Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Φεβ 2011

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Σαλαμίνας σε επαφή με τους φορείς του νησιού για το περιβάλλον


Σαλαμίνα 4 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Σαλαμίνας σε επαφή με τους φορείς του νησιού για το περιβάλλον»

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Σαλαμίνας, προχώρησε σε επαφές με τους κοινωνικούς φορείς του νησιού για θέματα περιβάλλοντος. Έτσι το Σάββατο 15 Ιανουαρίου συναντήθηκε με τον περιβαλλοντολογικό σύλλογο «ΠΕΡΙΒΟ» και στις 29 Ιανουαρίου συναντήθηκε με την ΟΕΕΣΣ και με τον περιβαλλοντολογικό σύλλογο «Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ».
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων του δημαρχιακού μεγάρου Σαλαμίνας με την παρουσία και του υπεύθυνου της διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου, υπηρεσιακούς παράγοντες και τα μέλη των προεδρείων των κοινωνικών φορέων.
Στις συναντήσεις αυτές, συζητήθηκαν τα προβλήματα του νησιού που σχετίζονται με το περιβάλλον. Ακούστηκαν οι προτάσεις των συμμετεχόντων και αποφασίστηκε να επαναληφθεί σύντομα νέα σύσκεψη, όπου θα γίνει ενδελεχής αναφορά και εξέταση του κάθε προβλήματος ξεχωριστά

για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας 2104646100

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/2/11 12:28

    Αλήθεια Γιατί Δημοκρατικοί κατα τα αλλα διαχειριστές του salamis news δεν αναρτήσατε την Έπιστλη του Αιαντις;;;;;;;Μπραβω για την ευασθησια που δείχνετε για τα πεύκα Ενώ η Κυνοσουρα "βιαζετε "καθημερινά ....,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/11 02:07

    Γιατί οι άνθρωποι καταλάβανε ότι είσαστε ψώνια, και σου λέει μ΄αυτούς θα ασχολούμαστε πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/11 18:30

    Δεν εκλήθη το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ΑΝΑΠΛΑΣΗ από την διεύθυνση περιβάλλοντος του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/2/11 18:58

    5/2/11 02:07 Ενω εσυ μεγασουργιελο καθεσε μεχρι τις 02.00 το πρωι να γραφεις απο δω και απο εκει παπαριες. Τοσο καραγκιοζης εισαι μωρη χέστρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/2/11 21:45

    Τέτοιες ασάφειες, τέτοιες απροσδιοριστίες, τέτοιες ασυνέχειες στους συλλογισμούς μόνο από ένα παιδάκι μπορείς να τις ακούσεις. Όπως συζητήθηκαν τα προβλήματα του νησιού, ακούστηκαν οι προτάσεις, αποφασίστηκε να επαναληφθεί σύντομα η νέα σύσκεψη, όπου θα γίνει ενδελεχής αναφορά και εξέταση του κάθε προβλήματος ξεχωριστά. Μιλάμε ο παραλογισμός στο μεγαλείο του, η μπούρδα βασιλεύει. Ενδελεχής = συνεχής, αδιάλειπτη, επιμελής δηλαδή κάνανε μια συζήτηση χωρίς καμία σοβαρότητα, αυτό μας αποδεικνύουν. μπράβο σας και πάλι μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/2/11 20:32

    Ο σύλλογος ΑΝΑΠΛΑΣΗ έχει συνεταιρειστεί με τον ΣΟΦΡΑ αληθεύει; Ο τσαβαρής έχει πάθει μεγάλο ταράκουλο ετσι λένε, ξέρει κανείς τι γίναιτε; Ο σύλλογος έχει και όλους τους προέδρους της σαλαμίνας μαζί του και ο φόβος τησ δημαρχίας είναι πάρα πολύ μεγάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/2/11 23:12

    Έξαλλος δημοτικός σύμβουλος, χωρίς ίχνος αναστολών προέβη σε πράξεις που δεν τον τιμούν για τη θέση που κατέχει. Ο λόγος άγνωστος και άσχετος με την πραγματικότητα, νομίζοντας μόνο ότι όλα απευθύνονται σε αυτόν. Είναι απαράδεκτο να κάνει άλλος δηλώσεις και άλλος να βγαίνει να ζητάει το λόγο, βλέπετε στη χώρα που ζούμε όλα συμβαίνουν. Υπογράφει για το δελτίο τύπου ο κύριος Μαστροκόλιας Λάμπρος και άλλος εμφανίζεται να λαμβάνει το λόγο. Αν αυτό δεν είναι παραλογισμός πείτε μου καλοί άνθρωποι τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/2/11 23:17

    καπιον θα τον τσιμπαει καπια μυγα ρε παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/2/11 05:46

    ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΡΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡ@@@ΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΡΣΕΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ.
    Ο ΔΕΒΕΛΕΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΟΞΗ ΑΠΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΣΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΝΕΙ ΜΕΝΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ πχ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ, ΠΟΥ Πας ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?? ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ?? ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΣ?? ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑ ΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΕΒΕΛΕΚΟΥ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/2/11 21:14

    Αν δεν τον έτρεμε, δεν θα έκανε καμία δήλωση. Όσο κάνει δηλώσεις τον τρέμει και το φοβάται γιατί θεριεύει και θα τον μασήσει στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/2/11 15:39

    Μαστροκολια μη συχηζεσε εισε σε επικεινδηνη ηλικια χαλαρωσε και απολαυσετο ας προσεχατε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/2/11 18:14

    ειναι τριτη φορα που εκλεγετε προεδρος του συλογου και με διαφορετικους δημαρχους δεν σου λεει τιποτα εσυ θα τα καταφερνες αραγε05΄46

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/2/11 19:36

    Κύριε δήμαρχε σας εκλέξαμε άρχοντα του τόπου για να επιτρέπεις τέτοια ευτράπελα που γράφονται και κηλιδώνουν το όνομα σου; Επιτρέπεται να βγαίνει μια τέτοια δήλωση όπως: τον συγκεκριμένο σύλλογο τον έχει γραμμένο ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ στα αρ@@@ια του και κανείς να μην πτοείται από αυτήν την κατάντια; Επιτρέπεται κανείς υπεύθυνος τύπου να μην βγαίνει και να απορρίπτει αυτές τις ατασθαλίες εις βάρος του δημάρχου; ΑΥΤΑ θα τηρηθούν σε αρχεία και θα δημοσιοποιηθούν στις επόμενες εκλογές με ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ τότε ας απαντήσουν οι ανεύθυνο υπεύθυνοι που σαλιαρίζουν σαν τους μπεμπέκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.