Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Φεβ 2011

Εκλογή συμβουλίων Νέων Δήμου Σαλαμίνας


Σας διαβιβάζουμε την ανακοίνωση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου για την εκλογή του νέου “συμβουλίου νέων” για την εγγραφή τους στο μητρώο και συμμετοχή τους στις επόμενες εκλογές ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και να υποβάλλουν εγκαίρως την αίτηση τους.

Θέμα: Εκλογή συμβουλίων Νέων Δήμου Σαλαμίνας

Σε εφαρμογή του Ν. 3443/06 άρθρο 2 “τοπικά συμβούλια νέων και άλλες διατάξεις” παρακαλούμε ενημερώστε τους μαθητές του Λυκείου σας για την εθελοντική συμμετοχή τους στην εκλογή νέου συμβουλίου.
Στα μητρώα νέων εγγράφονται μετά από αίτηση τους νέοι από 15 έως 28 ετών που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο δημοτολόγιο του Δήμου Σαλαμίνας.
Σχετική αίτηση μπορούν να προμηθευτούν από τον Δήμο μας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ή από την ιστοσελίδα του Δήμου μας.
Οι εκλογές για την ανάδειξη των συμβουλίων νέων θα πραγματοποιηθούν στις 26 Μαρτίου 2011 και η υποβολή αιτήσεων λήγει 19 Μαρτίου 2011.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Νίκος Κόγιας


Πρόθυμος για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση
για το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
210 46 46 100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.