Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Δεκ 2021

ΝΟΒΣ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/12/21 13:45

    Καλημέρααααα!!! Είμαι ο εργάτης της cosco, σήμερα δεν έχει δελτίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/12/21 14:59

    Πες μας πώς πληρώθηκε ο εργολάβος που σου έσκαψε το στενάκι στο σπίτι σου περίπου 40 45 μέτρα Από που πληρώθηκε και γιατί σήμερα καλούνται οι κουλουρειο τες να πληρώσουν παραπάνω την αποχέτευση για να τη βάζουνε μερικοί ξύπνησα και σένα τσάπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/12/21 15:01

    Ρε αφήστε τον στον πόνο του του έφυγε και η τρίτη του γυναίκα δεν τον άντεξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/12/21 17:03

    Τρέμουν τον Χριστιανισμό! Γενικό lockdown στην Ολλανδία με 73,5% πλήρως εμβολιασμένους – Αυτή είναι η ελευθερία που μας έταξαν
    Απαγορευμένες γιορτές! Γενικό lockdown η Ολλανδία με 73,5% πλήρως εμβολιασμένους. Η ”Ελευθερία”..που υποσχέθηκαν για τους εμβολιασμένους δεν κράτησε πολύ. Τέλος του αφηγήματος……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/12/21 20:28

    Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΟΜΕΝΟ ΤΑΡΑΝΔΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΟΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ .

    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ...

    ΕΡΩΤΗΜΑ : ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ? Η ΠΗΡΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ?

    ΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ?

    ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ?

    ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ?



    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ,

    ΕΚΕΙΝΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΤΑΡΑΝΔΟ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ .

    ΠΟΤΕ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΣΟΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/12/21 21:24

    Αργύρη το ποιός διχάζει αυτό το νησί άσε να το ξέρουν οι δημότες και την κατάλληλη ώρα θα σας απαντήσουν με τον ψήφο τους, όσο για αυτό που λες να παραιτηθεί αν το κάνει και ο πόζας θα το κάνει και αυτή, όσο για την αυτοπροβολή που λες θα σου θυμίσω ότι ποτέ μέχρι πριν δύο χρόνια δήμαρχος δεν έχει χαλάσει τόσα χρήματα που έχει ξοδέψει ο σημερινός για την προβολή του και έρχεστε τώρα να μας πεις για παραίτηση. Α το φόβο της να έχετε και θα λάβετε την απάντηση την κατάλληλη ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/12/21 21:39

    Κάνεις λάθος αγαπητέ μου και είσαι κακεντρεχής και ανημέρωτος ή σκόπιμα ενημερωμένος σε όσα υποστηρίζεις. Ο Δήμος Σαλαμίνας δεν υποστήριξε την σημερινή εκδήλωση η οποία δεν είχε επιχορηγηθεί από τη κα Μπόγρη αλλά από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της Περιφέρειας της οποίας πρόεδρος είναι η κα Μαίρη Βιδάλη, ύστερα ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ που έγινε προς την υπηρεσία από τους κάτωθι : Για του λόγου το αληθές παραθέτω απόσπασμα από την έγκριση της περιφέρειας .
    ΑΔΑ : Ψ9ΨΦ7Λ7-Ψ21 13/12/2021 10:57:50,
    14. Το από 3-12-2021 αίτημα του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας
    15. Το από 7/12/2021 αίτημα της δημοτικής κοινότητας Σεληνίων Σαλαμίνας.
    Υστέρα από τα παραπάνω το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο δήμος δεν στήριξε την επιχορήγηση της περιφέρειας χωρίς να ξέρω τους λόγους, μάθε και να μας πεις και εμάς. Καθώς δεν στήριξε ούτε τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Σαλαμίνας ούτε και την Δημοτική κοινότητα Σεληνίων. Ένας δήμος είναι για όλους τους δημότες και είναι υποχρεωμένος να τους υπηρετεί και να πράττει τα δέοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.