Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Δεκ 2021

Δελτίο τύπου: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο Σεληνίων

Σαλαμίνα, 5.12.2021

Η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και έναρξης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων,  πραγματοποιήθηκε εχθές Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας Σεληνίων με την παρουσία του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου, της δημοτικής αρχής και των κοινοτικών συμβούλων.

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου περιελάμβανε εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους καθώς και τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας δήλωσε: «Πραγματοποιούμε εκδηλώσεις βάσει των πρωτοκόλλων που πρέπει να ακολουθηθούν, όμως οι εορτασμοί γίνονται με ενθουσιασμό και χαρά από όλους μας. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε διάφορα σημεία του νησιού της Σαλαμίνας. Με την εξαιρετική συνεργασία των κοινοτικών συμβούλων Α. Φουρίκη, Ελ. Βλάχου, Μ. Στιβακτάκη και Γ. Παρτσαλάκη το αποτέλεσμα απόψε ήταν εξαιρετικό και τα παιδιά που γέμισαν την πλατεία το απόλαυσαν».

Εκ του Γραφείου Τύπου


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/12/21 13:11

    ΚΑΛΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΑ???? ΕΛΕΟΣ ΠΙΣΤΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.