Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Ιαν 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ν.Ο.Β. Σαλαμίνας στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο “MELINA Resort” την Κυριακή 11/01/2015 στις 11.00 το μεσημέρι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας
έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ετήσια εκδήλωση
για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί στο
“MELINA Resort”  στην Λεωφόρο Αιαντείου
την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 στις 11.00 το μεσημέρι.
Θα γίνει απονομή πτυχίων των αποφοίτων του  Σχολείου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης, θα βραβευθούν οι μικροί αθλητές Ιστιοπλοΐας και
θα τιμηθούν οι συμπαραστάτες του ΝΟΒΣ.

36 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/1/15 14:42

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΤΑ ΤΣΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
    Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι κάποια στελέχη της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να υποστηρίζουν έμμεσα ή άμεσα τον Αναστάσιο Θεοφίλου, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο.

    Μεταξύ αυτών και η κυρία Ξανθούλα Καρανίκα η οποία μέσα στον χαμό που έγινε στο προφίλ του 30χρονου στο facebook εμφανίστηκε ως αυτόκλητος υπερασπιστής του νεαρού.

    Η Ξανθούλα Καρανίκα ήταν υποψήφια βουλεύτης με τον ΣΥΡΙΖΑ με την συνιστώσα "κοκκινοπράσινο δίκτυο" ενώ στις συζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο αποκάλεσε... τσουλάρες τους παπάδες, προφανώς στο ίδιο πνεύμα με τον σύντροφο της Πέτρο Τατσόπουλο που είχε αποκαλέσει gay τον Κολοκοτρώνη και μετά το απέδωσε στο γεγονός ότι φόραγε τις "διαδικτυακές του πιτζάμες" όπως είχε πει.

    Επειδή όμως εμείς πιστεύουμε ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι ψηφίζει και ποιος είναι ο καθένας και η καθεμία που αρθώνει δημόσιο λόγο και απευθύνεται στους πολίτες, δεν πιστεύουμε σε πιτζάμες και κοστούμια, αλλά στην καθαρή σκέψη και την λογική που διέπει το κάθε δημόσιο πρόσωπο είτε μιλά δημόσια είτε ιδιωτικά.

    Επιπλέον η κυρία Καρανίκα λέει πως αυτοί που ..μυξοκλαίνε για τον ταξιτζή είναι υποκριτές και μπορεί να μην είναι με κανένα φόνο , εκτός αν γινόταν ...εμφύλιος, που μάλλον θα ήταν υπέρ!

    Ο κύριος Τσίπρας πρέπει να τα γνωρίζει αυτά για αυτό και τα δημοσιοποιούμε , καθώς ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει, αλλά όχι να υποστηρίζει ανθρώπους που είναι σε θέση να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές!

    Σε αυτό δεν χωρούν ιδεολογίες αλλά η κοινή λογική που πρέπει να διέπει κάθε ΑΝΘΡΩΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/15 14:43

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ "17 ΝΟΕΜΒΡΗ"
    Τα στελέχη αυτά ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκαν ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο και τον Ηρακλή Κωστάρη που καταδικάστηκαν γιατις ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αλλά και τον Γιάννη Σερίφη, που απαλλάχθηκε.τα στελέχη αυτά του ΣΥΡΙΖΑ -που σήμερα βρίσκονται στην Διοικούσα Επιτροπή του- είναι ο καθηγητής Βένιος Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο γιατρός Νίκος Μανιός, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Λάμπρου.

    Βένιος Αγγελόπουλος, Καθηγητής του ΕΜΠ
    Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του καταδικασμένου με ισόβια κάθειρξη, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, στην κατάθεσή του επιχείρησε να αποσυνδέσει τον Γιωτόπουλο από το ρόλο του αρχηγού της οργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε στο εδώλιο να κάθεται ο ίδιος καθώς ο «Γιωτόπουλος είναι άλλος ένας εγώ».
    Δημήτρης Στρατούλης
    Κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη, που απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι ο τελευταίος ήταν για χρόνια «συνήθης ύποπτος» και στόχος των διωκτικών αρχών.
    Νίκος Μανιός, γιατρός
    Ήταν και αυτός μάρτυρας υπεράσπισης του «συνήθους υπόπτου» Γιάννη Σερίφη, τον οποίο χαρακτήρισε «ιδεολόγο εργάτη επαναστάτη» και μίλησε για κατασκευασμένες κατηγορίες.
    Χριστόφορος Παπαδόπουλος
    Ήταν στους μάρτυρες υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη (εκτίει ισόβια κάθειρξη) αλλά η κατάθεσή του διεκόπη πριν καν αρχίσει, με τον ίδιο να λέει ότι ήρθε να υπερασπιστεί την παραβίαση του κράτους δικαίου, και τον εισαγγελέα να τον ρωτά αν το κόμμα του τον είχε στείλει ως εκπρόσωπό του.
    Παναγιώτης Λάμπρου
    Επίσης μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο, όπου είπε ότι τον ήξερε από το αριστερό κίνημα, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να καταθέσει αν είχε ή όχι ο κατηγορούμενος σχέση με τις τρομοκρατικές ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αλλά μεταφέρει την εικόνα που «υπάρχει έξω. Ότι η εμπλοκή του έχει σχέση με την προσπάθεια εμπλοκής του Γιάννη Σερίφη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/15 14:44

    Λεφτά υπάρχουν: Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς εκατομμυρίων στους εργολάβους - καναλάρχες
    Πρωτοχρονιάτικο δώρο δεκάδων εκατ. ευρώ εισπράττουν (πάλι!) οι… εθνικοί μας εργολάβοι από το υπουργείο Υποδομών, παρά τις σημαντικές καθυστερήσεις που παρατηρούνται στα χρονοδιαγράμματα εκτέλεσης των έργων των αυτοκινητοδρόμων.
    Το χρήμα έρευσε το τελευταίο δεκαπενθήμερο του 2014. Έτσι, απόφαση με την οποία η κοινοπραξία που έχει αναλάβει την εθνική οδό Αθηνών-Πατρών θα πάρει 30 εκατ. ευρώ ως τρίτη δόση της πρόσθετης χρηματοδοτικής συμβολής του Δημοσίου, υπέγραψε ο Χρυσοχοΐδης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, παρότι το έργο βρίσκεται μόλις στο 60%!
    Επιπροσθέτως, με άλλη υπουργική απόφαση της 19/12/2014, πήραν άλλα 21,7 εκατ. ευρώ και 411.000 ευρώ ως αποζημίωση για τη μεταφορά αρχαίων που εντοπίστηκαν στο 81ο χλμ. κοντά στην αρχαία Κόρινθο.
    Ποσό 104.550 ευρώ δόθηκε στον «Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου» για τη μεταφορά αρχαιοτήτων.
    Επίσης, με δύο υπουργικές αποφάσεις της 19/12/2014, η «Νέα Οδός» (που έχει πάρει την εκμετάλλευση των «χρυσών» διοδίων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας) και κατασκευάζει τον νέο αυτοκινητόδρομο Αντίρριο-Γιάννενα, παίρνει πάνω από 40 εκατ. ευρώ, με την πρόοδο του έργου να φτάνει μόλις το 40%.
    Τέλος, η χρονιά τελείωσε με μια πρόσθετη σύμβαση με την κοινοπραξία του έργου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας, με την οποία θα δοθούν 330 εκατ. ευρώ αν σε βάθος 30ετίας τα έσοδα από τα διόδια δεν θα είναι τα… αναμενόμενα.
    Αφού, λοιπόν, τα παίρνουν όλα οι εργολάβοι, τι να περισσέψει για το λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/15 18:01

      Κουφοντίνα και πάλλει Κουφοντίνα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/1/15 18:15

    oρε παλληκαρια εσεις εκει του ναυτικου ομιλου καποιοι εκ του ΠΝ ορμωμενοι, 11 Ιανουαριου 2015 ωρα 11.00 στο δημαρχειο κοβει την πιτα της η ΕΑΑΝ και το εχει ανακοινωσει ηδη πριν απο τα Χριστουγεννα. Γιατι κανετε την ιδια ημερα και ωρα εσεις την εκδηλωση σας αφου ηδη ειχατε ενημερωθει για την ΕΑΑΝ?Τελειωσαν οι ημερες και θα χασετε την φωτογραφια για FACEBOOK?Για να βρειτε δικαιολογια να μην πατε? η για να μειωσετε τον κοσμο που θα παει στην ΕΑΑΝ? για δωστε μας μια απαντηση ορεεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/1/15 19:38

    ΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΑΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ "ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/1/15 20:29

    ναι να πατε να ακουσετε για τον Σαμαρα και να πειτε και εσεις την δικη σας αντιθετη γνωμη να ακουστει και η αλλη αποψη αυτο θελουμε οι περισσοτεροι και εν πασει περιπτωσει αυτη η ημερα ειναι μερα γιορτης και οχι γκρινιας...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/1/15 00:01

    ti na mas pei o proedros koutsoukistan me tin yperaktia stin roumania gia na exei roumanikes pinakides.allo mia tsavaro-lalako prosopikotita!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/1/15 00:40

    τι περιμένετε ρε;αφού έβαλε υποψηφιότητα με τον αρχιαπατεώνα, γιατί ονειρευότανε ότι και αυτουνού θα λαδωνόταν το αντεράκι με λίγο δόλιο τζαμπαρόλαδο! αλλά δεν πρόλαβε ο κακομοίρης!
    αλλά τέτοιοι τύποι δεν το βάζουν κάτω.... στις επόμενες εκλογές πάλι θα ψάχνει άλογο για να ποντάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/1/15 10:15

    Πώς γίνετε όμως να μην έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη οι σύμβουλοι που τον ακολουθουν; Θέλει πολύ φιλοσοφία για να καταλάβουν τι κουμασι είναι; Εδώ τον ξέρει όλος ο Πειραιάς και γελάνε με μας που τον κάναμε Δήμαρχο. Ενας μιζαδορος εκβιαστης ήτανε. Γι αυτό και της άρπαξε στην υπηρεσία του. Αντε αδέλφια συνεχίστε μαζί του . Βοηθήστε τον τον αρπαγα να ολοκληρώσει το έργο του της καταστροφής της Σαλαμίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/1/15 10:56

    ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΠΑΞΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!
    ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ .ΔΙΟΤΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ (ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΔΟΧΕΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ Κ.Λ.Π) ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ> ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΤΟΠΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ,ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΚΤΑΡΜΑΣ ΞΕΝΟΙ, ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΓΑΛΑΜΕ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ : ΤΟ ΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/15 15:10

      ΡΕ ΑΛΗΤΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΗΓΟΤΗΣΕΙ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ Η ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΦΑΣΚΙΩΜΕΝΟΣ
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ
      ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ
      ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΣΟΥ Η ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ?

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος6/1/15 12:14

    Επειδη αρπακτικο της αραπιας οτι και νσ γραψεις τον τζαβαρη δεν μπορεις να τον μειωσεις γιατι εψαξες και εσυ και ο κουτοπιπης και ο τραυλισταν και. δεν βρηκατε ΤΙΠΟΤΑ στον υπηρεσιακο του φακελο,αυτα εχουν διαρευσει και τα γνωριζουν ολοι για το τι εχετε κανει τυφλοποντικες.Αν εχετε ... βγεστε και πεστετα δημοσιως.Γιαυτο δεν σας φοβατε και γιαυτο θα σας ξαναστειλει στο παγκο οταν ελθει ο χρονος.Π.Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/15 13:05

      Τίμιος ο τσαβες....... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ........το πρώτο ευτράπελο του ΄15
      πες μας τώρα λίγο τα κάλαντα μέρες πούναι.......να μας τα πεις τζαμπαρογαυγιστά!
      ΡΕ ΠΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΚΡΙΕΜΑΔ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/1/15 15:14

      Π.Φ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΣΕ ΚΗΠΟ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΤΣΙΒΙΛΙΩΤΙΚΑ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος6/1/15 14:03

    ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΔΕΙΧΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ,
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΑΙ,ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ..ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ..ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/15 14:55

      δημοτικό πήγες??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/1/15 14:57

      ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΙ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος6/1/15 14:55

    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ 1.300.000€ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ 2.000.000 ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ. ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΦΕΛΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/15 15:37

      Η αξία ΟΛΩΝ των οχημάτων του δήμου (και αυτών που δεν επισκευάστηκαν), σύμφωνα με την απογραφή έναρξης στις 1-1-2011 ήταν 972.610,55 ευρώ (ΑΔΑ: 4Α58Ω1Ε-7ΕΑ).
      Οι επισκευές που έκανε ο Τσαβαρής ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο.!
      Μπορούσε να αγοράσει δεκαπέντε ολοκαίνουρια απορριμματοφόρα.!
      Προτίμησε να δώσει μιάμιση φορά την αξία των οχημάτων σε επισκευές!
      Τα μισά οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα.!
      "Επισκεύασε" ακόμα και κουφάρια χωρίς ρόδες και χωρίς μηχανές.!
      Χρηστή διοίκηση ή καλοστημένη απάτη;;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος6/1/15 15:41

    ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΟΙΚΗΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΕΛΜΗΡΙΟΜΕΝΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ,Ε Σ Τ Ω. ΚΑΙ Ε Ν Α ΕΜΠΡΟΣ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ...ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΦΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/15 16:33

      To ότι έδωσε ενάμισι εκατομμύριο για επισκευές αυτοκινήτων που στοιχίζουν λιγότερο από ένα εκατομμύριο δε σου φτάνει??
      Το ότι επισκεύαζε χάρβαλα χωρίς μηχανές και χωρίς ρόδες δε σου φτάνει?
      Τα υπόλοιπα όταν έρθουν οι επιθεωρητές.
      Τα λαμόγια στη στενή, είναι δέσμευση.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/1/15 21:21

      ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΙΚΙ ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
      χαχαχα γεια σου συνεπή Τσάβες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/1/15 22:30

      Οι αγαπημένοι φίλοι του εθνικού ευεργέτη λατόμου , Παρτουζομανωλάκης , Αρπακτοκαπετανάκης ,Τοκογλυφοπετράκης

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος6/1/15 15:49

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ .,.2000000εκ ευρω.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;; ΤΑ ΠΑΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ;ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/15 16:35

      Nα μας πεις εσύ πόσα έδωσε η Ρούλα για επισκευές μέχρι τώρα.
      Ίσα μωρή τσαβαρογλείφτρα..

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος6/1/15 20:22

    ρε μην απαντάτε στον ηλίθιο τζαμπαρογλυφοκώλη.........έχει λυσάξει γιατί αυτές τις μέρες ο αρχιαπατεώνας όλους τους κολλητούς του, τους έκανε χρυσούς από τα δώρα.....

    κάτι σούληδες, κάτι λαμογιόβουλοι, κάτι μανιάτες, το αντεράκι τους λαδωνόταν και με το παραπάνω με τζαμπαρόλαδο!
    τώρα όμως που η τζαμπαροπηγή στέρεψε, μαύρη πείνα της κατοχή έχει πέσει μεταξύ τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/1/15 20:39

    ΤΖΑΜΠΑΡΟΓΛΥΦΟΚΩΛΗ Η ΚΑΨΟΚΩΛΗ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/15 20:47

      Σφουγκοκωλάριος ή σκατοσφούγκης..

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος6/1/15 23:14

    ΜΑΥΡΟΚΟΛΟΣΦΥΚΤΟΚΟΛΟΤΡΙΔΟΠΑΡΘΕΝΟΤΡΥΠΙΔΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/1/15 14:10

    ΜΗΝΑΚΟΡΟΥΛΟΠΙΠΑΚΑΨΟΚΩΛΗΤΟΥΑΛΕΤΑΔΗΜΑΡΧΙΑΣΚΑΣΣΕΤΑΥΠΟΚΛΟΠΗΑΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/1/15 07:44

    ΒΕΤΑΛΕΤΑΤΕΤΑΠΣΟΛΕΤΑΜΟΙΠΩΠΟΠΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/1/15 09:21

    ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΓΚΕΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/1/15 09:38

    Ανώνυμος8/1/15 09:34
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    Τροποποιεί την ημερομηνία έναρξης της παραχώρησης του ιδιαίτερου
    δικαιώματος χρήσης χώρου στον Παπαδημητρίου Ισίδωρο επί της πλατείας
    Ηρώων για την τοποθέτηση ενός ΚΑΡΟΥΖΕΛ από 15-12-2014 που ήταν
    σε 27-11-2014.
    Κατά τα λοιπά παραμένει σε ισχύ η υπ’ αριθ. 146/2014 απόφαση
    Δ.Σ.

    Παιζει κανενα ρολο η αλλαγη ημερομηνιας;;;;;;;; αφου δωρεα ειναι η παραχωρηση.και δωρεα και συμμετοχη του κοσμου!!!! τι ρολο παιζει η ημερομηνια ;;;;;;;;; αυτο πιστευω θα γινοταν εαν ηταν να παρει χρηματα αυτες τις παρα πανω ημερες. η Μηπως παρει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος8/1/15 12:52

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/1/15 17:29

    Πού αρρώστια έχει πέσει εδώ μέσα !!!!!!!!!!!!
    Εδώ ο κόσμος καιγεται και το ...... χτενίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.