Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Φεβ 2023

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας, καταγγέλλει την απάνθρωπη και αντεργατική στάση της Δημοτικής αρχής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας, καταγγέλλει την απάνθρωπη και αντεργατική στάση της  Δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Σαλαμίνας, κ. Παναγόπουλου, που ενώ τα σχολεία του νησιού παραμένουν κλειστά λόγω παγετού,  εκβίασε τις σχολικές καθαρίστριες ότι θα τους κόψει  το μεροκάματο, προκειμένου να κατέβουν στο Δημαρχείο και να δουλέψουν σε άλλα δημοτικά κτίρια από τις 8πμ!!!

Όλα αυτά τη στιγμή που σε εγκύκλιο του, το Υπουργείο Εσωτερικών  αναφέρει πως όλοι οι δημοτικοί εργαζόμενοι προσέρχονται στις 10.00π.μ στη δουλειά για να αποφευχθούν ατυχήματα λόγω του παγετού!!!

Μιλάμε για συμβασιούχες εργαζόμενες που στη συντριπτική τους πλειοψηφία, με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, δουλεύουν με μερική απασχόληση, πηγαίνουν από σχολείο σε σχολείο, χωρίς να έχουν Μέσα Ατομικής Προστασίας (μπουφάν, αντιολισθητικά παπούτσια κ.α).

Τέλος οι συμβάσεις εργασίας που έχουν υπογράψει με το Δήμο  προβλέπουν αποκλειστικά  την παροχή εργασία τους σε σχολικές αίθουσες και πουθενά αλλού.

Θέλουμε να μας απαντήσει ο δήμαρχος τι θα γίνει σε περίπτωση εργατικού δυστυχήματος;

Να γίνουν δεκτά τα δίκαια αιτήματα τους για σταθερή και μόνιμη δουλειά με δικαιώματα, να τους δοθούν τώρα τα Μέσα Ατομικής Προστασίας, που δικαιούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.