Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Φεβ 2011

ΑΝΑΚΗΡΥΞΙΣ ΤΗΣ 29ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΑΡΓΙΑΣ



Προς:
Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Σαλαμίνας κον Νικόλαο Κόγια

Κοινοποίηση:
Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή 
Επικεφαλείς Συνδυασμών, Δημοτικούς Συμβούλους, Τοπικό Τύπο 

Σαλαμίνα, 11 - 02 - 2011

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΗΡΥΞΙΣ Της 29ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΑΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΣ Π.Ν.

Κύριες και Κύριοι,

Μετά  την μεγαλειώδη νίκη  των  Ελλήνων εις  τα στενά  της Σαλαμίνος, το 480 π.Χ. ολόκληρη η ανθρωπότητα είπε ότι δεν ήτο μια σύγκρουση μεταξύ αντιπάλων κρατών, αλλά ήτο ένα γεγονός Παγκοσμίου σημασίας, ηθικού βάθους και Μεγαλείου,  όπου  το νικηφόρο  αποτέλεσμα αυτής αποτέλεσε  τη Γέννησιν  του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.
Αυτό όμως που έχει αναγνωρισθεί χωρίς όμως και να έχει τιμηθεί είναι το μεγαλείον της ευφυΐας του Ναυάρχου Θεμιστοκλή, ο ηρωισμός  και η Ναυτική Πολεμική Τέχνη των Ελλήνων Σαλαμινοναυμάχων.
Αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι οι  Μεγαλύτερες Σχολές Πολέμου  των ξένων χωρών έχουν την Ναυμαχία  της Σαλαμίνας ως το  σπουδαιότερο μάθημα τακτικής Ναυτικού Πολέμου και  παράδειγμα ευφυΐας και  ηρωισμού του Πολεμικού Ναυτικού της Αρχαίας Ελλάδος.
Η   Ελληνική  Πολιτεία έχει  αναγνωρίσει με  Π.Δ.  ΦΕΚ. 84 / Β /  5-2-69  και όπως  διατυπώθηκε  με την υπ’ αριθμ.  6 / 9-3-1982  Απόφασιν  του  Συμβουλίου μνημείων Αττικής και Νήσων τον χώρον και  το γεγονός της Ναυμαχίας του  480 π.Χ ως το σπουδαιότερο  γεγονός της Ελληνικής Ιστορίας (ως αναφέρει το Π.Δ).    
Ήδη το Π.Ν. με Δήμους και φορείς της  περιφέρειας  έχουν καθιερώσει 7 ημέρες εκδηλώσεις προς  τιμήν των Σαλαμινομάχων με  την επωνυμία τα  ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ
Επί  τη ευκαιρία τονίζω ότι  ο  Δήμος   (Μετά τις δηλώσεις του  δημάρχου κου  Γ. Τσαβαρή) θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς όχι  μόνο να τιμήσει το ως άνω γεγονός, αλλά θα προβεί σε ιστορικές πράξεις και αποφάσεις με σκοπό να αποτελέσει την πυξίδα εις άλλους για την πρόοδον των εκδηλώσεων και σε άλλα επίπεδα.
Επίσης σας  προτείνω  όπως το Δ.Σ κάνει ένα ακόμα Ιστορικό  άλμα προς τα εμπρός  όπου μετά από  2.500 χρόνια περίπου  όχι μόνο  να συμπληρώσει τας αποφάσεις της πολιτείας αλλά και να αναγνωρίσει επισήμως του στενούς συναισθηματικούς και ιστορικούς δεσμούς που  έχει ο  ΔΗΜΟΣ μας με το Πολεμικόν Ναυτικόν.

Π Ρ Ο ΤΑ Σ Ε Ι Σ 

α.   Να τιμηθεί ο Ναύαρχος Θεμιστοκλής στα σημερινά πρόσωπα των Ελλήνων Ναυάρχων και οι Σαλαμινομάχοι εις το πρόσωπο του Ελληνικού Π.Ν., αφιερώνοντας μια ημέρα από τις επτά καθιερωμένες εις το Πολεμικόν  Ναυτικόν χαρακτηρίζοντας αυτήν, ως Ημέρα του πολεμικού Ναυτικού. Η ημερομηνία που προτείνω είναι η 29η Σεπτεμβρίου όπου είναι και η κορύφωση της εκδηλώσεως των Σαλαμινείων.
β.   Η τελετή της ανακηρύξεως της ημέρας του Πολεμικού  Ναυτικού να συμπεριληφθεί εις τας εκδηλώσεις της Περιφέρειας.
γ.   Η  επίσημη τελετή της 29ης Σεπτεμβρίου προτείνω να γίνει εις επίπεδον εθνικής εορτής και να καθιερωθεί με ότι εις αυτό προβλέπεται .

Κύριε  Πρόεδρε, κ. Σύμβουλοι,
      Με την σκέψιν ότι  με τις ως άνω προτάσεις ο Δήμος μας αναβαθμίζει τας εκδηλώσεις  των  Σαλαμινείων και  ότι αναβαθμίζεται  ιστορικά, σας υποβάλλω αυτάς και  παρακαλώ όπως στηρίζετε  την εισήγησιν μου και να είστε σίγουροι ότι όταν περάσουν τα χρόνια με την υπογραφήν σας θα  έχετε συμβάλει τα μέγιστα έως ότου -  Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας – Γενέθλια  της  Ευρώπης καθιερωθεί ως Εθνική και γιατί  όχι Πανευρωπαϊκή εκδήλωση.

Ο ΑΙΤΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ
Αξ/κός Π.Ν. ε.α.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/2/11 09:04

    Ευτυχώς, υπάρχει κι ένας οραματιστής κι ας μην γίνουν ποτέ πράξη τα όνειρά του.
    Μπράβο Χρηστάρα πάνω τους κι ας τους «αταξίδευτους» να σε λένε γραφικό.
    Ανέραστοι, άπατρις, αταξίδευτοι, χωρίς σκοπό ζωής, στοχεύοντας στο σήμερα κι αδιαφορώντας για τα ίδια τους τα παιδιά είναι οι ίδιοι.
    Είμαι περήφανος για σένα που ‘σαι συντοπίτης μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/2/11 15:18

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10/2 ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΗΣ ….ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ … ….ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ….ΤΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ …Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ… ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ…. ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ….ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Α), ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ..ΣΟΦΡΑΣ.. ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.. και πρώην παλαιού στελέχους του.. ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ…. Β), ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΠΡΩΗΝ εν δυνάμει Δήμαρχος (από τον ΤΥΥΥΠΟΟΟ των κατά δήλωση τους δημοσιογράφων, πρώην ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ δημοσίων υπαλλήλων και από τις δυο κυρίες.. πρώην νοικοκυρές.. τις δημοσιογραφίας που κοσμούν και την εκπροσωπούν με την…. Ωραία…. τους παρουσία…. … )… Η ΡΟΥΛΑ.. ΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ με αναλφαβητισμό ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΗΣ ….ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ …ΜΑΚΡΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ …..ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ… ΠΡΩΗΝ …ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ… ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ αποτυχημένος ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ χρεοκοπημένου ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ (ως εκπρόσωπος της παράταξης της ΝΔ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ) …… ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ… ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ Γ), ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 10ΤΙΣ100…ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Δ), ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ …ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ …ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ…ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ Γ, ΕΘΝΙΚΗ.. ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ …..αν μη τι άλλο αυτό είχε λεβεντιά..(αφού ντρεπόταν να εμφανιστεί με το ποσοστό που έλαβε )… ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΡΩΤΗΣΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ… ΚΑΙ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ….ΚΑΙ… ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ…. έκανα το σταυρό μου… ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΦΟΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ….ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ..ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ , ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΟΡΥΒΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ….ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ …Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ …εκπρόσωπος των Κρητών Σαλαμίνας… ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ …..ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΟΠΟΥ, ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ …. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ….ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ… ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ….…. ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ, ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ, ΚΛΠ….ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ …κοίταξα τον ουρανό και είπα σίγουρα υπάρχει μια ανώτερη δύναμη ….και να επιτέλους μια σωστή επιλογή….. ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΕΝΑΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ …..ΠΡΩΗΝ.. ΔΗΜ,ΒΟΥΛ,ΟΙΚΟΔ,ΕΠΙΧΕΙΡ,ΑΛΙΕΥΣ,ΚΛΠ….ΑΣΤΡΑΚΟΣ που για να τον βρουν χρειάστηκε να βάλουν ντετέκτιβ… αφού δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, χρόνια τώρα μόνο οι πιστωτές τον έπαιρναν .ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ… ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΘΗΤΕΙΑΣ ….ιστορίες του παππού και τις γιαγιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/2/11 15:20

    apo pano synexia….ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ …..ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ …αλλά το καράβι των Αμπελακίων ,έχει βουλιάξει και όλοι οι επιβάτες είναι τώρα στην θάλασσα με σωσίβια, και το καράβι της Σαλαμίνας που πάει για βοήθεια είναι γεμάτο τρύπες και μπάζει και μάλλον δεν θα φτάσει ποτέ στους ναυαγούς…. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΕΞΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ….ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ …..έμαθα ότι ο Δήμος έχει χρεοκοπήσει ,άκουσα για κατασχέσεις , ότι οι μισθοί πληρώνονται από τα χρήματα που πληρώνουμε για το νερό , και ότι χρωστάμε 2εκατ στην ΕΥΔΑΠ κλπ ….κουφάθηκα άκουσα ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ,και πολλά γελοία επιχειρήματα ,άσχετα ,προσωπικές αντιπαραθέσεις , αντεγκλήσεις ….ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ρωτούσαν οι σύμβουλοι τις μειοψηφίας που είναι τα λεφτά , υπάρχει έργο? Τι έγινε δόθηκαν τα λεφτά προκαταβολή ? φαίνετε όμως ότι ήταν μιλημένοι και πέρασε έτσι το θέμα …μόνο το Μακρή ξεχάσατε δώστε του καμιά μελέτη ολόκληρη πολιτικό μηχανικό έβγαλε μην είστε μονοφαγαδες ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΛΟΙΟΨΗΦΙΑΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ 250ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ……..δίπλα μου ένας δημότης μας δεν άκουσε καλά την λέξι μελέτες …και μου λέει για τι ομελέτες λένε ….μελέτες του λέω …α..μάλιστα αφού μελετούν θα τα μάθουν καλά ..ΤΣΤΣΤΣ ΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΚΕ… ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ συνδικαλιστή ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ……ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΒΕΒΑΙΩΣ…ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 30ΤΙΣ100 ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ …..ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ……ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/2/11 15:44

    Ρε Μαριδάκη, μας τα χεις ζαλίσει, το ξέρεις; Αμάν αδελφέ μου, είπαμε, αλλά εσύ γαστρώνεις και μουλάρι. Άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις, και κάθε τόσο μας πετάς και μία μα@@κία;
    Ρε διαχειριστή, μ΄αυτόν θα ασχολούμεθα τώρα; Βάζει και τη μούρη του στον καθρέπτη λες και είναι ο ΟΒΑΜΑ, και θέλουμε δεν θέλουμε τον τρώμε στην μάπα.
    Αμάν πιά. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/2/11 15:52

    Ston periplanomeno 15.18 , 15.20.
    Kράτα τη μάσκα σου, αλλά βγάλε τις παρωπίδες.
    Είσαι υπερ το δέον χαιρέκακος.
    Δεν άφησες άνθρωπο για άνθρωπο.
    Μόνο το αφεντικό σου τον Δήμαρχο τον πέρασες .....ξόφαλτσα, έτσι για να θολώσεις τα νερά.
    Αϊ κοιμήσου ρε άρρωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/2/11 15:54

    15:44 Ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ _ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚ ΣΕ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ! ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/2/11 16:34

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ρε Μαριδάκη, μας τα χεις ζαλίσει, το ξέρεις; Αμάν αδελφέ μου, είπαμε, αλλά εσύ γαστρώνεις και μουλάρι. Άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις, και κάθε τόσο μας πετάς και μία μα@@κία;
    Ρε διαχειριστή, μ΄αυτόν θα ασχολούμεθα τώρα; Βάζει και τη μούρη του στον καθρέπτη λες και είναι ο ΟΒΑΜΑ, και θέλουμε δεν θέλουμε τον τρώμε στην μάπα.
    Αμάν πιά. Έλεος!

    13/2/11 15:44


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ston periplanomeno 15.18 , 15.20.
    Kράτα τη μάσκα σου, αλλά βγάλε τις παρωπίδες.
    Είσαι υπερ το δέον χαιρέκακος.
    Δεν άφησες άνθρωπο για άνθρωπο.
    Μόνο το αφεντικό σου τον Δήμαρχο τον πέρασες .....ξόφαλτσα, έτσι για να θολώσεις τα νερά.
    Αϊ κοιμήσου ρε άρρωστε.

    13/2/11 15:52

    ....ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ..ID=00000000 ...ΣΟΥ ...ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ..ΑΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ .. ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕ ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ 02.00 ΕΩΣ 16.00 .. ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙΣ ΥΠΝΟ ..ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ...ΠΡΩΗΝ ...ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΥΝΕΛΘΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/2/11 18:32

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ¨Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ¨
    ΤΗΛ.- FAX 2104681521

    ΣΑΛΑΜΙΝΑ 13/02/2011

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Είμαστε υπέρ μιας κοινής πολιτικής και ενός συναινετικού δρόμου, δεν παρασυρόμαστε ούτε στην εύκολη ρητορεία, ούτε και στις κορώνες, δεν ξιφουλκούμε, ούτε αρνούμαστε την ενοποίηση των συλλόγων και φορέων με κοινή δράση. Όμως πρέπει να είμαστε σοβαροί στις προτάσεις μας, στις σχέσεις μας, στις διατυπώσεις μας και ιδιαίτερα υπεύθυνοι στο ρόλο που έχουμε αναλάβει. Αυτό επιχειρούμε με τον καλύτερο τρόπο για τη διοίκηση μας και δεχόμαστε πάντα την αρνητική κριτική για μας όσο πικρή και αν είναι.
    Κρινόμαστε στην κοινωνία από την φερεγγυότητα που μας διακρίνει, από το έργο μας αλλά και από τον συντονισμό και τη συνεργασία με τους άλλους συμπολίτες μας. Κινούμεθα τολμηρά και αποφασιστικά στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του νησιού γι αυτό διατυπώνουμε προτάσεις που επιδιώκουν να αποτελέσουν καινοτομία για τα δεδομένα του τόπου. Ζητάμε τις εξειδικευμένες(ειδικές) προτάσεις που απαιτούν μελέτες και σχεδιασμό να τις αντιμετωπίσουμε συλλογικά, συγκεκριμένα και όχι φοβικά, μήπως και χάσουμε την εξουσία ή μήπως κερδίσουμε αξιώματα. Θεωρούμε σημαντικό το συναινετικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, θεωρούμε αναγκαία την συνεκτικότητα όλων των ενδιαφερομένων και διαφωνούμε με όλους εκείνους που βάζουν τον πήχη χαμηλά και αποσκοπούν στο προσωπικό τους συμφέρον.
    Το διοικητικό συμβούλιο δηλώνει:
    1) Δεν είμαστε με κανέναν, δεν ανήκουμε σε κανέναν. Αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου και την επίλυση των προβλημάτων του.
    2) Είμαστε υπέρ της κριτικής, δεν μας έχει κυριεύσει η αλαζονεία και δεν επιβάλλουμε με κανένα μέσο τις προτάσεις μας, τις επιθυμίες μας και τις γραμμές μας.
    3) Λειτουργούμε με δημοκρατικούς θεσμούς και δεν θα γίνουμε ποτέ αοιδοί του πολιτικού παλκοσένικου που κάποιοι επιχειρούν να στήσουν.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο
    Πρόεδρος : Νικόλαος Δεβελέκος
    Αντιπρόεδρος : Χρόνης Βιλλιώτης
    Γενικός Γραμματέας : Γεώργιος Αδαμόπουλος
    Αναπληρωτής Γραμματέας : Άγγελος Σφενδήλης
    Ταμίας : Πέτρος Βουλγαρίδης
    Δημόσιες Σχέσεις : Κώστας Κοκλιώτης
    Υπεύθυνος Πολιτισμού : Γιάννης Τσενόγλου

    Παρακαλώ να το αναρτήσετε εκ μέρους του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.