Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Δεκ 2014

Η Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ρούλα Νάννου, σας εύχεται χρόνια πολλά


15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/12/14 18:06

    TI EGINE ME TON PROEDRO TOY AKO.IPOP;;;;;;;;;;ME TO TIMOLOGIO PROMHUEYTH PHGE ,NA KANEI XRISTOYGENNA;;;;;; ESY KYRIA DHMARXE MONO AYTO HTAN TO MALVMA STO PAIDAKI POY EKANE ATAJIA;;;;;;;;;;;;;;;;;UA SE MALVSV!!!!!!!!!TRABAS TOYS TA AYTIA UA SOY BRVMHSOYN TA KAUARA XERIA/???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/12/14 02:22

      ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣΝΑΥΤΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/12/14 20:34

      ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ.ΤΙ ΘΛΙΨΗ ΘΕΕΜΟΥ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ,ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΣ ΑΝΕΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΟΥΠΕΡ Φ0ΟΡΟΦΥΓΑΔΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ.........ΦΤΙΑΞΕΙ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/12/14 18:15

    Ρε ουστ κοπριτες λασπολογοι ουτε ιερο ουτε οσιο εχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/12/14 02:30

    ΤΟΝ ΚΙΟΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΚΙΟΡΗΜΠΟΡΕΙΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΝΑΜΙΔΗ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΕΡΑΤΖΗ ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!!! ΠΑΝΕ ΡΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΆΜΙ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΑΣ ΣΑΦΕΝΕ ΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣΠΑΛΙΟΑΛΗΤΗΟΛΗΚΟΣΜΟΥΝΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΜΗΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΟΝ Η ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/12/14 10:17

    Εσύ που το ΄γραψες, ξαναδιάβασέ το κι άμα καταλάβεις τίποτα, πες μας κι εμας να καταλάβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/12/14 11:27

    Ανώνυμος25/12/14 08:38
    ΚΟΥΙΖ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΔΗ ΦΩΝΑΖΕ ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!? ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ..

    Απάντηση

    Ανώνυμος25/12/14 11:08
    Ο Ιδιος κυριος φωναζε και στη κοινοτητα στους ανθρωπους που ειχαν παει στη συγκεντρωση του Τραγακη γιατι πηγαν;;;;;;;;και να ψηφισουν χουντα!!!!!!μονο αυτη αξιζει!!!!!Και καποιος ετυμολογος δημοτης του ειπε εμας δεν θα μας πεις τι θα κανουμε,στη συζυγο σου να τα πεις που πηγε εκει η αρχηγος της.εμεις δεν ειμαστε ψηφισμενοι να μας λες τι θα κανουμε.????????

    Απάντηση

    Ανώνυμος25/12/14 11:24
    .Μπράβο στή Πρόεδρο τού Δημοτικού Συμβουλίου μέ τήν στάση πού κράτησε. Πιστεύουμε νά κατάλαβε τί γίνεται σέ αυτή τήν Κοινότητα,καί πόσο σοβαρό πρόβλημα ύπάρχει.Άντίθετα μέ τήν στάση τού συζύγου της,πού έβαλε δύο ΒΟΜΒΕΣ .Όταν πρότεινε ό κ,Μητρόπουλος τίς διαβάσεις πεζών,μπροστά στό δρόμο,καί δύο φανάρια προιδοποιητικά,πού στοίχιζαν 120 ευρω τό ένα γιά δεξιά καί άριστερα στό ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ έκεινος είπε ότι βάσει κάποιου νόμου άπαγορεύεται έκει που είναι καί πρέπει νά φύγει.άμεσσα.τό ι΄διο καί γιά τήν Δημοτική Πλάζ είπε νά κλείσουμε τήν πλάζ καί τά μαγαζιά.Καί πολύ ώραία τού άπάντησαν καί οί κάτοικοι πού μένουν έκει;;;;;;;; θά τούς άπαγορεύσεις νά κάνουν μπάνιο έκεί;;;;;άρα χρειαζεται καί ή διάβαση πεζών,καί ή στάση όπως είπε ό κ. Μητρόπουλος.καί άπαντώντας στόν σύζυγο τής προέδρου τού είπε έγω προτείνω λύσεις σέ αυτά πού βρήκα, στό κατά πόσο είναι παράνομο το νηπιαγωγείο ύπαρχει ο Ο,Σ,Κ,καί γιά τά άλλα ή Κτηματική.

    Αρα οπου πάει τά κάνει θάλασσα ,απομονωστετον!!!!!!!!!!
    Από που θά ερθω νά παραλάβω τήν γαλοπούλα;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/12/14 11:32

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΔΙΑΛΥΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 02:30::::::::::::::;
    ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ!!!!!

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΦΙΛΕ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΦΥΛΑΞΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/12/14 13:55

    γεια σου μηναρα δημαρχε! ουστ! να ξεβρωμισει ο τοπος απ΄τα καθαρα σας χερια λεχριτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/12/14 19:32

    μηναρουλη γιατι εσβησες το merry christmas???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/12/14 20:20

    Γιατι το αφαιρεσε απο 1000 του Ισιδωρου!!!!!!!!!!!!1για αυτο το εσβησε το MERRY CHRISTMAS?????
    Διορθωσε με την ιδια ΑΔΑ και εκανε το 1000 ευρω 990 ευρω.δεν ειχε το δεκκαρικο να του δωσει?????? οτι θελουν κανουν και κανεις δεν μιλα???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/12/14 15:09

    Ανώνυμος28/12/14 13:54
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ !!!!!!!!!!!!
    ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ!!!!!!!!
    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΣΟΥΡΑΣ;;;;;;;;;;;; ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;;
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ;;;;;;;;;;; ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;;;;;;;; ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ;;;;;;;;; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ;;;;;;;;;;;;;;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ;; ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ;;;;;;;;;;;;;;;; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ,ΚΑΙ ΤΡΟΥΛΑΣ??????
    Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ ΕΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ;;;;;;;;;;;ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ .ΤΑ ΜΑΤ Κ.Λ.Π ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/12/14 16:19

    ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΝΗΣΙ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/12/14 06:52

      Ρε δεν αντέχω, θα στο πω είσαι και πολύ χοντρομαλάκας

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος28/12/14 17:54

    Ανώνυμος12/28/2014 5:32 μ.μ.
    Ανώνυμος12/27/2014 5:25 μ.μ.
    Δυστυχώς η ευτυχία και η γαλήνη εξαρτώνται εν πολλοίς από τους αριθμούς.
    Οι αριθμοί είναι θετικοί και αρνητικοί.
    Τι μπορείς να προσφέρεις σε έναν άνθρωπο όταν οι αριθμοί είναι αρνητικοί;
    Μόνο παρηγοριά κι ελπίδα. Με αυτά όμως τον χορταίνεις;

    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ-Η ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΧΡΕΗ::::ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ .ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΦΤΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ,???? ΓΝΩΡΙΖΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ!!!!
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ,ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ;;;;ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ??? ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ!!! ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΟΥΜΕ???????ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΚΟΜΗ!!! ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ . ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.