Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Φεβ 2018

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΙΓΙΝΑΣ – ΠΕΡΔΙΚΑΣ

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η κατεδάφιση και η ανακατασκευή της Γέφυρας της Σκοτεινής στον παραλιακό δρόμο Αίγινας – Πέρδικας. Το έργο αυτό περιλαμβάνεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Περιφέρειας Αττικής και στις στοχευμένες επεμβάσεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση του νησιού της Αίγινας, εφόσον με τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν τριπλασιάζεται τουλάχιστον η διατομή της γέφυρας με σκοπό να αποφεύγονται στο μέλλον πλημμυρικά φαινόμενα από τα οποία είχαν κινδυνεύσει ανθρώπινες ζωές στο παρελθόν.

Για το έργο αυτό έχουν γραφθεί και λεχθεί πολλά δυσμενή και κακοπροαίρετα σχόλια σε βάρος του Δήμου και της Περιφέρειας. Με την εκτέλεση του αποδεικνύουμε περίτρανα τη συνέπεια εξαγγελιών και έργων.
Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία κατοίκων και επισκεπτών, πλην όμως είναι ένα έργο απαραίτητο για την προστασία του κοινωνικού συνόλου ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που αντιμετωπίζουμε ακραία καιρικά φαινόμενα.


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/2/18 14:07

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΟΙΠΟΠ???

    500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/2/18 15:32

      Κάτι κρέμεται από πίσω σου, βγάλτην, διάβασε την και ψάξε να βρείς τα 500 χιλιάρικα λαμόγιο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/18 14:36

    Τραγελαφος ιλαροτραγωδια οι μακακιες που γραφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/2/18 19:40

    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟ (ΓΕΡΑΣΙΜΟ) ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΝ ΚΑΜΟΜΕΝΑ- ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΣΤΑ ΚΑΠΗ- ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΑ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/2/18 19:45

    ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ-ΟΛΟ ΦΩΤΟ ΕΙΣΑΙ- ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΟΝΟ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ-ΜΗ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ-ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΑ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.