Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Ιαν 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :«Με τη πλάτη στον τοίχο ο Δήμος Σαλαμίνας – Το υπέρογκο χρέος και το καθεστώς κατάσχεσης»

«Με τη πλάτη στον τοίχο ο Δήμος Σαλαμίνας – Το υπέρογκο χρέος και το καθεστώς κατάσχεσης»

Σε συνάντηση μελών της παράταξής μας με τον Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Σαλαμίνας, και ενημερωθήκαμε πως δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι καλή. Αυτή τη στιγμή ο Δήμος Σαλαμίνας τέλει υπό καθεστώς κατάσχεσης λόγω οφειλών σε εργολάβο, έναντι ποσού που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ. 

Και μάλλον από ότι φαίνεται έπεται και συνέχεια…Ως παράταξη έχουμε καταθέσει αίτημα και αναμένουμε  ενημέρωση και από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, κ.Αλαΐσκα. Δεδομένης της πολύ σοβαρής κατάστασης που απειλεί με οικονομική καταστροφή το νησί μας, ζητούμε άμεσα την σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να λάβουν γνώση τόσο οι δημοτικοί σύμβουλοι όσο φυσικά και οι ίδιοι οι πολίτες! Η ευημερία και η πρόοδος του τόπου μας μας αφορά όλους και έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε έστω και τώρα την αλήθεια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.