Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Ιουν 2017

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ 2017-18

Ο Δήμος Σαλαμίνας ξεκινά τις αιτήσεις του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2017-2018, με σκοπό τη στήριξη των μαθητών της Α΄, Β΄, & Γ΄ Λυκείου.
Παρακαλούμε όσοι εκπαιδευτικοί Μαθηματικοί, Φυσικοί & Χημικοί επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή να απευθυνθούν στο Τμήμα Παιδείας Διά Βίου Μάθησης & Πολιτισμού στο τηλέφωνο 213 20 27 580-82 από 01/06/2017 έως και 16/10/2017.
Ο Αντιδήμαρχος
Αμπελακίων Παιδείας & Πολιτισμού
Μαριδάκης Κωνσταντίνος
Η Δήμαρχος Σαλαμίνος
Νάννου-Παπαθανασίου Ισιδώρα


15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/6/17 14:47

    Όσο και να κρύβετε την φαγωμάρα μεταξύ των συμβούλων σας είναι ανώφελο , οι ίδιοι μιλούν ανοιχτά για την διαμάχη με τους ποιό σκληρούς χαρακτηρισμούς !!! Και Εσύ Κύριε Λάμπρο σβήσε τα σχόλια τα οποία είναι μόνο ενημερωτικά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/17 19:52

      Αν πραγματωσουν τα μισα που ειχαν ταξει στο λαο της Νησου μαςισως και ξαναβγουν..ισως ομως με αλλη ηγεσια ...στα σιγουρα οπως φαινεται ..
      Μακαρι να προλαβουν..

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/17 15:03

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ,Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ.
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/6/17 15:13

    ο Σούλης έγινε Τάσος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/6/17 15:16

    ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ Ε.Α. ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ , ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΚΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/17 16:15

      ποιος αλλος εχει αποφοιτησει απο 2 ταξεις γυμνασιου κ ηταν διοπος στο π.ν ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

      ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.Ε ΚΟΥΛΗ;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/6/17 16:25

    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΤΩΧΕΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/6/17 16:47

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΟΡΙΣΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΚΙΖΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.
    ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΣ????????
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ?????
    ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/17 18:03

      16.47 δεν λες όλη την αλήθεια ο Γιαννάκης για να τον στηρίξει πρέπει να βλέπει ότι ο αγράμματος όπως τον λέει άξιζε και πολύ μάλιστα,αν δεν έκανε ένσταση ο Σοφρας θα σου έλεγα εγώ που θα ήταν τώρα, ένας αγράμματος όπως τον αποκαλούν τον έσωσε από πολλά, αλλά όλα θα τα πούμε σιγά σιγά και την κατάλληλη ώρα και θα δούμε ποιος είναι αγράμματος και ποιος βλάκας, δεν ασχολείται με τέτοια ο αγράμματος απλά σας λυπάται και σας τα λέει δικό σας ατομα, Τσαβαρη καλά θα κάνεις να μαζέψεις αυτόν που συστήνετε ως υπαρχηγός, άκου και μια φορά επιτέλους.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος14/6/17 16:50

    Εμετό μας προκαλείς βρε νούμερο δεν έχεις κάτι σημαντικό να ασχοληθείς όλη μέρα σε ένα πληκτρολόγιο να βρίζεις όποιον δεν σου αρέσει, καλά ο Τσαβαρης δεν καταλαβαίνει πόσο κακό του κάνεις συνέχισε μπράβο σου, να ήξερες πόσο καλό κάνεις σε αυτούς που κατηγορείς και πόσο κακό σε αυτόν που υπηρετείς θα το δεις στην πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/6/17 17:15

    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ -ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?????- ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΟΥΛΗ Η ΤΑΣΟ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ
    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/6/17 19:49

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΩΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/6/17 20:18

    Είσαι μεγάλο λαμόγιο εισαγωγέα του ΟΛΠ αφού έχεις καταφέρει να πείσεις όλους αυτούς ότι ο Καπετανάκης γράφει και απαντά είναι όλοι να τους κλαίτε, εσύ κάνεις για δήμαρχος, αλλά που θα βρεις ψήφους είναι να σε λυπούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/6/17 22:55

    ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΚΑΤ<ΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ-ΠΕΣΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ & ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ - ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΛΕΝΗΣ-ΑΓΑΠΙΟΥ- ΚΟΡΡΟΣ - ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ- ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ-ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ-ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΛΕΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΛΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/17 09:02

      ΠΙΠΗ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΑΠΕΣΥΡΕΣ ΤΗΝ ΛΕΜΟΝΙΑ

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.