Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Ιουν 2017

ΠΑΝΑΓΙΑ ΙΜΒΡΙΩΤΙΣΣΑ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φέρετε εις γνώση των πιστών Χριστιανών ότι την 
Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 
δε θα τελεσθεί Θ. Λειτουργία στον Ιερό Ναό μας 
(ΠΑΝΑΓΙΑ ΙΜΒΡΙΩΤΙΣΣΑ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ)

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/6/17 18:08

    Α΄εντάξει! δεν μ΄ενδιαφέρει..εγώ είμαι σκέτο χριστιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/6/17 07:39

    Εξισλαμισμός: Μισό εκατομμύριο μουσουλμάνοι ζουν στην Πατρίδα μας!
    Άκρως ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που φέρνει στο φως η εφημερίδα "Παραπολιτικά" αναφορικά με την εκρηκτικά αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού στην Ελλάδα.
    Σύμφωνα, λοιπόν με ανεπίσημες καταγραφές οι μουσουλμάνοι ανέρχονται στους 500 χιλιάδες κυρίως αλλοδαποί!
    Μιλάμε για μια κανονική απόβαση του Ισλάμ στην Πατρίδα μας, καθώς υπολογίζεται ότι από τις 250 χιλιάδες (!) που ζουν στην Αττική, 90.000 είναι πακιστανοί και ακολουθούν οι Μπαγκλαντεσιανοί, αφγανοί, ιρακινοί, μαροκινοί, αλγερινοί και σομαλοί. Όλες οι φυλές του Ισραήλ!
    Το 90% από αυτούς είναι σουνίτες, ενώ αρκετοί από αυτούς διαπνέονται από ακραίες - ριζοσπαστικές απόψεις. Σε όλο αυτό το "μωσαϊκό" του ισλαμικού τόξου εντός των τειχών πρέπει να συνυπολογίσουμε και την αυξανόμενη επιρροή της Άγκυρας, ιδιαίτερα στην Θράκη.
    Τέλος, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις συνεχιζόμενες ροές των λαθρομεταναστών, ανάμεσα στις οποίες κρύβονται εξτρεμιστές τζιχαντιστές, έτοιμοι για τρομοκρατικές επιθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/6/17 07:40

    Είναι «θέμα Παιδείας» (και Τιμής) να προστατεύσουμε τα παιδιά μας
    Σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το “Athens Pride” όπως ονομάζεται η ετήσια παρακμιακή παρέλαση ομοφυλοφίλων στην Αθήνα.
    Η εκδήλωση - όπως κάθε χρόνο - υποστηρίζεται από πλήθος πρεσβειών, ΜΚΟ και κομμάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι το κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει «μετά βαΐων και κλάδων» (ή μετά φτερών και πούπουλων, αν προτιμάνε κάποιοι) την συγκέντρωση – πορεία, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, το έχει αναδείξει προσωπικά ως ένα σημαντικότατο γεγονός.

    Ένα νέο στοιχείο που προσθέτουν οι διοργανωτές, είναι και οι περίφημες «έμφυλες ταυτότητες», γιατί εάν δεν το ξέρατε, οι βιολογικές έννοιες του αρσενικού και του θηλυκού, είναι πλέον… ξεπερασμένες και υπάρχουν δεκάδες ακόμα (κοινωνικά) «φύλα» για όλα τα… γούστα.
    Επειδή λοιπόν (όλα) είναι «Θέμα Παιδείας» - όπως δηλώνει και ο τίτλος του φετινού “Athens Pride”… ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ έχετε καθήκον να προστατεύσετε τα παιδιά σας από την προπαγάνδα και την αισθητική της παρακμής!
    Σήμερα το απόγευμα, προτιμήστε έναν περίπατο με την οικογένειά σας, σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, η οποία απαγορεύεται να φιλοξενήσει διανομές τροφίμων προς φτωχούς συμπατριώτες μας, αλλά φωταγωγείται για να περάσουν τα καραβάνια των… αισχροτήτων και των στρινγκ για να είμαστε στο πνεύμα της εποχής…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/6/17 07:44

    Το τερμάτισε ο Τσακαλώτος: Πεινάτε; Φάτε... gay pride!
    Ο εμπαιγμός των ανθελλήνων κυβερνώντων προς τον Ελληνικό Λαό έχει φτάσει πια σε απίστευτα επίπεδα.
    Ο ακάματος εργάτης του Μνημονίου και υποτακτικός στους διεθνείς τοκογλύφους Τσακαλώτος ξεπέρασε χθες κάθε όριο, καθώς δεν ντράπηκε να υποστηρίξει από βήματος Βουλής πως δεν είναι σημαντική η φτωχοποίηση του λαού, αλλά το gay pride!
    Είπε συγκεκριμένα: «...Δεν είναι μόνο τα θέματα οικονομικά. Τα θέματα που θέλουμε εμείς αυτή η ανάπτυξη να έρθει, θα έχει και δικαιώματα και θα έχει έναν σεβασμό για όλους τους πολίτες αυτής της χώρας. Για μας είναι εξίσου σημαντικό και το τι γίνεται στις φυλακές και στα δικαιώματα όπως είναι η αυριανή συνάντηση του gay pride, γιατί θέλουμε μια Ελλάδα που είναι σύγχρονη, ανοιχτή χωρίς προκαταλήψεις...».
    Με λίγα λόγια: Έλληνες πεινάτε; Φάτε... gay pride!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/6/17 07:47

    Ομολόγησε ο ρομά δολοφόνος του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι: Πυροβόλησα, γιατί γλεντούσαμε... αποφυλάκιση!
    Συνελήφθη το πρωί 23χρονος ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε με καραμπίνα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα ο 11χρονος Μάριος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Παράλληλα, έξω από το σπίτι του νεαρού ρομά έχουν βρεθεί πολλοί κάλυκες, αλλά όχι κάποιο όπλο, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον.
    Σημειώνεται, ότι στο σπίτι του 23χρονου έγινε γλέντι την Πέμπτη, επειδή αφέθηκαν ελεύθερα δύο συγγενικά του πρόσωπα, που είχαν συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών. Σήμερα το πρωί, εκτός από τον 23χρονο, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα και έτσι συνολικά οι συλλήψεις έχουν φτάσει τις έξι, ενώ οι προσαγωγές τις τριάντα τέσσερις.
    Το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Μόρνου, σε απόσταση 500 μ. από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, στο οποίο έπεσε νεκρός ο 11χρονος Μάριος είχε στηθεί γλέντι για τη μη προφυλάκιση κόρης γνωστού ρομά. Αξιωματικοί της αστυνομίας αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο σπίτι και οι προσκεκλημένοι στο γλέντι είναι ύποπτοι για τη μοιραία αδέσποτη σφαίρα. Άλλωστε, οι πρώτοι που προσήχθησαν ήταν τρία μέλη της οικογένειας, δύο άνδρες και μία γυναίκα, που φέρονται ως οργανωτές της γιορτής.
    Οι δράστες, στο διάστημα που μεσολάβησε, καθώς το παιδί μέχρι και το επόμενο παιδί θεωρούνταν ότι έφυγε από τη ζωή είτε από παθολογικά αίτια, είτε επειδή χτύπησε από την πτώση, είχαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το χώρο από κρίσιμα ενοχοποιητικά στοιχεία, εξαιτίας του μεγάλου χρονικού διαστήματος που πέρασε από τον θανάσιμο τραυματισμού του αγοριού, αλλά και της δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση.
    Αξιόπιστες πληροφορίες από την τοπική κοινωνία, αναφέρουν ότι το γλέντι της ντροπής είχε στηθεί με αφορμή το γεγονός ότι δεν προφυλακίστηκε γυναίκα η οποία είχε συλληφθεί λίγες ημέρες νωρίτερα μαζί με δύο ακόμη άτομα, για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης και κοκαΐνης. Μετά τις 9 μ.μ. άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί από σπίτι, ο ήχος των οποίων δεν έφτανε μέχρι το σχολείο της οδού Αν. Βαρέλα, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη γιορτή για τη λήξη της σχολικής περιόδου.
    Ο ανακριτής άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους τη γυναίκα, κόρη γνωστού ρομά, η οποία είχε κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν για ναρκωτικά. Ο πατέρας της φαίνεται ότι αποφάσισε να γλεντήσει την απελευθέρωσή της με μπαλωθιές, διότι θεώρησε μάλλον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «μεγάλο» γεγονός τη μη προφυλάκιση της, αφού ο κίνδυνος να καταλήξει στη φυλακή η κόρη του ήταν μεγάλος λόγω του ποινικού παρελθόντος της.
    Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία εξετάζει και ένα διαφορετικό ενδεχόμενο, πέρα από το σενάριο να ήρθε η «μοιραία» σφαίρα από «μπαλωθιές» κατά τη διάρκεια του γλεντιού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εναλλακτική εκδοχή, με πυροβολισμό στον αέρα γίνεται «κάλεσμα» προς τους τοξικομανείς της περιοχής, προκειμένου να ξέρουν σε ποιο ακατοίκητο σπίτι θα γίνει η διακίνηση των ουσιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/6/17 09:25

    ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΒΑ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Δ.ΜΠΟΓΡΗ ΠΟ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ .2014, Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΟΡΡΗΓΗΤΕ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Δ.ΜΠΟΓΡΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ .2014, Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΟΡΡΗΓΗΤΕ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/17 10:05

      Να σε ξαναρωτήσω,
      Ας πούμε πως εσύ έχεις το δίκιο και του την παραχώρησε την αίθουσα δωρεάν:
      1.- Είναι ο πρώτος που παίρνει την αίθουσα δωρεάν ή ο τελευταίος;
      2.- Το "έγκλημα" του Θανάση ρε φίλε μου που είναι; Εσύ αν ήσουν στην θέση του τι θα έλεγες; Όχι θέλω να πληρώσω;
      3.- Γιατί χρησιμοποιείς το όνομα του Τσεβά λες κι αυτός είναι υπόλογος; Θα σου πω εγώ, είσαι πέρα για πέρα λάθος θέλοντας να χτυπήσεις τον γάιδαρο χτυπάς το σαμάρι.
      4.- Η αντιπολίτευση το έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως θα έπρεπε; ΟΧΙ και δεν θα το φέρει για ευνόητους λόγους.
      Αφήστε λοιπόν τις μ@λ@κίες κι αν θέλετε να κάνετε σοβαρή αντιπολίτευση κάντε την κι αφήστε τον Θανάση να βγάλει το μεροκάματο όπου κι όπως μπορεί
      Αύριο στα α@#$%δια του θα κρεμαστείτε προεκλογικά για δωρεάν προβολή όλα τα ίδια λιγούρια

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος11/6/17 11:29

    Ίσως ο κ.Δερτούζος θα μπορούσε να φέρει στο ΔΣ το θέμα αλλά πώς να το φέρει όταν κι αυτός δεν έχει πληρώσει για την αίθουσα που επανειλημμένα έχει κάνει χρήση. Ά, ξέχασα, αυτός ήταν Αιαντειάρχης κι έκανε όλες τις παρανομίες του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/6/17 11:52

    Kε ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΜΗΝ ΚΟΡΟΔΕΥΕΙΣ ΤΗ Kα ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΔΟΣΤΡΩΣΗΣ -ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ (RERSONA NON GRATTA).---οι ψεύτικες υποσχέσεις αρκετά κράτησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/17 12:00

      Ρε βλάμη τι νομίζεις, και να αρχίσουν τα έργα αυτά δε θα τα οικειοποιηθεί ο Κος ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ- θα λέει με αναρτήσεις στο διαδίκτυο ότι είναι έργο δικό του και θα την κάψει τη Δημοτική Αρχή.- στην προβολή του ΕΑΥΤΟΎ ΤΟΥ είναι μεγάλος μάστορας.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος11/6/17 12:07

    09.25 γιατί ενδιαφέρεστε αν ο Τσεβάς πλήρωσε ή όχι, αν η εκδήλωση δεν είχε τόσο μεγάλη επιτυχία δεν θα ακουγόταν λέξει,όμως κάτι σας έχει ανησυχήσει, φανταστείτε τη έχει να γίνει στην επόμενη που θα γίνει σύντομα, καλά κάνετε και του κάνετε διαφήμιση.Και θέλω να συμφωνήσω με τον 10.05 που λέει τα πράγματα με το όνομα τους, αλλά που να καταλάβεις εσύ κουτε τεμπέλη εισαγωγέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/6/17 13:30

    Ρε γιατί δεν έκανες μήνυση στο έθνος που σε κατηγορεί για παράνομο πλουτισμό;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/6/17 14:56

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ 2014 ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ Δ ΜΠΟΓΡΗ ΕΝΑΝΤΙ 400Ε ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΕΒΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΕΒΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/6/17 16:25

    ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΒΑ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Δ.ΜΠΟΓΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.