2 Ιουν 2015

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΗΣΩΝ για τον Αγωγό ύδρευσης νήσου Αίγινας

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο της 28ης Μαΐου 2015 η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου με θέμα την έγκριση σύναψης και όρων της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αίγινας, για το έργο με τίτλο «Μετατόπιση ΟΚΩ για την κατασκευή του βόρειου τμήματος του κεντρικού αγωγού ύδρευσης νήσου Αίγινας». Αυτό αποδεικνύει ότι το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού μεταφοράς νερού από την Σαλαμίνα στην Αίγινα, εξελίσσεται ομαλά και θα υλοποιηθεί σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της Περιφερειακής Αρχής.
Για μια ακόμα φορά ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων θέλει να δηλώσει ότι ο τρόπος υλοποίησης των έργων είναι μελέτοκατασκευή και ότι θα καταβληθεί προσπάθεια μείωσης του τελικού κόστους. Το έργο είναι ζωτικής σημασίας για την Αίγινα, τους Αιγινήτες και τους επισκέπτες που ταλαιπωρούνται τόσα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.