Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιουν 2015

Αναστασία (Τασούλα) Μακρή-Τοπούζογλου! Έκανα και θα εξακολουθήσω να κάνω το καθήκον μου, αυτό για το οποίο τελικά ψηφίστηκα… …

Σαλαμίνα, 11  Ιουνίου 2015 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί φίλοι, 
Μετά από τις προσωπικές άδικες και αχαρακτήριστες φραστικές επιθέσεις που δέχθηκα παρουσία όλου του συνδυασμού στο προσυμβούλιο τις 02/06/2015 από την ίδια την Δήμαρχο και αρχηγό του συνδυασμού, μη θέλοντας να δώσω συνέχεια στο ατόπημά της και να την ακολουθήσω στο ολίσθημα που μόνο σε θεσμό δεν ταιριάζει, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση ευθύνης που μου είχε αναθέσει προς αποφυγή περαιτέρω προστριβών που θα 'ταν μοιραίες. 
Άλλωστε, η κ. Δήμαρχος δεν ήταν η πρώτη φορά που με απαξίωνε ως δημοτική σύμβουλο και υπεύθυνη τομέα πολεοδομίας μια και στο παρελθόν, αν και συνεδρίασε για πολεοδομικά θέματα, δεν με προσκάλεσε. 

Όμως η ίδια προφανώς επηρεασμένη από τα κουτσομπολιά της «αυλής», συνέχισε το ολίσθημά της. Έτσι, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στις 03/06/2015, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ως άλλος «απόλυτος άρχων» και χωρίς αιτία δήλωσε πως: «. . . έθεσε τον εαυτό της εκτός συνδυασμού μια και δε με σεβάστηκε ... ».
Ποιος δεν σεβάστηκε ποιον; 
Ο σεβασμός κ. Δήμαρχε δεν απαιτείται, κερδίζεται από την πορεία μιας πολιτικής διαδρομής και αυτό όσο γρηγορότερα το καταλάβετε, τόσο το καλύτερο και για σας και για το νησί! 
Αλήθεια, θα 'πρεπε ο εκάστοτε δημοτικός σύμβουλος να ψηφίζει άκριτα και αναίτια το οποιοδήποτε θέμα φέρνει ο εκάστοτε δήμαρχος; Γι' αυτό εκλέχτηκε, για να μην έχει προσωπικότητα και άποψη; 
Για να μην δικαιούται να την εκφράσει, έστω και με την ψήφο του; Αυτό προβλέπει ο «Καλλικράτης»; Αυτό έπραξε και η ίδια ως δημοτική σύμβουλος επί Βαγγέλη Αγαπίου; 
Θέλει υπεύθυνους δημοτικούς συμβούλους με ψηλά το κεφάλι ή υποτακτικούς στα κελεύσματα της ίδιας και του περιβάλλοντος; 
Ας βρει λοιπόν το κουράγιο να πει δημοσίως ότι με διαγράφει ακολουθώντας τα νόμιμα, όπως σαφώς προβλέπει και ο «Καλλικράτης» συγκαλώντας τη δημοτική ομάδα, ούτως ώστε, να ψηφίσουν έστω και εκ των υστέρων την αυθαίρετη απόφασή της για διαγραφή μου και όχι « ... έθεσε εαυτόν εκτός ... ». 
Δεν διεκδικώ φίλοι μου το «αλάθητο του Πάπα» ούτε θέλω να δρέψω δάφνες αγώνων που δεν μου ανήκουν. Έκανα και θα εξακολουθήσω να κάνω το καθήκον μου, αυτό για το οποίο τελικά ψηφίστηκα, να μπορώ δηλαδή να προβάλω τη γνώμη μου και να κρίνομαι απ' όλους γι' αυτήν και όχι να «στέκομαι στα τέσσερα» για να χρησιμοποιήσω την έκφραση του συρμού που είναι και επίκαιρη στις μέρες μας. 
Ο αγώνας για μια καλύτερη Σαλαμίνα έξω από πρόσωπα και σκοπιμότητες συνεχίζεται και είμαι βέβαιη σ' αυτό τον αγώνα ότι δεν θα είμαι μόνη μου. 
Αναστασία (Τασούλα) Μακρή-Τοπούζογλου
Δημοτική Σύμβουλος Σαλαμίνας

77 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/6/15 22:42

    Ανώνυμος11/6/15 15:26
    ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΑΚΤΑΡΜΑ!!! ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ!!!
    ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!! ΣΟΥ ΛΥΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ;;;;;;;;;;;
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ?????


    Διαβάστε τις απόψεις που έχει ο Τσαβαρής για αυτούς που τον στηρίζουν για να οικονομάει και να πλουτίζει .Θεώρει τον εαυτό του έξυπνο και αυτούς που τον στηρίζουν για να λεηλατεί τον δημόσιο χρήμα βλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 17:47

      «Ρωσοπόντιοι» οι Έλληνες του Πόντου λένε απαξιωτικά αυτοί που βαφτίζουν «Έλληνες» τους λαθρομετανάστες!

      Όσο και να θέλουν να αποκρύψουν -για ψηφοθηρικούς λόγους- το μίσος τους για τον Ελληνισμό, οι υπουργοί του Σύριζα αδυνατούν να αντισταθούν στα ανθελληνικά παραληρήματα: από τη μία απαιτούν με το ζόρι να βαφτίσουν «Έλληνες» τους λαθρομετανάστες και από την άλλη έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν απαξιωτικά τους Έλληνες του Πόντου «Ρωσοπόντιους»!
      Άτακτη οπισθοχώρηση επιχείρησε η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης, Τ. Χριστοδουλοπούλου, όταν η απαξιωτική αναφορά της σε «Ρωσοπόντιους» στην επιτροπή της Βουλής για την ιθαγένεια, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση εκ μέρους της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα του συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου: «Ρωσοπόντιοι, οι Έλληνες του Πόντου κυρία Υπουργέ»;
      Η υπουργός των «λαθρομεταναστών που λιάζονται», προσπάθησε να αναδιπλωθεί κατά τρόπο κωμικό: «Μην πιάνεστε από αυτά για να κάνετε διακριτή την παρουσία σας», είπε με το γνωστό ύφος των χιλίων καρδιναλίων. Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος αντέτεινε εύστοχα πως «Εσείς έχετε το δικαίωμα να τους αποκαλείτε όπως θέλετε αλλά εμείς αν αποκαλέσουμε κάποιους άλλους όπως εμείς νομίζουμε μας επιτίθεστε», οπότε η Τ. Χριστοδουλοπούλου υποχρεώθηκε να ισχυριστεί πως «η αναφορά σε Ρωσοπόντιους έγινε εκ παραδρομής», με σκοπό να μετριάσει τον αρνητικό για το Σύριζα αντίκτυπο των δηλώσεών της.
      Επισημαίνεται ότι στον χαρακτηρισμό της Χριστοδουλοπούλου που προσβάλλει βάναυσα το εθνικό αίσθημα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου, δεν αντέδρασε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, επιδοκιμάζοντας εμμέσως πλην σαφώς τις θέσεις της κυβερνητικής συνεταίρου του.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/6/15 17:56

      Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Σε αδιέξοδο ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνον…

      Ο πρωθυπουργός της χώρας συγκάλεσε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 έκτακτη ολομέλεια προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των διαπραγματεύσεων με τους περίφημους δανειστές. Τι έννοια είχε αυτή η συζήτηση ουδείς αντελήφθη!
      Επί της ουσίας, ο Αλέξης Τσίπρας, ήλθε στη Βουλή για να ερωτήσει και να ζητήσει την τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών για το εάν συμφωνούν ή όχι με την πρόταση Γιούνκερ. Πρόταση την οποία χαρακτήρισε ο ίδιος απαράδεκτη. Ταυτόχρονα από το πρωί της ίδιας ημέρας είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα κείμενο, το οποίο περιείχε την πρόταση της κυβερνήσεως έναντι της προτάσεως Γιούνκερ. Μια πρόταση η οποία περιείχε σκληρά μέτρα, αύξηση της φορολογίας, διατήρηση του ΕΝΦΙΑ και φυσικά τίποτε απ’ όσα είχε προεκλογικά εξαγγείλει ότι θα πράξει η κυβέρνηση…
      Εάν ήθελε ο πρωθυπουργός να γίνει μία ουσιαστική συζήτηση στη Βουλή και να ληφθεί μία συγκεκριμένη απόφαση δεν είχε καμία θέση μια απλή ενημέρωση, την οποία θα μπορούσε να κάνει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους. Εάν ήθελε ουσία στην ολομέλεια της 5ης Ιουνίου 2015 στο κοινοβούλιο, θα έπρεπε να θέσει σε ψηφοφορία την δική του πρόταση. Πρόταση την οποία όπως προανέφερα είχε δημοσιοποιήσει (μέσω… διαδικτύου!), αλλά στην οποία δεν αναφέρθηκε στη Βουλή! Το απέφυγε επιμελώς…
      Κυρίαρχο ζήτημα στην συνδιάσκεψη του κοινοβουλίου το θέμα των εκλογών, τις οποίες εκλογές εάν προκήρυσσε ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να μπούμε στην διαδικασία των ερευνητικών εντολών και βεβαίως θα έπαιρνε σύμφωνα με το Σύνταγμα και εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως σαν τρίτο κόμμα και η Χρυσή Αυγή. Αυτό σαν ένα μικρό δείγμα του παραλογισμού μέσα στον οποίο ζούμε, να είμαστε δηλαδή διωκόμενοι πολιτικά, να είμαστε στη φυλακή και να μας δίνει το Σύνταγμα την δυνατότητα να μας ανατεθεί εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως!
      Φυσικά και δεν ήθελε εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας και για τον λόγο αυτό και δεν το διακινδύνευσε, θέτοντας την πρότασή του σε ψηφοφορία. Τα ίδια και χειρότερα και από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είπε ότι εάν γίνουν τώρα εκλογές θα κάνουν κακό στην χώρα! Φήμη περί εκλογών από την μία και από την άλλη ο φόβος της χρεοκοπίας. Και τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ να μη κάνει τίποτε διαφορετικό απ’ ό,τι έκανε και η Νέα Δημοκρατία. Δηλαδή, να παίζει με τον φόβο ενός λαού ευρισκόμενου υπό πίεση.
      Όλα αυτά δείχνουν ότι στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ ευρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο και όχι μόνον αυτός, αλλά και η Ν.Δ. η οποία δεν τολμά καν να συζητήσει περί εκλογών…
      Όλα αυτά γίνονται ενώ η χώρα ευρίσκεται ενώπιον κρίσιμων εξελίξεων. Παρ’ όλα αυτά όμως, και με τον ορίζοντα θολό για το αύριο, η κυβέρνηση φροντίζει να φέρει στην Βουλή το νόμο για την αλλαγή του κώδικα περί ιθαγένειας, έναν νόμο ο οποίος στην πραγματικότητα έχει κριθεί σαν αντισυνταγματικός και με τον οποίο πρόκειται να “ελληνοποιηθούν” και να πάρουν δικαίωμα ψήφου εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην χώρα.
      Τι δείχνει αυτό; Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βιάζεται, βιάζεται για να ικανοποιήσει με κάθε τρόπο την λεγόμενη αριστερή του πτέρυγα, προκειμένου να προλάβει την διάλυση. Κάνουν όμως ένα μεγάλο λάθος οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζουν ότι το 36% που τους ψήφισε είναι παλαιού ή νέου τύπου μπολσεβίκοι και οπαδοί της “ανοικτής κοινωνίας” του Τζωρτζ Σόρος. Τους ψήφισε για να πέσει ο Σαμαράς και να καταγγελθεί το μνημόνιο.
      Αυτός ο λαός δεν πρόκειται να δώσει μεγάλη πίστωση χρόνου στον ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό θα το αντιληφθούν σύντομα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/6/15 17:57

      Ξεφτιλίστηκαν οι Ανέλ: αφού εισηγήθηκαν την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου, τώρα λένε πως θα καταψηφίσουν κάποια άρθρα!

      Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος των ΑΝΕΛ, αναφορικά με την ψήφιση του αντεθνικού σχεδίου νόμου για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.
      Μετά λοιπόν την γενικευμένη κατακραυγή από μέρους των πατριωτών ψηφοφόρων του, η οποία επήλθε φυσιολογικά μετά την θετική εισήγηση των ΑΝΕΛ επί του νομοσχεδίου, ο Καμμένος επιχείρησε άλλη μία μεγαλειώδη κωλοτούμπα, προκειμένου να μετριάσει τις αντιδράσεις, ή σωστότερα, με στόχο να ρίξει στάχτη στα μάτια εκείνων που εξαπατήθηκαν από τις παλαιότερες «πατριωτικές» του κορώνες.
      Ενώ λοιπόν κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Καμμένος απειλούσε τάχα με Κούγκι την Γερμανία, ισχυριζόμενος με στόμφο πως θα στείλει χιλιάδες λαθρομετανάστες στο Βερολίνο, κατά τη χθεσινή συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, μόνο η Χρυσή Αυγή τάχθηκε ανεπιφύλακτα κατά του λαθρονομοσχεδίου, ενώ αντίθετα ο εισηγητής των ΑΝΕΛ τάχθηκε υπέρ της ψήφισης του επαίσχυντου και αντεθνικού σχεδίου νόμου, προσφέροντας πλήρη στήριξη στους κυβερνητικούς εταίρους του Σύριζα.
      Απεδείχθη σαφώς και ξεκάθαρα ότι για τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, η διατήρηση των υπουργικών θώκων και της εξουσίας εν γένει, είναι εξόχως πιο σημαντική υπόθεση από την εκτέλεση ενός εθνικού καθήκοντος (καταψήφιση του σχεδίου νόμου) το οποίο προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην Πατρίδα και το Λαό.
      Σήμερα και εν μέσω χοντρού κραξίματος προς τους «υπερπατριώτες» των ΑΝΕΛ, ο εισηγητής του κόμματος προχώρησε σε άτακτη υποχώρηση, επί της ουσίας ύστατη απόπειρα αποτροπής της μαζικής φυγής ψηφοφόρων. Η δήλωση πως «οι ΑΝΕΛ προτίθενται να καταψηφίσουν επί της αρχής το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια», αποτελεί και την επιτομή της πολιτικάντικης αθλιότητας, η οποία χαρακτηρίζει το κόμμα Καμμένου.
      Προφανώς, ο αλαζόνας Καμμένος και οι κυβερνητικοί ΑΝΕΛ, θεωρούν πως απευθύνονται σε χαχόλους. Δεν υπέβαλαν κανένα βέτο στο λαθρονομοσχέδιο των διεθνιστών του Σύριζα, καταδεικνύοντας πως το μικροπολιτικό τους συμφέρον βρίσκεται πάνω από το καλό της Πατρίδος. Εισέπραξαν μετά χαράς τα ειρωνικά εύσημα της Αριστεράς και δεν μένει πια άλλο τι παρά να εισπράξουν και τη μεγαλοπρεπή περιφρόνηση των Ελλήνων Πατριωτών οι οποίοι διαπίστωσαν στην πράξη πως η μοναδική πατριωτική δύναμη, η οποία δεν υποχωρεί ούτε χιλιοστό από τις διακηρύξεις της είναι η Χρυσή Αυγή!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/6/15 20:11

      Δε μα χέζεις μο Τασούλλλλλα!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/6/15 22:55

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 00:00

      Ρε 22:42,τελικά γουστάρεις να σε μαμήσει ο Τζαβαρής και ντρέπεσαι να το πεις!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/6/15 23:01

    ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΜΑΚ.....ΚΑ. Η ΤΟΠΟΥΖΟΥΓΛΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ , ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΆ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΟΛΟΜΑΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΑΣ ΒΓΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ , ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΑΥΛΗ...... ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/15 23:11

      ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ Η ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑ-ΚΡΑ-ΚΡΑ.........

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/6/15 23:15

    ΣΟΥΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΝΙΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ..... ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΤΑΚΑ 1 ( ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ) ΑΤΑΚΑ 2 (ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ) ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΞΙΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΩΝ ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΩΡΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/6/15 23:15

    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΡΕ ΤΑΣΟΥΛΑ.........Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ .ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΣΑΒΑΡΗΣ .ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ''λαικησ- πανηγυρια ΄΄ ΘΑ ΜΗΛΑΓΕΣ,,,,,,,,,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΥΘΥΝΗΣΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ'''''''''''''''''''''''''''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/6/15 23:17

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΤΕΤΑ.
    ΚΡΕΜΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 00:08

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/6/15 08:45

      ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ;;;;;;;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος11/6/15 23:45

    Συγχαρητήρια κυρία μου, κάνατε ότι θα έκανε ένας υγιώς σκεπτόμενος άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/6/15 00:15

    Ρε παπαριδα Μηνακο άρχισε ο θίασος σου να σκορπάει στους 9 μήνες?
    Όπως έφυγες απο την αράπια θα φύγεις και απο τη σαλαμινα παπαρομηνακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/6/15 07:42

    ΤΑΣΟΥΛΑ : Η ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΑΣΟΥΛΑ
    ΤΑΣΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ ΑΝΕΡΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/6/15 08:00

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΡΟΥΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ

    ΜΙΧΑΛΑΚΟΜΗΝΑΚΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/6/15 08:42

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ;
    ΤΟΝ ΜΠΙΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ;;;;;
    ΤΟ ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ Η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΣΘΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.....;;;;
    Ή ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΛΑ;;;;;;
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΜΗΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΡΙΚΑ;;;;;;
    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΕΣ ΞΕΝΟΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/6/15 09:22

    ορφανη λοιπον η τουλα......τσαβες απατεωνα κανε τις προτασεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/6/15 09:36

    Γεια σου τασουλα, βγαλτα ολα στη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/6/15 12:30

    ΚYΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ,ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΤΕ ΕΤΣΙ; Αναστασία (Τασούλα) Μακρή-Τοπούζογλου :
    ΄΄ ΄Εκανα και θα εξακολουθήσω να κάνω το καθήκον μου, αυτό για το οποίο τελικά ψηφίστηκα...΄΄ Προς τι το θαυμαστικό (!) μετά το επίθετο; Kαι επί πλέον δεν γνωρίζετε ότι μια φράση που εσείς μεταφέρετε από κάποιον μπαίνει πάντα σε εισαγωγικά; ( Θα ήθελα την απάντησή σας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 12:36

      (Ο ΙΔΙΟΣ): ΠΕΡΙΤΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Ν΄ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΕΝΩ Η ...ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΄΄ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ΄΄

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος12/6/15 12:44

    ΖΗΤΩ η νεα Δήμαρχος!!!!

    ΤΑΣΟΥΛΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/6/15 12:51

    Κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉ ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΊΤΕ ΟΤΙ ΓΡΆΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΟΦΘΑΛΜΟ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 16:59

      ΒΛΑΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/6/15 17:56

      Ανακατεύτηκε και αυτό στα του δήμου και κατέστρεψε έναν συνδυασμό με την φιλοδοξία και την πονηρία του! Λοιπόν όσοι έπαιξαν βρώμικα πρέπει να βγουν και να πληρώσουν! Γι όλα αυτά είναι στην αντιπολίτευση!!!! και συνεχίζουν να προκαλούν .... άσε μπας και μαζευτεί λίγο στο σπίτι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/6/15 18:41

      ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧθΗΚΑΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ
      ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣΑ ΤΣΙΧΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος12/6/15 13:08

    ρουλα Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/6/15 13:28

    ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΟΛΑΒΙΑ

    ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ


    ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/6/15 13:50

    https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%93%CE%9F9%CE%9F%CE%9E%CE%91%CE%9A-%CE%A7%CE%A4%CE%93?inline=true

    OYTE ENA EYΡΩ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 13:51

      https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%93%CE%9F9%CE%9F%CE%9E%CE%91%CE%9A-%CE%A7%CE%A4%CE%93?inline=true

      ΟΥΤΕ ΕΝΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/6/15 14:07

      Ζήτω οι εθνικοί εργολάβοι!! Όπως τους χαρακτήριζε προεκλογικά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/6/15 14:09

      Σε ποια τσέπη μπήκαν κύριε Λένη; Στην δεξιά ή στην αριστερή;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/6/15 16:10

      ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΝΗ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/6/15 16:56

      Πως κριθικε ""οικονομικα συμφερουσᨨ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Υπηρχαν κι αλλες προσφορες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Ποιος τις εκρινε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;...O ΙΩΑΝΝΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Για τον ΤΣΑΒΕΣ και τις απευθειας ...ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ....ΙΩΑΝΝΗ..;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΑ....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος12/6/15 17:01

      Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
      Την απευθείας ανάθεση της εργασίας «Επισκευή-συντήρηση και
      βελτίωση υδραυλικών εγκαταστάσεων εντός Χ.Ζ.Λ. Σαλαμίνας» (μπεκ
      παρτέρια Σαλαμίνας) στον «ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ» (Εργολήπτης
      Δημοσίων Έργων) με έδρα την Σαλαμίνα, Ν. Παπανικολάου 10, καθώς
      κρίνεται οικονομικά συμφέρουσα για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, έναντι
      ποσού 1.544,00 € χωρίς Φ.Π.Α.
      Χρόνος εκτέλεσης εργασιών: 3 ημέρες
      Η δαπάνη συνολικού ποσού 1.899,12 € θα βαρύνει τον Κ.Α. 25-
      7336.000 του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2015 στον οποίο έχει
      εγγραφεί η σχετική πίστωση.

      Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.
      ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΛΕΝΗΣ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος12/6/15 17:07

      Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
      Την απευθείας ανάθεση της εργασίας «Επισκευή-συντήρηση των
      πυλώνων (κολώνων φωτισμού) περιοχής Φανερωμένης» στην
      «ΖΙΤΑΚΑΤ ΑΤΕΒΕ» καθώς κρίνεται οικονομικά συμφέρουσα για το Δημοτικό
      Λιμενικό Ταμείο, έναντι ποσού 1.504,00 € χωρίς Φ.Π.Α.
      Χρόνος εκτέλεσης εργασιών: 3 ημέρες
      Η δαπάνη συνολικού ποσού 1.849,92 € θα βαρύνει τον Κ.Α. 20-
      7335.005 του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2015 στον οποίο έχει
      εγγραφεί η σχετική πίστωση.
      Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.
      ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΛΕΝΗΣ

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος12/6/15 17:53

      Παλι ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ....ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
      Aντε να μαζεψετε το ΛΟΥΜΠΙΝΑΚΙ .....τωρα.......θΑ ΣΑς ...ξεσκισει......ορε γλεντια.....

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος12/6/15 23:10

      ΤΣΑΒΑΡΗΣ -->> ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ Α1 ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 500.000,00 € ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ......

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος12/6/15 23:11

      ΛΟΥΜΠΙΝΑΚΟ ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΟΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος12/6/15 14:09

    Η ΡΟΥΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/6/15 16:07

    ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑ , Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος12/6/15 16:10

    ΝΑΝΝΟΥ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ,ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος12/6/15 16:11

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος12/6/15 17:24

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    1. Την διάθεση της Πλατείας Ηρώων (Αγάλματα) στο Σωματείο
    Συνταξιούχων ΙΚΑ Νήσου Σαλαμίνας την 31/05/2015 και ώρα 20:00
    μ.μ. για την πραγματοποίηση εκδήλωσης αλληλεγγύης συμπολιτών
    με προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης που θα περιλαμβάνει
    μουσικό πρόγραμμα, έκθεση βιβλίου και ζωγραφικής και συλλογή
    τροφίμων.

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    1. Την διάθεση της Πλατείας Ηρώων (Αγάλματα) στον Συλλόγου
    Κρητών Σαλαμίνας «Η Μεγαλόνησος» το Σάββατο 13/06/2015 και
    ώρα 20:30 μ.μ. για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης η Μάχη της
    Κρήτης.

    7
    ο ΘΕΜΑ Ε.Η.Δ.: «Απομάκρυνση στεγάστρου στάσης ΚΤΕΛ
    έμπροσθεν πλατείας Ηρώων»
    Συνεχίζεται η συνεδρίαση και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Σ. κ.
    Ιωάννης Ν. Λένης προτείνει να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης το
    θέμα που αφορά στην απομάκρυνση της στάσης λεωφορείων ΚΤΕΛ
    έμπροσθεν της πλατείας Ηρώων εντός Χ.Ζ.Λ. Σαλαμίνας.
    Το Δ.Σ. ΟΜΟΦΩΝΑ κάνει δεκτή την συζήτηση και λήψη απόφασης
    επί του θέματος.
    Στη συνέχεια ο Πρόεδρος αναφέρει ότι εισηγείται την απομάκρυνση
    του εν λόγω στεγάστρου της στάσης διότι πρόκειται για ασέβεια προς τον
    χώρο

    ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ !!! ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ::::Η ΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΑΛΜΑΤΑ::::
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΨΙΛΙΚΑΤΖΙΚΟ;;;;;;;;;;;ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ;;;;;;;ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ;;;;;;;;;;

    ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΙΟΛΑΣ ;;;;;;;;;;;; Η ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΠΕΝΘΙΜΑ;;;;;;;;;Κ, ΠΡΟΕΔΡΕ;;;;;;;;;;;;

    ΑΓΓΑΛΜΑΤΑ;;;;;;;ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος12/6/15 17:28

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    1. Εγκρίνει την δαπάνη για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού-
    συντήρησης παραλίας Κανακίων συμπεριλαμβανομένου του
    μικρού προβλήτα.
    2. Καθορίζει τρόπο ανάθεσης της εργασίας την απευθείας ανάθεση.
    3. Ψηφίζει πίστωση ποσού 2.900,00 € στον ΚΑ 20-7336.000 με
    τίτλο «Καθαρισμός-συντήρηση κρηπιδωμάτων, προβλητών και
    Χ.Ζ.Λ.» του προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 για την εκτέλεση
    της εν λόγω εργασίας.
    Έτσι συντάχθηκε και υπογράφτηκε.
    Ο Πρόεδρος Τα Μέλη
    Ιωάννης Ν. Λένης Προκόπιος Γκλίστης
    Κιαμίλης Γεώργιος
    Φράγκου Παναγιώτης


    Σαλαμίνα, 29/05/2015
    Ακριβές Αντίγραφο
    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.
    Ιωάννης Ν. Λένης



    ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ;;;;;Η ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΝΑΚΙΩΝ????ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 17:49

      Παλι ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ....ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
      Aντε να μαζεψετε το ΛΟΥΜΠΙΝΑΚΙ .....τωρα.......θΑ ΣΑς ...ξεσκισει......ορε γλεντια.....

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος12/6/15 17:40

    Που είναι Ρούλα οι πράξεις σου για την είσπραξη των λατομικών τελών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 17:56

      Η ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΗΗΗΗ ΗΗΗ Η ΡΟΥΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΛΟΓΟΣ ΧΨΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος12/6/15 20:40

    Όσο έκανε ο Λαφαζάνης υπουργός κάτι για το λατομείο άλλο τόσο θα κάνει και η κα δήμαρχος αγαπητέ μου. Όλοι προεκλογικά στα κάγκελα και μετά τις εκλογές στα κουτάλια. Μας το δίδαξε καλά ο τσάβες και η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 21:40

      ΚΟΥΡΣΑΡΕ....ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ........ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ....ΚΑΙ ...ΔΙΑΚΡΙΝΕΣΑΙ.......ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ......ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ.......

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος12/6/15 23:30

    Η ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΝΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥ ΠΙΟ ΡΙΓΟΡΑ ΝΑ ΦΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΗ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΙ 2 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΜΟΝΙΑ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 00:17

      ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ Κ,

      ΠΟΛΥΖΟΥ, Κ

      ΠΑΛΛΑΣ, Α,

      ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ , Λ,

      ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ, Γ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/15 12:26

      αρχηγός σε τι?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/6/15 19:34

      ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
      ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.
      ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΗΣΟΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/6/15 23:09

      ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:51
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/6/15 11:45

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος13/6/15 12:48

    Ο κορακας της αραπιας βιαζεται να ρεφαρει γιατι σε λιγο θα πεταξουν και αλλα τριγονια και τοτε δε θα βγαινουν τα κουκια για να κανει τις λοβητουρες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος13/6/15 15:21

    εχω βρε πατριωτες μια απορια ολα αυτα τα σκεφθηκε και τα εγραψε μονη της η κυρια? αγαπητη μου κυρια ολα αυτα δεν τα ηξερες πριν τις εκλογες? ή τοτε ησουν πληρως ικανοποιημενη.... απο αυτα που σου προσεφερε η μηναρουλα? και ελεγες και ελεγες τα καλυτερα γι αυτην.Εχουμε ολες τις προεκλογικες δηλωσεις σου......και μην μας πεις οτι δεν ηξερες γιατι ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ? Ας το διαολο πια τωρα θα σχολουμαστε και με σενα αλλη δουλεια δεν εχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος13/6/15 23:53

    ΤΖΑΒΑΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΤΕ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΤΑΚΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΕΣΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΝΕΟΣ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΟΧΙ ΖΟΥΜΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος14/6/15 05:35

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:51
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 11:44

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος14/6/15 05:37

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:51
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 11:43

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/6/15 20:32

      ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:51
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/6/15 21:55

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος14/6/15 11:53

    Κύριε Τσαβαρή, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
    Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.
    Η προσφυγή που έκανες για να μη περάσει ο προϋπολογισμός με σκοπό να δημιουργήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου ήταν τεράστιο λάθος και βλακεία μαζί. Ούτε που κατάλαβες ότι η μη έγκριση του θα σε εξέθετε ανεπανόρθωτα. Με τα στοιχεία της δικής σου θητείας φτιάχτηκε ο προϋπολογισμός και δεν πέρασε. Μα τόση βλακεία;
    Έτσι εξηγείται πόσο μυαλό είχες και γιατί χρεοκόπησες το δήμο.
    Ο κόσμος, ο απλός κόσμος έχει αναλάβει να σε σταματήσει από την κατηφόρα, και να σώσει το νησί από την υστεροβουλία σου, την άκρατη εκδικητικότητά σου και τη μανία καταστροφής που σε διακατέχουν.
    Ευτυχώς για τους κατοίκους του νησιού, που ο πραγματικός εαυτό σου εκδηλώθηκε γρήγορα και με σαφήνεια. Δεν χρειάστηκε παραπάνω από ένα μικρό διάστημα της δημαρχίας σου να εκδηλωθεί ο χαρακτήρας σου. Η αυτοκριτική που δεν έκανες θα σε βοηθούσε να καταλάβεις που σε έχει κατατάξει ο κόσμος της Σαλαμίνας στη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 18:14

      Βλακωδεις προσπαθειες ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ..Η ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ....ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.....
      ΤΡΑΓΙΚΑ..ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΑ..ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ......ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ η ΓΙΑ..ΚΛΑΜΑΤΑ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/6/15 20:31

      ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:51
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/6/15 21:54

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος14/6/15 20:34

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:51
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 21:54

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος14/6/15 23:35

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:51
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος15/6/15 20:49

    ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος16/6/15 09:52

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος16/6/15 21:04

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
    ΤΗ ΦΡΑΓΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ;
    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
    ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ
    ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
    ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ « ΓΙΑΚΑΜΟ »
    ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ
    ΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
    ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΣΑΒΕΣ
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΚΑΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.