Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Ιουν 2017

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Θεοδοσία Γιαζιτζίδου

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Θεοδοσία Γιαζιτζίδου στο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Πάργα. 
Η αθλήτρια του “ZΕΥΣ” Σαλαμίνας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισε την αντίπαλο της φέρνοντας έτσι το χρυσό στον σύλλογο της. 

Ο "ΖΕΥΣ" Σαλαμίνας να σημειωθεί πως κατέκτησε ακόμα 2 χάλκινα και 2 χρυσά ολοκληρώνοντας έτσι μια πολύ ικανοποιητική παρουσία στους αγώνες.

25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/6/17 22:05

    Μπράβο Θεοδοσία !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/6/17 23:56

    Όλα τα μεγαλοστελέχοι του βρίσκονται απέναντι του , και σε όλα τα δικαστήρια θα είναι μάρτυρες εναντίον του !!!! Μόνο αυτός μπορούσε να το κάνει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/17 07:05

      Καλά ρε ανώμαλε, αν πιστεύεις πως είσαι και μεγαλοστέλεχος αυτό με ξεπερνάει με έχεις κάνει να δακρύζω από τα γέλια άιντε να χαθείς να χάνεσαι βρομύλο
      Ούτε που φαντάζεσαι τι θα πάθεις ακόμα, όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί η κότα ρε παλιάνθρωπε που δεν έχει και εγκέφαλο πίνει νερό και κοιτά και τον Θεό, εσύ πίνεις και νομίζεις πως το νερό είναι δημιούργημά σου. Μιλά με για τόσο κουτός

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/6/17 23:58

    πιασε δυο πιτογυρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/6/17 07:26

    ΡΕ ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΗ 23:56,ΡΕ ΑΝΑΜΟΥΝΟ ΠΑΛΙΟΧΛΑΠΑΤΣΑ
    ΨΗΣΕ ΔΥΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΒΕΛΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/6/17 07:39

    ΜΗΝΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΙΣ ΤΡΩΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ
    ΕΣΥ ΜΗΝΑΚΟ ΔΕΣΜΕΥΟΣΟΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΩΝΤΟΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ...
    ΜΗΝΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ...ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ "ΟΝΕΙΡΑ"ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΣΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ" ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/6/17 07:59

    Έχεις μούτρα και μιλάς ρε απατεώνα , λαμόγιο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/6/17 09:31

    ενας δημοτης ζητουσε απο δημοτικο συμβουλο της μειοψηφιας και υποψηφιο βουλευτη με την Νεα Δημοκρατια[κατα δηλωση του]να του δωσει πισω τα δανεικα που του εχει παρει.
    Μαλιστα του κουναγε στον αερα και την αγωγη που του εχει κανει..
    Κυριακο τακους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/6/17 09:39

    ποιος αλλος εχει αποφοιτησει απο 2 ταξεις γυμνασιου

    ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/6/17 10:34

    ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΒΟΔΕΤΗ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ (ΔΟΥΛΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΧΕΙΣ ???? ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ??? ΕΝΑ ΨΕΥΤΟ ΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΑ !!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΟ !!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ , ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/6/17 10:42

    Κακούργημα και για πλημμελήματα είναι κατηγορούμενος και αντί να κρυφτεί κάνει και ανακοινώσεις γράφοντας από τα ξημερώματα ανώνυμα βέβαια, σαν δεν τρεπεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/17 12:33

      ΡΕ 10:42,ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;
      ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;
      ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ..

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος27/6/17 12:04

    ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ "ΤΡΕΠΕΣΑΙ" ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΟΣ ΚΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ... ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ .."ΤΡΕΠΟΜΑΙ" ΠΟΛΥ...ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣ...ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ , ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/6/17 13:52

    Στην τεράστια επιτυχία της αθλήτριας βρήκατε να μαλώσετε άχρηστοι?
    Μεγάλη μας τιμή να έχουμε στο νησί μας τέτοιους αθλητές και τέτοιους συλλόγους,υγεία και επιτυχίες να έχεις πάντα.Θα σε περιμένουμε και στους ολυμπιακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/17 23:36

      ΗΜΑΡΤΟΝ! ΚΑΝΕΤΕ ,ΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΛΑ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙ ΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΠΕΛΑ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ,ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΛΠ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/6/17 10:14

      Απο τα λιγα που καταλαβαίνω αφου ασχολούμαι με άλλο άθλημα προφανώς η αθλήτρια ειναι πρωταθλητρια ελλαδος στις κορασίδες και στην κατηγορία της και ο σύλλογος της[που ειναι απο τη σαλαμινα] έχει πάρει πρωτάθλημα ελλαδος σε άλλες δυο κατηγορίες[δυο χρυσα λεει] και άλλες δυο τρίτες θέσεις[χαλκινα] .Αυτα πρεπει να τα ανακοινώνει με δελτιο τυπου παντου ο συλλογος τους δεν ειναι δυνατόν να ξερει ο διαχειριστής του καθε μπλογκ τεικ βο ντο και αντε οτι ξερει μετα πρεπει να ξερει και ιστιοπλοΐα και τεννις,κολύμβηση,στιβο κλπ να μην παραπονούμαστε ολοι μας για το οτι ο δημος βλεπει μονο το ποδοσφαιρο,πρεπει να κανουμε και εμεις κατι για να βλεπουν και τα αλλα αθληματα ,να ανεβουμε λιγο επικοινωνιακά, πως θα μαθουν τα παιδια και οι αλλοι γονείς οτι υπαρχουν κι αλλα αθληματα εκτος απο το ποδοσφαιρο;

      Διαγραφή
    3. Καλέ μου φίλε, 27/6/17 23:36
      Ευτυχώς πήρες απάντηση από κάποιον άλλο φίλο και δεν περιμένεις πλέον την δική μου απάντηση.
      Να ξέρεις όμως πως ότι δημοσιεύουμε από αθλητικά εν γένη είναι από τις φιλότιμες προσπάθειες συγγενών και φίλων μας ως και από τα Δ.Τ. που βγάζουν οι αθλητικοί όμιλοι, δεν είναι δικά μας ρεπορτάζ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/6/17 17:44

      ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ 10.14 : ΖΗΤΗΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΛΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ; TETOIΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ; ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΄΄ΖΕΥΣ΄΄ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος28/6/17 19:11

      Αδερφε μου συζήτηση θέλεις;σου ειπα ειμαι στο χωρο του αθλητισμου και γνωρίζω αυτα που πρεπει να γνωρίζω για τη σχολή,εχει αξιόλογους αθλητές και ακόμη αξιολογοτερους δάσκαλους, ξερω που βρίσκεται και βλέπω τη δουλεια τους μεσα απο τις επιτυχίες τους,να ψαξεις στο φβ εχουν σελιδα μπορείς να πάρεις μια ιδεα.Τελος αυτα τα εχουν να κρύψουν κατι και τα να καλύψω τον αντμιν θα κανω οτι δεν τα διάβασα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος28/6/17 21:43

      ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ - ΠΡΟΦΑΝΩΣ-) ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ KICK BOXING - TAE KWONDO, H ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΕΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ (ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ-).
      ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
      (Ελπίζω να σε έπεισα ότι..΄΄δεν θέλω συζήτηση΄΄.)

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος27/6/17 15:35

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΑΝΑ. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΟΥΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΛΙΓΟΡΙΑ,ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/17 22:05

      Το πιο σωστό σχόλιο!!!Όσο για τους Μηναδες,Τσαβες,Κούληδες. πλακωθείτε,ξεφτυλλιστείτε όπου αλλού θελετε.Εδώ αφορα μπις τεραστια επιτυχία μιας κοπέλας μας.Μπράβο της κ ντροπή στους υπολοίπους.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος28/6/17 05:49

    Άλλη μιά κομπίνα καλοσχεδιασμένη από τον Δήμαρχο Μηνάκο και από το Κάθαρμα των Σεληνίων εις βάρος του κ.Τσαβαρή δεν τους βγήκε....
    Αιτία είναι η αλλαγή του άρθρου 236,παρ 2 του ν.3852|2010, με το άρθρο 6 του ν.4368|2016!!!!!!!
    Συγκεκριμένα οι φωστήρες της απάτης και συκοφάντησης αφού γιά την υπόθεση του δημοτικού αναψυκτηρίου πρώην "φλαμίνγκο" είχαν ..εφεύρει ζημιά του δήμου λόγω μη καταβολής των ενοικίων από την ενοικιαστή του αναψυκτηρίου ύψους 43.000 ευρω μαζί με τα δημοτικά τέλη γιά την ίδια πρίοδο ,επείδη ο ενοικιαστής διεκδικεί συμψηφισμό με τα ενοίκια γιά δαπάνες πού ήδη είχε καταβάλει γιά επιπλέον εγκαταστάσεις υγιεινής που αυτός με έξοδα του κατασκεύασε ,ΑΡΑ ΑΦΟΥ Η "ΖΗΜΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΕΥΡΩ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!
    Με δεδομένο λοιπόν ότι τότε ίσχυε με το άρθρο 236,παρ 2 του ν.3852|2010, την περίοδο σύνταξης και υποβολής της μήνυση(πριν τροποποιηθεί στις 21-2-2016), είχαν σίγουρο ότι ο κ. Τσαβαρής θα παραπεμφθεί για κακούργημα αφού είχαν μαγειρέψει το ύψος της "ζημιάς" γιά το Δήμο πάνω από το όριο των 30.000 ευρώ άρα με την ισχύουσα τότε νομοθεσία θα εκπέσει του αξιώματος, ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!(γιατί αυτός ήταν και είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στόχος τους)
    Όμως η τροποποίηση του συγκεκριμένου άρθρου τον Φλεβάρη του 2016,τους χάλασε καταρχήν τα σχέδια αφού γιά να εκπέσει πλέον του αξιώματος και να μην μπορεί να είναι υποψήφιος τώρα δεν φθάνει μόνο η παραπομπή γιά κακούργημα αλλά απαιτείται καί ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ( ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ!!!!!)
    Επίσης θα μπορούσε να είχε εκπέσει ο κ.Τσαβαρής αν του είχαν επιβληθεί κατά την διαδικασία της απολογίας του σε Ανακριτή καί Εισαγγελέα το περασμενο Φεβρουάριο, περιοριστικοί όροι!!!!
    Δυστυχώς για τους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ του δεν του ΕΠΕΒΛΉΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΌΣ ΌΡΟΣ (ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ!!!!)
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ
    ΥΠΟΘΕΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/6/17 17:34

      Οι κλεψιές και οι απατεωνιές πληρώνονται. Νοέμβρη μήνα θα χρειαστείς μαντήλι, αλλά θα ΄ναι αργά για δάκρυα Στέλλα.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος28/6/17 15:54

    ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ. ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΥΛΑΤΟΙ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΆΙ ΠΡΟΣΚΟΠΑΚΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΙΝΑ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΕΝΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΙΣΕΙ ΚΑΛΑΜΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ.ΑΛΛΗ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΦΟΥΣΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΞΚΕ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.