Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Ιαν 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων, την Κυριακή 11 Ιανουαρίου και ώρα 18.00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πρόεδρος και τα  Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων και η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αμπελακίων έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων, την Κυριακή  11  Ιανουαρίου και ώρα 18.00 μ.μ.
 
Με τιμή
 
Ο Πρόεδρος
της  Δημοτικής Κοινότητας
Αμπελακίων
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΟΓΚΟΣ
Η  Αντιδήμαρχος  Δ.Ε. Αμπελακίων
  
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΡΟΝΤΙΩΤΟΥ

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/1/15 15:07

    Συντόμως και στην Ελλάδα με «εντολή Σαμαρά»: Λουτρό αίματος στη Γαλλία για ένα σκίτσο του Μωάμεθ!
    Τουλάχιστον 12 είναι οι νεκροί από τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε από φανατικούς ισλαμιστές στα γραφεία γαλλικού περιοδικού.
    Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τον τόπο του μακελειού, δύο ή τρεις κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ εισήλθαν στο κτήριο και σκόρπισαν το θάνατο. Η επίθεση ήρθε σε συνέχεια σατυρικού σκίτσου που είχε εκδοθεί εναντίον των τζιχαντιστών. Το 2011 το εν λόγω περιοδικό είχε δεχτεί επίθεση με μολότωφ και είχε εκδοθεί φετφάς από την Αλ Κάιντα, για ένα άλλο ανάλογο σκίτσο.
    Στο ελλαδιστάν που κυβερνά - για λίγες μέρες ακόμα ο Σαμαράς - τέτοιες εικόνες μπορεί να φαντάζουν μακρινές, αλλά δεν είναι καθόλου. Ύστερα από το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» που νομιμοποιεί άπαντες τους λαθρομετανάστες που φτάνουν στην Ελλάδα, είναι βέβαιο ότι θύλακες ισλαμικής τρομοκρατίας έχουν ήδη σχηματιστεί ή θα σχηματιστούν αναπόφευκτα στο μέλλον, πάντα με «εντολή Σαμαρά».
    Ο Σαμαράς, λοιπόν, και η Νέα Δημοκρατία ακόμα και τώρα που φεύγουν οριστικά και αμετάκλητα, αφήνουν παρακαταθήκη για την Ελλάδα ένα φρικώδες νομοθέτημα, τις συνέπειες του οποίου θα βιώσουν στο πετσί τους οι Έλληνες στο μέλλον. Ιδιαιτέρως αν γίνει πραγματικότητα η δέσμευση της ΝΔ για κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα, είναι βέβαιο ότι οι διαδικασίες θα επιταχυνθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/1/15 15:09

    Οι “καλοί” μας γείτονες... Σημαία της μεγάλης Αλβανίας στο πρωθυπουργικό μέγαρο και στο facebook του Ράμα
    Σεμινάρια ανθελληνικής παραφροσύνης παραδίδει ο Αλβανός πρωθυπουργός
    Ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, δημοσίευσε μεταξύ πολλών φωτογραφιών στο λογαριασμό του στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης Facebook, την εικόνα του λαβάρου που προκάλεσε τις ταραχές και τα επεισόδια κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβίας - Αλβανίας. Μάλιστα η εικόνα αυτή της μεγάλης Αλβανίας προβλήθηκε και στην πρόσοψη του πρωθυπουργικού μεγάρου όπου κατα την διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι πολίτες μπορούσαν να στείλουν sms με ευχές από τα κινητά τους και έπειτα το μήνυμα προβαλλόταν εκεί.
    Η εμφάνιση του λάβαρου με τον χάρτη της μεγάλης Αλβανίας, παρόμοιο κρατά στο γραφείο του και ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, προκάλεσε την αντίδραση μερίδας των αλβανικών ΜΜΕ.
    Ο ιστότοπος ενημέρωσης lapsi. al, υπενθυμίζει ότι οι σερβικές αρχές κατηγόρησαν τον αδελφό του πρωθυπουργού Έντι Ράμα για το επεισόδιο με το τηλεκατευθυνόμενο ιπτάμενο drone, ενώ ο ίδιος ποτέ δεν ξεκαθάρισε την θέση του και δεν έδωσε μια σαφείς εξηγήσεις για όσα του προσάπτουν.
    «Οι άνθρωποι του και η αστυνομία, παρείχαν προστασία στον Μπαλίστ Μορίνα (ο αναφερόμενος ως ο άνθρωπος που έστειλε το ιπτάμενο λάβαρο στο στάδιο του Βελιγραδίου) για αρκετές μέρες στα Τίρανα, μέχρι που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του με τον Σέρβο Πρωθυπουργό Βουτσιτς στο Βελιγράδι» αναφέρει η εφημερίδα. Και προσθέτει: «Στις πρώτες αυτές ημέρες του νέου έτους, ο Ράμα με το "κοστούμι του πατριώτη", δεν φαίνεται πλέον να φοβάται. Με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του αμφιλεγόμενου λάβαρου και την προβολή της εικόνας αυτής στο μπροστινό μέρος του κτιρίου της Αλβανικής κυβέρνησης, παίρνει την πλευρά του Μορίνα και εκείνων που υποστήριξαν την πτήση του drone. Έχει ήδη αποδειχθεί ότι αν δεν υπήρχε εμπνευστής αυτής της πράξης, τουλάχιστον είναι μεταξύ εκείνων που την ενέκρινε. Ένα ακόμη βήμα λοιπόν για την δημιουργία ενός πατριωτικού προφίλ του Ράμα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/15 15:10

    Αλήθεια, γιατί ο Ξηρός πήγε στον Κορυδαλλό και όχι στον Δομοκό;

    Σίγουρα, είναι επικίνδυνος τρομοκράτης ο Ξηρός… Διότι, κατ’ αρχάς, συμμετείχε σε 8 δολοφονίες… Έπειτα, είναι που την «κοπάνησε» από τις φυλακές –με άδεια- και πιάστηκε μετά από έναν ολόκληρο χρόνο… Αμ το άλλο, που είχε συγκεντρώσει οπλισμό με σκοπό να «γκρεμίσει» τις φυλακές του Κορυδαλλού (σύμφωνα με τις φυλλάδες), λίγο είναι;
    Τι πιο λογικό, λοιπόν, εχθές να οδηγείτο κατευθείαν στις νέες φυλακές τύπου Γ΄ στον Δομοκό, που ξεκίνησαν την λειτουργία τους προ ολίγων ημερών, μετά βαΐων και κλάδων. Για κάτι τέτοιους σαν κι αυτόν φτιάχτηκαν. Ή μήπως κάνουμε λάθος;
    Λάθος κάνουμε, γιατί όπως πληροφορηθήκαμε, μετά από την απολογία του στον Ανακριτή, ο επικίνδυνος αυτός τρομοκράτης μεταφέρθηκε στον «γνώριμο» Κορυδαλλό. Γιατί άραγε; Μήπως για να ξανακάνει… πάρτι με τους λοιπούς προστατευόμενους τρομοκράτες…
    (ΥΓ): Σωπάτε καλέ που είναι ο Ξηρός προστατευόμενος του κράτους! Ποιος τις διαδίδει αυτές τις… κακοήθειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/15 16:40

    Κοιτα εσυ κυριε Ζογκο, να τον φωναξεις πρωτο τον συναδελφο Επιτροπουλο.για να καταλαβει οτι πρωτα φωναζουν τους συναδελφους εκλεγμενους ,και μετα τα μη αιρετα προσωπα !!!.
    Και προσεξε που θα πεσει το φ λ ο υ ρ ι !!! Δικαια πραγματα γιατι εσυ απο πισω σου θα εχεις την εικονα της Παναγιας και θα σε βλεπει??? Εκτος το εδρανο που εχει η Κοινοτητα σου ,που θυμιζει εισαγγελεα και δικαστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/1/15 16:56

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ ΠΛΑΤΣΟΥΚ ΣΚΩΤΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ κΔΙΑΚΟ;ΜΑΖΕΥΤΕΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/1/15 02:32

      Τέως στενός συνεργάτης επί αμοιβή του αρπακτοκαπετανάκη

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος7/1/15 22:38

    ntropisoy stayroyla xalia sta karnagia eytixos poy katharisan i anthropi poy menoyn eki!!!!!!ntropi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/1/15 22:50

    Επίθεση κουκουλοφόρων με αστυνομική συνοδεία στην Τ.Ο. Αθηνών με εντολή Σαμαρά - Έφυγαν τρέχοντας!

    Μία ομάδα από 40 - 50 αναρχικούς παρακρατικούς επιτέθηκαν πριν λίγο στην Τοπική Οργάνωση Αθηνών στον σταθμό Λαρίσης με την προστασία και την κάλυψη της Αστυνομίας!
    Τα γνωστά τσιράκια του αριστερού παρακράτους κινήθηκαν με το Μετρό και επιτέθηκαν με ρόπαλα και φορώντας κράνη στην Τ.Ο. Αθηνών, προκαλώντας υλικές ζημιές σε οχήματα και στα γύρω κτίρια. Αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούσαν τις κινήσεις των αναρχικών, αλλά δεν προέβησαν σε καμμία ενέργεια.
    Οι παρακρατικοί ετράπησαν σε φυγή από την ολιγομελή ομάδα περιφρούρησης των γραφείων.
    Εν συνεχεία αστυνομικοί της ομάδα ΖΗΤΑ ακολούθησαν την ομάδα των παρακρατικών και τους οδήγησαν με ασφάλεια ξανά στο μετρό του σταθμού Λαρίσης! Εννοείται πως δεν έγινε καμία προσαγωγή!
    Πρόκειται για ακόμη μία επίθεση του αριστερού παρακράτους κατά της Χρυσής Αυγής με εντολή Σαμαρά!
    Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουμε και συνεχίζουμε απτόητοι τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα μέχρι την τελική νίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/1/15 07:32

    Ο ΣΚΩΤΕΙΝΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΗΝΙΩΤΗΣ;
    Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ.....ΕΙΝΑΙ ΤΟ -ΔΕΞΙ-ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ(ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ)
    Ο ΜΠΛΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΝΙΑΚΟ ΜΑΚΡΥΧΕΡΙ...ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
    ΤΑ ΠΕΡΝΕ(ΤΑ ...ΜΑΡΟΥΛΙΑ)ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ Ο Λ Ο Υ Σ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ...ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ν.Δ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ...ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΑΣ,Α Υ Τ Ο. ΤΟ. Κ Ο Υ Μ Α Σ Ι. ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ. Η ΧΛΩΡΙΝΗ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ...ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/1/15 07:51

    ΝΕΤΑΒΕΤΑΛΕΤΑΤΕΤΑΠΣΟΛΟΚΑΒΛΕΤΑΓΡΑΦΤΥΠΟΥΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑΣΜΟΙΠΩΠΟΠΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/1/15 09:25

    Ανώνυμος8/1/15 09:21
    ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΓΚΕΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/1/15 09:34

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    Τροποποιεί την ημερομηνία έναρξης της παραχώρησης του ιδιαίτερου
    δικαιώματος χρήσης χώρου στον Παπαδημητρίου Ισίδωρο επί της πλατείας
    Ηρώων για την τοποθέτηση ενός ΚΑΡΟΥΖΕΛ από 15-12-2014 που ήταν
    σε 27-11-2014.
    Κατά τα λοιπά παραμένει σε ισχύ η υπ’ αριθ. 146/2014 απόφαση
    Δ.Σ.

    Παιζει κανενα ρολο η αλλαγη ημερομηνιας;;;;;;;; αφου δωρεα ειναι η παραχωρηση.και δωρεα και συμμετοχη του κοσμου!!!! τι ρολο παιζει η ημερομηνια ;;;;;;;;; αυτο πιστευω θα γινοταν εαν ηταν να παρει χρηματα αυτες τις παρα πανω ημερες. η Μηπως παρει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/1/15 12:18

    Ο πρόεδρος δεν είναι ο Ομπάμα για να γράφεται με κεφαλαία, και βέβαια ούτε και τα μέλη. Η την έχετε ψωνίσει και έστω με αυτά τα κεφαλαία προσπαθείτε να αποδώσετε ένα κύρος στον εαυτό σας ή είστε παντελώς άσχετοι. Τι ισχύει; To A, το Β ή και τα δύο; Μην πω για την φωτογραφία που την τραβήξατε και ξεχείλωσε.
    Το φλουρί έχει πέσει σε μας εδώ και καιρό, ας προσέχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/1/15 17:08

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Β.Σ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΧΥΛΩΣΑΝ ΓΙΑ Ν Α ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ???????????? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΑΦΙΣΟΥΛΕΣ ΣΟΥ?????ΟΛΑ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/1/15 17:26

    Άρρωστοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/1/15 17:39

    Τι να γνωριζουν οι ανθρωποι ,ξαφνικα ο νεκροθαφτης ΠΡΟΕΔΡΟΣ?? ΚΑΙ η κομωτρια ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ??
    ο ενας γνωριζει στολισμους για κηδειες,και η αλλη δεν ξερει να κουρεψει τα δικα της τα μαλλια ,και να τα κτενησει ?????και παλι καλα τους !!!!!!!!!!!!!!!!! και αυτα που κανουν και συνχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/1/15 17:40

    ο σκοτεινος μια χαρα τους δουλευει ολους μεσα σε ολα τον συναντάς παντού,δεν κυκλοφορούσε με τον αδελφό του εκλεγμενου, ο οποίος κάθεται χρόνια τώρα, αφού δεν βρισκει βιομηχανια να γίνει ιδιοκτήτης.(μπλαμπλαςςςς)..Πάλι καλά που δεν βάζει υποψήφιος στις εκλογές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/1/15 17:47

    ΣΤΟΝ 8/1/15 1739 ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΛΟΙ ΣΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/1/15 00:03

    Αρωστημένα ανθρωπίδια !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/1/15 16:38

    ποιος εισαι συ που θίχτηκες 9/1/15 00¨03 ο εκλαιγμενος που εχει τοναδερφογιατι ψέματα ειναι επειδη δεν στο λεμε η ο νεκροθάφτης ?????ποιος αραγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/1/15 17:32

    Γιατι δεν λες και σε εμας τις κοτσανες που κανει!!! Για να ξερουμε.Κατι ξερεις και το κρυβεις.Γιατι δεν το λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος14/1/15 21:43

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2015. ΔΥΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
    (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ) ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.