Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Ιουν 2015

Όλα τα χε ο ψωριάρης ο κανονισμός καθαριότητας του ‘λειπε

Το χάσαμε πατριώτη το μυαλό ολωσδιόλου, τι μας έφταιγε τόσο καιρό και μας έπνιξαν τα σκουπίδια; Μα τι άλλο, ο κανονισμός καθαριότητας έλλειπε και τα τσουχτερά του πρόστιμα!
Τώρα λοιπόν που ψηφίστηκε όπως ψηφίστηκε ο κανονισμός καθαριότητας, -αυτό δεν θα το σχολιάσουμε- θα δεις την γειτονιά σου απαστράπτουσα, άδειοι και κυρίως πλυμένοι κάδοι, οι κατά τόπους χωματερές θα "απορροφηθούν ως δια μαγείας!
Πρόσεξε φουκαρά μου, αν πετάξεις βρωμιάρη την σακούλα σου έξω από τον άδειο κάδο, θα τρίβεις τα μάτια σου από το πρόστιμο που δικαίως θα σου ‘ρθει. Θα γίνεις ρε Ευρωπαίος είτε το θες είτε όχι.

Επιτέλους μια Δήμαρχος που βάζει μια τάξη σ’ αυτή την αυθαιρεσία σου να θες να πετάς τα σκουπίδια σου όπου και όποτε εσύ θες. Τέλος, θα παίρνεις τηλέφωνο την υπηρεσία, θα σου λέει ποια μέρα και τι ώρα θα περάσει το απορριμματοφόρο και συ θα το περιμένεις στην γωνία να δεις πως γίνεται το νησί Ευρώπη.
Τέλος ρε στο καθημερινό σαμποτάζ της δημοτικής αρχής, νομίζεις δεν ξέρουμε τι έκανες; Μόλις πέρναγε η υπηρεσία κι έκανε την γειτονιά σου «λαμπίκο», έβγαινες βρωμιάρη και πέταγες τα χόρτα σου τα σκουπίδια σου εσύ και οι γείτονές σου, για να τραβήξεις φωτογραφίες με το κινητό σου να τις στείλεις στα βρωμομπλόκς, τι φαντάστηκες ρε δεν καταλάβαμε το παιχνίδι σας;
Μάθαμε πως από χθες μετά την υπερψήφιση του κανονισμού καθαριότητας, ήδη οι λαστιχάδες του νησιού μας, εξοπλίζουν δωρεάν όλα τα απορριμματοφόρα του δήμου και τα συνεργία έκαναν «κοινοπραξία» στήριξης για τα μηχανολογικά τους προβλήματα, έμη, δικαίως τόσο καιρό φώναζαν κάποιοι να οργανωθούμε ρε παιδιά, να οργανωθούμε και τώρα που οργανωθήκαμε Βλάμη, να δεις καθαριότητα!
Πρόταση:
Μετά απ’ αυτό, να ψηφιστεί και κανονισμός γούβας ως και κανονισμός ηλεκτροφωτισμού, να μπουν δε επιπρόσθετα και διόδια στο φανάρι του «Μπεγνή» ανάλογα με τα κυβικά του κάθε οχήματος και ανάλογα με το αν είναι μόνιμος κάτοικος ή επισκέπτης (αυτούς να πετσοκόψουμε που μας βρωμίζουν το νησί) ώστε να αποκατασταθεί και το ταλαιπωρημένο ταμείο του δήμου μας και να βρει τον «ισοσκελισμό» του μπας και τελικά ισοσκελιστεί και ο ριμάδης ο προϋπολογισμός μια και δεν μπορούν να τον ισοσκελίσουν οι φωστήρες μας.

Περαστικά μας, ρε που πάμε; Κι εγώ που πίστευα πως τα ‘χω δει όλα στην ζωή μου, αμ δε, φαίνεται πως έχω να δω πολλά ακόμα.

30 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/6/15 23:48

    Είσαι μόνος κι έρημος σε αυτό το νησί. Κι όταν κανείς είναι μόνος του σημαίνει ότι είναι κοινώς μακάκας.
    Όλοι οι εκπρόσωποι της κοινωνίας μας το υπερψήφισαν. ΟΜΟΦΩΝΑ πέρασε από την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, ΟΜΟΦΩΝΑ και από όλες τις Δημοτικές Κοινότητες. ΟΜΟΦΩΝΑ και από το δημοτικό Συμβούλιο με μόνη παραφωνία τον Τσαβαρή και τους υποτακτικούς του. Σου λέει κάτι αυτό; Τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/15 03:45

      ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;;;;;;ΣΑΜΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ;;;;;;;;ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΕ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/6/15 22:57

      Τουλάχιστον στην Επιτροπή Διαβούλευσης υπάρχουν κάποιοι αν και είναι ελάχιστοι αυτοί, οι οποίοι έχουν και καθαρή σκέψη και γνώση σε κάποια πράγματα και γνώμη και καλή άρθρωση του λόγου. Καλό θα ήταν όταν συνεδριάζει αυτή η επιτροπή να πάτε να τους ακούσετε, ίσως να μάθετε και κάτι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/6/15 00:16

    o tsaves kserei esy tora methenis telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/6/15 00:40

    oloi diladi ine makakes ektos apo ton psixasueni.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/6/15 02:58

    Και που μπορεί να τον διαβάσει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δείχνεις το επίπεδό σου, αν είναι να 'χουμε το ίδιο επίπεδο καλύτερα μόνος ΄' αυτή την ζωή και με την δική μου άποψη παρά στον κουβά με....
    Για την ταμπακέρα έχεις κάτι να πείς;
    Πρώτα περνάμε το ποτάμι και μετά ψάχνουμε για την βάρκα;
    Αυτή είναι η ουσία, σκέφτηκες φουκαρά μου ότι σ' αυτή την ζωή έχουμε τα ίδια δικαιώματα;
    Αν ο Δήμος μέσω του κανονισμού καθαριότητας έχει το δικαίωμα να μοιράζει πρόστιμα, ο πολίτης έχει το δικαίωμα να μοιράζει μηνύσεις γιατί είσαστε ανάξιοι για τα αυτονόητα;
    Να του εξασφαλίσετε καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμό και αποκατάσταση του οδικού δικτύου;
    Ναι δεν σου πήγε το μυαλό το φαντάζομαι!
    Πρώτα λοιπόν εξασφαλίζεις στον πολίτη τα αυτονόητα που τα έχουν οι κάτοικοι ακόμα και στις τριτοκοσμικές χώρες και στην συνέχεια έρχεσαι να βάλεις κανονισμούς και πρόστιμα.
    Άντε γιατί μέχρις εδώ, αρκετά σας ανεχτήκαμε για χατίρι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/15 11:42

      Γιαυτό λοιπόν όλοι έξω από τη Βουλή να ζητήσουμε να καταργηθεί το Ποινικό Δίκαιο να καταργηθούν όλες οι δίκες μέχρι να βρεί το κράτος λεφτά να φτιάξει φυλακές. Μα είσαι καλά, τι φιλοσοφία είναι αυτή;
      Όλες οι φωτογραφίες που βάζεις στο blog ξέρεις τι δείχνουν; Μπάζα, κλαδιά και εξωοικιακά που πετάνε παράνομα οι ασυνείδητοι μολύνοντας το περιβάλλον. Πιθανώς να μη ξέρουν ότι αυτό είναι παράνομο και να νομίζουν ότι ο Δήμος έχει υποχρέωση να τα μαζεύει από κάτω. Είναι καιρός λοιπόν να μάθουν ότι για τα τέλη που πληρώνουν ο Δήμος έχει υποχρέωση να μαζεύει ΜΟΝΟ τα οικιακά απόβλητα δηλ. τις σακούλες με τα απορρίμματα του σπιτιού και όχι τα μπάζα, τα κλαδιά, τα παληά έπιπλα και τα στρώματα. Για αυτά θα πρέπει να ειδοποιούν το Δήμο κι αν μπορεί ο Δήμος να τα πάρει θα τους το πει και αφού πληρώσουν το ανάλογο τέλος θα τα κρατήσουν στην αυλή τους μέχρι που να τα μαζέψει το αυτοκίνητο του Δήμου. Αυτό γίνεται σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας.
      Είμαστε ο μόνος Δήμος της Ελλάδας που δεν έχει κανονισμό καθαριότητας και δεν νοείται κανονισμός χωρίς πρόστιμα. Τα πρόστιμα δεν είναι αυτοσκοπός αλλά για το φόβο των Ιουδαίων. Και βέβαια όταν κάποιος, ενώ του έχεις επιστήσει την προσοχή και τον προειδοποιείς για τις συνέπειες, αυτός συνεχίζει γιατί έτσι γουστάρει να παρανομεί και να μολύνει το περιβάλλον θα φάει πρόστιμο. Τι θέλεις δηλαδή να γίνει, πώς θα προστατευθεί αλλιώς το περιβάλλον, με ευχολόγια;
      Αν εσένα δεν σου αρέσουν αυτά και έχεις δικούς σου νόμους, τα μπογαλάκια σου και δρόμο έξω από τη Σαλαμίνα.
      Δεν μπορείς κύριε να ενδιαφέρεσαι μόνο για την καθαριότητα του σπιτιού σου και τη σαβούρα σου να την πετάς στους δρόμους κι όποιον πάρει ο χάρος. Αυτά γίνονται μόνο στη Ζιμπάμπουα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/6/15 14:26

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ!! ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!ΡΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/6/15 15:25

      Πάντως εγώ όσα έχω δει στα blog και στο Facebook είναι οικιακά κατά 90% και οι κάδοι φορτωμένοι. Θα πρέπει να μάθεις ανώνυμε Γκαιμπελίσκο όλο το νησί είναι Σαλαμίνα και όχι μόνο το σπίτι σου και το δημαρχείο

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/6/15 18:26

      καιρός να αλλάξεις γυαλιά.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/6/15 14:21

    ΡΕ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΒΟΡΘΟΛΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΣΗΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/15 18:27

      Τώρα μάλιστα, τα πιάσαμε τα λεφτά μας !!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/6/15 21:12

      TΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΠΙΠΗΣ.ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑ@Α@ΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ Ε ΑΣΧΕΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/6/15 14:36

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΝΟΥΝ,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ!! ΨΕΜΜΑΤΑ;;;;;;; ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/15 18:38

      Μη μπερδεύεις τα πράγματα φίλε μου, τα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ είναι το σλόγκαν της Δημάρχου κι εκφράζει μόνο αυτήν.
      Όρκο δεν παίρνω για όλους τους άλλους γιατί αμέσως-αμέσως δύο απ΄αυτούς Βασιλικης και Τοπούζογλου έδειξαν τι κουμάσια είναι γιαυτό και φάγανε .... πόρτα από τη Δήμαρχο. Είναι ακόμα μία όπως έμαθα που προς το παρόν κάνει την ... πάπια, αλλά γρήγορα θα πάει να τους βρεί για να γίνουνε 3. Το τρίο μπελκάντο των προμηθειών.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/6/15 22:49

      Πια πόρτα ρε γελοίο νανακι ;Αυτοί την ξεφτιλησαν, πια πόρτα έφαγαν;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/6/15 08:27

      και τι περιμένεις από τα νανάκια της Χιονάτης να καταλάβουν;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/6/15 00:19

    Εσύ που έγραψες αυτό το άρθρο και θέλεις να λέγεσαι δημοσιογράφος ή αρθογράφος, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι το «ρε» δεν είναι και τόσο δημοσιογραφικό, είναι για ζώα, όπως ακριβώς αντιμετωπίζεται τους αναγνώστες σας στο συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο. Οι κίτρινοι Δημοσιογράφοι ή αρθογράφοι ξέρουν πολύ καλά να χειρίζονται ζώα σαν και εμάς και να τα κατευθύνουν στις κομματικές στάνες τις αρεσκείας τους. Το να μην υπάρχουν κανόνες είναι η τροφή των κίτρινων ανθρωποειδών βοσκών της δημοσιογραφίας και για αυτό δεν σε παρεξηγούμε εμείς τα ζώα σου που δεν θέλεις κανόνες έστω και στην καθαριότητα. Έτσι και αλλιώς το να θέλεις να ζεις με τα σκουπίδια δεν είναι θέμα αμέλειας, είναι στάση ζωής και επιλογής και με το να γράφεις έτσι πιστεύω ότι έχεις αποφασίσει που θέλεις να ανήκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου, το ρε μπορεί να είναι υπερβολή, όχι όμως όταν ο γράφον απευθύνεται σ’ ένα φασιστόμουτρο σαν και του λόγου του!
      Όσον αφορά το πώς αντιμετωπίζουμε εμείς τους αναγνώστες μας, αυτή η αναφορά και μόνον, φανερώνει τις προθέσεις σου. Μην ξεχνάς πως στα δεκάδες blogs που χει το νησί έχεις την επιλογή να διαλέξεις κάποιο άλλο και να ενημερώνεσαι, εμείς έχουμε άποψη και θα την καταθέτουμε.
      Όσον αφορά τον αυτοχαρακτηρισμένο σου «ζώα» και που εμείς τους κατευθύνουμε, να σε βεβαιώσουμε ότι τουλάχιστον εμείς έχουμε άλλη άποψη και σεβασμό στους αναγνώστες μας κι άσε τους ίδιους να μας κρίνουν, δεν είμαστε παιδιά κομματικού σωλήνα και ΠΟΤΕ δεν κατευθύνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ.
      Δεν μπορούμε να σκύψουμε το κεφάλι σε κανέναν πολιτικό σαλτιμπάγκο που άλλα έλεγε προεκλογικά κι άλλα κάνει μετεκλογικά κι εμείς να το κάνουμε γαργάρα, ΚΑΝΕΙΣ δεν μας τα ΔΩΣΕ από ΚΑΝΕΝΑΝ δεν τα ζητήσαμε.
      Να ΄σαι βέβαιος, πως θα ‘μαστε εδώ όσο μας επιτρέπει ο Κύριος, και θα ξεσκεπάζουμε τα βρώμικα.
      Για την ταμπακιέρα έχεις να πεις κάτι;
      Τι θα σου δώσει ο κανονισμός;
      • Αυτοκίνητα επισκευασμένα και με λάστιχα που σήμερα δεν έχεις;
      • Χρήματα για πετρέλαια που η ίδια η δήμαρχος λέει πως δεν έχει;
      • Ή μήπως θα σου ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό;
      Έχεις δε δίκιο, εμείς έχουμε από χρόνια αποφασίσει το που θέλουμε να ανήκουμε, μένει και συ να αποφασίσεις και να βρεις τον δρόμο σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/6/15 14:55

      Η αρετή σε όσους την έχουν καλλιεργήσει μέσω του πνεύματος, παραμένει σύντροφος τους μέχρι και τα γεράματα. Αν και αισθάνομαι ότι είσαι πρεσβύτερος μου διότι είμαι πολύ νέος σε ηλικία και άπειρος, μάλλον δεν την αναγνωρίζεις και αυτό είναι χειρότερο από το να μην την ξέρεις, γιατί αν δεν την αναγνωρίζεις τότε δεν έχει καλλιεργήσει το πνεύμα, ενώ αν δεν την ξέρεις είναι καλύτερο γιατί δεν την έχεις αρνηθεί.
      Επίσης αν ψάξεις να την βρεις θα ανακαλύψεις ότι οι σταθερές αρχές την ζωής των ενάρετων ανθρώπων διαφέρουν από τις επιπόλαιες σκέψεις των φαύλων και όσοι επιθυμούν την αρετή και την επιζητούν, πρέπει να μιμούνται τους αγαθούς και όχι τους φαύλους και στο άρθρο σου βλέπω ότι δεν μιμείσαι τους αγαθούς.
      Δεν υποστηρίζω μια Δημοτική Αρχή η οποία μέχρι τώρα μας έχει δείξει ότι δεν έχει την ικανότητα να διαχειριστή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και φαίνεται πολύ καθαρά πλέον ότι ούτε και στο μέλλον θα μπορέσει να τα καταφέρει αν δεν αλλάξει τρόπο σκέψης και πολιτικής.
      Υποστηρίζω όμως την δική μου γενιά η οποία καλείται να παραλάβει μια κοινωνία από εσάς τους πατεράδες μας, τους δασκάλους μας, τους πρεσβυτέρους μας, τους άρχοντες μας, τους πολιτικούς μας, τους δημοσιογράφους μας και όλους εσάς που μας διδάσκετε τι πρέπει να κάνουμε ενώ εσείς δεν ήσασταν ικανοί να κάνετε μέχρι και σήμερα.
      Θα ήθελα να σχολιάσω τα εξής:

      «Όσον αφορά τον αυτοχαρακτηρισμένο σου «ζώα» και που εμείς τους κατευθύνουμε, να σε βεβαιώσουμε ότι τουλάχιστον εμείς έχουμε άλλη άποψη και σεβασμό στους αναγνώστες μας κι άσε τους ίδιους να μας κρίνουν,»

      Δεν με θεωρείς αναγνώστη σου; Υπάρχουν και άλλοι συνομήλικοι μου που σε διαβάζουν και έχουν την ίδια άποψη με εμένα, άρα να τους μεταφέρω ότι δεν τους θεωρείς αναγνώστες σου ούτε αυτούς;

      «Έχεις δε δίκιο, εμείς έχουμε από χρόνια αποφασίσει το που θέλουμε να ανήκουμε, μένει και συ να αποφασίσεις και να βρεις τον δρόμο σου»

      Η δική μου γενιά ξέρει που θα πάει και ξέρει και το δικό σας μέλλον. Εμείς θα σας βλέπουμε έξω από τα σύνορα της χώρα μας που λέγονται Ελλάδα, να βουλιάζετε μέσα στα σύνορα και στην λάσπη την οποία τόσα χρόνια καλλιεργείτε. Άρα οι δρόμοι μας χωρίζουν κάπου εδώ.

      Όσο για την ταμπακέρα έχω να πω ότι να συνηθίζεις τον εαυτό σου να μην είναι εκδικητικός αλλά σκεπτικός, γιατί το πρώτο θα σε κάνει να φαίνεσαι αυθάδης, ενώ το δεύτερο συνετό. Δεν εκδικούμαι αυτό που η Δημοτική Αρχή θέλει να κάνει αλλά το αντιμετωπίζω σαν σκεπτόμενος άνθρωπος.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/6/15 16:26

      Φοβάμαι ότι η σχέση σου (τουλάχιστον)με την ορθογραφία δεν θα ηταν-είναι ιδιαίτερα καλή...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/6/15 20:07

      Στο ηταν- είναι πρέπει να βάλεις τόνο στο ήταν.

      Τώρα στο ότι δεν ξέρουμε να γράφουμε σας απαντάμε ότι εσείς (η δική σας γενιά) μας έμαθε γράμματα. Αυτά μας μάθατε αυτά σας γράφουμε.

      Ένας εξίσου νέος ο οποίος στηρίζει τον νέο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/6/15 21:09

      Προφανώς θα είσαι ο ...διορθωτής του πιο πάνω νεαρού. Και βρήκες ως μοναδικό του λάθος τη λεξη ΄΄ηταν΄΄. Η λέξη ΄΄διαχειριστή΄΄ (...να διαχειριστή...΄΄) είναι σωστά γραμμένη; Θέλεις να συνεχίσω και σε άλλα...΄΄νεαρά΄΄ λάθη;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος27/6/15 22:51

    Είμαι ευτυχισμένος που βρέθηκε κάποιος συνομήλικος μου για να με υποστηρίξει.
    Είδατε, υπάρχουν και άλλοι που με υποστηρίζουν, δεν είμαι μόνος, σφύριξα και ήρθαν και ξέρετε κάτι είμαστε πολύ. Φίλε συνάδελφε νέε, θα ήθελα να απαντήσω εγώ για τα λάθη που μας καταλογίζουν, για τα ορθογραφικά μας λάθη τα οποία δεν έχουν αντίκτυπο στην ζωή κανενός πολίτη. Για τα δικά σας που έχετε κάνει με τις αποφάσεις που έχετε πάρει και έχετε φτάσει την κοινωνία μας σε αυτό το χάλι και θα στοιχίσουν της ζωές μας δεν θα μας αναφέρετε τίποτα, ξέρεις πόσο κοστίζει το δικό σου λάθος;
    Αν σε ενοχλεί μπορώ να στα γράψω και αλλιώς, αν ξέρεις ξένες γλώσσες ή άμα γουστάρεις GreekEngles.
    Εσύ τι μπορείς να μου γράψεις για τα λάθοι της δικιά σου γενιάς που καλούμαστε εμείς να πληρώσουμε; Έχουμε ένα μέλλον στην χώρα μας το οποίο δεν είναι και το καλύτερο, οι γονείς μας έχουν πληρώσει ηλίθιους Πασόκους Νεοδημοκράτες και κάθε ίδους κοματόσκυλο και όλους τους χαβαλέδες καθηγητές που το πρωϊ ήταν στο σχολείο και το βράδυ τα έπαιρναν από τους δικούς μας στα παράνομα φροντιστήρια για τους οποίους είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιο γνωστό φίλο καθηγητή θα έχεις ή θα ξέρεις που το κάνει αυτό. Αλήθεια τα δηλώνουν στην εφορεία; Μάλλον όχι γιατί για την γενιά σου αυτό είναι μαγκιά και η χώρα μου έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Αυτή είναι η γενιά που εκπροσωπείς.
    Θα πρέπει να καταλάβετε ότι ερχόμαστε και είμαστε πολλοί.

    Πος τα πιγα εκανα αλα λαθυ

    O protos neos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/6/15 10:15

      Δεν ξέρω αν πρέπει να σου δώσω κάποια απάντηση,αφού είμαι σίγουρος ότι ο νεανικός ενθουσιασμός σου (ευτυχώς τα περισσότερα παιδιά μπορούν να σκέπτονται και διαφορετικά) απορρίπτει τα πάντα,πριν φτάσουν στ΄αυτιά σου.
      Μόνο επιγραμματικά: 1) Μιλάς με κάποιον που -πριν εσύ γεννηθείς- ήταν ...μόνιμος κάτοικος της πλατείας Ομονοίας με κόκκινη σημαία (αλήθεια,μήπως τα ...χαλάμε στα χρώματα;). Αυτό κάτι πρέπει να σου λέει...2) Ευτυχώς, η ΄΄δική μου γενιά΄΄(για να χρησιμοποιήσω δικές σου λέξεις) παρέδωσε στην κοινωνία παιδιά με στόχους,οράματα και -το κυριότερο) α ν ε ξ ά ρ τ η τ α...3) Θα σε παρακαλούσα να χαμηλώνεις τους τόνους της φωνής σου, να είσαι (αν μπορείς) πιο ευγενής,απέφευγε λέξεις (΄΄γουστάρεις΄΄, ηλίθιους΄΄,΄΄μαγκιά΄΄ κ.α.) όταν απευθύνεσαι σε κάποιον άγνωστο. 4) Η τελευταία σου πρόταση με βάζει σε ΜΑΥΡΕΣ σκέψεις. Εύχομαι να κάνω λάθος... Αυτά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/6/15 14:04

      Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι προέρχομαι από αριστερή οικογένεια και έχω αριστερές πεποιθήσεις στην ζωή μου. Το ότι κάνεις μαύρες σκέψεις μάλλον οφείλετε στο ότι όταν στην γενιά σας δόθηκε η ευκαιρία να λιώσετε το αυγό του φιδιού δεν το κάνατε και μάλλον έχετε ερινύες και όχι σκέψεις. Αυτοί που ήταν στην πλατεία Ομόνοιας με κόκκινες σημαίες τότε, σήμερα είναι η μεγαλύτερη Φιλελεύθεροι και υποστηρικτές του κεφαλαίου και του Καπιταλισμού, ή κάνω λάθος και σε αυτό. Πως την λέγανε την κυρία που ήταν εκφωνήτρια στο ραδιοφωνικό σταθμό του Πολυτεχνείου; Η δική σου γενιά κυβέρναγε μέχρι και χτες, η κάνω λάθος και σε αυτό;
      Στο ότι ερχόμαστε σημαίνει ότι όπως ήρθατε εσείς τότε έτσι ερχόμαστε και εμείς σήμερα, εσείς γερνάτε και θα φύγετε μαζί με τις πολιτικές σκέψεις σας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/6/15 15:28

      αγαπητέ/ή (Ανώνυμος28/6/15 14:04) έχεις σαφέστατη τρικυμία εν κρανίο
      το ότι γεννήθηκες σε "αριστερή" οικογένεια δεν σε κάνει αυτόματα και προοδευτικό, αντιθέτως απ' ότι αντιλαμβάνομαι από τα γραπτά σου δεν ξέρεις ακόμα τι σου γίνεται και θα πρέπει να το αναζητήσεις.
      προοδευτικός και δημοκράτης είναι αυτός που δέχεται την άλλη άποψη την διαφορετικότητα έστω κι αν δεν την αποδέχεται, τι σου λέω τώρα
      άστο εσύ θες ακόμα πολλά μαθήματα, εγώ βαριέμαι να στα μάθω

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/6/15 15:44

      Aπό ένα -έστω- νεαρό,αλλά πολιτικοποιημένο και αριστερό άτομο,περίμενα περισσότερη αυτοσυγκράτηση,μεγαλύτερο εύρος σκέψης και βέβαια καλλίτερη μνήμη των πρόσφατων ιδίως ιστορικών γεγονότων.
      Είχα την απαίτηση να καταλάβεις άμεσα τι εννοούσα με τις ΄΄μαύρες σκέψεις΄΄και λίγο πιο πάνω με τα ΄΄μαύρα χρώματα΄΄,ιδίως όταν δεν γνώριζα με ποιόα αντιπαρατίθεμαι.
      Για το ΄΄αυγό του φειδιού΄΄ δεν θ΄απολογηθώ εγώ, εφ΄ενός γιατί δεν αισθάνομαι -προσωπικά- ένοχος, αλλ΄ούτε και η γενιά μου. ΄Ομως και να το έκανα,με την...φόρα που πήρες θα ζητούσες να απολογηθώ και για το ...΄΄αυγό του Κολόμβου΄΄.
      Φοβάμαι ότι διακατέχεσε από τάσεις ολοκληρωτισμού,όταν αναφέρεις ότι το σημερινό Κεφάλαιο,οι ΄΄έχοντες και κατέχοντες΄΄είναι σήμερα ΟΛΟΙ αυτοί που πριν από κάποια χρόνια ήταν μπροστάρηδες στο εργατικό κίνημα. Ναι, κάποιοι το εκμεταλεύτηκαν,αλλ΄αυτοί είναι η μειοψηφία, η ελάχιστη μειοψηφία.Εντάξει,δεν θέλω να συμφωνήσεις μαζί μου, αλλά τα γεγονότα δεν είναι και τόσο μακρινά...
      Σου εύχομαι να είσαι πάντα υγιής, πάντα φίλος της αλήθειας,σταθερός στις απόψεις σου και όλα θα πάνε καλά.

      ΥΓ 1: Και κάτι για να ...ζηλέψεις: Το ΄΄εδώ Πολυτεχείο΄΄από τη Μαρία Δαμανάκη η γενιά σου δεν θα το ακούσει ποτέ.Το ακούσαμε,το ζήσαμε,το νοιώσαμε.
      ΥΓ 2: Για το 2) και το 3) απέφυγες να τοποθετηθείς...
      ι

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος28/6/15 15:46

      ΄Οπως θα κατάλαβες δεν έχω καμία σχέσεη με τον 15.28

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.