Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Σεπ 2023

Δελτίο Τύπου: Τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου σε αίθουσα ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ προς τιμή του αειμνήστου Δημάρχου Σαλαμίνας Αθανασίου Μακρή

Σαλαμίνα, 18.09.2023

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας η τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ονομάστηκε αίθουσα ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ προς τιμή του αειμνήστου Δημάρχου Σαλαμίνας Αθανασίου Μακρή.

Παρούσα σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, η οικογένεια του Αθανασίου Μακρή, οι πρώην Δήμαρχοι Σαλαμίνας Σπ. Σοφράς και Ευ. Αστράκος, ο πρ. Δήμαρχος Αμπελακίων κ. Στ. Γκίνης, παλαιοί συνεργάτες του αειμνήστου Δημάρχου καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κατά τον χαιρετισμό του τόνισε ότι με την πρωτοβουλία αυτή ο Δήμος μας εκπληρώνει ένα μικρό μέρος του χρέους του προς τον Θανάση Μακρή, ο οποίος άφησε μια σπουδαία παρακαταθήκη στον τόπο μας. Ο πρ. Δήμαρχος Σπ. Σοφράς αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα του ‘Δημάρχου των έργων’ Θανάση Μακρή και ο υιός του αειμνήστου Παναγιώτης Μακρής αφού ευχαρίστησε τον Δήμο και τον Δήμαρχο Γιώργο Παναγόπουλο για την τιμή αναφέρθηκε στην αγάπη του πατέρα του για το νησί μας.

Ο Δήμος μας ξέρει να τιμά τους σπουδαίους ανθρώπους του τόπου μας.

Eκ του Γραφείου Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.