Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Φεβ 2018

ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Ή αλλιώς Γούβα Μπατσί, περιοχή λατομείο


Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που σφραγίστηκε το λατομείο και ένας ολόκληρος μηχανισμός ελέγχου, δε μπορεί να το σταματήσει.
Κατάντια ή δούλεμα;
Κάποτε φυλάγαμε βάρδιες έξω από το χώρο και το λατομείο δε δούλευε.
Περιμέναμε να αλλάξει η δημοτική αρχή για να φύγει ο παράνομος. Ο παράνομος όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά η περιοχή έγινε άβατο.
Ο χώρος του ΣΜΑ παραμένει αφύλακτος γιατί ο φύλακας κινδυνεύει, η αστυνομία συμβουλεύει να μην πηγαίνουμε γιατί κινδυνεύουμε και αδυνατεί να μας προστατεύσει. Οι επιθέσεις σε μέλη της Επιτροπής Αγώνα γίνονται συχνότερες. Το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2018 είχαμε ένα ακόμα επεισόδιο με ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές. 

Αυτοκίνητο της Επιτροπής που έκανε βόλτα στην περιοχή, διαπίστωσε ότι το λατομείο λειτουργεί και ενημέρωσε την άμεση δράση. Σε δέκα λεπτά δέχθηκε επίθεση από άγνωστο που επέβαινε σε μηχανή. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και βέβαια δεν είναι η μοναδική επίθεση που γίνεται σε μέλος της Επιτροπής.
Οι γνωστοί άγνωστοι είναι εδώ.!!
Τα Ζωνιανά της Σαλαμίνας είναι εδώ.!!
Ενημερώνουμε τους Δημότες ότι θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε την περιουσία των δημοτών από τον “κλέφτη” όπως τον αποκαλεί η Δήμαρχος.
Η υπόθεση του λατομείου είναι μια υπόθεση που αφορά όλους τους κατοίκους του νησιού, δημότες ή μη, γι αυτό και τους καλούμε να ενεργοποιηθούν και να σταθούν στο πλευρό μας.
Δηλώνουμε πως θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και να αποκαλύψουμε την ολιγωρία των υπηρεσιών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ.
Καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του!! 
Επιτροπή Αγώνα Σαλαμίνας

71 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/2/18 20:06

    Ο πίπις μας τον φόρτωσε, ο τσάβες τον χάιδεψε και η μανάρα έψαχνε πότε κόβουν την βασιλόπιτα τους για να πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/2/18 20:12

    Πως γίνεται να είναι παράνομο και οι νταλίκες να κυκλοφορούν ανενόχλητες; Το θέμα αν και πολύ σοβαρό είμαι σίγουρη θα σταματήσει προεκλογικά που όλοι θα λένε πως όταν εκλεγούν την επόμενη ημέρα θα το έχουν κλείσει μία και καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/2/18 20:19

    Καπετανάκη τι έγινες κολλητός του Μακρή τώρα μετά από τόσο λάσπη που του έχεις ρίξει με τι μούτρα μωρέ τον κοιτάς και του μιλάς δεν ντρέπεσαι καθολου;Αλλά πάντα τέτοιος ησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/18 23:07

      Αλήτη 20:19 έχεις καταλάβει ότι τελειώνεις θα πάθεις τετοια πλάκα που δεν θα σε χωράει η Σαλαμίνα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/2/18 15:44

      Είσαι τόσο δυστυχισμένος που το δείχνεις με όποιον τρόπο μπορείς και τώρα σε αφήνω να κλάψεις με την ησυχία σου κρητικε

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/2/18 20:30

    Η τροχαία μόνο να μας γράφει ξέρει. Αυτούς τους παράνομους δεν τους βλέπει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/2/18 20:43

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ.... ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/18 20:49

      Δεν είναι μόνον πολλά, είναι και αφορολόγητα, δηλ επί δύο ότι εισπράττεις

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/2/18 21:14

    ((ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΨΑΡΑΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΠΑΡΕΑ.ΗΡΘΕ ΚΑΙΚΙ ΓΕΜΑΤΟ ΨΑΡΙΑ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.ΚΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙ'ΜΑΝΙ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΓΑΔΙ)).Β.ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/2/18 21:33

    ολοκληρο νησι προσκυνα εναν παρανομο και εναν σουλτανο. ζητω η παρανομια. ζητω το νταμαρολαδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/2/18 21:37

    Έναν Γκλέζο θελουμε για δήμαρχο να μπει μια ταξη. Η μανάρα δεν μπορεί. Ακου να πει ότι είναι κλέφτης και δεν κάνει τίποτα για τα συμφέροντα του νησιού της. Ρε αυτήν να την ξαναβγάλουμε να μας πάρει και τα σπίτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/2/18 21:39

    Μηνά το νταμάρι ξέχασες κατά που πέφτει; Αλλά ξεχάσαμε θα θυμηθείς το αντριλίκι σου και το θράσος σου, προεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/2/18 21:41

    Σικάγο έχουμε γίνει. Σε σκοτώνουν για μία χούφτα χαλίκια. Πως κατάντησαν το νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/2/18 21:45

    ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΛΕΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/2/18 21:55

    Ουτε ντροπή ουτε φιλότιμο.Κάπως έτσι βγαίνει και το κακό όνομα για το νησί μας αλλά και για εμας.Που οι περισσοτεροι δεν φταίνε.Αυτές οι περιπτωσεις και αλλες θέλουν μεγάλη καρδιά και πολύ μπέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/2/18 23:16

    Είναι δυνατόν ; να ακούγονται από υποψήφιους του νέου ότι αν εκλεγούν θα διαλύσουν την ομάδα ποδοσφαίρου του Αμπελακιακού ;;; Μόνο ντροπή μπορούμε να πούμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/18 23:51

      Ρε τι καραγκιοζης που εισαι?Ειτε κοιμάσαι ειτε εισαι ξυπνιος βλεπεις παντα τον ιδιο εφιαλτη...ο οποιος εχει ονοματεπωνυμο...Ρε παρτο χαμπαρι,ο χρονος.σας τελειωνει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/2/18 08:25

      Στον 23.16: Με τέτοια αηδιαστικά επιχειρήματα αρχίσετε τον πόλεμo; Ολη η ντροπή δική σας και αυτών που σας κατευθύνουν. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος27/2/18 00:05

    Μόλις τώρα ,Ο Τσάβες ψάχνει εναγωνίως τρόπο να πάρει αναβολή στο δικαστήριο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/18 00:09

      ΜΗΧΑΛΟΜΗΝΑΚΟ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ.ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος27/2/18 00:13

    ΜΙΧΑΛΟΜΗΝΑΚΟ ΤΡΑΒΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΡΕΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΤΕ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΓΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος27/2/18 00:21

    ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ. ΜΠΑΤΣΙ ΚΛΠ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΙΑ ΧΥΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΠΩΣ ΤΟ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/18 00:29

      ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΟΥΒΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΙ. ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ....

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος27/2/18 00:27

    και να λεγαμε οτι εχει κανενα οφελος το νησι μας απο τα παρανομα αμμοχαλικα να λεγαμε. εξω τα πουλαει και εδω μεσα τρωμε την σκονη, τους κατεστραμενους δρομους και την περιβαλλοντικη υποβαθμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος27/2/18 00:40

    Ο χώρος του ΣΜΑ γιατί δεν έχει φύλακα; Αυτός δεν είναι δήμος. Περάστε κόσμε και πάρτε ότι θέλετε είμαστε. Μιλάμε αυτή καυχιέται σε όλες τις εκπομπές που βγαίνει ότι έχει πτυχίο οικονομικών και δεν ξέρει την αρχή της οικονομίας.... φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/18 00:47

      ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΛΕΕΙ 7000 ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ. ΕΚΕΙ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 7000 ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ; ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος27/2/18 00:52

    ΜΙΛΑΜΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΙΖΕΙ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΡΟΣΚΟ APO TOYΣ DUKES ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος27/2/18 11:04

    ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ. ΑΠΑΙΤΕΙΣΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΑΤ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος27/2/18 11:30

    ΑΠΟΦΑΣΗ 190/2017 ΤΟΥ ΔΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΗΝΑ.

    Οι Δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Τσαβαρής Ιωάννης και Μακρένογλου Ανικητος προτείνουν : α) την άσκηση μηνυτήριων αναφορών προς όλους του εμπλεκόμενους φορείς, β) κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας το Λιμεναρχείο Σαλαμίνας να προβεί σε έλεγχο του φορτίου των οχημάτων, και γ) να ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας για την παράνομη δραστηριότητα του λατομείου δ) να ασκηθεί δίωξη σε όσους εξόρυξαν παράνομα λατομικό υλικό και δεν πλήρωσαν ως όφειλαν λατομικό τέλος καθώς και μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα οφελόμενα λατομικά τέλη (5%) των παρελθόντων ετών.

    Ακολουθεί διαλογική συζήτηση που με λεπτομέρεια αναφέρεται στο απομαγνητοφωνημένο πρακτικό της Συνεδρίασης και το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του τις τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων, την πρόταση της Δημάρχου, την πρόταση του κ.Τσαβαρή Ιωάννη και κ. Μακρένογλου Ανίκητου, και τις ισχύουσες διατάξεις

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Με ψήφους 15 υπέρ,

    Αποδέχεται την πρόταση της Δημάρχου η οποία αναφέρεται στην αναμονή 3 μηνών για την υλοποίηση της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Γενικής Δ/νσης Χωροταξικής & Περιβαλλοντικής Πολιτικής με αριθμ. πρωτ. 65051/656/25-9-2017 που αναφέρει ότι υποχρεούται όπως εντός έξι μηνών : α) να αποκομίσει τον μηχανολογικό εξοπλισμό που βρίσκεται εντός του λατομικού χώρου, β) να παραδώσει τον χώρο στο Δημόσιο (σε ειδική Επιτροπή που θα συγκροτηθεί) χωρίς ιδιαίτερη όχληση και αφού προηγουμένως έχει προβεί στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου σύμφωνα με όσα προβλέπονται στις μελέτες (αποκατάστασης) που έχουν εγκριθεί. γ) Να απομακρύνει (ξεσκαρώσει) από τα πρανή του λατομείου επικίνδυνους όγκους και να περιφράξει με σύρμα πλέγμα, τα επικίνδυνα απόκρημνα του λατομείου, την άσκηση πίεσης στην ΕΜΝΕ και άμεση ενημέρωση της Αστυνομίας για παρακολούθηση του χώρου του λατομείου για την παράνομη λειτουργία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος27/2/18 12:37

    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ. ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΔΩ. Η ΑΡΑΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ ΤΟΣΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΑΑΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος27/2/18 16:18

    Τι μαθαίνουμε τι μαθαίνουμε για την γούνα σου Καπετανάκη ότι ψήφισες ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές Του 2016 μεταξύ Λοδερδου - Φωφηςενώ ο Μητσοτάκης ήταν πρόεδρος δεν ντράπηκες λιγουλάκι και να είναι καλά ο Ελευθεριανος που ενημερώνει τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος27/2/18 16:31

    ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ; ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΦΤΑΙΝΕ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝΕ. ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος27/2/18 16:43

    Γραψε γράψε αρκετά έχεις κάνει τελειώνει η θητεία σου δεν θα ξαναδείς ψεύτικους ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/18 17:08

      Επιτέλους κατάλαβες ,μίλησες και μια φορά για τον εαυτό σου σωστα κρητικε με ψεύτικους ψηφουςςςς έγινες και εσύ κατι

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος27/2/18 16:57

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΕ ΟΜΟΝΑΔΟΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ.
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΔΕΞΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΜΕ ΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΣΥΓΚΑΛΗΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΣΡΟΣΤΡΟΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος27/2/18 17:16

    ΔΑΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ Ο ΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟΥΛΗ?

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ 75ΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος27/2/18 17:28

    Καπετανάκη μην το παίζεις τόσο πολύ ΝΔ γιατί εσωκομματικές 2016 ψήφισες Φώφη - Λοβέρδο ΠΑΣΟΚ Μέχρι οι εφημερίδες σε εγραψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος27/2/18 19:41

    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ!!ΤΣΑΒΕΣ Κ ΞΕΡΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος27/2/18 20:11

    Ελευθεριανο
    Καλά κανείς και βροντοφωναζεις παντού ότι ο Καπετανάκης ψήφισε το 2016 εσωκομματικές ΠΑΣΟΚ παρ όλο που ο Μητσοτάκης ήταν είδη προεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/18 21:27

      Καλέ μου φίλε,
      Πες μου σε παρακαλώ που είναι το μεμπτό;
      Ο Κούλης ήδη έχει πάρει στην ΝΔού τους μισούς γόνους των ΠΑΣΟΚων για να τους αναδείξει, συγκυβέρνησε με την πιο σάπια πλευρά του ΠΑΣΟΚ και ετοιμάζει για το επικρατείας τον πιο σάπιο πολιτικό της μεταπολιτεύσεως τον Βενιζέλο, ο φουκαράς ο Καπετανάκης σου φταίει;
      Άσε που μπορεί και να ενήργησε με εντολές άνωθεν δεν θα μου κανε εντύπωση

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος27/2/18 20:59

    Ρουφιανε του νερού ψωμιού σήμερα ο Καπετανάκης σας έβγαλε τα σωβρακα φαντάσου τι σας ετοιμάζει για την Πέμπτη αν δεν πάρετε αναβολη όσο για το πτώμα τον ελευθεριανο ποιος τον υπολογίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/18 21:29

      Μην ξεχάσεις ρε λαμόγιο Κρητικέ ντροπή της Μεγαλονήσου ξεδιάντροπε την Πέμπτη να μας κλ... μια μάντρα αρ@#$%α σε παρακαλώ
      Είσαι τόσο κουτός που ακόμα δεν κατάλαβες τι έπαθες κάτσε και να δεις

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος27/2/18 21:17

    ΚΑΒΟΔΕΤΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/18 21:31

      Κουτέ Καπετανάκη, ντροπή της Μεγαλονήσου τον "καβοδέτη" να φοβάσαι μωρή κουδουνίστρα ξεδιάντροπη γιατί οι "κόμποι" του δεν λύνονται εύκολα μόνον να προσέχεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/2/18 21:36

      ΔΟΥΛΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΗ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/2/18 22:13

      21:23 αρχισες και απειλης νούμερο τελικά έχετε χάσει την ψυχραιμία σας θα φάτε καλά δεσμευωμαι.

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος27/2/18 21:30

    17:28-20:11 ο Λευτεριανος λέει ότι στην Αθηνάς όταν σου πέταξε ο Μπάμπης τα λαικ στον Τσίπρα που είχες κάνει σου έφυγε η σούρα και έχουμε και συνέχεια ρουφιανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος27/2/18 21:39

    Καβοδέτη - πρωτοπαλήκαρο του Τσαβαρή σήμερα δεν είδες τίποτα την άλλη Πέμπτη θα τα δεις όλα και όχι μόνο για τις πλάκες
    η συνέχεια είναι οδυνηρή για τον δικό σου
    ας πρόσεχε κι ας ήξερε με ποιον τα βάζει ο άφιλος και αχάριστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/18 21:51

      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ !!!!!!!!
      ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ !!!!!!!

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος27/2/18 22:02

    Καπετανάκη αν έχεις τα κότσια βγάλε ανακοίνωση ότι δεν ψήφισες Πασοκ στις εσωκομματικές 2016 Φώφη -Λοδερδοστο Κέντρο νεότητας αλλιώς κάτσε και ρουφά το αυγό σου όπως κανείς τόσο καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος27/2/18 22:15

    Σιγα το νουμερο που θέλει και ανακοίνωση ουστ λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος27/2/18 22:24

    22:02 σιγά το νούμερο που θέλει και ανακοίνωση ουστ λαμόγιο τελειωσες βρωμιάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος27/2/18 22:26

    Κύριε Καπετανάκη βγάλε ανακοίνωση να καπελοσεις τα λαμόγια που υποστηρίζουν ότι ψήφισες Πασοκ και πιο πολύ τον Ελευθεριανο που λέει ότι ψήφισες Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/18 22:31

      ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ;
      ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ
      ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος27/2/18 22:34

    Κύριε Καπετανάκη όσο πιο γρηγορα μπορείς απέδειξε τους με μια επίσημη ανακοίνωση ότι δεν ψήφισες Πασοκ για να το βουλωσουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος27/2/18 22:44

    22:34 ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΑ ΨΥΧΩΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος27/2/18 23:50

    τη Φώφη την ψήφισαν πολλοί νεοδημοκράτες μεταξύ αυτών κάποιος δούλας Και κάποιος παπαχάρης ,Ο κρητικός δεν φαίνεται να έχει ψηφίσει εξάλλου υπάρχουν και τα προσωπικά δεδομένα μην ξεχνάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/2/18 08:30

      Δεν ρωτάτε καλύτερα τον Παπαχαρη που πήγανε μαζί ζευγάρι και κλωναριιιιιι με τον Καπετανάκη να δούμε τελικά ποιος ψήφισε Πασοκ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/2/18 13:03

      Έτσι όπως σας κατάντησε ο Τσαβαρής εκεί μέσα ήσαστε για τα μπάζα όλοι σας ,νεοδημοκράτες, νούμερα . Ένταξη όχι ότι δεν είχατε χάλια αδιόρθωτα στυλοβάτες της ελεύθερης οικονομίας που λεηλατήσατε τον κοσμάκη και τον φέρατε στην εξαθλίωση και στην φτώχια, αλλά η κατάσταση σας επιδεινώθηκε , έτσι τα φαινόμενα Καπετανάκη ,Νούλα, Λευτεριάνουν ,Δρίβα, με την παρέμβαση Τσαβαρή εμφανίστηκαν με μεγάλη ένταση στην κοινωνία της Σαλαμίνας.

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος28/2/18 00:22

    RE TI EGINE SHMERA UA MAS PEI KANEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/2/18 07:23

      Να σου πω εγώ ρε πατριώτη τι έγινε μια και κανείς δεν σου λέει!
      Μετά την 2ωρη κατάθεση της φουκαριάρας που για μια ακόμα φορά η επιστημόνισα τα κανε "μούτι με κεπ" βλέποντας και η έδρα πως δεν θα ξέμπλεκαν την ίδια μέρα με τους πυροβολημένους διέκοψαν την δίκη για να την συνεχίσουν 8/3/2018
      Αυτά προς το παρόν και έρχεται συνέχεια με τους άχρηστους που μας "κυβερνούνε" στο νησί μας, να δεις που αυτή είναι βαλτή να ξανακάνει δήμαρχο τον Τσάβες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/2/18 13:43

      Ό,τι πεις γιαννάκι. Ετοιμάσου και για τ΄άλλα. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος28/2/18 08:53

    Να σου πω εγώ πατριώτη ο και ξερό ψωμί τα έκανε επάνω του και διακόπηκε το δικαστήριο για την Πέμπτη 8 Μαρτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος28/2/18 14:31

    ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟ ΧΑΖΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΤΗΝ ΡΟΤΟΥΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΜΗΝΗΤΗΣ ΠΙΟΣ ΗΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΗΝΔΗΝΗ Ο ΔΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΑΠΗΛΟΥΣΕ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/2/18 14:35

      εχεισ δικειο αυτοι θα αθωοσουν τον τσαβεσ και θα πανε κατηγορουμενοι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/2/18 14:53

      ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ (ταμειο νουμερο 3 )

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος28/2/18 14:49

    ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΗ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΖΕ Ο αντρασ τησ δημαρχου ΑΠΙΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος28/2/18 14:56

    ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΕΔΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/2/18 14:59

      δεν ακουη ο μηνασ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/2/18 15:08

      η φουκαριαρα θα πει στο τελοσ θα ξανα κανω φυλακη με το καπετανακη και τον αλλο με το μουστακη

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.