Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Δεκ 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ...

Ο Διεθνής Πολιτιστικός Οργανισμός Σαλαμίνας "Το Καφενείο των Ιδεών, σας προσκαλεί να υποδεχθούμε μαζί τα Χριστούγεννα, τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δεύτερου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας, δίπλα στο σούπερ-μάρκετ "ΚΑΝΑΚΗΣ", στην Λεωφόρο Σαλαμίνας, στο Βουρκάρι. Θα στολίσουμε μαζί ένα δέντρο, θα απολαύσουμε γιορτινά γλυκά και θα μιλήσουμε για τον "Τέταρτο Μάγο", ο οποίος ξεκίνησε με τους άλλους τρεις, αλλά δεν έφτασε ποτέ στην Βηθλεέμ να προσκυνήσει! Κι ακόμη, οι ηθοποιοί του Θεάτρου της Κούλουρης θα σα μιλήσουν μέσα από το πνεύμα των Χριστουγέννων και η Χορωδία Γυναικών "Πρωτόκλητος" υπό την χοράρχη Θεώνη Μούλτου και τα παιδιά του Θεατρικού Εργαστηρίου Σαλαμίνας θα μας μεταφέρουν μελωδικά στις Άγιες Ημέρες. Τέλος, ο Γιάννης Σαρρής με την κιθάρα του και την μελωδική παρέα του, θα σας διασκεδάσουν με τραγούδια που αγαπάτε για να χαρούμε όλοι μαζί και να ευχηθούμε "Καλά Χριστούγεννα"!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.