Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Δεκ 2014

Πρόσκληση της Κοινότητας Αιαντείου για συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο


27 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/12/14 15:30

    24 Νοε 2014
    Πρωτοβουλία Αιαντείου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενόψει των εορτών, για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, θα επακολουθήσουν κι άλλοι φορείς το παράδειγμα του Αιαντείου;

    Μητρόπουλος Γεωργιος
    Δημ. Κοιν. Σύμβουλος
    Πατρων 1
    Κατω Ζορμπαλα

    ΠΡΟΣ
    Κ. Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας
    Δημ. Κοιν. Συμβούλους Αιαντείου

    Κοινοποίηση κα. Δήμαρχο

    Παρακαλώ για την σύγκληση Εκτάκτου Κοινοτικού Συμβουλίου
    ΤΡΙΤΗ 25/11/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 10Π.Μ
    Θέμα: Συγκέντρωση τροφίμων από τους Μαθητές των Σχολείων της περιοχής μας και από άλλους φορείς της Κοινότητας μας.
    Προκειμένου να διατεθούν τις Εορταστικές ημέρες για τα μέλη του Κοινωνικού παντοπωλείου της περιοχής Αιαντείου. Αναφέρω πρώτα τους μαθητές των Σχολείων της περιοχής μας, προκειμένου να τους ευαισθητοποιήσουμε για αυτό που λέγετε Αλληλεγγύη και βοήθεια τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας.
    Το σύνθημα μας θα είναι: <>

    Φρονώ ότι και οι άλλες Δημοτικές Κοινότητες θα προβούν στην ίδια ευαισθητοποίηση για τους Συνανθρώπους μας.

    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
    Δημ. Κοιν. Σύμβουλος Αιαντείου
    Αναρτήθηκε από SALAMIS-NEWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/12/14 10:22

      Tώρα με τα χαράτσια της Δημάρχου, θα έχουμε στους δρόμους κι άλλους πεινασμένους συμπολίτες μας, αφού δεν θα τους αφήσει ούτε ενα ευρώ... Ο παπάς να δω μετά τί θα κάνει και πως θα φροντίσουν όλοι αυτοί που υπερασπίζονται τις αυξήσεις της κυρίας, λες κι εμείς αδιάσαμε το Ταμείο του Δήμου..

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/14 15:36

    Ανώνυμος29/11/14 13:44
    ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ. ΤΟ Κ.Ε,Θ.Ε.Α ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ.

    ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;;;;;;;;;ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;



    ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ,ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ,ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ.ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑΙ ΜΕΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΖΑΝΕ ΣΑΝ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ.ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ.
    ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ; ΛΟΓΩ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ,ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ,ΛΟΓΩΚΑΠΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΔΙΟΤΙ Η ΣΚΕΨΗ ,ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ;;;;;;ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/12/14 15:50

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
    ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΚΟΠΙΜΟ,ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΚΟΙΝ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
    ΘΑ ΟΡΙΖΑΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΜΕΛΗ . ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.,ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ,ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΛΗ.
    ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ. ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ,ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ,ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝ.ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ,ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΓΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΠΑΘΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΠΑΡ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΟΤΙ ΚΑΠΕΛΩΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ,ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ..


    1)ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:: ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ,ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
    2)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;; ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΜΑΥΡΟΥΣ -ΑΣΠΡΟΥΣ;
    3)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ;;;; ΕΦΟΝΣΟΝ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ;
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ; ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΑΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ;;
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑ << ΦΡΟΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ>> ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ,ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
    ΕΙΝΑΙ: << ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ>> ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ:><< ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ >>
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΨΗΦΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ,ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ; ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ; ΚΑΠΕΛΩΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ( ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ,ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.


    Ο ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΤΑΦΗΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ.ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ .ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ.

    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠOΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ .ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΥΛΙ.
    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/12/14 15:52

    Ανώνυμος27 Νοεμβρίου 2014 - 11:17 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Νομίζω ότι ο Μητρόπουλος πρέπει να βγάλει στη φόρα τα προεκλογικά συζητημένα και τα υπησχημένα για να καταλάβουμε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει στο Αιάντειο.
    Επιπλέον αυτή που βρίζετε ως τσαβαρική από την Σκυτάλη έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ενδιαφέρεται μόνο για την Σαλαμίνα.
    Όσο για τους υπόλοιπους συμβούλους της κοινότητας Αιαντείου, έδειξαν το πόσο μυαλό κουβαλάνε όταν αντί να υπερθεματίσουν την πρόταση Μητρόπουλου για την μεταφορά των γραφείων της κοινότητας στο παλιό σχολείο, που είναι και προεκλογική εξαγγελία και δέσμευση της Δημάρχου, ψήφισαν την δημιουργία πολυχώρου που θα στεγάσει όλες τικςκοινοτικές υπηρεσίες (πρόταση του Γαλανάκη που την περιγέλασε μέχρι και ο Σοφράς). Και την ψήφισαν μόνο και μόνο για να κοντράρουν τον Μητρόπουλο. Είχαν κουβαλήσει μέχρι και τον Μιχαλάκη εκεί (με ποια ιδιότητα άραγε;) για να μεταφέρει στη μανούλα τις "αταξίες" του Μητρόπουλου.
    Όταν δεν ξέρετε καλό είναι να ρωτάτε. Διαφορετικά γινόσαστε απλώς ρεζίλι!!
    Κρίμα, γιατί περιμέναμε άλλα και βλέπουμε μία από τα ίδια.

    Απάντηση

    Ανώνυμος27 Νοεμβρίου 2014 - 11:27 μ.μ.
    Ανώνυμος27/11/14 17:57
    Αγαπητέ κ. Μητρόπουλε, ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις σας ειλικρινά με εντυπωσίασε.Απλά,όπως θα μιλούσατε με κάποιον φίλο σας,μας δίνετε να καταλάβουμε ακριβώς πως έχουν τα πράγματα.Δεν έχω λόγους να αντιπαρατεθώ μαζί σας,δεν βρίσκω κάτι το επιλήψιμο εξ άλλου.΄Ηθελα όμως να πληροφορηθώ -αν φυσικά είναι δυνατόν- την αντίδραση της κ.δημάρχου όταν την πληροφορήσατε για την απόρριψη της πρότασή σας,για την οποία ήταν ενήμερη και συνεπώς συμφωνούσε. ΄Οπως και να έχει,θεωρώ ότι η ευρύτερη περιοχή έχει ανάγκη φωνές σαν την δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/12/14 15:57

    Ανώνυμος27/11/14 19:36
    Καλά θα κάνει ο κ.Μητρόπουλος να μη κρύβεται πίσω από τη Δήμαρχο.
    Γνωρίζει πολύ καλά, όπως και όλοι μας γνωρίζουμε ότι η Δήμαρχος σέβεται τόσο το θεσμό των Δημοτικών Κοινοτήτων όσο και την ελευθερία έκφρασης όλων μας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις μας για να μη μας καπελώνει, όπως μας καπέλωνε ο προηγούμενος δήμαρχος.
    Εγώ ούτε διάβασα ούτε άκουσα τη Δήμαρχο να δεσμεύεται ή να επιθυμεί κάτι τέτοιο.
    Το να αποφασίζετε εσύ και η κολητή σου από τη Σκυτάλη που έχετε γίνει πακέτο, και απλά να κοινοποιείς το έγγραφο που κατέθεσες στη δημ κοινότητα, ε αυτό δεν σημαίνει ότι η Δήμαρχος ενημερώθηκε ή συμφώνησε.
    Απλά σας αφήνει να βγάλετε τα μάτια μόνοι σας, αφού 3 είσαστε άντε και 5 μαζί με τη μειοψηφία, και δεν μπορείτε να συνεργασθείτε, γιατί φθονείτε ο ένας τον άλλον και θέλετε να την ανατρέψετε για να πάρετε εσείς την καρέκλα της Προέδρου. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια την οποία κε Μητρόπουλε πολλές φορές την έχετε εκφράσει μέσα από τα blogs αποκαλώντας την άνικανη, άπειρη, άχρηστη.
    Καλά, την κυρία από τη Σκυτάλη τι την θέλετε; Μήπως επειδή έχετε μείνει μόνος μεσ΄στον .....κάμπο με τη συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους σας ή για να σας πλένει κανά σώβρακο;
    Πολύ φοβάμαι ότι είναι το πρώτο, και δεν έχετε καταλάβει ότι η γυναίκα δεν είναι καλά και σκαρφίζεται τρόπους να σας κάνει να τσακωνόσαστε. Ούτε ιερό έχει ούτε όσιο.Πέφτετε στην παγίδα της σαν αρχάριος.
    Και έχουνε δίκιο οι συνάδελφοί σας που σας είπανε ότι σας είπανε και φυσικά απορίψανε τη πρότασή σου.
    Καιρός να κάνεις πέρα την ...εθελόντρια τσαβαρική συμβουλάτορα σου και να κοιτάξεις να συνεργαστείς με τους άλλους συμβούλους για το καλό της κοινότητας. Ο κάυε ένας μπορεί να προσφέρει αν θέλει, από όποα θέση κι αν τον έχει βάλει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/12/14 15:59

    Ανώνυμος28/11/14 11:51
    ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΕ ΣΤΟΝ 19:36 27/11/2014
    ΚΑΛΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ;.ΕΣΕΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ,ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ.ΑΚΟΜΗ!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ!!!! Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΑΦΗ.;;;;;;;;;;;;;
    ΑΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ! ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΒΑΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ.ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΕΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η ΚΥΡΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ!!! ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ???????
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ,ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΝΤΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ .ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.
    .ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/12/14 17:10

    Ανώνυμος27/11/14 19:36
    Καλά θα κάνει ο κ.Μητρόπουλος να μη κρύβεται πίσω από τη Δήμαρχο.
    Γνωρίζει πολύ καλά, όπως και όλοι μας γνωρίζουμε ότι η Δήμαρχος σέβεται τόσο το θεσμό των Δημοτικών Κοινοτήτων όσο και την ελευθερία έκφρασης όλων μας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις μας για να μη μας καπελώνει, όπως μας καπέλωνε ο προηγούμενος δήμαρχος.
    Εγώ ούτε διάβασα ούτε άκουσα τη Δήμαρχο να δεσμεύεται ή να επιθυμεί κάτι τέτοιο.
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    Ο Κυριος Μητροπουλος,δεν κρυβεται πισω απο την Δημαρχο.το γνωριζει η ιδια και του φτανει , ξασιλα του μεγαλη και δεκα παπαγαλοι να μη το γνωριζεις εσυ!!!! Η Δημαρχος αν σεβοταν το θεσμο των Δημοτικων Κοινοτητων ,και την ελευθερια εκφρασης.Θα ερχοταν στο κοινοτικο συμβουλιο του Αιαντειου.Διοτι ο προηγουμενος Δημαρχος που ερχοταν ,δεν ερχοταν για να καπελωνει οπως λες το συμβουλιο του.ερχοταν επειδη γνωριζε οτι η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ηταν ανικανη ,να κρατησει ισοροπιες,και ερχοταν για να σωζει καταστασεις. το ιδιο επρεπε ,να κανει η σημερινη Δημαρχος να ερθρει πρωτου ειναι αργα.<< ΠΟΥ ΗΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ>>διοτι Η προεδρος που ειναι και τωρα επανω ,ειναι μια απο τα ιδια και χειροτερα.<< ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>> Οσο για το ουτε διαβασες,ουτες ακουσες την Δημαρχο να δεσμευεται ,η να επιθυμει κατι τετοιο εχεις ΔΙΚΙΟ διοτι επρεπε ,να σας ειχε ενημερωσει οτι και γνωριζε, και ειχε δει το εγγραφο ,και ειχε συμφωνησει.το εμαθα απο εγκαιρη πηγη. Αλλα ξερετε τι φοβαμαι, αγαπητε συμβουλε,Μητροπουλε.μηπως βγαλει και εσας τρελο!!!!!! οπως εβγαλε την κυρια Γιαννακακη.τον κυριο Βλουτη, Για να βγει απο την ευθυνη. πολυ το φοβαμαι,!!!

    Ειδαλλως ,θα ειχε παρει την προεδρο και θα την ειχε ενημερωσει.και εκεινη με την σειρα της τους συμβουλους.
    ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Αυτο θελαμε εμεις για να προχωρησει το ΑΙΑΝΤΕΙΟ;
    Η να γινουν ολοι μια γροθια,για να γινει εργο ,σε αυτο το ερμο το αιαντειο;;;;;Βγαζοντας τα ματακια τους ,βγαζουν και τα ματια της Δημαρχου ,και ολοκληρου του συνδυασμου σας!!!!!! Και μη ξεχνας οτι ο προηγουμενος ΔΗΜΑΡΧΟΣ δεχοταν τους Δημοτες του Αιαντειου μια φορα την εμβομαδα ,για να ακουει τα προβληματα μας, και να μας λυνει οτι μπορουσε να μας λυσει.αλλα και τιποτα ναμην εκανε σημασια ειχε οτι με ακουγε. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ παλι αλλη μια φορα οι κοινοτητες τις εχουνε γραμμενες εκει που δεν πιανει μελανι δυστυχως,αλλα αυτη βλεπω εγω την αληθεια.!!!!!!!!!! Μακαρι ,να διαψευστω!!!!!!!!!!

    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/12/14 17:22

    ΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;;;;;;;; ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΩΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ;
    ΠΡΟΣ
    κ.Προεδρο Δημοτικης Κοινοτητας
    Δημ.Κοιν.Συμβουλους Αιαντειου

    Κοινοποιηση κα. Δημαρχο πρωτα ενημερωνετε η Δημαρχος αφου το χαρακτηρισουν στο Δημο και μετα η Προεδρος ,και εκεινη με την σειρα της τους συμβουλους. Και αντε και Η Δημαρχος ειχε πολλα στο κεφαλι της,και αφησε την Προεδρο την ελευθερια της εκφρασης που αναφερει ,και ο πιο πανω σχολιαστης. Δεν μιλησε με την Δημαρχο για το θεμα διοτι εκεινη ειναι η πολιτικη της προυσταμενη;;;;;;;;;; Η ειναι ολοι ενημερωμενοι ,κυριε συμβουλε Μητροπουλε ,και σου παιζουν παιχνιδι πισω απο την πλατη σου;;;; Διοτι καποιος θα τον ενημερωση για την αναρτηση της Προσκλησεως της κοινοτητας!!!!!!!!!!! και πολυ φοβαμαι οτι θα συμφωνησω με τον επανω κυριο,οτι θα τον βγαλει τρελο!!!!!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/12/14 18:08

    σχολιο Ανωνυμου
    Καιρός να κάνεις πέρα την ...εθελόντρια τσαβαρική συμβουλάτορα σου και να κοιτάξεις να συνεργαστείς με τους άλλους συμβούλους για το καλό της κοινότητας. Ο κάυε ένας μπορεί να προσφέρει αν θέλει, από όποα θέση κι αν τον έχει βάλει ο κόσμος.

    ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ.Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ;;;;;.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,
    ΤΗΣ ΞΑΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ; ΟΧΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ.
    ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ,ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ. ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ . ΑΥΤΗ ΑΓΝΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ;;;;;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ????ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.
    ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ Ι Δ Ε Α ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,Η ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ.????? ΛΥΠΑΜΕ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ( κ. ΜΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ κ. ΓΑΛΑΝΑΚΗ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΦΙΛΕ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ.ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΓΝΩΣΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ;

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ;
    ;;;;;;;;;;;
    Η ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΤΣΑΒΑΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/12/14 20:17

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ Κ....Κ,Λ.Π ΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΓΓΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ....ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/14 21:37

      Ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΑΦΑΝΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/12/14 11:46

      εγω πιστευω ότι ο σαραντος σας εχει γραψη στα παπ ....ρια του ολους.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/12/14 16:59

      δεν του άρεσε να είναι δεύτερος και κατέβασε τα μούτρα, τόσο αγάπη είχε για το χωριό του.
      Σαράντο ο λαός σε έβγαλε να τον υπηρετήσεις όχι να πάρεις δρόμο και να τον γράψεις στα παπάρια σου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/12/14 19:33

      θα τον θυμοσαστε για πολύ τωρα που ψοφάτε στη πεινα λιγουρια και παρακαλατε τους μακακεσ για ένα ξεροκοματο.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος2/12/14 11:33

    ρε παιδια , χασαμε την ....γραφικη την Δημητριαδη. που χαθηκε και δεν γραφει? χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/12/14 11:57

    Η Κ. ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ;; 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΗΜΑΖΕΙ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΗΚΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΠΡΟΝΟΙΑ" ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ;; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ;; ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑ. Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΛΙΓΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΒΑΛΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/12/14 13:17

    Ανώνυμος2/12/14 11:33
    ρε παιδια , χασαμε την ....γραφικη την Δημητριαδη. που χαθηκε και δεν γραφει? χαχαχαχα


    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ; ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΙΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΑΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΩΣΤΗ; ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΙΣ 18:08 1/2/2014 ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΑΣ ..!!!!ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ
    ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΑΣ;;;;;;;ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/12/14 16:16

    χαχαχα τώρα που μπήκαν τα κατάλληλα ονόματα κι' έξω ο Μητρόπουλος, όλα καλά
    τελικά έτσι είναι πάντα στα φιλανθρωπικά, σημασία δεν έχει ποτέ ο σκοπός αλλά το ποιός θα φανεί
    περαστικά σας, και να ήθελα να δώσω κάτι δεν θα το έδινα σε σας, υπάρχουν τόσες προσπάθειες, όποιος θέλει να βοηθήσει, βοηθάει και χωρίς να φαίνεται, χαιρετίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/12/14 16:50

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ,ΘΑ ΔΙΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΔΙΝΩ.
    ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ 50% ΣΤΑ ΤΕΛΗ ,ΚΑΙ 57% ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΩ;;;;ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ .ΑΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ ,ΓΙΑ ΒΓΗΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/12/14 18:57

    << ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΖΑΦΕΙΡΗ>>ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 2 Η ΩΡΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΖΑΦΕΙΡΗ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ,ΚΑΠΗ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ,Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ.ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΩΡΙΣΕ 50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΜΑΣ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΕΚΦΩΝΗΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΕΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ,ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
    ,ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ.Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΒΙΤΣ ΟΛΟΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΑΙΣΘΗΤΗ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.Η ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΝΔΟΤΑ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΣΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΡΑΚΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!! ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΑ!!

    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/12/14 21:14

    Δρακουμέν είχαμε μια αγωνία αν θα παραβρισκόταν η πρόεδρος των κρητικών και ο σουβλατςής που δεν περιγράφετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/12/14 22:03

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΨΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος3/12/14 11:14

    Αντε καλέ που πεινάει ο κόσμος. Ο κόσμος έχει και γι' αυτό κάναμε αυξήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/12/14 19:30

    Ανώνυμος4/12/14 19:29

    Πρόσκληση 14ης τακτικής συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας
    Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσετε την πρόσκληση 14ης τακτικής συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, που θα πραγματοποιηθεί την 8η Δεκεμβρίου 2014.

    ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;;;;;;ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ;;;
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ;ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/12/14 09:18

    Καλά σύμβουλε, Μητρόπουλε ούτε εσύ δέν έχεις νά βάλεις ούτε ένα θέμα;;;;;;;στέρεψες καί εσύ;;;;;;;;;;

    Στό προηγούμενο συμβούλιο είχες εξι θεματάκια τώρα μούγκα,στήν στρούγκα;;;;;;;

    Τουλάχιστον περίμενα από σένα νά φέρεις θέμα γιά τ'ις αυξήσεις των τελών ,καί της ευδαπ. Επί θητείας σου( Τσαβαρή)
    είχες κάνει ολόκληρο θέμα????????τώρα μούγκα στή στρούγκα;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/12/14 20:23

    Ανώνυμος6/12/14 13:54
    Ευτυχώς καί έχω καί φίλους καί μέ ενημερώνουν.διότι οπως σας έχω πει δέν γνωρίζω από κομπιούτερ πόσο μάλλον νά γράφω στά ΜΠΛΟΚ. Μου λέτε ότι δέν έχω βάλει θέματα καί ότι κάνω μούγκα στή στρούγκα τό έμαθα καί αυτό. ΟΧΙ έγώ έμαθα στή ζωή μου νά παλεύω ,καί να στηρίζω τούς ανθρώπους πού μ'ε στήριξαν .Σας λέω ότι έχω βάλει θέματα γιά συμβούλιο από τις 25/11/2014 καί περιμένω από τήν Προέδρο πότε θά αποφασισει γιά συμβούλιο.Άλλωστε εγώ ο ίδιος είχα προκαλέσει καί έκτακτο τήν ίδια ημερομηνία γιά τό μαζεμα τροφίμων από τήν περιφέρεια του Αίαντειου,γιά της δικές μας ευπαθείς οικογένειες ,καί θά τά μοίραζε η ψηφισμένη επιτροπή τού ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥκαι δυστυχως καταψιφηστηκε απο τούς συναδελφους μου.
    Τ'α θέματα πού έχω βάλει:
    1) καθαρισμός φρεατίων ,και ρεματων
    2) αιτήματα ψηφισμένα ,και μή υλοποιημένα επί τής Λεωφόρου Αίαντειου
    Α)Προστατευτικό τοιχείο από τόν ΑΓ. Αθανάσιο έως τό νερό
    Β)Διαβάσεις πεζών(Νηπιαγωγείο δεξιά ,αριστερά καί Δημοτική πλαζ)
    Γ)Στάσεις (Νηπιαγωγείο δεξιά ,αριστερά καί πλάζ ζέφυρος)
    Δ)Σηματοδότηση μέ προειδοποιητικά φανάρια
    Ε)Αλλαγή Φανοστατών σέ όλη τήν Λεωφόρο Αίαντείου λόγω επικυνδυνότητας (ήδη έχουν πέσει τρείς καί ευτυχώς δέν είχαμε ατυχήματα) [ Αυτό η Πρόεδρος πού έφτιαξε τό τέχνικό πρόγραμμα πάλι μέ τόν σύμβουλο Μπούτση Ν δέν τό έχει βάλει όπως καί πολλά άλλα στα αιτήματα τού τεχνικού μας προγράματος ,διότι δέν τά γνώριζαν αφού ποτέ δέν είχαν παρεβρευθεί σε κοινοτικό συμβούλιο. καί ούτε δέχθηκε νά κάνει συμβούλιο γιά τής επιπλέον προτάσεις μου στό τεχνικό πρόγραμμα}
    3) Σωλήνες τής ΕΥΔΑΠ.πού είναι έκτεθειμένες καί προκαλούν ζημιές είς βάρος τών Δημοτών μας
    4)Νά συμπεριληφθεί στό τεχνικό πρόγραμμα ή πράξη εφαρμογής καί αλλαγή χρήση γής στή Λεωφ, Κακηβιγλας μέχρι τό ύψος Μυκόνου.
    5) Τήν πορεία τών αιτημάτων τών Συλλόγων μετά τήν πρώτη γνωριμία που έκανε ηΠΡΟΕΔΡΟΣ και ο Σύμβουλος Μπούτσης Ν.
    χωρίς τούς υπολοίπους συμβούλους καί (ΜΆΛΙΣΤΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) ώστε νά ένημερωθούμε όλοι
    Οσο γιά τό θέμα τών αυξήσεων έχω τήν ίδια πάγια τοποθέτηση όπως επί Τσαβαρή δέν συμφωνώ στίς αυξήσεις ,Θά χαρώ πολύ νά μπεί θέμα στή κοινότητα καί έκει θά ακούσετε τίς τοποθετήσεις μου (Σας ενημερώνω ότι έμαθα γία τίς αυξησεις μετά πού περάστηκε Δημοτικό Συμβούλιο.
    Φρονώ ότι ή Πρόεδρος θά κάνει καποιο συμβούλιο πρίν τίς έορτες!!!!!!

    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    κοινοτικος σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.