Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Φεβ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «αύξηση του επιστημονικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας»

Σαλαμίνα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«αύξηση του επιστημονικού προσωπικού στο  Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας»

Μετά από τις εκρηκτικές διαστάσεις, λόγω έλλειψης προσωπικού, που είχε λάβει το πρόβλημα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στη Σαλαμίνα, είχαμε ως αποτέλεσμα την αδυναμία παροχής ασφαλούς φροντίδας στους ασθενείς της περιοχής, παρά τις προσπάθειες των εργαζομένων. Κατόπιν ενεργειών της διευθύντριας του Κ.Υ. κ. Λούλας Καραγιάννης και την παρέμβαση του Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή, το ιατρικό προσωπικό αυξάνεται κατά 2  επικουρικούς, γενικούς ιατρούς. Συνέβαλε σημαντικά η επίσκεψη του Δημάρχου στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας  κ. Λοβέρδο όπου απέσπασε και την υπόσχεση για την πρόληψη άλλων 2 γενικών ιατρών και την μετατροπή του Κ.Υ. από Α Ζώνη σε Γ Ζώνη.

για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας 2104646100

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/2/11 09:59

    ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΙΒΕΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΝΕΙ ΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΑ ΕΝΙΜΕΡΟΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΡΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΝΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.