Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Ιαν 2015

Γιάννης Τσαβαρής! “ΛΑΘΟΣ ή ……” εγκαλεί την Δήμαρχο να ερευνήσει το πώς και το γιατί έγιναν οι προσαυξήσεις των ΔημοτικώνΤελών σε προγενέστερο χρόνο???

Με έκπληξη και αγανάκτηση, μεγάλη μερίδα κατοίκων του νησιού μας, διαπίστωσε στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. Α.Ε.- που απεστάλησαν μέσα στο Γενάρη του 2015 στους ιδιοκτήτες ακινήτων- να υπάρχει ήδη η επιβολή της απαράδεκτης αύξησης (50%), των δημοτικών τελών που ενέκρινε η σημερινή Δημοτική Αρχή για την περίοδο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2015, ήδη από τους τελευταίους μήνες του 2014 (Νοέμβριο-Δεκέμβριο) από 1,59€/m2 σε 2,38€/m2  για τις οικίες και 3,32€/m2 σε 4,98€/m2  για τα καταστήματα.
Με αυτήν την παράνομη και ετσιθελική πράξη, ο υπεύθυνος ή οι υπεύθυνοι της οποίας πρέπει να ανευρεθούν και να τιμωρηθούν, καταστρατηγούνται δύο αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας, οι οποίες προέβλεπαν αφενός μεν μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το διάστημα Ιανουαρίου- Δεκεμβρίου 2014 και αφετέρου δε η υπ’ αριθμ. 200/31-10-2014 η οποία προέβλεπε αύξηση 50%, για το διάστημα από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Δεκέμβριο του 2015.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η άδικη και χωρίς λόγο οικονομική επιβάρυνση των ιδιοκτητών ακινήτων του νησιού μας σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη.
Γι’ αυτό καλούμε την Διοίκηση της Δ.Ε.Η. Α.Ε. άμεσα να δεσμευτεί, ότι θα επανορθώσει στον επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό (με συμψηφισμό) το λάθος (;) και παράλληλα την Δημοτική Αρχή του Δήμου Σαλαμίνας να διερευνήσει το όλο θέμα.
 
ΥΓ. Προς τεκμηρίωση όλων αυτών, επισκέφθηκε το υποκατάστημα της Δ.Ε.Η. Σαλαμίνος ο τ. Δήμαρχος Σαλαμίνος κ. Γιάννης Τσαβαρής και συνομίλησε – καταγγέλλοντας το γεγονός – με διοικητικούς παράγοντες, τόσο του τοπικού καταστήματος, όσο και των κεντρικών γραφείων της Δ.Ε.Η, αναφερόμενος επί συγκεκριμένης περίπτωσης.
Διαθέτουμε σωρεία εκκαθαριστικών λογαριασμών της Δ.Ε.Η. με ανάλογες περιπτώσεις.
Γιάννης Τσαβαρής
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

120 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/1/15 20:04

    Ο κόσμος καίγετε και αυτός χτενίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/15 20:33

      Μα πόσο χιμπατζής είσαι λεβεντομ@λ@κα μου, για σένα γράφει ρε βούρλο σάπιο και το μόνο που χεις να πεις είναι αυτό;
      Σου αξίζει ρε πανίβλακα διπλασιασμός εξόδων για να καταλάβεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/1/16 11:08

      ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΡΕ ΛΥΓΟΥΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!ΕΣΥ!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/1/15 20:30


    ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;;;;;;;
    ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΧΤΕΝΙΖΕΤΕ?????;ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΜΩΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/1/15 20:41

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η καταγγελία του τ. Δημάρχου κ Γιάννη Τσαβαρή! Μένει να δούμε και τις «ευαισθησίες» της Δημάρχου αυτή την φορά, θα απαντήσει (;) ή γι’ άλλη μια φορά θα λάμψει δια της σιωπής της; Μου φαίνεται πως περιμένει το τραίνο σε λάθος σταθμό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/1/15 20:55

    Μω μανάρι τι πάθαμε πανάθεμά με και την σταυρώσαμε την δεύτερη Κυριακή φτού να πάρει.
    Και τώρα έχω μια απορία κ Μηνά, αν είναι κλέφτης όπως τον φώναζες και τον φωνάζεις και σήμερα... τι κάθεσαι και δεν τον χώνεις μέσα;
    Οι κακές γλώσσες λένε πως το κάνεις γαργάρα για ίδιον όφελος κι όποιος δεν το καταλαβαίνει να μου το πει να του το εξηγήσω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
    κυρ Μηνά συμπάθαμε δεν θέλω να πω πως κι εσύ κλέβεις, πλην όμως υπάρχει λόγος που δεν θες τον έλεγχο εντός του δημαρχείου ΟΚ; συνεννοηθήκαμε οι δυο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/1/15 21:16

    ΡΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΡΕ!!!!!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ!!!!! ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/1/15 21:27

    Ο λαός σε τρεις μέρες καλείται να εκλέξει νέα κυβέρνηση ,διακυβεύετε το μέλλον του κράτους , όλοι οι πολίτες αυτού του τόπο προβληματίζονται και αναρωτιούνται τι θα πράξουν την Κυριακή και εσύ πιστός στην αλαζονική σου τακτική καλείς τον λαό να καταδικάσει την νέα δημοτική αρχή για τις αμαρτίες που κληρονόμησε από εσένα .Το θράσος σου και η αλαζονεία σου δεν έχουν όρια. Το 2014 για πρώτη φορά (άρθρο 4, Νόμου 4111/2013) υποχρεούνται οι δήμοι να καταθέσουν Ισοσκελισμένο Προϋπολογισμό και Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης που ελέγχετε από το παρατηρητήριο το οποίο σου στέλνει χαρτί στο Δήμο ότι τα δυο πρώτα τρίμηνα του 2014 έχεις (για σένα κάνει λόγο γιατί εσύ ήσουν δήμαρχος ) περί τα 15.000.000 ευρώ απόκλιση και προτείνει την αύξηση δημοτικών τελών αν όχι πάμε στην επιτήρηση. Πες και σε μας να μάθουμε τι έκανες ; Nα σου πω εγώ τίποτα . Παράτησες τον δήμο στο έλεος του θεού και τώρα πανηγυρίζεις και δεν φτάνει μόνο αυτό εμφανίζεστε και σαν σωτήρας εξ ουρανού .Τα ψέματα σου τελείωσαν , ο δήμος θα σωθεί από την καταρρεύσει που του προκάλεσες και θα βρει τον δρόμο ανάπτυξης αυτού του τόπου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/15 22:09

      Ο κόσμος καίγετε και το μ@@@@ χτενίζετε

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος22/1/15 21:30

    Για να γινει κατι τετοιο απ"τη ΔΕΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ....ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ Η ΔΕΗ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Κατι δε παει καλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/1/15 21:48

    Αναρωτιέμαι πως γίνεται να ενημερώνεται πρώτος ο τσαβαρής και όχι η κυρά δήμαρχος. Εκτός αν το γνώριζε και το έκανε γαργάρα η κυρά δήμαρχος. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που γνωρίζει και σιωπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/1/15 22:08

    Για τον 21.27
    Αυτο και μονο που γραφεις διχνει τη διαφορα στην πολιτικη διαχειρηση μετξυ του Μηνα και του Τζαβαρη, δηλαδη:
    Μονος σου παραδεχεσαι οτι απο το προυπολογισμο 2014 ο προηγουμενος δημαρχος ελαμβανε εγγραφα απο το παρατηρητηριο προκειμενου να ισοσκελισει τον προυππλογισμο του 2014 δηλαδη να αυξησει τα δημοτικα τελη δηλαδη να χαρατσωσει τους δημοτες.Τι εκανε ο τεως ; εκανε αυτο που δεν μπορει να καμει ο Μηνας,εβαλε πανω απο τους αριθμους τους δημοτες και εριξε στο καλαθι τα εγγραφα του παρατηρητηριου και λειτουργησε ολο το πρωτο οκταμηνο του χρονου,
    Ο Μηνας επειδη ειναι φρεσκος στη πολιτικη αλλα και επειδη θελει ρευστο στο ταμειο για να πληρωνει ....προμηθευτες και ....εργολαβους προχωρησε στο χαρατσωμα!!!
    Αυτη ειναι φιλε μου Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/15 22:15

      Με λίγα λόγια ήθελες να μας βάλεις στην επιτήρηση

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος22/1/15 22:22

    ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΣΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΗΣΙ, ΤΗ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ ΚΡΗΤΗ. ΖΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥΚΑΜΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΥΡΕΥΕΙ
    Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ
    ΚΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/1/15 22:43

    ΜΗΝΑΚΟΣ ΤΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/1/15 23:01

    Μηνακο οταν καταλαβεις οτι το αξιωμσ του δημαρχου ειναι πανω απολα πολιτικο τοτε ισως οι επομενες εντολες σου στη θεσμικη να ειναι διαφορετικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/1/15 23:03

    XAΡΑΤΣΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΝΑΝΝΟΥ ΜΕ 50% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΑΒΑΡΗ , ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/1/15 23:06

    ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/1/15 23:10

    ΧΑΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ. ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/15 08:48

      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΡΗΣΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ;
      ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΡΩΤΑ
      ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΞΥΠΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/1/15 08:52

      αυτο είναι που λένε "εδώ ο κόσμος καίγεται και το λιλι χτενίζεται"

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/1/15 09:12

      ΛΙΛΙΤΣΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
      ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/1/15 10:43

      καλα αυτή αμολητή είναι ακόμα; ρε μαζέψτε την

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος22/1/15 23:47

    Μηνακο τι επαθες τρελο αγορι και δεν επιασες ακομα δουλεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/1/15 09:03

    ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΤΖΑΒΑΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ
    ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ Τ' ΑΡΧ.....Α
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΟΚΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
    ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΠΡΕΛΑ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/1/15 09:31

    Έτσι όταν είμαστε στην αντιπολίτευση τρέχουμε κάθε μέρα. Ενώ όταν είμαστε δήμαρχοι τρέχουμε όλοι μέρα μιλώντας στο κινητό με το τσάμπα τζιπάκι που έχουν πληρώσει οι δημότες. Τα ίδια έκανε και η κυρία δήμαρχος όταν ήταν αντιπολίτευση. Σε λίγο θα σε δούμε να πέφτεις ξανά στις ρόδες των φορτηγών του Αγγέλου και την δήμαρχο να καλοδέχεται στα συμβούλια τον νταμαρά. Ρε πως αλλάζουν οι καιροί. Κωλοτούμπες και οι δυο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/1/15 11:21

    9.31 Μηπως κοιτας τον εαυτο σου στον καθρεφτη;
    Για το νταμαρα ο τζαβαρης εκανε τα εξης:
    -Βεβαιωνε συνεχως τις οφειλες της επιχειρησης για να μην παραγραφουν
    -Εκανε παρακρατηση ΑΦΜ των εταιρειων του στην εφορεια
    -Εκανε κατασχεση στους λογαριασμους του στις τραπεζες
    -Του επεβαλε λογω μη καταβολης των τελων στο δημο προστιμο 500.000ευρω
    Για πες μας εσυ επαναστατη του κ@@@υ τι αλλο μπορουσε να κανει και δεν το εκανε;
    Γιατι δεν παει τωρα οδαγκας ο μηνακος να τα εισπραξει οπως ελεγε ΑΜΕΣΑ;
    Που ειναι η μαγκιασας ..."λαδι πολυ και τηγανιτα τιποτα"αυτο εισαστε επαναστατες του καναπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/15 11:44

      Αυτά είναι του ...κώλου. Όλα αυτά που λες τα έκανε μετά από 2 χρόνια όταν του έστειλε το εξώδικο η Νάννου και αφού ειδοποίησε το νταμαρά να τα σηκώσει όλα από τις τράπεζες έκανε κατάσχεση σε άδειους λογαριασμούς.
      Ούτε 1 ευρώ δεν βρήκε για να πάρει.
      Τέσσερα ολόκληρα χρόνια ο νταμαράς έβγαζε του κόσμου τα λεφτά από τα εκατομμύρια τόνους υλικών και ο Τσαβαρής του έκανε τον τροχονόμο και τον δικηγόρο.
      Τώρα πες του να ξαναβγάλει υλικό αν μπορεί.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος23/1/15 11:31

    Μακαρι και η σημερινη βλακα χιπαντζη να ετρεχε οπως ο προηγουμενος,αυτος ετρεχε και ΕΛΥΝΕ προβληματα,τωρα ο μηνακος με την ασχετοσυνη του και αυτη ηφουκαριαρα με την φοβια της(μονο τα σεμεδακια στο γραφειο της κοιταει)μεσα σε πεντε μηνες εριξαν λευκη πετσετα.ΤΣΑΒΑΡΗΣ και παλι ΤΣΑΒΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/1/15 11:55

    Αφού ο κ.Τσαβαρής αποκαλεί απαράδεκτη την αύξηση του 50% στα δημοτικά τέλη, γιατί έκανε καταγγελία στην Περιφέρεια και ζητάει να γίνει μεγαλύτερη αύξηση για να ισοσκελισθούν τα έξοδα;
    Ως πότε θα μας κοροϊδεύει ο τ.δημαρχος;
    Εκτός κι αν αυτά που γράφονται είναι ψέματα, οπότε έχει υποχρέωση να βγεί και να διαψεύσει ότι έκανε τέτοια καταγγελία.
    Καθαρές κουβέντες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/1/15 12:01

    Ρε κουτε 11.44 και ετσι να ειναι οπως τα λες,που δεν ειναι,τοτε γιατι ο μηνακος προεκλογικα ...εσκιζε πουκαμισα οτι θα εισπραξει αμεσως τα λεφτα;για ποσο μακακες σας περναει;για διαβασε το προεκλογικο της προγραμμα να δεις τι γραφει;μεχρι οτι θα πληρωσεις μακακα το μισο κοστος για την συνδεση με την αποχετευση σου ταξε επειδη θα εισπραξει 2.000.000ευρω απο τον νταμαρα!!!ξυπνα αρχημακακα να αλλαξουμε σεντονια..,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/15 12:10

      Και πού είναι το ψέμα ρε φίλε;
      Μήπως τα πήρε η σημερινή αρχή και δεν έρριξε το κόστος της σύνδεσης στο μισό;
      Όταν τα πάρει και δεν το ρίξει τότε να μιλάς.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος23/1/15 13:43

    Ο Τζαβαρης μηνακο στην προσφυγη του ειπε οτι σας ειπε και στο δημοτικο συμβουλιο δηλαδη:αφου παρα τις αυξησεις (χαρατσια)δεν ισοσκελιζετε ο προυπολογισμος τοτε γιατι τις βαζετε;βεβαια ο μηνακος τις βαζει γιατι θελει γεματο ταμειο για ευνοητους λογους.
    Ο μηνακος "καιγετε" για ρευστο,ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/15 16:45

      Και αφού ήθελε γεμάτο ταμείο, γιατί δεν το ισοσκέλιζε για να έχει πιό γεμάτο ταμείο ;
      Τι μακακίες λες ρε βλάκα;

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος23/1/15 13:44

    ΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Α Υ Ξ Η Σ Η ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;;;Η ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΠΩ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος23/1/15 13:50

    12.10, Ο μηνακος σε παραμυθιαζε οτι ο Τζαβαρης μπορουσε να παρει ΑΜΕΣΑ τα λατομεικα τελη 2.000.000ευρω και τωρα λες οταν ταπαρει;δεν νοιωθεις καθολου μαλακας που σε παραμυθιαζε ο μακακας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος23/1/15 14:48

    ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ Η ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ Ο.Κ;;;;;;;;; ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!
    ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ) ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/15 15:22

      τι να βγουν να πουν; ότι μας χαράτσωσαν παράνομα; άντε να βγει να πει δεν ήξερα, δεν ξέρω
      θ' αφήσει τους ανώνυμους σχολιαστές υβριστές να το χειριστούν ως συνήθως

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος23/1/15 16:20

    Δεν πιστευω οτι υπαρχει εγγραφο απο τον δημο που να. ζητα επιβολη των τελων απο τους τελευταιους μηνες του 2014,δεν θα υπηρχε υπαλληλος που να υπογραψει κατι τετοιο.Αρα η εντολη που δοθηκε στις υπηρεσιες της ΔΕΗ ΑΕ ειναι απο υψηλα ισταμενο προσωπο στο Δημο και η εντολη δεν μπορει να ηταν εγγραφη.Οσο δε η κ δημαρχος καθυστερει να καταγγειλει τους υπευθυνους αυτης της αθλιοτητας τοσο περισσοτερο προβληματιζομαστε για το ρολο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος23/1/15 16:35

    Iparhi exlixi sto stori minakou Tetas?
    Ouaouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/15 16:50

      Αφού ο κ.Τσαβαρής αποκαλεί απαράδεκτη την αύξηση του 50% στα δημοτικά τέλη, γιατί έκανε καταγγελία στην Περιφέρεια και ζητάει να γίνει μεγαλύτερη αύξηση για να ισοσκελισθούν τα έξοδα;
      Ως πότε θα μας κοροϊδεύει ο τ.δημαρχος;
      Εκτός κι αν αυτά που γράφονται είναι ψέματα, οπότε έχει υποχρέωση να βγεί και να διαψεύσει ότι έκανε τέτοια καταγγελία.
      Καθαρές κουβέντες.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/1/15 23:48

      Εσύ ρε 16:35 τον εχεις κανει σφεντόνα έτσι;Τα σκάγια σου μέχρι εδώ έφτασαν.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος23/1/15 17:00

    Η απαντηση 16.50 εχει δωθει στο σχολειο
    13.43. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις ελα οταν θα συνεδριασει το δημοτικο συμβουλιο για να συζυτηση και παλι τον προυπολογισμο.Θα εχεις τη χαρα να δεις τα μαθηματα ταχυρηθμης εκπαιδευσης που τους κανει αλλα που...Στου κουτου την πορτα οσο θελεις βροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/15 17:09

      Ναι, είπες τη μπούρδα που σου κατέβηκε στο κεφάλι ότι δήθεν ήθελε γεμάτο ταμείο.
      Αφού λοιπόν ας πούμε ότι ήθελε γεμάτο ταμείο, γιατί δεν το ισοσκέλιζε για να έχει πιό γεμάτο ταμείο ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/1/15 17:27

      ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 300τα εκατο!!! και ακομα και συ θα "ξυπναγες".Ελπιζω τωρα να το καταλαβες,εξαλλου ΠΟΤΕ δεν ειναι αργα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/1/15 00:55

      Χαίρομαι που ομολογείς ότι η αύξηση ήταν αναγκαία.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος23/1/15 17:11

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΓΕΡΟΝΤΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΛΟΥΡΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ.ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ...ΠΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος23/1/15 17:18

    Μία χαρά μπόρεσαν να μας εφαρμόσουν τις αυξήσεις και να βάλουν το χέρι στην τσέπη μας για το καλό βέβαια του δήμου. Ωστόσο δεν κατάφεραν να βάλουν χέρι και στους νταμαράδες ή μεγαλοεπιχειρηματίες που χρωστάνε στον δήμο έναν σκασμό από λεφτά. Γιατί αυτή η διάκριση; Έχουν δίκιο ή άδικο όσοι τα επισημαίνουν αυτά; Σαν πολίτης που πιστεύω ότι έχω υποχρεώσεις απέναντι στον δήμο και προφανώς θα πληρώσω τις αυξήσεις παρά τις ενστάσεις μου, θα θελα να έβλεπα τους υπαλλήλους του δήμου και την πολιτική ηγεσία να συμπεριφέρονται ανάλογα. Δύο μέτρα δύο σταθμά που λέει ο λαός μας.
    Αναρωτιέμαι τελικά μόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι θα πληρώνουμε το μάρμαρο; Είναι δίκαιο αυτό; Πάλι υφάρπαξαν την ψήφο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος23/1/15 17:21

    Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:
    ΨΗΦΙΖΕΙ ΦΑΗΛΟ,ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ(ΣΥΡΙΖΑ) ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΤΟΥ,ΛΟΓΩ ΝΙΟΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΝΕΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ)ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Α.Π ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙΤΟΥΛΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΝΤΖΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος23/1/15 18:28

    ΜΗΝΑΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014,ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΧΡΙ 31.12.2014 ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;
    ΜΗΝΑΚΟ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
    ΜΗΝΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η' ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος23/1/15 18:34

    Ποια αυτα που κατηγορουσε τον Τσαβες; δεν ειναι δυνατον,τελικα οχι μονο θα μας τρελανεις Μηναρουλα αλλα θα κανεις και πολυ πολιτικο μαγκα τον Τσαβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος23/1/15 19:55

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΔΙΑΛΥΣΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος23/1/15 20:30

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑΝΝΑΚΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΜΗΝΑΚΟ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ...ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος23/1/15 20:54

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΗΝΑΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ...ΠΕΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος23/1/15 22:04

    ΠΟΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος23/1/15 22:09

    Ρε παιδιά η κωμωδία στο Δήμο συνεχίζεται. Ο αρχιψεύτης απείλησε να φύγει από την ύδρευση. Την κοπάνησε λένε 15 μέρες. ΤΕΛΙΚΑ ο Ρουλομηνάς του έκοψε ένα μηνιάτικο 500 € και ο αρχιψεύτης ξαναγύρισε στην ύδρευση. Δήμος για γέλια και για κλάματα. Κατακαημένε Γιώργη δεν χόρτασες το έρημο το χρήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος23/1/15 23:14

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ FLAMINGO .Θα μιλήσει ο πρώην σουβλατζής και υπεύθυνος οικονομικών του δήμου με θέμα: H χρηστή οικονομική διοίκηση και λειτουργιά του δήμου επί θητείας Ιωάννη Τσαβαρή .Θα προλογίσει ο γνωστός και διακεκριμένος τοκογλύφος των Αμπελακείων. Την εκδήλωση θα κλείσει ο παρτουζομανωλακής με τα βραχιόλια στα χέρια λόγο win-80 κινητά-σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/15 19:28

      Τσαβαρής - Μαυρίκης - Παρτούζος ...μεγάλοι πολιτικοί άντρες ... γιατί και ο κοριός θέλει τον μάστορα του

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος24/1/15 07:19

    Τελικα Μιχαλη το δις εξαπατειν ουκ ανδρος εντιμου,κριμα το μποι και τα γαλονια,δυστυχως ομως για σενα ολα τα στοιχεια που υπαρχουν θα βγουν στον αερα και θα εκτεθεις οπως με τον αιγυπτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/15 11:05

      Τι εγινε ρε παιδια? Σας κατηγορησαν παλι για κατι???Γιατι δεν το λετε και σε εμας να μαθουμε?? Εχουμε χασει επεισοδεια???Την περιπτωση με τον Αιγυπτιο που ειχε χαρτι απο τον πρεσβυ της Αιγυπτου που ελεγε,οτι ο Τζαβαρης του ειπε, οτι πραγματι του χρωσταει χρηματα, την ξερουμε. Τωρα τι ανακαλυψανε παλι για να σας συκοφαντησουνε?? Σαν δεν ντρεπονται λιγο!!!!!Ο καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται Ναννακιαααααααα!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/1/15 13:46

      Καταλαβαινω την αγωνια τους να δειξουν στον κοσμο της κουλουρης οικονομικα σκανδαλα απο την θητεια του Τζαβαρη και γιαυτο κανουν την μια μακακια πισω απο την αλλη.Περιμενετε λιγο και θα γελασει καθε πικραμενoς...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/1/15 14:27

      Περιμενουμε . Ειμαστε μεσα . Μαζι σου, για να γελασουμε ολοι μαζι οι πικραμενοι. Μην αργησεις ομως και μας φαει η αγωνια.

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος24/1/15 09:45

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος24/1/15 09:58

    Ρουλα θυμαμαι οταν ειχες ελθει σπιτι για να παρεις το κοριτσι στο γραφειο σου προεκλογικα,θυμασαι; μονο που δεν εκλεγες μαναρα μου,και τελικα μας την εφερες.Μπραβο μαναρα μου!ολο το σοι σευχαριστουμε και σε περιμενουμε,υγεια να χουμε και ταχρονια περνανε αστραπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος24/1/15 11:41

    Πηγαινοερχομαι καθε μερα απο την Φανερωμενη και σενα απο τα φερρυ που περναγα απεναντι ειδα με τα ματια μου τον ανηψιο να δειχνει το ελευθερας και να μην πληρωνει.Γιατι κυρια Ρουλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/15 14:46

      Ρε ανδριανέ είσαι πολύ μεγάλος αλήτης, ψεύτης και λωποδύτης. Δεν ντρ΄λεπεσαι ρε στην ηλικία σου και να γράφεις τέτοιες μακακίες. Ουστ από δω κηφήνα, χαραμοφάϊ !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/1/15 23:52

      Τι να σου κανει το γεροραμολιμεντο; Είχε μπερδέψει τους τιτλους κι αντι για πρόεδρος κοινότητας νόμιζε οτι ηταν πρόεδρος της δημοκρατίας ο " να πουμε ".

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος24/1/15 13:00

    Eιμαι επιχειρηματιας της Κουλουρης και εμαθα κ Κορρε το θεμα,μια κουβεντα εχω να σου πω, λυπαμαι,προσπαθεις να εκθεσεις συναδελφο οταν ο νομικος συμβουλος του δημου πηρε ξεκαθαρη θεση για το θεμα .Το μισος δεν ειναι ο καλλιτερος συμβουλος Μιαχαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος24/1/15 14:12

    Ειμαι επιχειρηματιας της Κουλουρης και εμαθα κ Δερτουζο το θεμα,μια κουβεντα εχω να σου πω,λυπαμαι.Δεν λες και σε εμας ποια ειναι η θεση που πηρε ο νομικος συμβουλος γιατι μαλλον ο φιλος σου Μανος σου ειπε την μιση αληθεια???Πρεπει να ειναι και πολυ μακακας ο κ Κορρος για να δωσει συνεχεια σε ενα θεμα αν ο νομικος συμβουλος του ειπε οτι δεν υπαρχει!!!Δεν τον εχω για τοσο βλακα.Εσυ κυριε αντ............ρε τον εχεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/15 19:30

      `Οσο εσεις ειστε επιχειρηματίες αλλο τόσο εγω είμαι καντηλαναφτης

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος24/1/15 14:39

    Ρε Μιχαλη Κορρε μετα απο οσα λεγατε για κομπινες,υπερκοστολογησεις,λοβητουρες με εργολαβους,με μαιμου εργα κλπ,τελικα που ξεπεσατε;να κυνηγατε ενα θεμα που ειναι βεβαιο οτι αν καποιος εκτεθει θα ειναι δυο νεα παιδια που εχουν ανοιξει μια επειχηρηση στη Κουλουρη που και αυτα ειναι θυματα υπαλληλου τους που τον απελυσαν απο τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 00:13

      Δεν τον απελυσες Προκοπη το παιδι πήρε άδεια για να παει στρατό.Μην τους καλύπτει Καλογιάννη τα παιδιά σου δεν φταίνε οι κολεγιες σου με τον Τσαβαρη και το βρώμικο κύκλωμα του σε στοχοποιησαν

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος24/1/15 14:44

    Μιχαλάκη ασχολείσαι με 2.000 ευρώ που έχει αναλάβει η WIND να τα πληρώσει;;;;;;;;;; Που είναι Μιχαλάκη οι απάτες των εκατομμυρίων του Τσάβες που θα βγάζατε στον αέρα από την πρώτη μέρα;;;;;;;;;;;; Μιχαλάκη αυτά που παίζονται στα Σελήνια από τον παπούλη τα ξέρετε;;;;;;;;; Για το σχολείο σου λέω Μιχαλάκη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για το μοναδικό θέμα που έχουν στο συμβούλιο στα Σελήνια σου λέω Μιχαλάκη μμμ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είσαστε όλοι στο κόλπο η παίζει μπάλα μόνος του το λαμόγιο;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πες του ότι έχει χαιρετίσματα απ τον Μαγκριότη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος24/1/15 14:44

    Ο Ρουλομηνάς ψάχνει να βρει ποιοι θα του φύγουν στις 15 Απριλίου... Φίλε Ρουλομηνά το παιχνίδι χάθηκε για σένα πολύ γρήγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 00:18

      Κι έχουμε και τον Καπετανάκη που ικετευει την σιωπή της δημοτικής αρχης με το να της δώσει τα φώτα του για να βγει ο δήμος απ το παρατηρητήριο. Ε ρε γλέντια Γιάννη σου πηδάνε απ το καράβι ένας ενας

      Διαγραφή
  50. Ανώνυμος24/1/15 14:46

    Οτι πεις!!!!! Και να εισαι σιγουρος οτι εγω δεν ειμαι ο κ Κορρος!!!Τα καστρα πεφτουν απο μεσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος24/1/15 14:47

    Αφήστε τις παπαριές και γράψτε για τον Γρηγοράκη τον Καπετανάκη που παρακαλά να πάει με τον Ρουλομηνά και τον γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. Τσαβαρή πάρε κεφάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος24/1/15 15:08

    Μιχάλη , άσε την νομική υπηρεσία του δήμου είναι γνωστή σε όλους μας πως λειτούργει και ποια συμφέροντα εκπροσωπεί . Ο Δερτούζος την στιγμή που χρέωνε την σχολική επιτροπή με 52 κινητά τηλεφωνά και αφαιρούσε από τα παιδιά την θέρμανση και την ομαλή λειτουργιά τον σχολικών μονάδων διέπραττε κακούργημα . Να πάει στο εισαγγελέα και αυτός θα αποφασίσει .Μην ακούτε τα κλαψουρίσματα του έχει φάει πολύ χρήμα και πρέπει να τιμωρηθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος24/1/15 15:34

    ΚΟΡΡΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑΚΟ ΣΥΜΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ
    ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΝΝΑΚΙΑ ΑΜΕΣΑ,ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/15 16:14

      Τι φωναζεις Μανο μου? Αν ειναι συκοφαντης και λασπολογος ο κ Κορρος θα του κανεις μια ωραια μυνηση και καθαρισες. Παρεπιπτοντως τωρα στον Alpha παιζει το < Φωναζει ο κλεφτης>!!! καθε ομοιωτης ειναι μια απλη συμπτωση!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/1/15 16:28

      Μιχάλη αφού σε προκαλούν , επιστολή στις σχολικές μονάδες να καταγράψουν με λεπτομέρεια τι δαπάνησε η επιτροπή το 2014 ξεχωριστά κάθε μια . Κατόπιν άθροισμα των δαπανών και σύγκριση με τα τιμολόγια που έχει χρεώσει ο Δερτούζος στην επιτροπή , έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και στον εισαγγελέα .

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος24/1/15 16:02

    Mοίραζε τηλέφωνα και έπαιρνε ψήφος πλήρωνε και τα τέλη από τα χρήματα των παιδιών , αμ πως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος24/1/15 16:05

    ΒΙΑΖΕΣΑΙ...και οποιος βιαζεται σκονταφτει Μανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/15 17:54

      ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η """WIND ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΠΟΣΑ 150 ,,,,,200 ΠΟΣΑ¨?ΠΟΣΑ?

      Διαγραφή
  56. Ανώνυμος24/1/15 17:06

    Ο ΕΝΑΓΟΜΕΝΟΣ ΕΝΑΓΩΝ

    Δικαίωση έννομης προστασίας ζητά ο ανακόλουθος προστάτης που διάλυσε τον τόπο. Λίστες Λαγκάρντ έργα χωρίς αρχή και τέλος, διαδικασίες αποκλίνουσες κάθε νομίμου κανόνα και χρήση του Δήμου κατά το δοκούν. Υποθέσεις με αμφισβητούμενη δικαιοδοσία, λειτουργία δημοσίων υπηρεσιών με σχήμα και τρόπο που πρόσφεραν τα μέγιστα στους ημέτερους και πελατειακή χρήση κάθε δικαιώματος του πολίτη για υφαρπαγή ψήφου. Όλα αυτά με αντίστροφη σχέση εμφανίζονται από τον εναγόμενο, να παριστάνει τον ενάγοντα, με άδικη και παράνομη επίθεση στο πρόσωπο της δημάρχου κας Νάννου.
    Εμφανίζεται ως διασώστης εξυπηρέτησης μια κατάστασης ανάγκης και προσπαθεί να αποτρέψει τον κίνδυνο από τον οποίο απειλούνται οι πολίτες που υπόκεινται σε ζημία λόγω αύξησης των τελών. Η ζημιά όμως δεν αναφέρεται ποιος την δημιούργησε, εφόσον η κα Νάννου ανέλαβε την υποχρέωση ως δήμαρχος να εξοφλήσει τα δανεικά που δημιούργησε ο πρώην, που εύκολα ξεχνά, και σήμερα σηκώνει το βάρος της ευθύνης των χρεών η κα Δήμαρχος.
    Η προκλητική συμπεριφορά του πρώην, ούτε πείθει, ούτε εγείρει τις συνειδήσεις των πολιτών του τόπου, αντίθετα δείχνουν την ένδεια της ανικανότητας του και της παραπλάνησης που επιχειρεί στους πολίτες. Ο τόπος έκανε βήματα μπροστά, άλλαξε τις παλιές συνήθειες και έβαλε προσανατολισμό ανάπτυξης με πορεία άλλης κατεύθυνσης έξω από τα συμφέροντα, τις ίντριγκες και την υποβάθμιση . Με αναφορά στην ανασυγκρότηση της λειτουργίας του δήμου, της ανάληψης των έργων με διαφάνεια και της αντιμετώπισης των προβλημάτων με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να φτιάξουμε τον δήμο μας έναν από τους καλύτερους, που πολλοί θα ζήλευαν.
    Οι καταγγελίες ας μείνουν στο παρελθόν να ανακατεύουν τις βρώμικες παλιές συνήθειες τους που τόσο πολύ καλά γνωρίζουν.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος24/1/15 17:56

    ΜΗΝΑ ΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Δ Ε Η ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ!!! ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .
    ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΣΑΙ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/15 19:15

      Eίσαι για δέσιμο γιαννάκι....πάρτο απόφαση Λιλίκα γιατί η τρέλλα δεν έχει γυρισμό, κακομοίρη.

      Διαγραφή
  58. Ανώνυμος24/1/15 17:59

    ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Α............Σ ΚΑΙ ΤΙΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΓΑΛΤΕΣ
    ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ .ΑΠΟ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/15 19:23

      Μπορει καποιος να μου πει, επειδη το θεμα ειναι πολυ σοβαρο(μιλαμε για υπεξαιρεση) ΠΟΙΟΣ-ΠΟΥ-και ΠΟΤΕ κατηγορησε επισημα τον Κ Δερτουζο και οποιονδηποτε αλλο? Αν τιμας το αξιωμα σου ο ενας,αν εισαι αντρας ο αλλος,λασπολογε ο τριτος.Τζαβαρακια μονοι σας βγαζετε τα ματια σας. Ειμαι σιγουρος οτι αν ο κ Κορρος ηθελε να πει κατι θα το ειχε πει στο Δημ. Συμβουλιο.Τελικα το μονο που γνωριζεται να κανετε παρα πολυ καλα(εκτος απο τα πολλα εργα που καναται στο νησι), ειναι πολιτικη του κουτσομπολιου , του καφενειου και να ξεκατινιαζοσασται στο διαδυκτιο!!! Και επειδη δεν υπαρχει παροιμια που να ειναι λανθασμενη ενα εχω να πω< οποιος εχει την μυγα-μυγιαζεται.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/1/15 19:30

      Καλά σου λέει ρε Τσαβαρή γιατί καρφώνεσαι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/1/15 19:41

      Εθεαθη σημερα το πρωι ο κ Δερτουζος με τον κ Σαρελλα στην Wind του Κ Καλογιαννη.Καλα θα κανουν να προσεξουν καλα τι θα μαγειρεψουν γιατι υπαρχει και ο νομος για πλαστογραφια.Προσεχε Καλογιαννη γιατι αυτοι θα στο κλεισουν τελικα το μαγαζι.ΠΡΟΣΕΞΕ βλακα.

      Διαγραφή
  59. Ανώνυμος24/1/15 18:12

    ΣΤΟΝ 17.06
    ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ . ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΣ ΣΤΟ ΜΗΜΑΚΟ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Ο Λ Α ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος24/1/15 19:21

    ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΤΟΥΖΟΜΑΝΩΛΑΚΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΏ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος24/1/15 19:25

    ΤΣΑΒΑΡΗ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΣΟΥ ΕΦΥΓΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος24/1/15 19:27

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ;ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015 ΝΑΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΥΒΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος24/1/15 19:49

    ΤΣΑΒΑΡΗ h tina ΣΟΥ ΕΦΥΓΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 00:20

      Θυμωσε.Δεν της είχε δώσει τηλεφωνο.

      Διαγραφή
  64. Ανώνυμος24/1/15 20:25

    TI NA KANEI NA KAΘΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;;;;;;
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ (.ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος24/1/15 20:29

    Τωρα να δειτε μολις μπει το παρατηρητηριο ποσοι θα λακισουν Τωρα θα δουμε ποιοι αγαπουσαν την Σαλαμινα και δουλευαν αφιλοκερδως ??????????? Ποιοι Συμβουλοι θα φυγουν αφουν δεν θα μπορουν να πληρωθουν ,απο μαυρα κοκκινα κιτρινα μπλε καραβακια στη σαλαμινα δεν δουλευουμε καλε???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος24/1/15 20:47

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος24/1/15 20:51

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος24/1/15 21:00

    Ποιος να σε πιστεψει ρε βλακα προβοκατορα 20.51?? Οταν οι ιδιοι οι λυκιαρχες-γυμνασιαρχες και οι συλλογοι γονεων και κηδεμονων στελνουν ευχαρηστηρια στην Δημαρχο για την δουλεια που γινεται για πρωτη φορα στα σχολεια?? Αντε χασου βλακα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 08:02

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/15 08:05

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  69. Ανώνυμος24/1/15 21:17

    Απάντηση στον 21:00 - Ρε Μιχαλάκη δεν χρειάζεται να γράφεις εσύ για τον εαυτό σου. Η Σαλαμίνα σας ξέρει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος24/1/15 21:33

    19.30 ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΟΤΕΥΑΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ Ο ΚΟΡΡΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΜΗΝΑΚΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος24/1/15 21:56

    Επιθανάτιος ρόγχος !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος24/1/15 22:13

    ΜΗΝΑΚΟ ΣΥΜΦΟΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος24/1/15 23:28

    ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ WIND ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ;;;Η ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ;;;;;;ΞΕΡΕΙΣ Η WIND ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;;;;;ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ. ΤΥΠΟΣΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΩΣΤΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.????
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΑΛΛΩΝ.ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤ/ΣΕΙΣ .

    Απάντηση

    Ανώνυμος24/1/15 23:24
    ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΡΕ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΑΣ . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗΤΕ ΑΜΕΣΑ. ΜΗ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 00:23

      Κι αν βγουν τα νούμερα με τους κατόχους τους εκεί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.Ποιος σου είπε οτι ο Κορρος δεν ξέρει; Λίγη υπομονή το μαρτύριο της σταγόνας τώρα αρχίζει

      Διαγραφή
  74. Ανώνυμος25/1/15 01:25

    Ο Κορρός δεν έβγαλε το θέμα. Μην του ρίχνετε ευθύνες. Σήμερα το πρωί ο συνεργάτης του Αδαμόπουλος έβριζε τον Δερτούζο και μίλαγε για κινητά. Αυτός θα τον καταστρέψει
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/1/15 00:19
    ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.ΗΘΕΛΕΣ ΕΝΩΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ...
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/1/15 00:24
    Ρε αν ο κορρος μετα απο πεντε μηνες δεν εχει καταλαβει ποσο νουμερο ειναι ο αδαμοπουλος τοτε δεν κανει να διοικει ουτε περιπτερο(συγνωμη φιλαρακια περιπτεραδες)
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/1/15 00:25
    Ο Αδαμοπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που βρίζει τον Δερτούζο. Παντού τον έβριζε και μέσα στο Δημαρχείο τον βρίζει. Ρε μανάρι μου δεν είχες άλλον να κάνεις Αντιπρόεδρο;
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/1/15 00:30
    Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ(ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ)ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!!!!!
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/1/15 00:36
    << ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ..>> Γιά νά καταλάβεις Ποιός Η Ποιά ειμαι Καί γιά Ποιόν η Ποιά απευθύνομε. Ήσουν πολύ
    εντάξυ οταν σου ειπαν γιά τόν ΔΕΡΤΟΥΖΟ ειπες εγώ δέν πιστεύω τίποτα ,εάν δέν τό δώ μέ τά μάτια μου.Και νά τό πεί καί ο ιδιος που τόν άφορά τό θέμα καί μάλιστα Δημόσια.
    Ειχες δίκιο λοιπόν καί μπράβο σου !!!! Τώρα τί θά πούν αυτοί πού τά έλεγαν;;;;;;;;;;;;;
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/1/15 00:38
    NAI ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΨΟΡΟΚΩΣΤΕΝΑ
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/1/15 00:43
    < Φιλε> 00.36 δεν καταλαβαινουμε τι λες. Σπαστα και ξαναριχτα
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/1/15 00:45
    Ανώνυμος25/1/15 00:17
    Ο Κορρός δεν έβγαλε το θέμα. Μην του ρίχνετε ευθύνες. Σήμερα το πρωί ο συνεργάτης του Αδαμόπουλος έβριζε τον Δερτούζο και μίλαγε για κινητά. Αυτός θα τον καταστρέψει

    ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΡΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΥΣ(ΚΟΡΡΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ) .ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΡΕ!!!!! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΙΓΟΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ .ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ;;;ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/1/15 00:46
    ΜΗΝΑΚΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡ ΝΑΝΝΟ:ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ,ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΟΝ ΚΙΟΡΗ ΣΟΥΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΙΑ,ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΥΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ Λ.Τ,ΚΛΠ ΡΕ ΤΙ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΣΑΣΤΕ(ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑΚΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑ ΤΑΞΗΘΕΤΡΙΑ)
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/1/15 00:51
    Ανώνυμος25/1/15 00:43
    < Φιλε> 00.36 δεν καταλαβαινουμε τι λες. Σπαστα και ξαναριχτα
    Αυτός η Αυτή που θέλω νά τό καταλάβει ,θά τό καταλάβει .άρα δέν χρειάζεται γιά σένα ειδικά νά τά σπάσω ,καί νά τά ξαναρίξω Κατάλαβε όλα τά άλλα πού γράφονται καί άσε τά δικά μου.
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/1/15 00:55
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (ΘΕΣΜΙΚΟΣ Η' ΜΗ)ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΘΕΙ Η' ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ?
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/1/15 00:57
    Γνωρίζω τον Μιχάλη τον Κορρό γιατί γεννηθήκαμε εδώ μεγαλώσαμε μαζί. Γνώρισα τον Μάνο τον Δερτούζο πρωτού γίνει Δημοτικός Σύμβουλος. Όταν έγινε Δημοτικός Σύμβουλος τον γνώρισα πολύ καλά. Μιλάμε για δύο ανθρώπους που ξεχωρίζουν. Και όμως με πολύ ευκολία τους βρίζουν. Αυτό με στεναχωρεί. Μιχάλη ξέρεις ποιος είμαι . Σου κάνει ζημιά ο Αδαμόπουλος. Θα σε πάρω τηλέφωνο αύριο
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/1/15 00:58
    ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ << ΔΙΟΤΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ>> ΑΠΛΑ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/1/15 00:59

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος26/1/15 10:12

    Ο ΚΟΡΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΠΑΛΗΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος26/1/15 16:19

    Ειμαι κουλουριωτης και κατοικος στο κεντρο του νησιου και μου ηλθε ο εκκαθαριστικος λογαριασμος της ΔΕΗ απο Οκτωμβρη εως 08-1-2015 και μου εχουν χρεωσει τα δημοτικ τελη με 2.38ευρω ανα τ.μ.Υπαρχει δημσρχος να μας ενημερωση γιατι μας τα "αρπαει απο την τσεπη μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/15 17:53

      Ρε πατριώτη Κουλουριώτη, έχεις διαφορά από μένα που είμαι "ξένος";
      Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, για ποια δήμαρχο μιλάς;
      Βούβα η δικιά μας που σαν μακάκες την ψηφίσαμε, ρε ούτε ο Μηνάρας δεν βγάζει μια ανακοίνωση;
      Ας ξανάρθουν να ζητήσουν την ψήφο μας και τα λέμε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/15 00:05

      ΤΙ έγινε τζαμπα μάγκες; Σας την φορεσε ο Κορρος; Κι όλο κλαίνε τα Τσαβαρακια στου γυαλιού τα βοτσαλακια.Που ηταν ο κουτροΠετρος χτες Γιάννη; η Ευαγγελη; Ηταν στο κομμωτήριο γιατί δεν της είχε πετύχει η βαφή στην ρίζα; Ο Μπουχεσας -σουβλατζης - οικονομολόγος - γιατί καθόταν στα καρφια και μπαινοβγαινε; τον ειχε πιασει η συχνοουρια; Σε εγκαταλείπουν και σου κουνανε μαντηλάκι.Αμα ξυπνήσει ο Σούλης να φοβάσαι έρημε ακόμα αναρωτιέται τι κάνω; που πάω ;ποιος είμαι; δεν έχει μπει σε restart ο εγκεφαλος του

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/2/15 00:28

      Εθεάθη ο Μάνος να κλαίει στοπ. Ικετεύει και παρακαλεί δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας στοπ. Τι φοβάται ο Μανος;Γιατί οδύρεται;Εκείνος δεν μοιράζε τις μυνησεις με τις πλάτες του Τσάβες όταν ηταν στην εξουσία κι εκβίαζε κοσμο να σιωπήσει; ;Κανένα έλεος Μάνο ΚΑΝΕΝΑ

      Διαγραφή
  77. Ανώνυμος1/2/15 01:15

    Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΤΙ έγινε τζαμπα μάγκες; Σας την φορεσε ο Κορρος; Κι όλο κλαίνε τα Τσαβαρακια στου γυαλιού τα βοτσαλακια.

    ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΚΟΡΡΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 08:53

      Αν υποπτευθώ ότι ο Κορρός θα το παίξει μάγκας, πάει τρελάθηκα θα ξεχάσω ότι ξέρω για τους μάγκες
      Σιγά ρε μη σκίσει και κανα καλσόν

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.