Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Φεβ 2011

Πέθανε πριν από λίγη ώρα ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ



Πέθανε πριν από λίγη ώρα ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ ο οποίος νοσηλευόταν σε βαριά κατάσταση εδώ και εβδομάδες στο νοσοκομείο.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/2/11 07:57

    ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΡΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡ@@@ΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΡΣΕΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ.
    Ο ΔΕΒΕΛΕΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΟΞΗ ΑΠΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΣΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΝΕΙ ΜΕΝΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ πχ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ, ΠΟΥ Πας ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?? ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ?? ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΣ?? ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑ ΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΕΒΕΛΕΚΟΥ????

    7/2/11 05:46

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/11 07:58

    Τέτοιες δηλώσεις επιτρέπουν κάποιοι εις βάρος του δημάρχου. Κανείς μα κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη για αυτές τις χυδαιότητες που μαυρίζουν την εικόνα του δημάρχου και του δήμου γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/2/11 15:17

    Aν εχεται ψυχη ολοι συγριθηται με την ψυχη την αξιοπρεπεια και τους πολιχρωνους αγωνες αυτου του συλλογου με αυτον τον προεδρο
    Τουλαχιστον αν δεν σεβοσασται τον δημαρχο σας σεβαστηται τον θεσμο
    Εισται ολοι εκει μεσα ακατονομαστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/2/11 16:08

    με τα φορτηγα του αγγελου τι γινεται;;;;γαργαρα;;;;;;;;;;τι λεει ο υπευθυνος τυπου;;;;;;;;;;;;;;;εσεις απηλουσατε και σκυλοβριζατε...που ειστε τωρα λεβεντες μου;πλακακια η υποθεση;

    11/2/11 16:03

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.