Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Δεκ 2014

PERIVOS! Συνάντηση με πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου για δενδροφύτευση στην παραλιακή ζώνη

Σε κλίμα συνεργασίας ολοκληρώθηκε και η δεύτερη συνάντηση του ΠΕΡΙΒΟΣ με το Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας, με αντικείμενο την δενδροφύτευση της παραλιακής ζώνης στην πόλη της Σαλαμίνας.
Η συνάντηση έγινε σε συνέχεια ανάλογης επαφής, που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα. Τότε είχε παρουσιαστεί η προμελέτη και είχαν οριστεί σε γενικές γραμμές τα χρονοδιαγράμματα. Ο πρόεδρος του Λ.Τ κ. Λένης αποδέχτηκε την προμελέτη και συμφωνήθηκε μετά την ολοκλήρωσή της να την προωθήσει προς έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.
Στην δεύτερη συνάντηση, δόθηκαν οι λεπτομέρειες που απαιτούνταν, ενώ διατυπώθηκε η βούληση από πλευράς κ Λένη για την αγορά φυτών, λιπασμάτων και ότι άλλο χρειαστεί από το Λ.Τ. Αποφασίστηκε επίσης οι φυτεύσεις να ολοκληρωθούν σε δυο φάσεις. Η πρώτη θα περιλαμβάνει την πλατεία αγαλμάτων, το χώρο μπροστά από το Κέντρο Νεότητας καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο του αντλιοστασίου. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το Φεβρουάριο.
Η δεύτερη φάση θα περιλαμβάνει τα διαζώματα, καθώς και τις δενδροστοιχίες που θα αντικαταστήσουν τους φοίνικες και προβλέπεται να υλοποιηθούν την επόμενη φυτευτική περίοδο.
Πιστεύουμε και ελπίζουμε πως η συνεργασία του ΠΕΡΙΒΟΣ με το Λ.Τ θα αποτελέσει αφορμή για την αύξηση του πράσινου σε κάποιες περιοχές του νησιού μας, γεγονός που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Δείτε την προμελέτη της δενδροφύτευσης εδώ 

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/12/14 08:32

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΝΗΣ : Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/12/14 12:05

      ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ; ΜΟΝΟ Ο ΛΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ; ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/12/14 17:41

      AN KATAΛΑΒΑΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΓΡΑΦΩ ΛΟΙΠΟΝ: ΄΄ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ΄΄.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ΄΄ΜΟΝΟ Ο ΛΕΝΗΣ΄΄; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ,ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/14 08:57

    Ο ΤΣΟΥΡΟΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/12/14 10:03

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ, Υ Π Ο Μ Ο Ν Η ΛΟΙΠΟΝ!
    ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ. ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/12/14 13:32

    σιγα μη περιμενουμε ενα και δυο και πεντε χρονια με τα σουργελα να μας χαρατσωνουν να διαλυουν τα παντα μεσα σε 4 μηνες και να περιμενουμε το μηνα να παρει τα φραγκα που χαλασε για να βγαλει τη μηναρουλα δημαρχεσα.
    βρε ουστ χρονιαρες μερες με τα νουμερα. ουαου! γεια σου τετα με τα ωραια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/12/14 14:35

      Για κοίτα ρε ποιοί μιλάνε, αυτοί που διαλύσανε το δήμο και τον κατασπαράξανε, που πήρανε και το ....πάτο από το ταμείο, οι κλέφτες και οι λωποδύτες,οι μιζαδόροι και οι απατεώνες. Μαύρη μέρα να σας βρεί λαμόγια που έχετε το θράσος να μιλάτε, ξεφτίλες!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.