Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Σεπ 2023

Μάνου Δερτούζου: Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΕΚΘΕΤΟΣ Ο Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΕΤΥΧΕ. 

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΘΕΤΟΣ Ο Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η Δημοτική  αρχή του κ. Παναγόπουλου επί τέσσερα χρόνια  στήριξε την πολιτική της παρουσία κατηγορώντας τους πολιτικούς της αντιπάλους  στην αντιπολίτευση  με κάθε τρόπο.

Το τελευταίο χρόνο όμως με αφορμή την πυρκαγιά στο αντλιοστάσιο της αποχέτευσης τον Σεπτέμβριο του 2022  ξεπέρασε κάθε όριο.


Από την πρώτη στιγμή με ανακοινώσεις του άφησε  υπονοούμενα  είτε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου είτε  με  δελτία τύπου  , ότι η φωτιά προήλθε  από αυτούς που θέλουν το κακό της Σαλαμίνας και φωτογράφιζε την αντιπολίτευση!!!.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας  κ. Παναγόπουλος όμως ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής απρέπειας,  όταν στο Δημοτικό Συμβούλιο την 16/6/2023   διάβασε επιλεκτικά μία και μόνο παράγραφο του πορίσματος, το οποίο παραδέχτηκε ότι το έχει,    «ότι η φωτιά προήλθε από εμπρησμό»


Κατηγόρησε ευθέως τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης με λεξιλόγιο που δεν συνάδει  με την θεσμική του θέση , ότι αυτοί έβαλαν την φωτιά.

Οι εκφράσεις του αντηχούν ακόμα στα αυτιά όλων μας « Τι κάνατε ρε ΑΘΛΙΟΙ ; Θα πλημμυρίζατε το νησί με λύματα για να κάνετε αντιπολίτευση στον Παναγόπουλο»;  κάτω από τις αποδοκιμασίες

της πλειοψηφίας ,  αλλά και εκείνων που ήσαν κάποτε μέλη της αντιπολίτευσης  και έγιναν ξαφνικά  ( πως και γιατί άραγε;) αξιωματούχοι ή υποστηριχτές της Δημοτικής αρχής.

Δεν έφθανε όμως μόνο αυτή  η λεκτική κατηγορία για την αντιπολίτευση  από  τον κ. Παναγόπουλο.

Ήθελαν  με κάθε τρόπο την διαπόμπευση των ονομάτων μας  και χρησιμοποίησαν μεθόδους πεζοδρομίου.

Έγραψαν τα ονόματα της αντιπολίτευσης σε μία κόλα χαρτί  και φωτογράφιζαν τους  «ενόχους» της φωτιάς στο Αντλιοστασίου , ενώ αυτά τα «τρικάκια» τα μοίραζαν  σε κάθε σημείο του νησιού, στα φανάρια του ΙΚΑ , στα αυτοκίνητα, ακόμη και στις εκκλησίες και φυσικά δεν δίστασαν να τα τοιχοκολλήσουν σε Δημοτικά καταστήματα!!!

Ζητήσαμε από τον κ. Παναγόπουλο  με εξώδικο,  αφενός  μεν με ανακοίνωσή του να μας εξαιρέσει από αυτήν  την βαριά κατηγορία και αφετέρου να μας παραδώσει όλο το πόρισμα.

Ο κ. Παναγόπουλος δεν έκανε ούτε το ένα το άλλο. Στόχος και σκοπός του ήταν να πάμε στις Δημοτικές εκλογές και να αιωρείται αυτή η πολιτική λάσπη εις βάρος των πολιτικών του αντιπάλων, χωρίς να αναλογίζεται και τις ποινικές του ευθύνες  που απορρέουν  από μία παρόμοια συμπεριφορά.

Δυστυχώς όμως για τον κ. Παναγόπουλο και όσους  τον στηρίζουν  η αλήθεια ήρθε πριν από τις Δημοτικές εκλογές.

Στις  10 Σεπτεμβρίου  ο κ. Καπετανάκης  με την ιδιότητα του Δημοσιογράφου,  αποκαλύπτει πλέον την αλήθεια του πορίσματος την οποία ο κ. Παναγόπουλος ήξερε και επιμελώς απέκρυπτε!!!!!

 

Κύριε απερχόμενε Δήμαρχε Σαλαμίνας

 

Αναφέρει το πόρισμα  , ότι η τελευταία φορά που μπήκαν άνθρωποι του δήμου στο αντλιοστάσιο ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου απογευματινές ώρες διότι υπήρχε βλάβη δικτύου και την επόμενη ημέρα 08:15 ημέρα Κυριακή έπιασε φωτιά το αντλιοστάσιο;.

 

Αναφέρει  ότι από το Δεκέμβριο του 2021 μέχρι την ημέρα της πυρκαγιάς δεν είχατε κάνει σύμβαση για την συντήρηση του αντλιοστασίου;. ( Αυτό το οποίο από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει ότι  το αντλιοστάσιο έμεινε απροστάτευτο για πρώτη φορά από την λειτουργία του!!!!)

 

Αναφέρει ότι τον Σεπτέμβριο του 2022, δυο (2) από τις τέσσερις (4) αντλίες έκαναν έντονο θόρυβο και τις θέσατε εκτός λειτουργίας;.

 

Αναφέρει -σε δύο τρία σημεία - ότι μετά από λεπτομερείς έρευνες ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ  υπολείμματα εκρηκτικών μηχανισμών και βίαιες μετατοπίσεις στοιχείων ή αντικειμένων;

 

Αναφέρει ότι ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ  ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ   ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ  ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ;  

 

Αναφέρει  ότι  κλειδιά έχουν μόνο υπάλληλοι του Δήμου;

 

Αναφέρει τέλος ότι η έναρξη της πυρκαγιάς δεν μπορεί να αποδοθεί σε εκρηκτικούς μηχανισμούς καθώς και σε εύφλεκτα υλικά γιατί κάτι τέτοιο δεν διαπιστώθηκε;

 

Η αποκάλυψη της αλήθειας εκθέτει ανεπανόρθωτα πολιτικά τον κ. Παναγόπουλο ο οποίος απέκρυψε επιμελώς την αλήθεια παρ όλο τις συνεχείς μας αιτήσεις και αναφορές  και ακόμη με εξώδικο το οποίο του επιδώσαμε  να μας δώσει το πόρισμα.

Το σοβαρότερο όμως  είναι ότι ενώ  ο Δήμαρχος Σαλαμίνας γνώριζε  την αλήθεια του πορίσματος , προσπάθησε με κάθε τρόπο να καταστήσει τους Δημοτικούς Συμβούλους κατηγορούμενους  εν όψει των Δημοτικών εκλογών.

Τώρα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες οφείλει ο ίδιος να πει  στους πολίτες της Σαλαμίνας,  γιατί από την πρώτη στιγμή δεν έλεγε την αλήθεια για το πόρισμα;

Οφείλουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας αλλά και όσοι τους στηρίζουν προερχόμενοι από την αντιπολίτευση , να μας πουν γνώριζαν το σύνολο του πορίσματος ή όχι;

Αν το ήξεραν είναι συνένοχοι  σε αυτήν την πολιτική σκευωρία εις βάρος των συναδέλφων τους.

Εάν δεν το ήξεραν οφείλουν πάλι να το πουν  και να καταδικάσουν το γεγονός.

Ο πρωταρχικός στόχος του κ. Παναγόπουλου ο οποίος ήταν η σπίλωση  της αντιπολίτευσης απέτυχε.

Οι μέθοδοι αυτοί που είναι ξεπερασμένοι μιας μαύρης εποχής  είναι καταδικασμένοι από τους πολίτες.

 

Οι εκλογές πλησιάζουν!!!

Οι πολίτες θα κρίνουν και η κρίση τους θα είναι καταπέλτης για τις μεθόδους της Δημοτικής αρχής.

 

Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.