Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Οκτ 2022

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αθωώθηκαν ομόφωνα και πανυγηρικά. Πλήρης δικαίωση για τους τρεις συντρόφους


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά  εκδικάστηκε η υπόθεση των τριών συντρόφων μας, μέλη της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σαλαμίνας.

Κατηγορούμενοι για συκοφαντική δυσφήμιση απ’ τη γνωστή εταιρεία λατομείων του νησιού μας, επειδή πριν τέσσερα χρόνια, με περίσσιο θάρρος κατήγγειλαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, την ΑΛΗΘΕΙΑ: ότι συνεχίζει να δουλεύει παράνομα, αγνοώντας τις κρατικές εντολές.

Η δίωξή τους, πέρα από την πολιτική της διάσταση, είχε σκοπό τη φίμωση και τον εκφοβισμό όλων των ενεργών πολιτών της Σαλαμίνας.

Αθωώθηκαν ομόφωνα και πανυγηρικά, καθώς αποδείχθηκε ότι μόνο την αλήθεια έλεγαν. Πλήρης δικαίωση για τους τρεις συντρόφους, για την Οργάνωση Σαλαμίνας, για το κόμμα μας, για όλους τους πολίτες που αγωνίζονται ακούραστα για νομιμότητα, διαφάνεια, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ευχαριστούμε τα μέλη, τα στελέχη και τους βουλευτές μας, που με την παρουσία και τις καταθέσεις τους στη δίκη, συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Οργάνωση Μελών

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.