Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Φεβ 2018

Επίσκεψη στην Τροιζηνία και τον Πόρο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου


Τους Δήμους Τροιζηνίας-Μεθάνων και Πόρου επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο μετέβη στο δρόμο Καλλονής – Επιδαύρου όπου εκτελούνται τα έργα ανάσχεσης καταπτώσεων πρανών και βρίσκονται προς την ολοκλήρωσή τους. Μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί :
α) μεταλλικά πλέγματα ανάσχεσης καταπτώσεων πρανών επιφάνειας 42.200 τμ.
 β) μεταλλικός φράχτης ανάσχεσης βραχοπτώσεων μήκους 100μ. και τοιχία ποδός μήκους 350μ.

Το εργολαβικό αντάλλαγμα ανήλθε στο ποσό των 764.000 ευρώ (προϋπολογισμός μελέτης 2.500.000 ευρώ). Με το έργο αυτό ο δρόμος που παρουσίαζε μεγάλη επικινδυνότητα λόγω κατάπτωσης βράχων έχει βελτιωθεί σε μεγάλο ποσοστό από άποψη ασφάλειας.
Εν συνεχεία, ο Αντιπεριφερειάρχης επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών στο δρόμο Δρυόπης – Γαλατά. Το έργο αυτό ταλαιπωρεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η πρόοδος του είναι εντυπωσιακή και προβλέπεται να ολοκληρωθεί και να αποδοθεί ολόκληρο στην κυκλοφορία μέχρι τον Μάρτιο του 2019.
Την Κυριακή ο κ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε την Λουτρόπολη των Μεθάνων και συναντήθηκε με την Βουλευτή Α΄ Πειραιά κ. Γ. Γεννιά, τον Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Κ. Καραγιάννη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Πατουλιά. Παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις και συνεχάρη τον Δήμο για την σπουδαία οργάνωση και την μεγάλη επιτυχία τους.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/2/18 16:52

    Ο Κοτζιάς ομολογεί την προδοσία: Έχουμε ήδη δώσει το όνομα «Μακεδονία» και διαπραγματευόμαστε το... επίθετο!
    Δηλώσεις στο Reuters έδωσε ο Κοτζιάς, τις οποίες έσπευσε να αναπαράγει το «Radio Slobodna Evropa», σχετικά με το ζήτημα της Μακεδονίας μας και την επικείμενη προδοσία που απεργάζεται το κυβερνών κόμμα από κοινού με τους διεθνείς επικυρίαρχους.

    Στις δηλώσεις του Κοτζιά γίνεται εμφανέστατη η ελαφρότητα, με την οποία αντιμετωπίζει το ζήτημα η κυβερνώσα παράταξη, η γραφικότητα της αριστεράς, αλλά και η ανικανότητά τους να αντιληφθούν το ιστορικό βάθος των συνεπειών της προδοσίας τους.

    Συγκεκριμένα, ο Κοτζιάς μιλώντας για το ονοματολογικό είπε: «Σήμερα δεν πάμε να βαπτίσουμε αυτό το κράτος, σήμερα αυτό το κράτος εμπεριέχει τη λέξη Μακεδονία, και μάλιστα για εκατόν σαράντα κράτη, χωρίς επιθετικό προσδιορισμό.

    Σήμερα αυτό που κάνουμε είναι ο γάμος, είναι σαν μια ωραία κυρία που έρχεται στο γάμο και αναρωτείται εάν στο επίθετό της θα προσθέσει και το επίθετο το ανδρός της».

    Κατά πρώτον, έχουμε να πούμε στον Κοτζιά ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ το πόσα κράτη έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Η Αλήθεια δεν έχει ανάγκη την πλειοψηφία για να επιβιώσει, ούτε αναγνωρίζει πολιτικούς συσχετισμούς, πόσω μάλλον τα ιδιοτελή κέρδη μίας κατά τύχη κυβερνώσας παράταξης.

    Δεύτερον, ούτε «κυρία» είναι η Μακεδονία, ούτε ξαδέρφη, ούτε συνυφάδα του Κοτζιά για να μπορεί να «διαπραγματεύεται», αν θα προσθέσει το «επίθετο του ανδρός της». Ούτε «γάμος» γίνεται, ούτε «βαφτίσια». Αυτό που γίνεται είναι ότι εξετάζεται διπλωματικά η καπηλεία της Ελληνικής Ιστορίας από ένα συνονθύλευμα εθνικοτήτων, που επιθυμούν να δημιουργήσουν αυτόνομο κρατίδιο.

    Για εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές, αλλά και για την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού το κρατίδιο αυτό δεν πρέπει να φέρει σε καμία μορφή ή παραλλαγή το όνομα της Μακεδονίας μας. Αυτό, βεβαίως, για να μην ξεχνιόμαστε, αφορά και την εθνικότητά τους, αφού το συνονθύλευμα Ρομά, Σέρβων, Βουλγάρων, Αλβανών και της ξεχασμένης εκεί Ελληνικής Μειονότητας, δεν μπορεί να ονομάζεται γενικά κι αόριστα «μακεδόνες», ούτε – φυσικά - η γλώσσα τους μπορεί να ονομάζεται «μακεδονική».

    Το μόνο σωστό που υπονόησε ο Κοτζιάς στην δήλωσή του είναι ότι το κράτος αυτό σήμερα με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας φέρει στην ονομασία του τον όρο «Μακεδονία», γεγονός που ως ΥΠΕΞ δημοκρατικής χώρας, που σέβεται την βούληση του κυρίαρχου Λαού, οφείλει να αγωνιστεί για να ανατρέψει. Οτιδήποτε άλλο είναι σταλινική εκτροπή και συνέχιση της αντεθνικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δεν γίνεται να παραμείνει ανεκτή από τον Ελληνικό Λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/18 16:06

    Τι λαμογιες έκανες και κανεις εσύ και εχεις μονο ενα σχόλιο,και αυτό για άλλο θέμα;Πονηρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.