Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Δεκ 2014

Η κίνηση πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. καλεί σε εκδήλωση – συζήτηση την Πέμπτη 11 Δεκέμβρη στις 6μμ στην αίθουσα Μπόγρη

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ
σε δημοτικά τέλη και ύδρευση
Η δημοτική αρχή ακολουθώντας το παράδειγμα κυβέρνησης - τρόικας πήρε την απαράδεκτη απόφαση να φορτώσει τα βάρη στο εύκολο θύμα , δηλαδή σε εμάς τους πολίτες. Ενώ προεκλογικά , δεν είχε πει κουβέντα τώρα έχει το θράσος να αυξάνει 50 % (!!!) τέλη και ύδρευση, τη στιγμή που ο λαός δεν αντέχει να πληρώσει ούτε ένα ευρώ παραπάνω.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/12/14 15:54

    150% έπρεπε να βάλει σαν τον Γιάννη τον Μαγιάτη στα Αμπελάκια.
    Τώρα με το 50% που έβαλε ίσα - ίσα φτάνει για να πεθάνουμε από τη μπόχα των σκουπιδιών.
    Και συ κυρά Καρούση αν ήσουνα δήμαρχος τι θα έκανες, δεν μας λες;
    Γιατί τόσες φορές δεν είχατε τίποτα να πείτε στο δημ συμβούλιο και έξω απ΄κεί κόπτεσθε ;
    Αν έχεις λύση πες τη , γράφτη εδώ πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/14 18:23

      η λυση ειναι να προσκυνησουμε ολοι την θεα Δημαρχο για την αυξηση που μας κανει, οπως προσκυναμε μεχρι σημερα την ΤΡΟΙΚΑ. ουστ ρε απο δω λαμογο γλυφτη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/12/14 19:32

      MAZI ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΏΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΑΥΤΗ ΑΥΞΗΣΗ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/12/14 19:42

      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/12/14 19:47

      αστυνομία, ματ θα έχει ή ξεροσφύρι θα την βγάλουμε;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/12/14 17:49

      Τελικα εμεις θα πληρωσουμε το μαρμαρο κανεις αλλος δεν ...θα πειραχτει ουτε τριχουλα απο τα
      μαλλια του..Αυτο ειναι το επιπεδο δικαιοσυνης
      που θελαμε ,καλα να παθουμε κλεφτες κι νοικοκυραιπι στο ιδιο καζανι μεχρι τελευταιου βρασμου...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/12/14 16:10

    Λίγο αργά αλλά επιτέλους ξύπνησε ο Σύριζα. Ελπίζω να είναι όλο το νησί εκεί, αριστεροί δεξιοί γιατί όλους μας αφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/14 17:20

      Nα μας πει η καρουση ποια εναλακτικη προταση εχει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/12/14 17:22

      νασαι εκει να ακουσεις

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/12/14 18:38

    Προς: την Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Ισιδώρα Νάννου
    την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,
    με την παράκληση να αναγνωσθεί στην επόμενη συνεδρίαση.....


    Κοιν: Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Π. Χατζηπέρο
    Επικεφαλής Παρατάξεων Δήμου Σαλαμίνας
    Τοπικό Τύπο

    Αγαπητή κυρία Δήμαρχε,
    Συναισθανόμενοι την δεινή οικονομική κατάσταση του Δήμου, αλλά δυστυχώς ευρισκόμενοι καθημερινά μπροστά στα τραγικά αδιέξοδα των περίπου 9.000 συμπολιτών μας που εξυπηρετούμε από το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
    1. Η Ανθρωπιστική Οργάνωση «Στάση Ζωής», που όπως γνωρίζετε ίδρυσε περίπου προ διετίας, το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας, με την βοήθεια και την στήριξη των τοπικών αρχών, (πληρωμή παγίων εξόδων (ηλεκτρικό, τηλέφωνο και ταχυμεταφορές, (κούριερ), καθαρίστρια κλπ) θα προχωρήσει στην αναζήτηση άλλου, μεγαλύτερου χώρου για την στέγαση του Κ.Ι.Φ.Α.Σ. (Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας), ώστε να αναπτύξει πλήρως τη δυναμική του αλλά και να απαλλάξει τον Δήμο από το δυσβάσταχτο ποσό των 300 ευρώ για την καταβολή του ενοικίου και τα υπόλοιπα έξοδα.
    2. Κατανοώντας πλήρως την δυσχερή θέση του Δήμου απέναντι στην τηλεφωνική εταιρεία Wind, εξαιτίας των συσσωρευμένων χρεών, αλλά ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ καθόλου την επιλεκτική επανασύνδεση διαφόρων τηλεφωνικών γραμμών που έγιναν το τελευταίο διάστημα π.χ. ΚΑΠΗ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ κλπ, σας παρακαλούμε θερμά να διακόψετε ΑΜΕΣΑ την λειτουργία των τηλεφωνικών γραμμών 210 4650212 και 211 4110952, τα οποία είναι ήδη “κομμένα” από τον περασμένο Μάρτιο, ώστε να ελαφρυνθεί κι άλλο ο πολύπαθος Δήμος από τις πάγιες χρεώσεις.
    3. Παρά τις ρητές εντολές σας προς τις υπηρεσίες του Δήμου, μετά την συνάντησή μας την 3η Οκτωβρίου 2014, η πληρωμή των εταιριών κούριερ για τις παραλαβές των φαρμάκων, είτε δεν γίνεται καθόλου, είτε πραγματοποιήθηκε σε τρείς περιπτώσεις με τόση γραφειοκρατία και τόση καθυστέρηση, που για μεταφορικά έξοδα 18 ευρώ πετάξαμε στα σκουπίδια ινσουλίνες αξίας 4.800 ευρώ, επειδή παρέμειναν εκτός ψυγείου επί δεκαπέντε ημέρες, στην εταιρεία κούριερ, έως ότου πληρωθούν τα μεταφορικά.
    Για να απαλλάξουμε τον πολύπαθο Δήμο ακόμη και από αυτή την ελάχιστη επιβάρυνση, προχωρήσαμε σε συνεννόηση με τις εταιρείες ταχυμεταφορών οι οποίες αναγνωρίζοντας το έργο το μας, θα μας χρεώνουν εφεξής λιγότερο την κάθε αποστολή ώστε να μπορούμε ν΄ αντέξουμε εμείς οι ίδιοι την δαπάνη.
    4. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα το Κ.Ι.Φ.Α. Σαλαμίνας εδέχθη την δωρεά ενός ακόμη πανάκριβου ιατρικού μηχανήματος (ψηφιακός ακτινογράφος κεφαλής, ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον χώρο της οδοντιατρικής απεικόνισης, αξίας άνω των 150.000 ευρώ) από το Αλληλέγγυο Δίκτυο που έχουμε αναπτύξει στο εξωτερικό. Έτσι με την βοήθεια των εθελοντών Οδοντιάτρων που ήδη ενισχύουν την Δομή μας, το Οδοντιατρικό Ιατρείο είναι πληρέστατο και έτοιμο να λειτουργήσει.
    Παραμένει βεβαίως το πρόβλημα του κόστους των μηνιαίων αναλώσιμων υλικών, χονδρικώς υπολογιζομένων περί τα 800 με 1.000 ευρώ, ποσό που βεβαίως κατανοούμε ότι αδυνατεί να διαθέσει ο πολύπαθος Δήμος και αναζητούμε ήδη από άλλες πηγές (Αντιπεριφέρεια, Ιδρύματα εσωτερικού, εξωτερικού κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/12/14 18:41

    Η αδυναμία αυτή έγινε ήδη φανερή από πολύ μικρότερα πράγματα, π.χ. ένα ανταλλακτικό toner εκτυπωτή, που χρειάστηκε να σας ζητήσουμε τουλάχιστον δύο φορές, αίτημα που μεταφέραμε καθ΄ υπόδειξή σας στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών, σε άνθρωπο του Γραφείου σας καθώς και στον Δημοτικό Σύμβουλό, τον εντεταλμένο παρά τω Δημάρχω, κ. Αγαπίου.
    Κανείς δεν μπήκε στον κόπο μιας απλής απάντησης, έστω και αρνητικής. Αντιθέτως δεχθήκαμε ένα περίεργο τηλεφώνημα από τον ανωτέρω Δημοτικό Σύμβουλο, στις 22 Οκτωβρίου 2014, που μας ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει ο (πολύπαθος) Δήμος το κόστος της εγκατάστασης συναγερμού αξίας 400 ευρώ, εάν αναλάβουμε εμείς να βάλουμε μία τηλεφωνική γραμμή … !!! Προφανώς, ο ανωτέρω είχε ξεχάσει την παρουσία του στην συνάντηση μας και την υπόδειξή σας, ότι έπρεπε να απευθυνθεί εκείνος στο Λιμενικό Ταμείο ώστε να μας βοηθήσει με την εγκατάσταση μιας νέας τηλεφωνικής γραμμής.
    Την επομένη ημέρα, σε επικοινωνία μας με τον κ. Αγαπίου, ερωτώντας τον ευθέως εάν αυτά που μας είπε είναι βάσει εντολής Δημάρχου, η απάντηση που πήραμε ήταν πως ήταν εντολή δική σας μέχρι εχθές αλλά από “σήμερα”, δηλαδή από τις 23 Οκτωβρίου 2014 ΔΕΝ ΗΤΑΝ … !!!
    Παραβλέπουμε το γεγονός ότι ποτέ δεν ζητήσαμε συναγερμό αφού ο υπάρχων είναι ολοκαίνουργος με μοναδικό πρόβλημα ότι χρειάζεται τηλεφωνική σύνδεση για να λειτουργήσει πλήρως … !!!
    5. Κομβικό σημείο, όπως καταλαβαίνετε, στην περαιτέρω συνεργασία μας με τον Δήμο, θεωρούμε και αναμένουμε, την άμεση εντολή σας προς Δημοτικούς Συμβούλους και άλλους συνεργάτες του Δήμου, αρμόδιους και μη, να πάψουν ν΄ ανακατεύονται, να πάψουν να υπόσχονται εν αγνοία σας διάφορα και να πάψουν να προσπαθούν να παρεμβληθούν, με σαφείς πολιτικάντικες διαθέσεις, στην λειτουργία του Κ.Ι.Φ.Α. Σαλαμίνας, περιστατικά που δυστυχώς ήδη έχουν λάβει χώρα, μας έχουν εκπλήξει δυσάρεστα και αποφεύγουμε να αναπτύξουμε εδώ, φειδόμενοι του πολύτιμου χρόνου σας.
    6. Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την πλήρη απαξίωση από τον Δήμο, αφού κανείς από τους αρμόδιους δεν μπήκε στον κόπο να μας ενημερώσει και να μας συμπεριλάβει στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, όταν όλοι γνωρίζουν άριστα ότι εξυπηρετούμε σε μηνιαία βάση πάνω από 3.200 άτομα, των πλέον ευάλωτων ομάδων, και μια εορταστική εκδήλωση υπέρ τους θα ήταν ότι καλύτερο αυτή την εποχή. (bazaar κλπ)
    7. Βρισκόμαστε τέλος στην ευχάριστη θέση, γνωρίζοντας και κατανοώντας τις εγγενείς παθογένειες και αδυναμίες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Σαλαμίνας, να ιδρύσουμε στην Σαλαμίνα «Τράπεζα Τροφίμων» για τους αναξιοπαθούντες και έχοντες άμεσες ανάγκες συμπολίτες μας, η λειτουργία της οποίας θα ξεκινήσει άμεσα και για την οποία σας ζητάμε μόνο την ανθρώπινη υποστήριξή σας, δηλαδή μόνο τον καλό σας λόγο.
    Μετά από τα παραπάνω και εμμένοντας στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας που χρήζουν συνεχούς Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης από το Κ.Ι.Φ.Α. Σαλαμίνας αλλά πάντα ενθυμούμενοι την αποστροφή του λόγου σας: «εάν δεν μπορείτε, κλείστε το», σας δηλώνουμε ότι επιλέγουμε εφεξής έναν διαφορετικό τρόπο δράσης και λειτουργίας μακριά από αγκυλώσεις και πολιτικαντισμούς, που δυστυχώς επέδειξαν κάποιοι συνεργάτες σας.
    Αναγνωρίζοντας ότι ο πολύπαθος Δήμος Σαλαμίνας, ΟΥΔΕΝ πλέον μπορεί να προσφέρει στο Κ.Ι.Φ.Α.Σ και κατανοώντας ότι τα έσοδα του Δήμου κατανέμονται σε αναγκαιότητες διαφορετικές από εκείνες που επιτάσσει η κρίση και η φτωχοποίηση των συμπολιτών μας, θέλοντας να στηρίξουμε τον τόπο που ζούμε, την Σαλαμίνα όλων μας, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και το έργο μας ώστε να μην μείνει κανείς συνάνθρωπός μας χωρίς γιατρό, χωρίς φάρμακα και στο εξής χωρίς τρόφιμα.
    Σας παρακαλούμε την ανθρώπινη συμπαράστασή σας (για την θεσμική κατανοούμε ότι αδυνατείτε …)


    Μετά τιμής
    «Η Εθελοντική Ομάδα του Κοινωνικού Ιατρείου –

    Φαρμακείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/12/14 19:54

    ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ,

    ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΣΑΣ .ΕΙΘΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΧΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/12/14 02:49

    Άκου κακόμοιρε ανθρωπάκο γιατί φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Η αύξηση των τελών δεν είναι θέμα μνημονίου, είναι θέμα κακοδιαχείρισης. Και πριν από το μνημόνιο όταν τα λεφτά έτρεχαν από τα ...μπατζάκια, πάλι πληρώναμε και πάλι είχαμε αυξήσεις. Η καθαριότητα είναι ανταποδοτική από συστάσεως κράτους, όχι μόνο δικού μας αλλά παγκοσμίως.
    Σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του κόσμου ισχύει η αρχή "ο ρυπαίνων πληρώνει" Βάσει λοιπόν αυτής της αρχής, από καμία πηγή χρηματοδότησης δεν μπορείς να πάρεις λεφτά για να πληρωθεί η ρύπανση που εσύ προκαλείς.
    Άρα τα λεφτά που χρειάζονται για να έχεις καθαριότητα και φωτισμό πρέπει να βγουν από την τσέπη μας, γιαυτό και υπάρχουν τα δημοτικά τέλη, διαφορετικά ο κάθε δήμαρχος θα τα είχε καταργήσει.
    Μέλημα του κάθε δήμου είναι να επιβάλλει στους δημότες τέτοια τέλη ώστε τα έσοδα να είναι ίσα με τα έξοδα. Αν δεν είναι ίσα τότε πρέπει ή να μειώσεις τα έξοδα ή να αυξήσεις τα έσοδα. Άλλος λύση δεν υπάρχει.
    Ακου τώρα τι συνέβαινε στο δικό μας δήμο που οι αυξήσεις των τελών είχαν παγώσει από το 2007.
    Επειδή τα έσοδα από τα τέλη ήταν 4,5 εκατομμ. ενώ τα έξοδα ήταν 7, τα υπόλοιπα 2,5 εκατομμ. που λείπανε έπρεπε να καλυφθούν για να λειτουργήσει το σύστημα. Επειδή όπως σου είπα από πουθενά δεν μπορείς να χρηματοδοτήσεις το έλλειμμα αυτό, τι έκανε ο Τσαβαρής για να το καλύψει;
    Έπαιρνε τα λεφτά του ταμείου από άλλους κωδικούς που προορίζονταν να αποζημειωθούν οι άνθρωποι που τους είχαν πάρει τα οικόπεδα για να τα κάνουν δρόμους και πλατείες, το ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών, τον εργολάβο για τη σύνδεση των σπιτιών με την αποχέτευση, την ΕΥΔΑΠ για την ύδρευση του δημ δικτύου και άλλα πολλά, και έτσι κάλυπτε το έλλειμμα από τα έσοδα των τελών.
    Αυτά τα λεφτά όμως τελειώσανε το περασμένο καλοκαίρι, γιαυτό και η καθαριότητα κατέρρευσε σε μία νύκτα, διότι δεν υπήρχε ούτε ευρώ για να αλλάξουν τα σκασμένα λάστιχα των απορριματοφόρων, χώρια ότι χάσανε και τα λεφτά τους οι άνθρωποι.
    Η νέα Δήμαρχος παρέλαβε ένα ταμείο άδειο και χωρίς φράγκο στους κωδικούς από τους οποίους ξάφριζε τα λεφτά ο Τσαβαρής.
    Αυτή τη στιγμή λοιπόν δεν υπάρχει κανένας κωδικός με λεφτά στον προϋπολογισμό για να πάρει έστω και παράνομα λεφτά για να καλύψει το έλλειμμα όπως έκανε ο Τσαβαρής.
    Αυτό σημαίνει ότι αν παραμείνουν τα τέλη όπως έχουν, δεν θα υπάρχουν λεφτά για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, δεν θα μπορείς να πληρώσεις το πετρέλαιο και θα σταματήσουν τα απορριμματοφόρα, δεν θα μπορείς να πληρώσεις τη ΔΕΗ και οι δρόμοι θα είναι θεοσκότινοι.
    Αυτή θα είναι η κατάσταση, αν δεν αυξηθούνε τα τέλη.
    Με ταμείο άδειο και κωδικούς μηδέν, ούτε φαράσι δεν μπορείς να αγοράσεις.
    Γιαυτό με βαριά καρδιά η Δήμαρχος και το ΔΣ αποφάσισαν την αύξηση η οποία δεν θα λύσει οριστικά το πρόβλημα αλλά θα μπορέσει τουλάχιστον να λειτουργήσει οριακά το σύστημα.
    Όλες οι δημοτικές παρατάξεις το ξέρουνε αυτό γιαυτό και δεν έχουν να προτείνουν λύση, παρά μόνο κραϋγές για δήθεν χαράτσωμα του κόσμου.
    Βγάζουν τα απωθημένα τους. Δεν μπορούν να βαρύσουν το μουλάρι και βαράνε τη σέλα. Αντί να αρχίσουν να ρίχνουν κλωτσιές στον κύριο υπεύθυνο των αναγκαστικών αυξήσεων που είναι ο Τσαβαρής, η κα Καρούση και ο κ.Βλάχος του κλείνουνε το ματάκι και τον έχουν συνοδοιπόρο στον εμπαιγμό του κόσμου.
    Πιστεύω τώρα να κατάλαβες γιατί είναι αναγκαστική η αύξηση.
    Αν συνεχίσεις να μην καταλαβαίνεις, τότε είναι πρόβλημα δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/14 08:21

      ουτε φαρασι δεν μπορει να αγορασει αλλα πηρε κουρτινες στο γραφειο της , μοκετες , βαψιμο δημαρχειου κλπ. ρε που τα πουλας αυτα πουλημενο τομαρι?> αντε να πεις οτι εγραψες υπερ της για να σε διορισει χαμενε.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος9/12/14 08:35

    Δεν μας λες κυρά Δέσποινα σε παρακαλώ, όταν την δεύτερη Κυριακή "στηρίξατε" την Νάννου δεν σκεφτήκατε τότε πως είναι η "Χιωνάτη με τους 7 Νάννους" μαζί;
    Τι σκατά "εγγυήσεις" πήρατε;
    Καμιά, τίποτα, λειτουργήσατε σαν τους "πρωτόπλαστους" με πλήρη αφέλεια ή απλά σας κάλυψε τα έξοδα σας;
    Τώρα κλαίτε σαν τα μικρά παιδιά πάνω στο χυμένο γάλα και ζητάτε απ’ τον λαό να κατέβει σε αγώνες και κοινωνικές κινητοποιήσεις!
    Όταν παίρνατε κα Καρούση την απόφαση στήριξης της κας Νάννου, τον λαό που τον είχατε γραμμένο;
    Θα σας το πω εγώ.
    Εκεί που θα σας γράψει κι ο λαός τώρα κι αύριο στις εκλογές όλους εσάς τους "αυτόκλητους σωτήρες" του
    Τα δικά σας "παρούσα" πληρώνουμε κυρά μου, το ξεκάθαρο ΟΧΙ δεν στο μάθανε ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/14 08:43

      ρε δεν ντρεπεστε που διοικουσατε τον δημο τρια χρονια και τον κατακλεψατε μιλατε κιαπο πανω? τωρα σας ηρθε να ψηφιζετε συνεχεια οχι λαμογια? απο εσας ηρθε στην δημαρχια η αχρηστη δημαρχος , απο τις δικες σας κλεψιες και λαμογιες. αντε να χαθητε απο δω που εχετε και μουτρα να μιλατε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/12/14 12:18

      Ναι μωρή ανισόρροπη εμείς φταίμε γιατί εσείς την ψηφίσατε την δεύτερη Κυριακή, για μαζέψτε τώρα τα κομμάτια σας για έχετε πολύ δουλειά μπροστά σας

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/12/14 12:34

    οξο κλεφτες που φερατε δημαρχο την χρυσαυγιτισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/14 13:17

      Πες ..τωρα ..ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ....Ποιοι ειναι οι κλεφτες,....ονοματα......Τι εκλεψαν.......Ποσα εκλεψαν.......και ποιος πληρωσε ,,τα προεκλογικα εξοδα .....των ΝΑΥΜΑΧΟ-ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΩΝ...ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ......Αντε ρεεεεεεεε .........

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος9/12/14 18:05

    Πες τωρα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ποσα κλεψατε? φερτε τα πισω . Τα ονοματα τα λενε συνεχεια εδω μεσα και εισαι και εσυ ενας απο αυτους ΚΑΡΑΓΚΙΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/12/14 18:18

    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΝΑΝΝΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ; ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. Η ΚΑΡΟΥΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ. ΦΤΑΙΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/12/14 22:04

    30 με 40 Συριζαιοι είπαν όχι στις αυξήσεις και καλά έκαναν και είμαστε μαζί τους. Θα πρέπει να καταλάβουν όμως ότι στα Δημοτικά πράγματα αυτή είναι η δύναμή τους. Ο Βασίλης τους τα έχωσε καλά όμως. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ. ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΧΙ ΟΧΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ. "ΚΟΥΚΙΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ 5% ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.