Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Ιαν 2015

Πομφόλυγες το σκάνδαλο της “WIND” στον Δήμο Σαλαμίνας, με ενορχηστρωμένα ανώνυμα σχόλια???

Η αλήθεια για τα κινητά τηλέφωνα της “WIND
Σαλαμίνα 24/01/2015
Με αφορμή τα αισχρά σχόλια που τελευταία βλέπουν το φως της δημοσιότητας στα blogs όσον αφορά αδικαιολόγητο μεγάλο αριθμό κινητών τηλεφώνων τα οποία δήθεν επ’ ωφελεία μου εχρεώνετο η σχολική επιτροπή του δήμου έχω να δηλώσω τα εξής:
Περίπου τον Οκτώβριο του 2013, πέφτει στην αντίληψη μου πως υπάρχουν κινητά τηλέφωνα στο όνομα της σχολικής επιτροπής που ουδέποτε είχαμε αιτηθεί να λάβουμε! Συγχρόνως ειδοποιούμαι από τα κεντρικά της WIND ότι υπάρχουν χρεώσεις κινητών τα οποία και δεν εξοφλούνται.
Με έγγραφο μου ζητώ από την WIND να μου αποσταλεί λίστα των εν λόγω κινητών και ταυτοχρόνως απευθύνομαι και στο τοπικό πράκτορα τους στην Σαλαμίνα προφορικά και εγγράφως ζητώντας να με ενημερώσουν για την δημιουργηθείσα κατάσταση.
Μετά από συζητήσεις με διαβεβαιώνουν προφορικά ότι για το δημιουργηθέν πρόβλημα έχουν αποκλειστικά την ευθύνη μια κι έγινε από λάθος του υπαλλήλου τους και αναλαμβάνουν οι ίδιοι πλήρως την όποια οικονομική ζημιά προκύπτει.
Τους αναφέρω πως είμαι υποχρεωμένος να πάω στον εισαγγελέα για να διαφυλάξω τα συμφέροντα του δήμου. Μετά από επιστολές μου που δημοσιοποιώ (βλέπε ΕΔΩ + ΕΔΩ) τους ζητώ να αναλάβουν γραπτώς την ευθύνη και την υποχρέωση εξόφλησης της όποιας οικονομικής απαίτησης προκύψει.
Την έγγραφη απάντηση τους (βλέπε ΕΔΩ) θέτω υπ’ όψιν του νομικού συμβούλου του δήμου ο οποίος και με διαβεβαιώνει πως με αυτό το έγγραφο, διασφαλίζονται τα συμφέροντα του δήμου.
Είχα δυο επιλογές ή να πάω στον εισαγγελέα η να αρκεστώ στο έγγραφο το οποίο εκ των πραγμάτων διασφάλιζα τα συμφέροντα του δήμου σε περίπτωση αθέτησης. Προτίμησα το δεύτερο σεβόμενος την επιχείρηση της Σαλαμίνας με δυο νέους ανθρώπους η οποία αν μη τι άλλο αναγνώρισε το λάθος της.
Αναφέρω επίσης πως κατά την παράδοση / παραλαβή, ενημερώθηκε ο αντικαταστάτης μου κ Μιχάλης Κορρός για το γεγονός αυτό!
Κατόπιν τούτου, πέρα των ανωτέρω και δεδομένου της εκτάσεως που πήρε το θέμα χωρίς δική μου ευθύνη, την Δευτέρα καταθέτω μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.
Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Σαλαμίνας

157 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/1/15 23:46

    Ανώνυμος24/1/15 23:19
    ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ WIND ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ;;;Η ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ;;;;;;ΞΕΡΕΙΣ Η WIND ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;;;;;ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ. ΤΥΠΟΣΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΩΣΤΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.????
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΑΛΛΩΝ.ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤ/ΣΕΙΣ .

    Απάντηση

    Ανώνυμος24/1/15 23:24
    ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΡΕ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΑΣ . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗΤΕ ΑΜΕΣΑ. ΜΗ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ.

    Απάντηση

    Ανώνυμος24/1/15 23:38
    Ανώνυμος24/1/15 23:37
    Ανώνυμος24/1/15 19:20
    ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΤΟΥΖΟΜΑΝΩΛΑΚΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΏ

    ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΙΣΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    Απάντηση

    Ανώνυμος24/1/15 23:44
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 24/1/15 20:00, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΡΑ".ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΡΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ . ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΡΡΟ, ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΚΑΝΤΕ ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΪΟ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ "ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ WIND" ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ή ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ Ή ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ WIND.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 10:12

      Δερτούζο συνεχίζεις εσύ και ο αρχηγός σου να θεωρείτε τον λαό της Σαλαμίνας κουτοαρβανήτες αγνοώντας το μήνυμα που πήρατε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και γιατί το λέω αυτό. Μας εμφανίζεις τρία έγγραφα τα όποια στερούνται σοβαρότητας . Το πρώτο άγγραφο δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου της ΣΕΔΕ το οποίο εμφανίζεται στο δεύτερο έγγραφο με 171/13/3/2014 τα δυο έγγραφα έχουν σφραγίδα του υποκαταστήματος της wind χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου και χωρίς ημερομηνία παραλαβής .Επίσης το έγγραφο του υποκαταστήματος της WIND είναι χωρίς πρωτόκολλο. Και σε ρωτώ μπορεί να γίνεται μια τόσο σοβαρή επικοινωνία ενός δημόσιου νομικού φορέα με μια εταιρία γιγαντιαίων διαστάσεων χωρίς τα έγγραφα να έχουν το ανάλογο αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία .Όχι δεν γίνονται αυτά σήμερα στερούνται σοβαρότητας όπως και εσύ . Θέλω να μου πεις ενώ το θέμα όπως λες είναι γνωστό σε εσένα από το 2013 γιατί προσπαθείς να δώσεις λύση μετά τις δημοτικές εκλογές τον Ιούνιο του 2014 ; Τέλος το τόσο σοβαρό θέμα το γνώριζε η δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή ως όφειλε και ποια απόφαση είχε πάρει και γιατί δεν εμφανίζεις την απόφαση της ;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/15 23:53

    ΜΑΝΟ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/15 23:54

    Εθεαθη σημερα το πρωι ο κ Δερτουζος με τον κ Σαρελλα στην Wind του Κ Καλογιαννη.Καλα θα κανουν να προσεξουν καλα τι θα μαγειρεψουν γιατι υπαρχει και ο νομος για πλαστογραφια.Προσεχε Καλογιαννη γιατι αυτοι θα στο κλεισουν τελικα το μαγαζι.ΠΡΟΣΕΞΕ βλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/1/15 23:56

    Εθεαθη σημερα το πρωι ο κ Δερτουζος με τον κ Σαρελλα στην Wind του Κ Καλογιαννη.Καλα θα κανουν να προσεξουν καλα τι θα μαγειρεψουν γιατι υπαρχει και ο νομος για πλαστογραφια.Προσεχε Καλογιαννη γιατι αυτοι θα στο κλεισουν τελικα το μαγαζι.ΠΡΟΣΕΞΕ βλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/1/15 00:00

    ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΑ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΕΓΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕΣ ΦΗΜΕΣ . ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΟΥ ΜΑΓΚΑ !!!!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ,ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΥΡΙΛΕ ,ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΒΡΩΜΟΓΛΩΣΣΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ .ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/15 23:39

      Πολλή μπόχα αρπαχτομανωλάκη.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος25/1/15 00:00

    ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΆΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΘΑΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 18:57

      Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡ@ΜΟΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΟΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/1/15 23:37

      Πολλή μπόχα αρπαχτομανωλάκη.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος25/1/15 00:01

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΘΕΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΔΩΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/1/15 00:09

    Νανακια τι παθατε λαμογιακια?Αυτο καραγκιοζακια θα παθενετε θα τρωτε πολιτικες φαπες που θα σας φευγει το κεφαλι,κοροιδαρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/1/15 00:10

    Πολλή μπόχα αρπαχτομανωλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 00:30

      Που βλέπεις την μπόχα ρε παπάρα εσύ; Μόνο για βρω μιά είσθε

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος25/1/15 00:12

    ΚΟΡΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ,ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ ,ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/15 23:37

      Πολλή μπόχα αρπαχτομανωλάκη.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος25/1/15 00:13

    Πειραζει που σας εκανε νουμερο ο μανωλακης κοτουλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/1/15 00:17

    Ο Κορρός δεν έβγαλε το θέμα. Μην του ρίχνετε ευθύνες. Σήμερα το πρωί ο συνεργάτης του Αδαμόπουλος έβριζε τον Δερτούζο και μίλαγε για κινητά. Αυτός θα τον καταστρέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 12:39

      Ο Αδαμόπουλος για το μόνο πράγμα που χρησιμεύει είναι για να κάνει τον κόσμο μπάχαλο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/1/15 23:36

      Πολλή μπόχα αρπαχτομανωλάκη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/1/15 23:40

      Εθεαθη σημερα το πρωι ο κ Δερτουζος με τον κ Σαρελλα στην Wind του Κ Καλογιαννη.Καλα θα κανουν να προσεξουν καλα τι θα μαγειρεψουν γιατι υπαρχει και ο νομος για πλαστογραφια.Προσεχε Καλογιαννη γιατι αυτοι θα στο κλεισουν τελικα το μαγαζι.ΠΡΟΣΕΞΕ βλακα.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος25/1/15 00:19

    ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.ΗΘΕΛΕΣ ΕΝΩΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/1/15 00:24

    Ρε αν ο κορρος μετα απο πεντε μηνες δεν εχει καταλαβει ποσο νουμερο ειναι ο αδαμοπουλος τοτε δεν κανει να διοικει ουτε περιπτερο(συγνωμη φιλαρακια περιπτεραδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/15 23:35

      Πολλή μπόχα αρπαχτομανωλάκη.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος25/1/15 00:25

    Ο Αδαμοπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που βρίζει τον Δερτούζο. Παντού τον έβριζε και μέσα στο Δημαρχείο τον βρίζει. Ρε μανάρι μου δεν είχες άλλον να κάνεις Αντιπρόεδρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/1/15 00:30

    Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ(ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ)ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 18:16

      Πολλή μπόχα αρπαχτομανωλάκη.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος25/1/15 00:36

    << ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ..>> Γιά νά καταλάβεις Ποιός Η Ποιά ειμαι Καί γιά Ποιόν η Ποιά απευθύνομε. Ήσουν πολύ
    εντάξυ οταν σου ειπαν γιά τόν ΔΕΡΤΟΥΖΟ ειπες εγώ δέν πιστεύω τίποτα ,εάν δέν τό δώ μέ τά μάτια μου.Και νά τό πεί καί ο ιδιος που τόν άφορά τό θέμα καί μάλιστα Δημόσια.
    Ειχες δίκιο λοιπόν καί μπράβο σου !!!! Τώρα τί θά πούν αυτοί πού τά έλεγαν;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/1/15 00:38

    NAI ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΨΟΡΟΚΩΣΤΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 18:14

      DERTOYZO MONO MESENA TON APOFITO THS LAMOGIAS PAME MPROSTA

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος25/1/15 00:43

    < Φιλε> 00.36 δεν καταλαβαινουμε τι λες. Σπαστα και ξαναριχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος25/1/15 00:45

    Ανώνυμος25/1/15 00:17
    Ο Κορρός δεν έβγαλε το θέμα. Μην του ρίχνετε ευθύνες. Σήμερα το πρωί ο συνεργάτης του Αδαμόπουλος έβριζε τον Δερτούζο και μίλαγε για κινητά. Αυτός θα τον καταστρέψει

    ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΡΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΥΣ(ΚΟΡΡΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ) .ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΡΕ!!!!! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΙΓΟΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ .ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ;;;ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/1/15 00:46

    ΜΗΝΑΚΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡ ΝΑΝΝΟ:ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ,ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΟΝ ΚΙΟΡΗ ΣΟΥΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΙΑ,ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΥΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ Λ.Τ,ΚΛΠ ΡΕ ΤΙ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΣΑΣΤΕ(ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑΚΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑ ΤΑΞΗΘΕΤΡΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος25/1/15 00:51

    Ανώνυμος25/1/15 00:43
    < Φιλε> 00.36 δεν καταλαβαινουμε τι λες. Σπαστα και ξαναριχτα
    Αυτός η Αυτή που θέλω νά τό καταλάβει ,θά τό καταλάβει .άρα δέν χρειάζεται γιά σένα ειδικά νά τά σπάσω ,καί νά τά ξαναρίξω Κατάλαβε όλα τά άλλα πού γράφονται καί άσε τά δικά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος25/1/15 00:55

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (ΘΕΣΜΙΚΟΣ Η' ΜΗ)ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΘΕΙ Η' ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος25/1/15 00:57

    Γνωρίζω τον Μιχάλη τον Κορρό γιατί γεννηθήκαμε εδώ μεγαλώσαμε μαζί. Γνώρισα τον Μάνο τον Δερτούζο πρωτού γίνει Δημοτικός Σύμβουλος. Όταν έγινε Δημοτικός Σύμβουλος τον γνώρισα πολύ καλά. Μιλάμε για δύο ανθρώπους που ξεχωρίζουν. Και όμως με πολύ ευκολία τους βρίζουν. Αυτό με στεναχωρεί. Μιχάλη ξέρεις ποιος είμαι . Σου κάνει ζημιά ο Αδαμόπουλος. Θα σε πάρω τηλέφωνο αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος25/1/15 00:58

    ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ << ΔΙΟΤΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ>> ΑΠΛΑ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος25/1/15 00:59

    Minako Teta,kaitoula papouli
    Ouaouuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος25/1/15 01:04

    ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕ ΜΛΚΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος25/1/15 01:08

    .Ανώνυμος24/1/15 19:25
    ΤΣΑΒΑΡΗ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΣΟΥ ΕΦΥΓΕ ;

    Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ,ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 18:59

      ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΜΠΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ Η ΜΠΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΗ ΛΕΞΗ....ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ.......

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος25/1/15 01:13

    ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ -Η ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΡΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΣΙΠΑ.

    ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος25/1/15 08:16

    Καλημέρα σε όλους και καλη ψήφο για το καλό της πατρίδας. Διαβάζω την ανακοίνωση του Δερτούζου. Αφού τον άνθρωπο τον πειδείξατε τις τελευταίες μέρες, αφου του βρίσατε την μάμα και τον πατέρα, αφού τον είπατε κλέφτη και λαμόγιο πήρατε την απάντηση. Όλοι στο Δημαρχείο είτε είστε με την Νάννου ή με τον Τσαβαρή, ή με τον Σοφρά η με την Βλάχο ή με την Καρούση κάντε κοινό μέτωπο σε αυτούς που βρίζουν. Εάν δεν το κάνετε ο κόσμος θα σας σιχαθεί όλους. Εσύ Μιχάλη δεν ξέρεις ότι ο Αδαμόπουλος βρίζει συνέχεια τον Δερτούζο; Τι έχεις κάνει; Τον έχεις ακόμη δίπλα σου.Το ξέρεις Μιχάλη ότι ο Δερτούζος μιλά με τα καλύτερα λόγια γιά σένα; Είμαι της Εκπαίδευσης και μιλούσα πριν λίγες μέρες μαζί του. Συνεργαστήκαμε μαζί του και ήταν άψογος. Κόψε κεφάλια Μιχάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος25/1/15 08:21

    ΜΕΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.
    ΑΠΟΡΩ ΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ(ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΡΤΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΗΗΤΗΣ)ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΑΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΑΣ,ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/15 23:42

      Εθεαθη σημερα το πρωι ο κ Δερτουζος με τον κ Σαρελλα στην Wind του Κ Καλογιαννη.Καλα θα κανουν να προσεξουν καλα τι θα μαγειρεψουν γιατι υπαρχει και ο νομος για πλαστογραφια.Προσεχε Καλογιαννη γιατι αυτοι θα στο κλεισουν τελικα το μαγαζι.ΠΡΟΣΕΞΕ βλακα.

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος25/1/15 08:34

    ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ.(ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)ΑΥΤΟΣ ΟΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ.ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος25/1/15 08:45

    ΣΤΟΝ ΟΟ.30 ΤΙ ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΑΙΖΕ ΝΤΟΚΤΟΡ; ΑΥΤΟ ΕΙΔΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ; ΚΟΡΡΕ ΔΙΩΞΤΟΝΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΘΑ ΣΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 18:09

      ΟΤΑΝ Ο ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ,,,,WIND,,,, ΕΙΧΑΤΕ ΔΟΣΗ ΔΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΕΡΓΑ ΟΠΟΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. Η¨ ΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ .

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος25/1/15 08:59

    ΚΟΡΡΕ ΈΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ. ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΟΥ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ Ο ΑΠΤΑΕΩΝΑΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/15 23:43

      Εθεαθη σημερα το πρωι ο κ Δερτουζος με τον κ Σαρελλα στην Wind του Κ Καλογιαννη.Καλα θα κανουν να προσεξουν καλα τι θα μαγειρεψουν γιατι υπαρχει και ο νομος για πλαστογραφια.Προσεχε Καλογιαννη γιατι αυτοι θα στο κλεισουν τελικα το μαγαζι.ΠΡΟΣΕΞΕ βλακα.

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος25/1/15 09:01

    Επειδή δεν μ’ αρέσει το άδικο, μπορεί ο Αδαμώ να χει μεγάλο στόμα όμως το θέμα δεν το έβγαλε ο Αδαμώ
    Το θέμα βγήκε από πιο επίσημα και «υψηλότερα» κλιμάκια κι αυτό γιατί είναι αδαείς, απολιτικοί και άμυαλοι και δεν έχουν σαφή άποψη τι κάνουν εκεί μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος25/1/15 09:08

    ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;; ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΡΕ Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ .ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΤΗΣΤΕΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ .ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΔΕΡΤΟΥΖΟ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ;;;;;;;;;;
    ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ.ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 17:33

      Ο Δερττουκος είναι οικογενειάρχης, ο Αδαμώ δεν είναι;

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος25/1/15 09:14

    ΡΟΥΛΟΜΙΝΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΟΨΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΣΥ; ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΤΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΗΚΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΛΑΥΡΑΚΙ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΑΘΕΡΙΝΑΚΙ;;;;;;;; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΠΡΟΙΔΟΠΟΙΩ ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος25/1/15 09:16

    ENAΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙς ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΡΡΕ. ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ.ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΑΦΙΣΕΙ ΕΣΕΝΑ; ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/15 23:44

      Εθεαθη σημερα το πρωι ο κ Δερτουζος με τον κ Σαρελλα στην Wind του Κ Καλογιαννη.Καλα θα κανουν να προσεξουν καλα τι θα μαγειρεψουν γιατι υπαρχει και ο νομος για πλαστογραφια.Προσεχε Καλογιαννη γιατι αυτοι θα στο κλεισουν τελικα το μαγαζι.ΠΡΟΣΕΞΕ βλακα.

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος25/1/15 09:22

    ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ Η ΒΡΩΜΑ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟΣ .ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΧΑΜΙΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ,ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ε Ρ Γ Ο, Ε Ρ Γ Α. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΥΤΟΝ .ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΒΓΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΛΗ. ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΖΥΛΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ WIND. KATI ΠΟΥ ΑΠΕΦΥΓΕ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΤΩΧΗΡΟΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΑΜΕΣΑ ΚΟΨΙΜΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 09:38

      Και εγω επισης πιστευω οτι ο κ.Δερτουζος ειναι αξιολογος ανθρωπος.οπως και ο κ.Κορρος.το σκουληκι ο Αδαμοπουλος που ερπεται στους διαδρομους της δημαρχειας δεν μπορει να μπαζοθει?δεν καταλαβαινεται οτι σας κανει κακο?προκειται για ενα γλυωδες αποβρασμα.ενα κατακαθι που οσο ζει και υπαρχει περισσοτερο με κατι παλιοκατινες του κερατα μοιαζει παρα με ανθρωπινη υπαρξη.ο κ.Κορρος παρελαβε αψογα οικονομικα και λοιπα αρχεια και το ειπε και μονος του.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/15 17:38

      Ποιών τα κεφάλια θέλουν κόψιμο;
      Αυτών που μοιράζανε από δω κι από κει 50 κινητά που χρεωνόντουσαν στο δήμο ή εκείνων που έβγαλαν το σκάνδαλο στον αέρα; Ποιούς εννοείς 09:22 ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/1/15 18:08

      ΟΤΑΝ Ο ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ,,,,WIND,,,, ΕΙΧΑΤΕ ΔΟΣΗ ΔΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΕΡΓΑ ΟΠΟΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. Η¨ ΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ .

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος25/1/15 09:39

    EΞΩ Η ΛΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΚΟΡΡΕ. ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ. Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ. ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΝΤΟΚΤΟΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!!!!! ΕΞΩ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 17:41

      Καλά ρε παιδιά, ο Αδαμώ ήταν ο αντιπρόεδρος του Σωματείου για το δασικό και το δεξί χέρι του Δερτούζου και του Τσαβαρή επί 15 χρόνια. Τώρα θυμηθήκατε ότι είναι, είναι, είναι...................
      Δενντρεπώμαστε λιγάκι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/15 18:07

      ΟΤΑΝ Ο ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ,,,,WIND,,,, ΕΙΧΑΤΕ ΔΟΣΗ ΔΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΕΡΓΑ ΟΠΟΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. Η¨ ΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ .

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος25/1/15 09:52

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΝΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ WIND KAI NA ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/15 23:47

      MANOLAKI KAI NA KLEBOUN TA XRHMATA TON SXOLEION GIA TA KINITA

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος25/1/15 09:52

    Δερτούζο συνεχίζεις εσύ και ο αρχηγός σου να θεωρείτε τον λαό της Σαλαμίνας κουτοαρβανήτες αγνοώντας το μήνυμα που πήρατε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και γιατί το λέω αυτό. Μας εμφανίζεις τρία έγγραφα τα όποια στερούνται σοβαρότητας . Το πρώτο άγγραφο δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου της ΣΕΔΕ το οποίο εμφανίζεται στο δεύτερο έγγραφο με 171/13/3/2014 τα δυο έγγραφα έχουν σφραγίδα του υποκαταστήματος της wind χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου και χωρίς ημερομηνία παραλαβής .Επίσης το έγγραφο του υποκαταστήματος της WIND είναι χωρίς πρωτόκολλο. Και σε ρωτώ μπορεί να γίνεται μια τόσο σοβαρή επικοινωνία ενός δημόσιου νομικού φορέα με μια εταιρία γιγαντιαίων διαστάσεων χωρίς τα έγγραφα να έχουν το ανάλογο αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία .Όχι δεν γίνονται αυτά σήμερα στερούνται σοβαρότητας όπως και εσύ . Θέλω να μου πεις ενώ το θέμα όπως λες είναι γνωστό σε εσένα από το 2013 γιατί προσπαθείς να δώσεις λύση μετά τις δημοτικές εκλογές τον Ιούνιο του 2014 ; Τέλος το τόσο σοβαρό θέμα το γνώριζε η δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή ως όφειλε και ποια απόφαση είχε πάρει και γιατί δεν εμφανίζεις την απόφαση της ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 10:17

      ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΡΕ ΜΑΠΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/15 10:35

      Όχι ρε παπάρα παρτουζο νομίζεις ότι θα πιστέψουμε ότι η wind είναι μπακάλικο του λυμνόνα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/1/15 17:52

      και εσυ τωρα 9.52 τι περιμενεις? να σου απαντησει γιατι πληρωνε επι 11 μηνες 52 κινητα?ετσι ειναι ο Μανος γαλαντωμος. Σου λεει νεα επιχειρηση εχουν τα παιδια ας τους βοηθησω και εγω λιγο.Αμεσως το διεστραμενο μυαλο σου να παει στο κακο!!!!!

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος25/1/15 09:53

    MPRAVO STON 09.38 OPOS TA LES EINAI
    Και εγω επισης πιστευω οτι ο κ.Δερτουζος ειναι αξιολογος ανθρωπος.οπως και ο κ.Κορρος.το σκουληκι ο Αδαμοπουλος που ερπεται στους διαδρομους της δημαρχειας δεν μπορει να μπαζοθει?δεν καταλαβαινεται οτι σας κανει κακο?προκειται για ενα γλυωδες αποβρασμα.ενα κατακαθι που οσο ζει και υπαρχει περισσοτερο με κατι παλιοκατινες του κερατα μοιαζει παρα με ανθρωπινη υπαρξη.ο κ.Κορρος παρελαβε αψογα οικονομικα και λοιπα αρχεια και το ειπε και μονος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 10:28

      Ρε Παρτούζο τι είναι αυτά που γραφείς απάντησε στα ερωτήματα του 09:52 25/1/2015

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/15 18:06

      ΟΤΑΝ Ο ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ,,,,WIND,,,, ΕΙΧΑΤΕ ΔΟΣΗ ΔΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΕΡΓΑ ΟΠΟΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. Η¨ ΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/1/15 23:49

      MANOLAKI KAI NA KLEBOUN TA XRHMATA TON SXOLEION GIA TA KINITA

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος25/1/15 10:00

    Ειμαι υπαλληλος του Δημου και συχνα επισκεπτομουν το γραφειο του Δερτουζου.απορρησα οταν ειδα να εξηγει σε μια κοπελα που ειναι γραμματεας του κορρου τα αρχεια των σχολειων.ποιος αλλος θα το εκανε;αν ειναι αυτα που λετε θα το εκανε;θα εξαφανιζοταν οπως το εκαναν αλλοι και θα τα εβρισκαν μπαστουνια οι επομενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 10:21

      Ρε Παρτούζο τι είναι αυτά που γραφείς απάντησε στα ερωτήματα του 09:52 25/1/2015

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/15 11:42

      ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΟΡΡΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ;;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/1/15 17:47

      Και αφού είσαι υπάλληλος του Δήμου και συχνά επισκεπτόσουν το γραφείο του Δερτούζου, μπορει΄ς να μας πεις με πόσα κινητά κυκλοφορούσε ο φίλος σου και τους αριθμούς των κινητών;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/1/15 23:16

      Προς απαντηση του 17:47 ,ουτε φιλος μου ηταν ουτε θα γινει.εξαλλου πιστευω οτι η αληθεια θα λαμψει και θα ξεκαθαρισει το θεμα.με ολα οσα λετε πιο πολυ το χαμηλο σας επιπεδο δειχνεται παρα κατι αλλο.εξαλλου οπου υπαρχει σαπιλα,υπαρχουν και σκουληκια σαν τον αδαμοπουλο που το μονο που μπορει να κανει αυτο το πραγμα (γιατι ανθρωπος δεν θεωρειται)ειναι να σπερνει διχονοια και να δημιουργει προβληματα.

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος25/1/15 10:01

    ΕΓΩ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ,ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΥΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ .ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ,ΔΙΟΤΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ .ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΙΨΙΜΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΡΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΚΑΙ ΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΑΡΑ Η ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ,ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ Η ΕΙΣΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ .ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ,ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.(ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΚΟ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ,ΨΕΥΤΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 10:22

      Ρε Παρτούζο τι είναι αυτά που γραφείς απάντησε στα ερωτήματα του 09:52 25/1/2015

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/15 10:35

      O ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΔΙΞΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΑΟΙΝΩΣΗ: " Την έγγραφη απάντηση τους (βλέπε ΕΔΩ) θέτω υπ’ όψιν του νομικού συμβούλου του δήμου ο οποίος και με διαβεβαιώνει πως με αυτό το έγγραφο, διασφαλίζονται τα συμφέροντα του δήμου." ΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ; ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/1/15 10:45

      Καλά η νομική υπηρεσία του δήμου αναγνωρίζει σοβαρότητα έγγράφου νομικού προσώπου χωρίς αυτό να έχει πρωτοκολληθεί .Μπράβο της , έχουμε στον δήμο πολύ σοβαρή νομική υπηρεσία.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/1/15 12:50

      10:38 και 10:35 και 19:45 Εκτος απο ΑΣΧΕΤΟΣ εισαι και ΦΤΗΝΟΣ ΝΑΝΝΟ-ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ...και κυριως, ενας ""ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΒΛΑΞ""...οπως ελεγε κι.ο ΛΕΝΙΝ.....ΟΧΙ ,ΦΥΣΙΚΑ ..Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ......ΤΟΥ Λ.Τ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/1/15 13:14

      Ποια ΔΗΜΑΡΧΟ.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;....ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ..;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Οτι θελετε λετε...
      Εχουμε αυτοματο πιλοτο.......ΒΙΡΑ ΤΙΣ ΑΓΚΥΡΕΣ........

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/1/15 17:50

      Θα σας βγαίνει το μάτι κάθε μέρα επί πέντε χρόνια, κλεφτρόνια.

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος25/1/15 10:06

    ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩΧΗΡΩΜΕΝΗ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ .ΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ,ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ,ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ;;;;;;;;;; ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΥΛΙ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ;;;;;; ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΕΝΑ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΕΧΕΙ ,ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 10:23

      Ρε Παρτούζο τι είναι αυτά που γραφείς απάντησε στα ερωτήματα του 09:52 25/1/2015

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/15 17:56

      Τι θέλεις δηλαδή να τον λυπηθούμε κιόλας;
      Δεν μου λες ρε Μάνο, το καινούργιο κινητό αριθμό του Ροκίδη που μας έπαιρνε προεκλογικά τηλέφωνο και μίλαγε με τις ώρες να προσπαθεί να πείσει πόσο μαγκιόρος ήταν ο Τσαβαρής, εσύ του το χες δώσει;
      Και ποιός πλήρωνε τα σπασμένα;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/1/15 18:05

      ΟΤΑΝ Ο ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ,,,,WIND,,,, ΕΙΧΑΤΕ ΔΟΣΗ ΔΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΕΡΓΑ ΟΠΟΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. Η¨ ΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ .

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος25/1/15 10:16

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ - ΗΝ 9;52
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥΣΑΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΡΕ ΞΕΡΟΛΑ .ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 10:26

      Μαφιόζοι έτσι πέστε την αλήθεια

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος25/1/15 10:24

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ . ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

    ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΑΝ Ο ΚΟΡΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ .ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ .ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ.
    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ. ΔΙΟΤΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ,ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 10:29

      Ρε Παρτούζο τι είναι αυτά που γραφείς απάντησε στα ερωτήματα του 09:52 25/1/2015

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/15 13:35

      ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/1/15 17:59

      Άκου να τον καλύψει; Πάει - πέταξε το πουλάκι, από κεί που είναι όχι μόνο δεν μπορεί να καλύψει κανέναν αλλά ούτε τον εαυτό του δεν μπορεί καλύψει γιατί έρχονται καταιγίδες.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/1/15 23:50

      MANOLAKI KAI NA KLEBOUN TA XRHMATA TON SXOLEION GIA TA KINITA

      Διαγραφή
  49. Ανώνυμος25/1/15 10:30

    O ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΔΙΞΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΑΟΙΝΩΣΗ: " Την έγγραφη απάντηση τους (βλέπε ΕΔΩ) θέτω υπ’ όψιν του νομικού συμβούλου του δήμου ο οποίος και με διαβεβαιώνει πως με αυτό το έγγραφο, διασφαλίζονται τα συμφέροντα του δήμου." ΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ; ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 10:48

      Καλά η νομική υπηρεσία του δήμου αναγνωρίζει σοβαρότητα έγγράφου νομικού προσώπου χωρίς αυτό να έχει πρωτοκολληθεί .Μπράβο της , έχουμε στον δήμο πολύ σοβαρή νομική υπηρεσία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/15 18:02

      Και σίγουρα αυτός είναι ο Πρύτανης των δικηγόρων Παπανικολής.

      Διαγραφή
  50. Ανώνυμος25/1/15 10:33

    ΕΣΥ ΡΕ ΞΕΡΟΛΑ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΗΣΟΥΝ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ .ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ.ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΛΑΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ .ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ,ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.

    ΞΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος25/1/15 10:37

    Ανώνυμος25/1/15 10:23
    Ρε Παρτούζο τι είναι αυτά που γραφείς απάντησε στα ερωτήματα του 09:52 25/1/2015

    ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος25/1/15 12:42

    Ρε κοπρόσκυλο αδαμοπουλε θα πεθάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/15 18:02

      PARTOYZOWIND?????????????????????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/1/15 23:51

      MANOLAKI KAI NA KLEBOUN TA XRHMATA TON SXOLEION GIA TA KINITA

      Διαγραφή
  53. Ανώνυμος25/1/15 12:44

    Αδαμοπουλε Εγώ λέω την επόμενη φορά να βαψεις το μαλλί ξανθό να γίνεις σαν τον ξηρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος25/1/15 13:00

    ΜΗΝΑΚΟ 9.52 ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΡΕ ΞΕΡΟΛΑ:
    ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ;
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ Η' ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η'ΑΛΛΑΤΕΚΜΗΡΙΑ , ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΛΑΣΠΟΓΟΙ!
    ΜΗΝΑΚΟ ΓΙΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΣΑΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΤΕ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος25/1/15 13:45

    STON 12.44
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΞΗΡΟΎ ΚΑΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ; ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.. Ο ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΙΓΕΙ. ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΚΛΕΦΤΗ, ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΚΛΕΦΤΕΙ, ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ, ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΡΕΛΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ , ΒΡΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ; ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΤΟΚΤΟΡ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος25/1/15 13:47

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΒΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΠΟΙΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΟΗΛΙΘΙΟΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ... Ή ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ , ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ γιαννάκη Θ. Αγγέλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος25/1/15 13:58

    ΣΤΟΝ 13.47 ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ. ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΙΔΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΓΕΝΙΕΣ 14 ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ .......ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ Ή ΑΝΑΓΓΕΝΑΤΑΙ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος25/1/15 15:01

    ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ Η ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΣΑ Η ΑΛΕΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΒΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΗ .ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΡΟΥΛΟΜΙΝΟΥ;;;;;;;;ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΝΑΝΝΙΚΟΙ ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ???????????ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΛΕΥΡΟ.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ,ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος25/1/15 16:07

    ΝΑΝΑΚΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΞΕΧΝΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΤΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΓΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος25/1/15 17:55

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 09.53 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΧΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ
    Και εγω επισης πιστευω οτι ο κ.Δερτουζος ειναι αξιολογος ανθρωπος.οπως και ο κ.Κορρος.το σκουληκι ο Αδαμοπουλος που ερπεται στους διαδρομους της δημαρχειας δεν μπορει να μπαζοθει?δεν καταλαβαινεται οτι σας κανει κακο?προκειται για ενα γλυωδες αποβρασμα.ενα κατακαθι που οσο ζει και υπαρχει περισσοτερο με κατι παλιοκατινες του κερατα μοιαζει παρα με ανθρωπινη υπαρξη.ο κ.Κορρος παρελαβε αψογα οικονομικα και λοιπα αρχεια και το ειπε και μονος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/15 23:51

      ποιος θα μπορεσει να στηριξει την θεση < πληρωνα απο τον Φλεβαρη του 2013 εως τον Μαρτη του 2014 50 κινητα και ενω τα πληρωνα συγχρονως πεταγα και χαρταετο?Ειναι αυτο που λεμε< καλυτερα ηληθιος -παρα ενοχος>!! Και εις ανωτερα κ Δερτουζο. Τοσο απλα!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/1/15 14:05

      MPRABO PARTOYZOWIND?????????????????????????

      Διαγραφή
  61. Ανώνυμος25/1/15 18:09

    Μη βιαζόσαστε, ακόμα δεν είμαστε ούτε στην αρχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος25/1/15 18:41

    Μηνακο το σημερινο αποτελεσμα κανει πιο δυσκολη την υποκατασταση του εργολαβου της αποχετευσης στα αμπελακια;μαλλον μηνακο το μεγαλο deal για να ρεφαρεις γινεται πιο δυσκολο...Μηνακο χεστη,χεστα μι αστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος25/1/15 20:35

    Είπαμε σε 5 χρόνια γιαννάκη Αγγέλου, χαιρετίσματα στο Θωμά, μετά την νίκη του Σύριζα σκατά λατομείο θ΄ανοίξει ξανά ο κολλητός σου γιανάκη Λιλλίκα, σκατά υποστήριξη θα έχεις στα παιχνιδάκια σου από τον Τράγο της Νουδούλας!. Την πάτησες Λιλλίκα ............χαιρετίσματα στον νταμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/15 00:08

      ΛΙΛΙΚΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ . Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

      Διαγραφή
  64. Ανώνυμος25/1/15 23:36

    Ανώνυμος25/1/15 23:32

    Τι προσπαθεί να μας πει ο Δερτούζος και η WIND, ότι ο υπάλληλος μόνος του χρέωνε 50 κινητά συνδρομητών στο Δήμο; Αν είναι δυνατόν !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ζιμπάμπουε.
    Για κάθε κινητό υπάρχει μια σύμβαση που αναφέρονται τα πάντα και βάσει των στοιχείων εκείνων το μηχανογραφικό σύστημα στέλνει από μόνο του τα εκκαθαριστικά στον συνδρομητή.
    Δηλαδή με άλλα λόγια θέλουν να μας πουν ότι ο υπάλληλος είχε πλαστογραφήσει 50 συμβάσεις, ούτε μία ούτε δύο αλλά 50.
    Και για πιό λόγο να το κάνει αυτό ο υπάλληλος όταν ξέρει ότι όχι μόνο θα χάσει τη δουλειά του αλλά θα πάει και φυλακή;
    Κάτι δεν κολάει εδώ, διότι αν είναι έτσι τότε κινδυνεύουμε κι εμείς από τον κάθε υπάλληλο της wind να μας χρεώνει τις κλήσεις των άλλων.
    Νομίζω δεν μας λένε καθόλου καλά !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/15 07:41

      ΡΕ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ; ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ 20 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΥΝΗΜΑ ΧΡΕΏΝΕΤΑΙ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΏΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 20 ΕΥΡΏ.. ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΦΡΑΓΗΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΠΕΝΤΑΞΊΦΙΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ. ΚΑΝΤΕΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΣΘΕ.

      ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΑΦΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.

      Με έγγραφο μου ζητώ από την WIND να μου αποσταλεί λίστα των εν λόγω κινητών και ταυτοχρόνως απευθύνομαι και στο τοπικό πράκτορα τους στην Σαλαμίνα προφορικά και εγγράφως ζητώντας να με ενημερώσουν για την δημιουργηθείσα κατάσταση.
      Μετά από συζητήσεις με διαβεβαιώνουν προφορικά ότι για το δημιουργηθέν πρόβλημα έχουν αποκλειστικά την ευθύνη μια κι έγινε από λάθος του υπαλλήλου τους και αναλαμβάνουν οι ίδιοι πλήρως την όποια οικονομική ζημιά προκύπτει.
      Τους αναφέρω πως είμαι υποχρεωμένος να πάω στον εισαγγελέα για να διαφυλάξω τα συμφέροντα του δήμου. Μετά από επιστολές μου που δημοσιοποιώ (βλέπε “Έγγραφο1” και “Έγγραφο2”) τους ζητώ να αναλάβουν γραπτώς την ευθύνη και την υποχρέωση εξόφλησης της όποιας οικονομικής απαίτησης προκύψει.
      Την έγγραφη απάντηση τους (βλέπε Απάντηση Wind) θέτω υπ’ όψιν του νομικού συμβούλου του δήμου ο οποίος και με διαβεβαιώνει πως με αυτό το έγγραφο, διασφαλίζονται τα συμφέροντα του δήμου.
      Είχα δυο επιλογές ή να πάω στον εισαγγελέα η να αρκεστώ στο έγγραφο το οποίο εκ των πραγμάτων διασφάλιζα τα συμφέροντα του δήμου σε περίπτωση αθέτησης. Προτίμησα το δεύτερο σεβόμενος την επιχείρηση της Σαλαμίνας με δυο νέους ανθρώπους η οποία αν μη τι άλλο αναγνώρισε το λάθος της.
      Αναφέρω επίσης πως κατά την παράδοση / παραλαβή, ενημερώθηκε ο αντικαταστάτης μου κ Μιχάλης Κορρός για το γεγονός αυτό!
      Κατόπιν τούτου, πέρα των ανωτέρω και δεδομένου της εκτάσεως που πήρε το θέμα χωρίς δική μου ευθύνη, την Δευτέρα καταθέτω μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.
      Μάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος
      Δήμου Σαλαμίνας

      ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΙΧΤΕΙ ΜΙΑ ΝΤΟΠΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ. Ο ΞΕΝΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΠΙΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/15 09:31

      ποιος θα μπορεσει να στηριξει την θεση < πληρωνα απο τον Φλεβαρη του 2013 εως τον Μαρτη του 2014 50 κινητα και ενω τα πληρωνα συγχρονως πεταγα και χαρταετο?Ειναι αυτο που λεμε< καλυτερα ηληθιος -παρα ενοχος>!! Και εις ανωτερα κ Δερτουζο. Τοσο απλα!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/1/15 12:29

      Τι σημαίνει καταθέτω μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου; έτσι στο βρόντο;
      Δεν υπάρχει υπεύθυνος κύριε Κρετούζο;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/1/15 00:12

      Δερτούζο συνεχίζεις εσύ και ο αρχηγός σου να θεωρείτε τον λαό της Σαλαμίνας κουτοαρβανήτες αγνοώντας το μήνυμα που πήρατε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και γιατί το λέω αυτό. Μας εμφανίζεις τρία έγγραφα τα όποια στερούνται σοβαρότητας . Το πρώτο άγγραφο δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου της ΣΕΔΕ το οποίο εμφανίζεται στο δεύτερο έγγραφο με 171/13/3/2014 τα δυο έγγραφα έχουν σφραγίδα του υποκαταστήματος της wind χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου και χωρίς ημερομηνία παραλαβής .Επίσης το έγγραφο του υποκαταστήματος της WIND είναι χωρίς πρωτόκολλο. Και σε ρωτώ μπορεί να γίνεται μια τόσο σοβαρή επικοινωνία ενός δημόσιου νομικού φορέα με μια εταιρία γιγαντιαίων διαστάσεων χωρίς τα έγγραφα να έχουν το ανάλογο αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία .Όχι δεν γίνονται αυτά σήμερα στερούνται σοβαρότητας όπως και εσύ . Θέλω να μου πεις ενώ το θέμα όπως λες είναι γνωστό σε εσένα από το 2013 γιατί προσπαθείς να δώσεις λύση μετά τις δημοτικές εκλογές τον Ιούνιο του 2014 ; Τέλος το τόσο σοβαρό θέμα το γνώριζε η δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή ως όφειλε και ποια απόφαση είχε πάρει και γιατί δεν εμφανίζεις την απόφαση της ;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/1/15 14:08

      MPRABO PARTOYZOWIND?????????????????????????

      Διαγραφή
  65. Ανώνυμος26/1/15 04:40

    Μηνακο καρπαζοεισπρακτορα καταλαβε οτι πλεον δεν εισαι αντιπολιτευση να λες ανεξοδα οτι θελεις,τωρα πρεπει να τα αποδεικνυεις,οΔερτουζος σου εβγαλε εγγραφα ,ενω εσυ αμπελοφιλοσοφεις...και πουσε μηνακο στον εισαγγελεα γρηγορα...αχ ρε γιουχα που θα πεφτει σε λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος26/1/15 05:01

    Minako Tete Ouaouuuuuuuuuuuuuuuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος26/1/15 05:07

    Παπουλη αμα σου ξανακανει η καιτουλα ....πιτουλα βραδυ να την μαλωσεις...εισαι και γερος ανθρωπος,μην μας παθεις και τιποτα,εισαι ομως και συ λεμαργο γεροντακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος26/1/15 14:45

    Ρε παπουλη ποσο σε πειραξε που σου χαλασε ο τσαβες την δουλεια με τα 2.600.000ευρω,θυμασε την περιπτωση με τον Μαγκριωτη που χαρακτηρισε τον σχεδιασμο που ειχες κανει για το δημοτ σχολειο ως σκανδαλο,δηλαδη για τα 2.600.000ευρω.Παπουλη σε ποιες τσεπες θα μπενανε τα. τουβλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος26/1/15 17:44

    ΠΑΠΟΥΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ,ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ....ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΥΟ...ΜΕΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος26/1/15 19:43

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝΑΚΟ ΠΑΛΑΙΕ ΝΕΟΔΜΟΚΡΑΤΗ ,ΠΡΟΣΦΑΤΕ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΨΙΜΕ ΣΥΡΙΖΕ

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος26/1/15 23:06

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΑΜ@@@@@@@!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος26/1/15 23:10

    ΚΟΡΡΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ. ΣΑΝ ΦΘΗΝΗ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΒΡΙΖΕΙ. ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/15 23:55

      Δερτούζο συνεχίζεις εσύ και ο αρχηγός σου να θεωρείτε τον λαό της Σαλαμίνας κουτοαρβανήτες αγνοώντας το μήνυμα που πήρατε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και γιατί το λέω αυτό. Μας εμφανίζεις τρία έγγραφα τα όποια στερούνται σοβαρότητας . Το πρώτο άγγραφο δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου της ΣΕΔΕ το οποίο εμφανίζεται στο δεύτερο έγγραφο με 171/13/3/2014 τα δυο έγγραφα έχουν σφραγίδα του υποκαταστήματος της wind χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου και χωρίς ημερομηνία παραλαβής .Επίσης το έγγραφο του υποκαταστήματος της WIND είναι χωρίς πρωτόκολλο. Και σε ρωτώ μπορεί να γίνεται μια τόσο σοβαρή επικοινωνία ενός δημόσιου νομικού φορέα με μια εταιρία γιγαντιαίων διαστάσεων χωρίς τα έγγραφα να έχουν το ανάλογο αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία .Όχι δεν γίνονται αυτά σήμερα στερούνται σοβαρότητας όπως και εσύ . Θέλω να μου πεις ενώ το θέμα όπως λες είναι γνωστό σε εσένα από το 2013 γιατί προσπαθείς να δώσεις λύση μετά τις δημοτικές εκλογές τον Ιούνιο του 2014 ; Τέλος το τόσο σοβαρό θέμα το γνώριζε η δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή ως όφειλε και ποια απόφαση είχε πάρει και γιατί δεν εμφανίζεις την απόφαση της ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/1/15 14:09

      MPRABO PARTOYZOWIND?????????????????????????

      Διαγραφή
  73. Ανώνυμος27/1/15 00:45

    ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ. ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΈΧΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ - ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ. ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος27/1/15 00:46

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος27/1/15 01:23

    ΛΙΛΙΚΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ . Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

    Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΦΙΛΕ ΒΓΗΚΕ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/15 08:00

      ΛΙΛΙΚΑ Ν. Δ . ΤΕΛΟΣ, ΟΜΩΣ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

      Διαγραφή
  76. Ανώνυμος27/1/15 01:42

    Ο Κερτούζος σε κάθε προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του έστελνε sms σε χιλιάδες πολίτες και τους καλούσε στη συγκέντρωση. Όποιος γνωρίζει τον αριθμό του κινητού από το οποίο στελνότανε το sms παρακαλείται να το γράψει εδώ συνθηματικά ως εξής: sms ........ (αριθμός κινητού). Το ίδιο να γραφεί ως σχόλιο και στην τελευταία ανάρτηση του salamina-press.
    Ευχαριστώ. Με αγάπη Λιλίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/15 14:09

      MPRABO PARTOYZOWIND?????????????????????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/1/15 17:26

      Ψήφισα Ναννου και υποστήριξα τις θεσεις της για να αλλαξουμε το κατεστημενο, οσα αναφέρουν οι Ενεργοι Πολίτες είναι οσα έταζε στα μπαλκόνια και στα σπιτια μας που μας εκλιπαρούσε να πάρει ψηφους. Τη πιστέψαμε τη ψηφίσαμε μας ειπε ότι για όλα οσα αναφέρονται στο ποιο πανο σχόλιο θα τα υλοποιήσει αμεσα γιατι δεν εξαρτάτε από συμφέροντα λχ ναυπηγία , λατομία και γνωριζει ότι ο Δημος δεν εχει χρήματα αλλα με συντονισμένες προσπάθειες θα λαβει χρηματοδοτιση από το Εσπα κτλ κτλ ,

      Όλα αυτά αποδείχτηκαν πολύ γρηγορα μπαρούφες

      Το δημο από ότι διαπιστώνω τον "διοικεί¨ ο Μηνας

      Η Ρουλα είναι από ότι φαινεται δεσμια συμφερόντων απογοητεύοντας φιλουςμκαι υποστηριχτές γιαυτο δεν παιρνει καμια απόφασή με ένα δημοτικο συμβούλιο ανίκανο να προστατεύει και να διεκδικήσει για το συμφέρον του νησιου .

      Δυστυχώς αποδείχτηκαν πολύ μικροι , ξεγέλασαν το κόσμο , χωρις πρόγραμμα , χωρις καμια προτωβουλια συνεχιζουν να απολαμβάνουν το παχυλο μισθο κουτσομπολεύοντας ,ενώ τα προβλήματα του νησιου να διογκώνονται !

      Ολοι εσεις που πηρατε θεσεις στο Δημο δωστε το μισθο σας για τις ανάγκες του Δήμου , εσεις διακυρητατε ότι ο κόσμος πεινάει !!!!! Πληρώνεστε χωρις να πράττετε εργο πειτε μου για ποιο λογο ολοι εσεις να πληρώνεστε ?

      Εάν δε μπορείτε παραιτηθείτε κ Νανου να ερθουν ανθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για το νησι ελεύθεροι από εξαρτήσεις με αγαπη στο περβάλλον στη κοινωνια του νησιου , με σεβασμο στη Ιστορια και τον πολιτισμο του , με πραγματική αγάπη στο Σαλαμινιο/Σαλαμινια.

      Δε σας ψηφισαμε για μοστρα

      Θελουμε Δημαρχο που να συγκρουστεί με τα συμφέροντα όχι να τα διαχειριστεί

      Δήμαρχο θέλουμε κ Νανου όχι διαχειριστή.

      Διαγραφή
  77. Ανώνυμος27/1/15 17:13

    Λ Α Μ Ο Γ Ι Α :ΜΗΝΑΚΟΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟ
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΣΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος27/1/15 18:04

    Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ,ΕΣΥ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣΟΥ ΠΑΛΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ε ΝΟΥΜΕΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΙΣΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΙΛΙΚΗ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/15 17:15

      TO KSEROYME MPRABO PARTOYZOWIND?????????????????????????

      Διαγραφή
  79. Ανώνυμος27/1/15 18:19

    ΛΑΤΟΜΕΙΟ:ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ
    ΤΟΥΡΛΑ:Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ,ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ 20.000.000κυβ.ΠΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΠ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 1.000.000ΔΡΑΧΜΕΣ(3.000ευρω)
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟΧΕΤ: Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΧΑΣΕ 8.000.000ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΛΟΓΩ ΦΘΟΝΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΗΝΑΚΟΥ
    ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕΛΗΝΙΩΝ:
    ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ.ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΔΗΜΟΤ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 2.600.000ΕΥΡΩ!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΥΤΟΝ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΝΕΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Ο ΟΣΚ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ
    ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ:Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΕΙΝΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
    ΔΗΜΟΣ ΤΕΛΟΣ:ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΗΝΑΚΟΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟ ΥΠΟΜΟΝΗ..
    Ν.Δ-ΤΡΑΓΟΣ ΤΕΛΟΣ:ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος29/1/15 00:11

    Κατόπιν τούτου, πέρα των ανωτέρω και δεδομένου της εκτάσεως που πήρε το θέμα χωρίς δική μου ευθύνη, την Δευτέρα καταθέτω μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.
    Μάνος Δερτούζος
    Δημοτικός Σύμβουλος



    Δήμου Σαλαμίνας

    ΔΕΡΤΟΥΖΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ;;;;;;;;;Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ;;;;;;;
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ:::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος1/2/15 12:58

    Φίλε μου, οικογένειες δεν θιχτήκανε παρά μόνο πρόσωπα. Ο κυρ Μάνος είναι πολιτικό πρόσωπο και οι πράξεις του κρίνονται. Έκανε όμως το μοιραίο λάθος. Παρασύρθηκε από τα ανώνυμα σχόλια και έβγαλε την ανακοίνωση νομίζοντας ότι έτσι θα λήξει το θέμα. Ομολόγησε την ύπαρξη των 50 κινητών και προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες στην εταιρία και η εταιρία με τη σειρά της στον υπάλληλο. Μπορεί να έσβησε από το έγγραφο που ανάρτησε το όνομα του υπαλλήλου αλλά κλειστή κοινωνία είμαστε, από στόμα σε στόμα, όλα μαθαίνονται. Έτσι έγινε γνωστό και το όνομα του υπαλλήλου της εταιρίας που υποτίθεται ότι πλαστογράφησε τις συμβάσεις. Με λίγα λόγια ενοχοποίησε εταιρία και υπάλληλο. Φυσικό ήταν να αντιδράσουν.
    Η δημοσιοποίηση του θέματος από τον ίδιο, έφερε τον κυρ Κορρό σε δύσκολη θέση.
    Δεν ξέρω ο κυρ Κορρός τι είχε σκοπό να κάνει με το θέμα αυτό αφού ήταν γνώστης, αλλά μετά από την ανακοίνωση δύο πράγματα μπορούσε μόνο να κάνει ή να συγκαλύψει την υπόθεση οπότε θα δεχότανε τα πυρά όλου του κόσμου ή να τα έβγαζε όλα στον αέρα. Προτίμησε το δεύτερο και πολύ σωστά έκανε.
    Τώρα ο κυρ Μάνος θα πρέπει να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα του Εισαγγελέα και φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσει, οπότε ο πέλεκυς θα είναι βαρύς.
    Κυρ Μάνο μου όλα εδώ πληρώνονται και γιθα σένα και για το αφεντικό σου που την έκανε ¨λούης¨ όταν τον ρώτησε η Δήμαρχος ποιοί είχαν και τα άλλα 24 κινητά που είχε πάρει ο Τσαβαρής ως Δήμος.
    Έχω διαβάσει ότι και το τέλος του AL CAPONE από μια τροχαία κλήση προήλθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος1/2/15 16:04

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ; Η ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΑΝΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΟΣΑΠΘΗΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ;;;;;;;;;;ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ;;;;;;;;;;;ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ-Α ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΡΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑΤΑ;;;;;;;;;;;;Ο ΚΟΡΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΛΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΣΚ.Λ.Π. ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΜΑΝΟΣ;;;;;;;;;;;;;ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος1/2/15 18:12

    Τι κοινό έχουν οι

    Μάνος ο ''Κινητοφάγος'' ή ''Δεντροφάγος'' ή ''Οικοπεδοφάγος'' ή κοινώς ''Κάμπιας''
    Γιώργος ο ''ΚουτσιΚοπρο λέρας'' ή ΄΄Κλασομπανιέρας''
    Γιώργος ο ''Αινστάιν'' ή ''Γιάτσης'' ή ''Ραταπλάν'' ή ''Ούζος''
    Νίκος ο ''Σάλιας'' ή ''Λινάτσας'' ή ''Λαμογιόβουλος'' ή ''Πεντοχίλιαρος'' ή ''Κατιμάς'' ή 'Φερετζές'' ή ''Μεζές'' ή ''Ζες''
    Σούλης ο ''Τορπίλας'' 'η ''Πιπίλας''
    Γιώργος ο ''Μαγειροκουμάντος''' ή ''Μουσικοσυνθέτης''
    Ομηρος ο ''Κουτοσαύρας'' ή ''Σαλέπις'' ή ''Σκλεπού''

    Απάντηση:
    Είναι όλοι υπάλληλοι του Γιάννη του ''Κομπίνα'' ή ''Απατεώνα'' ή ''Λέρα'' ή ''Παπατζή'' ή του..... ''ΟλαΜαζί''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος2/2/15 17:30

    Πόσα ρε τσαβαρόσκυλα του σκάσατε για να μην κάνει ανάρτηση την υπόθεση των 70 παράνομων κινητών που είχαν πάρει δερτούζος και τσαβαρής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.