Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Ιαν 2015

Καταγγελία μέσα από το δικό τους Face Book, των εργαζόμενων στην Καθαριότητα του Δήμου Σαλαμίνας!!!! Αναμένουμε την κα Δήμαρχο να πάρει θέση!!!

Η κυβέρνηση ζητά υπερεργασία από τους Ο.Τ.Α χωρίς όμως να την πληρώνει.
Με μεγάλη ευκολία ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών εξέδωσε κατεπείγουσα εγκύκλιο με την οποία ορίζεται η υπερεργασία των εργαζομένων στους Δήμους που εμπλέκονται στη διαδικασία των επερχόμενων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
Δεν είδαμε όμως την κυβέρνηση να έχει την ίδια ευαισθησία να ανταποκριθεί στα αιτήματα των εργαζομένων που έθεσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ την περασμένη εβδομάδα κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχαν με τον Υπουργό Εσωτερικών και ζήτησαν τη διεύρυνση του αριθμού των εργαζομένων που θα απασχοληθούν στη διαδικασία της προετοιμασίας και διεξαγωγής των εκλογών και αύξηση του εξευτελιστικού ύψους της εκλογικής αποζημίωσης.
Η Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν οι υπουργοί εσωτερικών και οικονομικών για τον μέγιστο αριθμό των εργαζομένων που θα απασχοληθούν στις εκλογές και θα μπορούν να λάβουν εκλογική αποζημίωση, που παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες οι οποίες δημιουργούνται από τον περιορισμένο αριθμό, δεν έλαβαν υπόψη τους ότι στους Δήμους για να μπορεί να διεκπεραιωθεί η διαδικασία των εκλογών απασχολείται η πλειοψηφία των εργαζομένων.
Ενώ παρά την εγκύκλιο που εκδόθηκε για την υπερεργασία των εργαζομένων κατά τις ημέρες των εκλογών και μετά, ακόμα αναμένεται η υπουργική απόφαση που θα καθορίσει το ύψος της εκλογικής αποζημίωσης.
Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
http://www.ypes.gr/…/f0ff9297-…/orarioPerifOta2425012015.pdf

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/1/15 15:16

    Χρειάζεται σοβαρότητα και συναίσθηση των κρίσιμων καιρών που ζούμε.
    Η παλιά νοοτροπία ανήκει στο παρελθόν. Όλος ο κόσμος, όσοι έχουνε δουλειά βέβαια, κοιτάει πώς θα εξασφαλίσει την εργασία του έστω κι αν δουλέψει και λίγο παραπάνω.
    Ειδικά οι υπάλληλοι του δημοσίου δεν πρέπει να παραπονούνται γιατί μια ζωή λουφάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/1/15 15:21

    Συμπληρρωματικα καλυτερα θα ηταν (στην τελευταια προταση σας...)αν επιτρεπεται ...ΛΟΥΦΑΖΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/1/15 18:38

    Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

    ΛΑΘΟΣ ή……

    Με έκπληξη και αγανάκτηση, μεγάλη μερίδα κατοίκων του νησιού μας, διαπίστωσε στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. Α.Ε.- που απεστάλησαν μέσα στο Γενάρη του 2015 στους ιδιοκτήτες ακινήτων- να υπάρχει ήδη η επιβολή της απαράδεκτης αύξησης (50%), των δημοτικών τελών που ενέκρινε η σημερινή Δημοτική Αρχή για την περίοδο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2015, ήδη από τους τελευταίους μήνες του 2014 (Νοέμβριο-Δεκέμβριο) από 1,59€/m2 σε 2,38€/m2 για τις οικίες και 3,32€/m2 σε 4,98€/m2 για τα καταστήματα.

    Με αυτήν την παράνομη και ετσιθελική πράξη, ο υπεύθυνος ή οι υπεύθυνοι της οποίας πρέπει να ανευρεθούν και να τιμωρηθούν, καταστρατηγούνται δύο αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
    του Δήμου Σαλαμίνας, οι οποίες προέβλεπαν αφενός μεν μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το διάστημα Ιανουαρίου- Δεκεμβρίου 2014 και αφετέρου δε η υπ’ αριθμ. 200/31-10-2014 η οποία προέβλεπε αύξηση 50% ,για το διάστημα από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Δεκέμβριο του 2015 .
    Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η άδικη και χωρίς λόγο οικονομική επιβάρυνση των ιδιοκτητών ακινήτων του νησιού μας σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη.
    Γι’ αυτό καλούμε την Διοίκηση της Δ.Ε.Η. Α.Ε. άμεσα να δεσμευτεί, ότι θα επανορθώσει στον επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό (με συμψηφισμό) το λάθος (;) και παράλληλα την Δημοτική Αρχή του Δήμου Σαλαμίνας να διερευνήσει το όλο θέμα.


    ΥΓ. Προς τεκμηρίωση όλων αυτών, επισκέφθηκε το υποκατάστημα της Δ.Ε.Η. Σαλαμίνος ο τ. Δήμαρχος Σαλαμίνος κ. Γιάννης Τσαβαρής και συνομίλησε – καταγγέλλοντας το γεγονός – με διοικητικούς παράγοντες, τόσο του τοπικού καταστήματος, όσο και των κεντρικών γραφείων της Δ.Ε.Η. , αναφερόμενος επί συγκεκριμένης περίπτωσης.
    Διαθέτουμε σωρεία εκκαθαριστικών λογαριασμών της Δ.Ε.Η. με ανάλογες περιπτώσεις.

    Γιάννης Τσαβαρής
    τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/15 19:12

      Έτσι στην όταν είμαστε στην αντιπολίτευση τρέχουμε κάθε μέρα. Ενώ όταν είμαστε δήμαρχοι τρέχουμε όλοι μέρα μιλώντας στο κινητό με το τσάμπα τζιπάκι που έχουν πληρώσει οι δημότες. Τα ίδια έκανε και η κυρία δήμαρχος όταν ήταν αντιπολίτευση. Σε λίγο θα σε δούμε να πέφτεις ξανά στις ρόδες των φορτηγών του Αγγέλου και την δήμαρχο να καλοδέχεται στα συμβούλια τον νταμαρά. Ρε πως αλλάζουν οι καιροί.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/1/15 22:13

    Ρε παιδιά η κωμωδία στο Δήμο συνεχίζεται. Ο αρχιψεύτης απείλησε να φύγει από την ύδρευση. Την κοπάνησε λένε 15 μέρες. ΤΕΛΙΚΑ ο Ρουλομηνάς του έκοψε ένα μηνιάτικο 500 € και ο αρχιψεύτης ξαναγύρισε στην ύδρευση. Δήμος για γέλια και για κλάματα. Κατακαημένε Γιώργη δεν χόρτασες το έρημο το χρήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/1/15 19:18

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΥΡΝΙΑ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΑ Η ΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΙ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.