Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Ιαν 2015

ΤΟΓΚΑΣ Δημήτριος, υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Πειραιά με την Ν.Δ.


27 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/1/15 12:05

    Αγαπητέ κ υποψήφιε Βουλευτά, μπορείτε να μας υπενθυμίσετε το τι λέγατε σε προγενέστερη εκλογική αναμέτρηση για τον σημερινό αρχηγό σας κι όχι μόνον;
    Αν το ξεχάσατε θα σας το υπενθυμίσουμε εμείς, προς το παρόν θα αναμένουμε να δούμε την στρατιωτική σας ευθιξία και θα επανέλθουμε, ιστορικά πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/1/15 12:15

    Δημητρη, εχει δικιο ο /η ανωτερω. Ξερεις ο κοσμος εχει μνημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/1/15 12:29

    Ρε παιδια εδω η ΝΔ εκανε μεταγραφη την Αντζελα ο Δημητρης σας πειραξε; Δημητρη δεν προτεινεις στον Αντωνη να σε μετακινησει στην Κερκυρα(που δεν σε ξερουν) να αλληλοπαρηγοριεστε με τον Στεφανο και να κατεβασει στη Β Πειραια Αντζελα και Νονη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/1/15 13:54

    Καλή επιτυχία αλλά με τόση ανεργία τόσα χαράτσια με τόσες μειώσεις και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις με τόσες υπέρογκες αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές με διαλυμένο σύστημα υγείας και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον μνημονιακό με κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πιστεύω ότι το ελάχιστο που οφείλουν να κάνουν οι μορφωμένοι συμπολίτες μας με τόσα πτυχία είναι να μας οδηγήσουν στην διέξοδο και όχι στην ανακύκλωση του σάπιου αυτού συστήματος. Λυπάμαι που βλέπω μορφωμένους ανθρώπους με συντάσσονται με τέτοια κόμματα και να υποστηρίζουν τις πολιτικές της εξαθλίωσης των πολιτών. Ποιο εθνικό φρόνημα και ποια χώρα υπηρετείτε όταν συστρατεύεστε με τέτοιες πολιτικές;
    Καλή προσωπική επιτυχία αν και δεν σας ξέρω αλλά δυστυχώς δεν εμπιστευόμαστε τα κόμματα της εξουσίας που μας έφεραν σε αυτά τα αδιέξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/1/15 14:06

    Είναι σαν τον νοικοκύρη που του λήστεψαν το σπίτι και φωνάζει τον κλέφτη να του βρει τα κλοπιμαία
    Α ρε Δημήτρη πως την αντέχεις την ξεφτίλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/15 20:04

      Τι να κάνει ο άνθρωπος εντολές εκτελεί συμπλήρωμα στο μισθό του πείρε από τον Τραγακη μέσο τσαβαρη για να κάνει τον δορυφόρο πάντα βρίσκεις έναν δορυφόρο να πάρεις τον δεύτερο σταυρό της Σαλαμίνας τις τελευταίες εκλογές ο δορυφόρος ήταν ο Δρακάτος .
      Πάντως προβλέπω μεγάλη μάχη να πέραση τον Δρακάτο αυτός τουλάχιστον θα πάρει 350 σταυρούς τι διάολο ολόκληρο πρώην δήμαρχο έχει πίσω του να μην τους πιάσει;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/1/15 17:24

      ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΘΡΩΠΑΚΙΑ Ο ΤΟΓΚΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
      ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΟΥΤΕ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕς ΤΡΑΓΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ Όπως ΓΡΑΦΕΙς
      ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΣΕΙς ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΟΓΚΑς.....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος12/1/15 14:58

    Δημήτρη, τότε που έφυγες από τον ΣΕΕ για να προσχωρήσεις στη ΝΔ μας έλεγες (29 Μαίου 2012 νομίζω) ότι υπέβαλες στον τότε Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Λυκουρέτζο κάποια αιτήματα τα ''οποία έγιναν κατ' αρχάς αποδεκτά για να αναγνωσθούν από τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Α.Σαμαρά και αφορούν κάποιες θέσεις σχετικά με τους ένστολους καθώς και ένα σημαντικό κατ' εμέ άρθρο του Μνημονίου 2 που αφορά την Εθνική Κυριαρχία για το οποίο πρέπει να γίνουν προσπάθειες άμεσης επαναδιαπραγμάτευσης'' Τι έγινε ρε φίλε; Τα διάβασε ο Σαμαράς; Μήπως πρέπει να τα ξαναδώσεις στον Παπαμιμίκο; Υπομονή θέλει φίλε υπομονή και επιμονή...θα τα διαβάσει o Σαμαράς πού θα πάει ...συνέχισε την προσπάθεια...για το καλό της Πατρίδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός απο το θέμα της Εθνικής Κυριαρχίας, προτάθηκε επίσης το Ασυμβίβαστο Βουλευτού -Υπουργού , το ζήτημα Ασυλίας Βουλευτών και η περορισμένη θητεία Βουλευτού Προτάθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, στην αναθεώρηση του Συντάγματος το Δέκ 14. Τυχαίο ? δεν ψηφίστηκε απ το ΣΥΡΙΖΑ . Τέλειο ?

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος12/1/15 15:13

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ, ΣΕ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΑΚΑΤΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/1/15 15:26

    Ρε σεις, πριν με συνεφέρουνε από τον ταμπλά που μου ήρθε στο κεφάλι, βλέποντας το πρώτο μηνιάτικο της σύνταξής μου, είδα όραμα τον όσιο Πατάπιο να μου λέει ότι είμαι προορισμένος πάση θυσία να σας βοηθήσω!

    Αποφάσισα λοιπόν για το δικός σας το καλό, να διαθέσω σε ένα όλως τυχαίο κόμμα, όλα τα αρχιπτυχία, πτυχία, υποπτυχία, μάστερ, διπλώματα, τιμητικές διακρίσεις, εξειδικεύσεις, το κάρο με παράσημα, το μοτοσακό μου και τον εαυτόν μου, να γίνω βολευτής!
    Και όταν δεήσει ο ...όσιος και λαδωθεί λίγο το αντεράκι μου, μετά, με όλες μου τις δυνάμεις, θα φροντίσω να πάρετε όλοι από ένα....σπίτι!

    Βοηθείστε με πατριώτες να πάρετε το σπίτι!



    ΥΓ. στους ψηφοφόρους μου κάθε απόγευμα, δωρεάν μαθήματα καράτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/1/15 20:09

    Ρε παιδιά αυτός ο αυστηρός στρατιωτικός δεν είναι που ήταν υποψήφιος με τους αποστράτους το 12 αυτός δεν είναι που έλεγε θα στείλει φυλακή τον Σαμαρά ;
    Αυτό δεν είναι κολοτούμπα αυτό λέγεται επιβίωση για τα παιδιά μου λόγο κρίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/1/15 20:17


    Πρόσκληση στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημ. Κοινότητας Αιαντείου
    Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/1/2015, στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας.
    Ανακοινώσεις Δημου
    Αλλη μια απαξιωση της Δημοτικης Κοινοτητας Αιαντειου ,και των δημοτων της. Δ ι και ο λο για της Αντιδημαρχου για την απουσια της ΔΗΜΑΡΧΟΥ οτι τρεχει για να βρει χρηματα Τετοια ωρα που θα βρει χρηματα χρυσο μου κοριτσι;;;;;;;;;;ακομα και οι τραπεζες ειναι κλειστες .Εκτος και εαν περιμενε στη ουρα να σηκωσει χρηματα απο το Α.Τ.Μ::::::::Αλλα απο οτι γνωριζω και αυτο δινει 700 ευρω μονο:::::::


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/1/15 22:06

    Ρε νούμερο Τόγκα άντε να πεθάνεις ρε βλήμα που θέλεις και υποψηφιότητες με αρχιδολοφονους
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/1/15 22:20

    ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ?
    ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/1/15 00:27

    Ανώνυμος11/1/15 21:19
    Το τσιπακι που της εχουν βαλει λεει ,τα ιδια και τα ιδια σε ολες τις πιτες ΟΛΑ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ για να μη παραδεχθει οτι ολοι μεσα στο δημο που ανελαβαν ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!! ολο φταιει ο προηγουμενος ΔΗΜΑΡΧΟΣ επειδη δεν μπορει να κανει εργο.αναφερει οτι υπαρχει προσχωμα απο τον ΤΕΩΣ επειδη ειναι πρωτη φορα που αντιπολιτευση κανει προσφυγη στο τεχνικο προγραμμα και στο προυπολογισμο.εγινε ΠΡΟΣΦΥΓΗ για αυτα ;;;;;;;;;;; η για αλλη αιτια,;;;;;;;κυρια δημαρχε;;;;;;;;;και το λετε για δικαιολογια για να το εμπεδωσετε εσεις οι ιδιοι;;;;;;;;; Αγαπητοι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ δεν ντρεπεστε για τις ανακριβιες που λεει η ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ;;;;;;;;; Η δεν εχετε καταλαβει και εσεις τι ακριβως συμβαινει και τι ψηφιζετε;;;;;;;;;
    Οσο για τους υπαλληλους αυτη ειναι η πραγματικη αληθεια;;;;;;;;;;Η η ιδια επειδη δεν μπορει να προστατεψει τους υπαλληλους για να κανουν αυτο που υποχρεωτικα χρειαζεται να κανουν! για να μην υπαρχει προβλημα στο ΔΗΜΟ διοτι αφου εχει φωναξει ελεχγο οι ιδιοι υπαλληλοι μονοι τους φοβονται να κανουν τα αυτονοητα!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ και οχι οτι τους Απειλει ο τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ οπως προσπαθει να περασει στον κοσμο,και να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.

    ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ .ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!!!!!!!!!!!
    ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ε.Σ.ΠΑ Κ.Λ.Π ΑΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΜΕ!!!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΗΞΕΤΕ ΤΑ ΖΩΝΑΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΑΡΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ.Ο Κ.ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Α Ρ Γ Α???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/1/15 07:24

    ΓΕΡΟΝΤΑΚΟ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙΣ ΤΟ "ΝΟΥΜΕΡΟ" ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΣΗ ΞΕΥΤΗΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/1/15 08:07

    ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ;
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ (ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ)
    ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ
    Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΠΟΥΛΗΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΗΣΥΧΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος13/1/15 09:20

    Ανώνυμος13/1/15 09:17
    ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΚΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ;;;;;;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/1/15 11:06

    ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ! ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ. "ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ" ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΑ. "ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ" ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ???? ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΒΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΑΒΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΩΡΗΣΑΝ Η ΕΠΙΤΕΛΕΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΠΡΑΞΗ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΣΟ ΑΠΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος13/1/15 11:14

    τι να μας πει ο Τόγκας. Απλα θέλει να αυξήσει τη πενιχρή σύνταξη που εφάρμοσε το κόμμα που υποστηρίζει μετά τις αποφάσεις του ΓΑΠ που ο υποστηρίχτης του πρωην Δήμαρχος, επέβαλε. Τι βιογραφικό και κουραφέξαλα, όλοι γνωρίζουν την αξία του καθενός, πρωσοπικότητα γίνεσαι με το χρόνο, τις πράξεις σου, τις αποφάσεις σου και γενικά όλη τη συμπεριφορά σου. Τι να πει και αυτός τουλάχιστον δεν έχει μαλλιά για να ταβάψει. και ο ίδιος προφανώς ξέρει ότι δεν βγαίνει.Μπορεί όμως κάτι να κερδίσει. Τσάμπα το παλεύει τι τόσο πολύ του αρέσει να ξεφτυλίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος13/1/15 15:24

    Λυπηθείτε ρε τον άνθρωπο.......
    Ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ όταν είδε το μισθολόγιο της σύνταξης που πήρε....
    Δεν ξέρει τι κάνει.......γιατί αν ήξερε, δεν θα έβαζε υποψηφιότητα με το κόμμα του ψεύτη που του ξεφτίλισε τη σύνταξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος13/1/15 21:58

    Γιατί τόσα πικρόχολα σχόλια σε κάποιο άνθρωπο που θέλει να πολιτευτεί; Οι άλλοι υποψήφιοι βουλευτές είναι καλύτεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος13/1/15 23:48

    Πολιτευτής στην Ψαροκώσταινα σημαίνει ατομική μάσα. Τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος14/1/15 21:40

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2015. ΔΥΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
    (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ) ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/1/15 19:02

    ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΚΙΟΥΛ ΜΠΑΞΕ, Ο ΜΗΝΑΚΟΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ.ΜΗΝΑΚΟ ΧΑΣΤΗ,ΧΕΣΤΑ ΚΙ ΑΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος15/1/15 20:59

    ΜΑΓΚΕΣ, ΧΑΛΑΡΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΟΥΤΕ ΕΒΛΑΨΕ , ΟΥΤΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΤΟΓΚΑΣ ΝΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΑΦΑΡΙΕΣ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.