Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Φεβ 2018

Εγκαίνια των του Ειδικού σχολείου Παλουκίων Σαλαμίνας


Την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου, εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος στα εγκαίνια του Ειδικού σχολείου Παλουκίων Σαλαμίνας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.
Κατά τον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων συνεχάρη όλους τους συντελεστές που μετά από τριετή συντονισμένης προσπάθειας και προσωπικής εργασίας κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανακαίνιση του κτηρίου και την απόδοσή του στα παιδιά της Σαλαμίνας που το είχαν ανάγκη.

Το αποτέλεσμα δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον του Δήμου και της Δημάρχου, του εντεταλμένου Γιάννη Λένη, αλλά και του Διευθυντή και του προσωπικού του σχολείου, τόσο του Δήμου, όσο και του σχολείου. Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά και τους γονείς  με αγάπη και φροντίδα. Δήλωσε δε, ότι η Περιφέρεια είναι αρωγός σε τέτοιου είδους προσπάθειες που αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, αλλά εκπαίδευσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/2/18 15:46

    Για ακόμα μια φορά το σχολείο των Παλουκιων έμεινε σήμερα χωρίς πετρέλαιο μέσα στο χειμώνα αν υπάρχουν τέτοιες ελλείψεις σοβαρές γιατί κύρια Ναννου να λεγεστε Δήμαρχος ούτε αυτό δεν μπορειτε να ελεγξετε ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/18 23:59

      Ρε αναμούν κλέφτη; Δεν έχει περάσει μία βδομάδα από τότε που ξαναγέμισε και άδειασε η δεξαμενή;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/2/18 16:03

    Συγχαρητήρια και μπράβο στη Δήμαρχο και τον Κυρ Λένη για την ευαισθησία τους και την υλοποίηση του έργου τους.Τωρα που τελείωσαν ολα καλό είναι να κοιτάξουν και τα υπόλοιπα σχόλεια που έχουν σοβαρά προβλήματα και βάζουν σε κίνδυνο τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/18 16:26

      ΡΟΥΛΑ:ΕΕΕΕ ΔΔΩΣΑΜΕ ΟΟΟΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ
      ΚΛΕΝΗΣ:ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΡΟΥΛΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ,ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΕΔΩ?ΝΑ ΔΙΝΩ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ???
      ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΕΧΟΥΝΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/2/18 16:58

      Καλό χαχαχα αμ ή άλλη που τους έβριζε μέρα νύχτα πρώτη μούρη στις φωτό βρε τι κάνεις για μερικά ψιλά.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/2/18 16:07

    Καπετανάκη δεν έχεις τσίπα πάνω σου ωρέ Κρήτηκαρε μετά από τόσο φτύσιμο και εξευτελισμό που είχες κάνει στον Δήμαρχο Μακρή εχτές καθόσουν δίπλα δίπλα με τον Κριτσικη που επίσης εβρυζες με τον χειρότερο τρόπο στην ομιλία του Μακρή σε γνωστό καφέ αλλά μήπως σου έχει μείνει τσίπα πάνω σου από την μια το παίζεις κολλητός του Μητσοτάκη και από την αλλη ψηφίζεις Πασοκ όπως έγραψαν και οι εφημερίδες με πόσα πρόσωπα παίζεις τελικά πόσο Εμετικός μπορείς να γίνεις ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/2/18 16:20

    Κοσμοσυρροή στη χθεδινη παρουσιαση του Θ.Μακρη...ειχε 42 ατομα...και αν σκεφτεις οτι οι 15 πηγαν απο υποχρεωση...τοτε καταλαβαινει και ο πιο κουτος οτι ο Μακρης επισημα εχθες ανακοινωσε οτι ειναι ο ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΦΟΥΚΚΑΡΙΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/18 16:34

      Μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεις και τον Καπετανάκη γιατί αυτός είναι όπου φυσάει ο ανεμος κανονικά ο Μακρής θα έπρεπε να τον βγάλει έξω κλωτσιδον μετά από το λασπει και ύβρεις που του είχε ρίξει ο Καπετανακης

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος26/2/18 16:57

    16-07_ 16-34 Το φόβο του να έχετε θα φάτε καλα υπομονή.... Έχετε φαίνεται πολλούς εφιάλτες χαχαχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/18 17:42

      Τι να φοβηθείς από έναν που δεν μπορεί να κατασταλάξει σε κανέναν συνδυασμό είναι όπου φυσάει ο άνεμος και το αγιάζει για λύπηση είναι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/2/18 18:28

      ΜΙΑ ΠΑΠΙΑ ΜΑ ΠΙΑ ΠΑΠΙΑ ΜΙΑ ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΠΑΠΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/2/18 18:40

      Ωραίο χαρακτηρισμό βρήκες για τον κρητικό χαχαχαχα

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/2/18 17:13

    Εχθες ηταν.το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΝΗΜΌΣΥΝΟ του Μακρη.Ντροπη του,σταματα να ξεφτιλλιζεσαι για χαρη της Ρουλας.Ντροπη σου λαγε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/2/18 17:22

    Αυριο το μεγαλο δικαστηριο του Τσαβες για τις πλακες.Για να.δουμε θα γινει το δικαστήριο, η θα εισαι αρρωστος Γιαννη μου η ο δικηγορος σου θα εχει αλλη δικη? Οπως και να εχει με εσενα δεν κουραζομαστε ποτε...ολο εκπληξεις εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/2/18 18:27

    Ο ΜΑΚΡΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΖΩΜΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ.ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ.ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/2/18 19:23

    ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/2/18 22:36

    ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ DEALS ΘA ΣAΣ ΓINEI EΦIALTHΣ-KAI AYTA ΠOY EIΠE EINAI AΛHΘΕIA KANENA EΡΓO YΠOΔOMHΣ- ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.