23 Ιουν 2015

Αυτά τα σκουπίδια είναι έτσι πάνω από 15 μέρες

Όπως μας ενημερώνει η αναγνώστρια που μας έστειλε τις φωτογραφίες το τμήμα καθαριότητας έχει ενημερωθεί επανειλημμένα και η απάντηση ήταν ότι έχουν ενημερωθεί και θα μαζευτούν, αλλά ακόμα εκεί είναι!!!!
Λοιπόν κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι, κύριοι αντιδήμαρχοι και κυρία δήμαρχε θα φιλοτιμηθεί κάποιος να γίνει κάπως αποδεκτή η διαμονή μας; Μας έχει φάει η βρώμα τα φίδια τα ποντίκια και τα αδέσποτα κάθε βράδυ κάνουν πάρτι. εν έτη 2015 είναι απαράδεκτο  και παρόλο την αύξηση 50% στα ανταποδοτικά τέλη!!!!!

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος23/6/15 21:47

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ Κα ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
  1) ΠΟΤΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.
  2) ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ η΄ ΕΙΝΑΙΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ (ΣΥΚΟΦΑΝΤΡΙΑ).
  3) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. (ΕΝΑΣ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος24/6/15 00:19

  εδώ εγώ δεν βλέπω αυτό το χάλι να είναι από τριήμερο θέλουμε να γίνουμε και πολιτιστική πρωτεύουσα ας γελάσουμε λιγάκι άλλα είπαμε η καινούργια δημοτική αρχή είναι μόνο για καμιά εκδήλωση και καμιά φωτογράφηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος25/6/15 13:47

  ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.......
  ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.