Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Φεβ 2023

Δελτίο Τύπου: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Δήμο Σαλαμίνας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας έως και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

Σαλαμίνα, 8.02.2023

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων σε Τουρκία και Συρία στέκονται οι Δήμοι της χώρας μας και ο Δήμος Σαλαμίνας συμμετέχει σε αυτό.

Συγκεκριμένα, το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ενώνει τις δυνάμεις του με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, την Περιφέρεια Αττικής και όλους τους Δήμους της χώρας, με σκοπό να συγκεντρωθεί ανθρωπιστική βοήθεια για τους χιλιάδες συνανθρώπους μας, που χτυπήθηκαν αλύπητα από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία.  Η Σαλαμίνα θα συνδράμει με τον δικό της τρόπο, όπως και μέχρι τώρα.

Η επικαιροποιημένη λίστα ειδών πρώτης ανάγκης:

- KOYBEPTEΣ - ΠAΠΛΩMATA - ΣKHNEΣ  - YΠNOΣAKOI - MAΞIΛAPIA - ΦAKOI - EIΔH POYXIΣMOY (MONO: KAΣKOΛ  ΓANTIA  ΣKOYΦOI  KAΛTΣEΣ)  - ΠANEΣ ΠAIΔIKEΣ KAI TPITHΣ HΛIKIAΣ - ΣYΣKEYAΣMENH ΞHPA TPOΦH KAI ΠAIΔIKEΣ TPOΦEΣ. 

Η συγκέντρωση των ειδών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως την ΔEYTEPA 13/2/2023 και ώρα 15.00 στο Δημαρχείο Σαλαμίνας (αίθουσα Δημ. Μπόγρη).

Μετά το ρήμα «αγαπώ», το «βοηθώ» είναι το πιο ωραίο ρήμα στον κόσμο. Συμμετέχουμε σε αυτό, μένουμε ενεργοί και αλληλέγγυοι.

Eκ του Γραφείου Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.