Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Οκτ 2022

Ισιδώρα Νάννου Γκλαμουριά και …. βοθρολύματα.


Γκλαμουριά  και …. βοθρολύματα.

Πέρασε ένας μήνας από τότε που άρχισαν να ξεχειλίζουν τα βοθρολύματα από τα φρεάτια της αποχέτευσης και σταματημό δεν έχει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την περιβαλλοντική μόλυνση και τη δημόσια υγεία.

Όταν ο Δήμαρχος σε ένα Δήμο που παραπαίει οικονομικά σπαταλάει μέχρι τελευταίας δεκάρας τα πενιχρά έσοδά του για “ άρτον και θεάματα” ,  θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τις ζωτικές ανάγκες  της κοινωνίας όπως είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι αργά ή γρήγορα θα επέλθει ο όλεθρος.

Το δε κρίσιμο προς το Δήμαρχο ερώτημα «Γιατί δεν ανανέωσε τη σύμβαση εποπτείας,  συντήρησης και επισκευής  του περίπλοκου αποχετευτικού συστήματος vacuum, η οποία αδιαλείπτως συναπτόταν μέχρι την 6/12/21 , αφήνοντάς το στο έλεος του Θεού για 10 ολόκληρους μήνες οπότε και επήλθε η καταστροφή του;»  παραμένει μέχρι σήμερα αναπάντητο.

Ήταν άραγε μία βαριά αμέλεια ή συνειδητή απόφασή του να τρενάρει όσο γίνεται τη σύναψη σύμβασης προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι για να μπορούν να πληρωθούν η στρατιά των φίλων του αχρείαστων ειδικών συνεργατών που έχει προσλάβει και οι γκλαμουρίστικες εκδηλώσεις με ενοικιασμένα σκηνικά κι εξέδρες, ηθοποιούς και σκηνοθέτες , ρίψη βεγγαλικών, φιλοξενίες και φαγοπότια που κοστίζουν όσο κοστίζει η σύμβαση συντήρησης του δικτύου που δεν σύναψε;

Επειδή όσες φορές κι αν ερωτήθηκε ο Δήμαρχος ποτέ δεν απάντησε, οφείλει να το απαντήσει δημόσια στους δημότες  οι οποίοι … γεύονται την οσμή των βοθρολυμάτων που, εξαιτίας των προτεραιοτήτων και επιλογών του, έχουν κατακλύσει το κέντρο και το παραλιακό μέτωπο της πόλης επιβαρύνοντας την υγιεινή των κατοίκων και των περιπατητών.

Εμπρός λοιπόν Δήμαρχε, σεβάσου τον κόσμο και απάντησε στο ερώτημα, Γιατί  … ;

Σαλαμίνα  19/10/2022

Ισιδώρα Νάννου

Δημ. Σύμβουλος

τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.