Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Ιουν 2017

ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΜΕΘΑΝΩΝ

Μία πολύ αρνητική εξέλιξη παρουσιάστηκε χθες για την λειτουργία των Δημόσιων ιαματικών πηγών της Λουτρόπολης των Μεθάνων, που ανήκουν στο ΕΤΑΔ.
Το γεγονός αυτό θα έχει πολύ αρνητικές επιπτώσεις για την οικονομία της Λουτρόπολης και της ευρύτερης περιοχής της Χερσονήσου των Μεθάνων, γιατί από τις τρεις θα λειτουργήσει μόνο μία που ανήκει σε ιδιώτη.

Η Περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων από την πρώτη στιγμή στήριξαν τις προσπάθειες του Δήμου και των τοπικών φορέων με συνέδρια και σχετικές παρεμβάσεις. Παρόλα αυτά δεν κατέστη δυνατή η πιστοποίηση, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την λειτουργία των ιαματικών πηγών, ούτε και η έκδοση της Υπουργικής απόφασης.
Για την σωστή αξιοποίηση των ιαματικών πηγών, πέραν της πιστοποίησης και της σχετικής αδειοδότησης, απαιτείται και η υπογραφή διακρατικών συμφωνιών προκειμένου να προσελκύσουμε επισκέπτες από Ευρωπαϊκές Χώρες, όπως Γερμανία, Αυστρία κλπ, όπου το ποσόν της κατά κεφαλήν αποζημίωσης είναι πολύ αξιόλογο. Δεν αρκούν οι εξαγγελίες για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Απαιτείται και η ΔΡΑΣΗ.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του θερμαλισμού είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Επομένως, η Πολιτεία, ιδιαίτερα σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης, είναι υποχρεωμένη να διευκολύνει και να στηρίζει τέτοιου είδους υπηρεσίες και να αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες που προέρχονται από αυτά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η χώρα μας.

Πολλές χώρες διαθέτουν ιαματικές πηγές, το ΚΛΙΜΑ όμως και το ΚΑΛΛΟΣ που διαθέτει η πατρίδα μας, όπως και τόσα άλλα συγκριτικά πλεονεκτήματα, είναι δύσκολο να τα βρει αλλού ο επισκέπτης. 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/6/17 21:12

    ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΞΕΡΕΙΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝΕ
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ?????
    ΤΟΛΜΑΣ????? Η ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ?????
    Κωνσταντινος Μαριδακης
    6 ώρες •
    Γεια σας φιλοι μοι......Δεν με εκπλησσει το γεγονος για την μικροτητα που εκπεμπουν ορισμενοι ανθρωποι..ειναι τοσο κοντοι...που κανουν τα παντα να φαινονται....αλλα και αυτος ..αυτοι... που τους ακουν΄¨¨¨¨......τι να πω...????

    36Grigoris Kapetanakis, Nene Andrianou και 34 ακόμη
    Κωνσταντινος Μαριδακης Και οχι τιποτε αλλο....να προσπαθουν και να στην βγουν ..μπροστα..αδαεις και ανημποροι πνευματικα και προπαντων..Ηθικα...............?????
    Michael Nannos Δυστυχώς Κώστα υπάρχει πολύ μικροψυχία στις μέρες μας. Ίσως φταίει η κρίση, ίσως τα προσωπικά του καθενός και ψάχνουν συνεχώς εχθρούς. Όπως με συμβούλεψες κάποτε, μην δίνεις βάση. Αλλά όταν αναφέρουν το όνομα σου και ξέρεις ότι τα διαβάζει η οικογένειά σου έιναι πολύ δύσκολο να μην τρελαθείς.
    Κωνσταντινος Μαριδακης Οντως..
    Σοφία Μεσολογγίτου Κι ομως ειναι εκεινοι οι ιδιοι ,που ενω δεν κανουν τιποτα . κρινουν ..και αυστηρα.μη. δινεις σημασια !! Καλο απογευμα !!
    Nene Andrianou εγω ακομα προσπαθω να καταλαβω τι φταιει και ειναι τοσο μικροψυχοι οι πατριωτες μας σε ανθρωπους που εχουν αξια !!!!! Καλο απογευμα
    Σοφία Μεσολογγίτου Δεν μπορεσα ποτε να το κσταλαβω Νενε μου!! Καλο απογευμα !!
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    Nene Andrianou το μαζι δεν το γνωριζουν κριμα !!!!!!!
    Σοφία Μεσολογγίτου Γυρισα στο νησι μετα απο πολλα χρονια .που ελειπα κσι αναρωτιεμαι αν επραξα σωστα.
    Μαλλον θα τα λεμε απο κοντα !!
    Nene Andrianou Σοφία Μεσολογγίτου θα πουμε τα παραπονα μας απο κοντα να εισαι καλα !!!
    Michael Nannos ΦΘΟΝΟΣ. Ίδιον της κάθε κλειστής κοινωνίας.
    Σοφία Μεσολογγίτου Μιχαλη κι εσυ εζησες μακρια απο δω και μπορεις να κρινεις !! Μας τρωει να γυρισουμε απο αγαπη για τον τοπο μας ! Και τρωμε τα μουτρα μας !
    Nene Andrianou Michael Nannosπαντα με ενοχλουσε αυτο και ειναι και ενας λογος που δεν εμεινα ποτε στο νησι μονιμα αν και το αγαπω ισως περισσοτερο απο τους ιδιους !!!! καλο απογευμα Μιχαλη και καλο κουραγιο
    Dimitris Papamixahl Συνέχισε μην κοιτάς τους μικροψυχους έχεις αξία εσυ
    Maria Boutsi Κωνσταντινε μια παροιμια λέει: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια. Το τελευταίο διάστημα το νιωθω έντονα στο πετσι μου. Ο Μιχαλης ξέρει. Μην δινεις σημασία
    Michael Nannos NeneAndrianou ουδείς προφήτης στον τόπο του.
    Για εσένα βέβαια δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά για εμάς τους θνητούς.
    Ίσως η οικογένεια μου έχει λάβει το μεγαλύτερο μερίδιο φθονου στο νησί.

    Είμαστε (και βαζω ολους σας μεσα) όμως πολύ καλύτεροι από τους υβριστές. Και δεν πρόκειται να τους περάσει.
    Θα μείνουν να βρίζουν πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να ... απολαμβάνουν ότι καλό κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.