Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Ιαν 2024

ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ! ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ.

ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ…..

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!! .

Σε μία δραματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με εισήγηση του Δημάρχου Σαλαμίνας κου Παναγόπουλου και την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας ΕΚΛΕΙΣΑΝ το Κοινωνικό Ιατρείο , το οποίο έχει βοηθήσει χιλιάδες συμπολίτες μας με κάθε τρόπο!!!!!. Μόνο οι χιλιάδες μπουκάλες αίμα που έχουν δοθεί , είναι αρκετά για να αξιολογηθεί η μεγάλη προσφορά τους.

Αιτιολογία αυτής της ανιστόρητης απόφασης είναι, ότι πλέον δεν υφίστανται λόγοι ύπαρξης καθώς επίσης τα 860 Ευρώ ενοίκιο που πληρώνει ο Δήμος, ο οποίος πέρα του ενοικίου δεν έχει προσφέρει ούτε ένα ευρώ 12 χρόνια!!!

Στην πολιτική έρχονται στιγμές που σε στιγματίζουν θετικά ή αρνητικά σε όλη σου τη ζωή.

Η χθεσινή μέρα 30 Ιανουαρίου 2024 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας, ότι η Δημοτική αρχή χωρίς ουσιαστικό λόγο , έκλεισε μία κοινωνική δομή που βοηθά τους αδύνατους οικονομικά συμπολίτες μας  με  κάθε τρόπο.

Η κοινωνική αυτή δομή όμως δεν πρέπει να κλείσει και το μεγαλύτερο «χαστούκι» σε αυτή την ανιστόρητη απόφαση, είναι να διατηρηθεί και να απαλλάξουμε τον δήμο από τα 860 ευρώ ενοίκιο τον μήνα!!!!

Για τον λόγο αυτό, καλώ όλους τους πολίτες του νησιού να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο σε αυτήν την κοινωνική δομή για να διατηρηθεί,  συνεχίζοντας να προσφέρει στον συνάνθρωπό μας.

Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.