ήθελα να ηξερα τί μας θεωρείτε ΟΛΟΙ σας???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/8/17 20:17

      Αγαπητέ 20:06 ήταν αναμενώμενο να μπεί ο δήμος σε επιτήρηση απο την στιγμή που η κακοδιαχείριση της προηγούμενης δημοτικής αρχής ήταν εμφανέστατη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/8/17 00:42

      Αγαπητέ νοήμονα γράφε:
      1.αποχέτευση λυμάτων Αμπελακίων,Σεληνίων κλπ,προυπολο έργου 18.000.000 ευρω.ΕΣΠΑ 2007-2013
      2.Αποχετευση λυμάτων Αιαντείου 25.000.000 ευρω,ΕΣΠΑ 2007-2013
      3.Αποχέτευση Ομβρίων Σαλαμίνας προυπολ 30.000.000 ευρω,ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
      4.ΟΔΟΠΟΙΙΑ 2χ500.000 ΕΥΡΩ από Υπουργείο Ανάπτυξης και Περιφέρεια Αττικής
      5.Έφερε 10.000.000 Ευρω από από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ολοκληρώθηκε το παρατημένο έργο της αποχέτευσης στο κέντρο του νησίου.
      6.Κατασκευασε Σταθμό Μεταφόρτωσης στη Γούβα Μπατσί
      7.Κατασκεύασε τον παιδικό σταθμό στα Παλούκια.ΕΣΠΑ 2007-2013
      8.Ολοκλήρωσε το δημοτικό σχολείο Παλουκίων που ήταν παρατημένο από το 2008
      9.Έστρωσε με πλαστικό τάπητα το γήπεδο της Παραλίας
      10.Ιδρυσε το Ι.Ε.Κ Σαλαμίνας
      11.Δημιούργησε από το μηδέν τέσσερις Κοινωνικές δομές στο δήμο
      12.Έφερε σε πρώτο πλάνο την Ιστορία και το πολιτισμό του νησίου και ιδιαίτερα το θέμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας
      13.Ενέταξε στο ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ το κλειστό Γυμναστήριο των Αμπελακίων προυπ 3.500.000 ευρω
      14.Έλαβε χρηματοδότηση 370.000 ευρω ο δήμος για την επισκευή του κλειστού γυμναστηρίου Ν.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ και γηπέδου ΑΙΑΝΤΑ
      15.Δεκάδες μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις στο Κέντρο και την Περιφέρεια

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/8/17 00:46

      Αφού τα έκανες όλα αυτά...που δεν τα έκανες και το ξερεις, γιατί εχασες τις εκλογες?Γιατί όλα τα στελέχη σου εφυγαν απο δίπλα σου?Και ας λες ότι "όλοι στο μαντρι θα γυρίσουν".Μάλλον έχεις χαζεψει και η αλαζονία σου δεν σε αφήνει να δεις την αλήθεια.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/8/17 08:15

      Μέσα σε αυτα τα εργα περιλαμβανονται και τα 70 ευρω που εταζες στον κοσμο για να σε ψηφισει? Τα 30 μαιμου κινητα που παρανομα χρεωναν τον δημο? Τα 500.000 ευρω λιπαντικα για τα οχηματα του δημου? Νομίζω οτι το ψεμα εχει κοντα ποδαρια...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος29/8/17 08:46

      ΤΑΜΤΑΚΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΕΚΙΩΝ;;;;;;;
      ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;;
      ΤΑΜΤΑΚΟ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ;;;;;;;;;;;;
      ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;
      Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ....... ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΘΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ.......
      ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣ;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος29/8/17 11:55

      Μελέτες μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε....Τί μίζα πήρε απο τον μελετητή δεν μας είπες...

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος29/8/17 15:57

      ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος28/8/17 20:36

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1-1-2011 !!!!!!!!!!
    ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος29/8/17 00:23

    δε φταίει ρε ο μπαταρούφας για την αναρτηση στο φ/β. φταίει ο μισός τόνος που ήπιε στη γιορτή του κρασιού. όταν ρουγκλάρει παίρνει θάρρος .....
    όταν ξεμέθυσε κατάλαβε τη παπαριά που έκανε, σίγουρα έβαλε τα κλάματα και έτρεξε να τη κατεβάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/17 18:16

      Μ@Κ#Κ@ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ο ΣΔΟΕ ΘΑ ΕΡΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.ΜΟΝΟ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΠΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ.ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος29/8/17 08:45

    ΤΑΜΤΑΚΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΕΚΙΩΝ;;;;;;;
    ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;;
    ΤΑΜΤΑΚΟ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ;;;;;;;;;;;;
    ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;
    Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ....... ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΘΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ.......
    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος29/8/17 09:14

    Τέτοια κατάντια από ένα πρώην δήμαρχο δεν την περίμενα κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος29/8/17 09:34

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 2.ΤΑΞΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ στην β.Πειραια.ΝΔ ο Κρητικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος29/8/17 09:58

    Αυτός που συκοφαντεις 09:34 θα είναι υποψήφιος εσύ θα είσαι ποτέ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος29/8/17 11:33

    Υποψηφιος της Λιτσας Λαγκαρντ;
    Υποψηφιος της Μασαμπουκα;
    Η Υποψηφιος της Μασαρπαχτας;
    Τελικα ΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος29/8/17 12:22

    ΡΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΕΓΙΝΕΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ!!!!!!
    ΡΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ; ΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ;
    ΡΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΗΣΟΥΝΑ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΤΩΡΑ;
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος29/8/17 12:43

    Η διαφθορα εχει σφραγιδα γιανης με ενα ν.
    Αληθεια τοσα λεφτα που τα βρηκε ο υπαλληλακος;
    ΤΟΣα λεφτα που τα βρηκε;
    Μαλλον τα δουλεψε δουλευοντας τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος29/8/17 14:48

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος29/8/17 14:54

    Πώς έφτιαξες πέντε σπίτια λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/8/17 16:18

      ΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!!!!!!!ΧΑ ΧΑΧΧΑ.ΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΞΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΟΙΚΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/8/17 20:05

      ΟΡΕ ΜΠΑΚΑΟΥΚΕΣ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΜΑΝΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ.ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝΒΡΩΜΑ

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος29/8/17 17:10

    ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ


    ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος29/8/17 18:10

    Μιλάει για κακοδιαχείριση, ποιός ρε παιδιά; Ο κλέψας του κλέψαντος; Ήμαρτον !!!
    Για πες μας ρε απατεώνα, έχει μέχρι τώρα κάνει κάτι παράνομο η Δήμαρχος μας; ΟΧΙ.
    Εσύ, είχες κάνει κάτι σύννομο; ΟΧΙ
    Απευθείας ανάθεση 450.000 ευρώ, πού ακούστηκε;
    Α, να χαθείς λούστρο που έχεις μούτρα και μιλάς !!!!
    Το τιμόνι του Δήμου γιαννάκι πολύ καλά το κρατάει η Δήμαρχος και θα το κρατάει για άλλα ακόμη 5 χρονάκια, γιατί είναι η μόνη ικανή και άξια. Εσύ, κοίταξε πώς θα ξεμπερδέψεις με τους Εισαγγελείς, γιατί είναι πολλοί και ο Νινόπουλος δεν μπορεί να τους καταφέρει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/8/17 20:16

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ; ΞΕΧΝΑΣ ΜΗΝΑΡΟΥΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΦΕΡΡΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ; ΠΟΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ ΕΦΕΡΕΣ; ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!! ΜΕ ΑΡΑΠΙΚΑ (ΜΑΥΡΑ = ΣΚ@Τ@) ΜΥΑΛΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/8/17 22:06

      18:19 και ο Νινοπουλος του κούνησε μαντίλια...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/8/17 01:21

      ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΕΙΜΑΙ Ο 18:10, ΣΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΜΑΚΑ;;;

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος29/8/17 18:15

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;;;;; ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ Η ΔΗΜΑΡΧΕΣΣΑ;;; ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ;;;;; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;ΠΑΡΕ ΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΟΥ ΡΟΥΛΙΤΣΑ......ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΛΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/8/17 19:17

      Ποιός τα ΄βγαλε πέρα με τρελό; Ο άνθρωπος δεν θέλει μόνο φάπες, χρειάζεται και μουρλομανδύα.

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος29/8/17 20:20

    Η ΜΑΝΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος29/8/17 21:25

    ΚΛΕΝΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο Μ@ΡΚ@ΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ! ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ Η ΚΥΡΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ! ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΙΤ@Κ@Τ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΗς ΣΟΥ ! ΒΑΦΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΓΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ .ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ 200.000 ΕΣΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος30/8/17 10:57

    Michael Nannos
    20 ώρες •
    Διάβασα τη συνέντευξη του πρ. Περιφ. Συμβούλου εντεταλμένου σε θέματα ΕΣΠΑ κ.Λ.Αθανασιάδη και πριν προβώ σε καλόπιστη κριτική, τον ερωτώ να μου απαντήσει εάν όντως έδωσε συνέντευξη κι αν οι απαντήσεις όντως είναι δικές του ή είναι καθ΄ υπαγόρευση. Παρακαλώ, κάποιος εκ των κοινών φίλων του διαδικτύου να του το μεταφέρει. Ευχαριστώ.
    Μάριος Τραύλος Μιχάλη χθες το πρωί μίλησα με τον Λεωνίδα.
    Αλλά εννοούσε και άλλα γράφτηκαν σύμφωνα
    με δήλωση του σ'εμένα.
    Ψαξτέ το.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/17 11:39

      Michael Nannos Μάριε, αφού μίλησες μαζί του, προφανώς του μετέφερες και το ερώτημα μου. Συνεπώς, εάν διέπεται από στοιχειώδη πολιτική ευγένεια θα πρέπει να αποκαταστήσει την αλήθεια γραπτώς, γιατί οι φερόμενες απ΄αυτόν απαντήσεις τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι τόσο αφελής.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.