Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Μαΐ 2018

Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας (ΝΟΒΣ) «Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη 2018»


Ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας (ΝΟΒΣ),  συμμετέχοντας στην εθελοντική δράση «Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη» για την Ευρωπαϊκή Ημέρα καθαρισμού, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA), οργάνωσε την Σάββατο 12 Μαΐου 2018, από ώρα 10:00 έως 14:00 εθελοντικό καθαρισμό των νότιων προσβάσεων του λιμανιού της Σαλαμίνας, από τον νοτιοανατολικό Λιμενοβραχίονα μέχρι τον Βλητικό Σταθμό. 

Την προσπάθεια αυτή που αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού και υπηρετούν με ευλάβεια τα Μέλη του ΝΟΒΣ προσπαθώντας παράλληλα να την εμφυσήσουν στους μικρούς αθλητές. Την προσπάθεια στήριξαν με την παρουσία τους  Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γ. Παναγόπουλος, η Πρόεδρος της  “Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σαλαμίνας”,  τα μέλη του “Εξωραϊστικού Συλλόγου Μύλων, Λιβαδίου, Αλυκής Σαλαμίνας”, τα μέλη του “Γυμναστικού Ναυτικού Ομίλου Σαλαμίνα” φίλοι του ΝΟΒΣ,   
Συγκεντρώθηκαν 21 σακούλες σκουπιδιών γίγας.
Αναλυτικά απορρίμματα που συγκεντρώθηκαν:
  • Σακούλες πλαστικές, εκατοντάδες
  • Πώματα μπουκαλιών πλαστικά, εκατοντάδες
  • Συσκευασίες φελιζολ και κομμάτια φελιζόλ, χιλιάδες
  • Μπουκάλια γυάλινα, δεκαδες
  • Μπουκάλια πλαστικά, εκατοντάδες
  • Μεταλλικά κουτια αναψυκτικών – μπύρας, δεκάδες
  • Σχοινιά, αναπτήρες, εσώρουχα, καλτσόν, εξαρτήματα αλιευτικών διχτύων, πετονιές, πλαστικά δοχεία, μεταλλικές κονσέρβες, κομμάτια κόντρα – πλακέ, φελλοί, λάστιχα αυτοκινήτων, αποτσίγαρα.


47 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/5/18 23:36

    Μένω έκπληκτος και αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος , που δέχεται τέτοιο (μπούλινγκ) δεν έχει καταφύγει σε ένα εισαγγελέα , να του εξηγήσει ότι το μόνο του αμάρτημα ήταν πώς εγκατέλειψε μία συνεργασία πού είχε με έναν δημοτικό συνδυασμό . Προφανώς αυτοί πού συμμετέχουν στον διασυρμό,του κ.Καπετανάκη θα είναι πρώην συνεργάτες του συνεπικουρούμενοι με έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο , προσπαθώντας να του επιβάλλουν την σιωπή ή ακόμη και την φυσική του εξόντωση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/5/18 23:52

    MAΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/5/18 01:11

    Να και τα αποτελέσματα. Απατεώνες ,εθνικόφρονες ,αστοιχείωτοι, σχιζοφρενείς, κομπιναδόροι, ηλίθιοι και βλάκες σφάχθηκαν για το ποιός θα διαχειριστεί την υποτιθέμενη μελλοντική εξουσία του τόπου μας .Μάζεψαν πακιστανούς, γύφτος ,πασόκους , φραγκοφονιάδες κ.λ.π.και έδωσαν την μεγάλη μάχη της εξουσίας .Στελέχη του παλαιοκομματικού μηχανισμού της ΝΔ στηριζόμενοι από τον Τσαβαρή απέτυχαν έχασαν ,κέρδισε η Μηχάλαρου .Ο Νούλας πήρε ποιο πολλούς ψήφους από τον Καπετανάκη και όλοι η Σαλαμίνα δεν μπορεί να κοιμηθεί από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στην ΝΔ. Έξαλλοι πανηγυρισμοί ετοιμάζονται στο νησί με την συμμετοχή των κατοίκων, πλήθος λαού θα συμμετάσχει στον τριήμερο εορτασμό θα παραστεί την τελευταία μέρα και ο Μητσοτάκης με τον Άδωνη Το νησί μας ζει μεγάλες στιγμές που θα καταγράφουν στην ιστορία αυτού του τόπου και στην αιωνιότητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/5/18 07:35

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/18 07:49

      ΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ!!!!! ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!!! ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/5/18 07:35

    01.11 Η ΠΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΑ 6 ΜΗΝΕΣ. ΔΕΞΙΟΧΟΥΝΤΙΚΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ. ΓΙΝΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕΣΩ INTERNET ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/5/18 08:42

    ΔΙΟΠΕ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ή ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.
    ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/5/18 08:53

    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ,ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΤΗΡΑΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΗΣ Ή ΒΡΩΜΟΚΡΗΤΙΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/18 15:25

      Ρε συ τζαμπαρή, 4 χρόνια τον είχες αντιδήμαρχο οικονομικών και σε ξελάσπωνε από τις λαμογιές σου.
      Τώρα έγινε ο κακός, ο άσχημος, ο άσχετος, ο ανίκανος, ο χαφιές, ο ρουφιάνος, ο ψευδομάρτυρας;
      Ακόμα κι έτσι να ΄ναι, έχεις ακέραιη την ευθύνη. Θα μου πείς, σκασίλα σου. Το τομάρι σου να σώσεις κι ας καούν όλοι. Είναι μία από τις πολλές .... ηθικές Αρχές σου. Αυτό δεν έκανες και με τους 5 δημοτικούς συμβούλους σου της οικονομικής επιτροπής που φάγανε 6 μήνες φυλακή; Αυτό δεν έκανες και και με τους 4 κοινοτικούς συμβούλους Αιαντείου που φάγανε 1 χρόνο φυλακή; Αυτό δεν έκανες και με τους 18 δημοτικούς σου συμβούλους που τους κάρφωσες στον Εισαγγελέα για το θέμα των πλακών και κάθονται στα δικαστήρια ημέρες και ημέρες περιμένοντας να δικασθούν; Αυτό δεν έκανες και με τους υπαλλήλους του Δήμου; Και πόσα ακόμα !!! έχεις λοιπόν μούτρα και κοιτάς τον κάθε Καπετανάκη στα μάτια; Ουξ από δω σαράκι !!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/5/18 09:19

    Ανθρωπάκο 08:53-08:48 καλά θα κάνεις να σταματήσεις να υποβαθμίζεις την οργάνωση του κόμματος αν είσαι πραγματικά μέλος αυτής γιατί με την αλαζονική συμπεριφορά σου μάλλον σύντομα θα κληθεις να δώσεις εξηγήσεις και να υποστείς τις συνέπειες που σου αναλογούν. Το θέαμα που παρουσιαζειπαρουσιαζεις είναι απαραδεχτο, αν νομίζεις ότι είσαι ο μέγας και τρανός όπως διατυμπανιζεις παρέλαβε τις τύχες του ορφανου συνδιασμου που έχεις διαλύσει να γίνεις δημαρχος στην θέση του αφεντικού σου, αλλά άφησε την τοπική να πορευτεί στον δρόμο που της αξίζει γελάει μαζί σου όλο το νησί, αλήθεια θα έχεις μούτρα να ελθεις στο συμβούλιο να κάτσεις απέναντι στην πρόεδρο και τους συνεργάτες της μετά από την λάσπη που της έχεις πετάξει σε συμβουλεύω να το σκεφτείς καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/18 09:24

      Καπετανάκη κοίτα τα του οίκου σου και άσε τον κόσμο να κάνει τις δουλειές του εξ άλλου η Σαλαμινα το έδειξε με την ψήφο της ποιον εκτιμά έλα δεύτερος και κατά υδρωμενος

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος15/5/18 09:28

    ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝΕ ΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/5/18 09:32

    Κύριε Καπετανάκη το 2016 που έγιναν εσωκομματικές στη ΝΔ είχαν ψηφίσει 340 ατομα και είχατε έρθει πρώτος στη Σαλαμίνα σε συνέδρους περνώντας 300 ψήφους
    2018 εσωκομματικές ΝΔ ψήφισαν 700 ατομα ήρθες πέμπτος
    Τόσο πολύ σε αγαπάει ο κόσμος κάθε δυο χρόνια θα κατρακυλας και περισσότερο τα αποτελέσματα είναι φανερά στο δείχνουν με την ψήφο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/5/18 09:37

    Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε για τον Καπετανακη γιατί θα σας το αποδείξει με τις εσωκομματικές όταν γίνουν στο ΠΑΣΟΚ που θα είναι υποψήφιος και θα βγει πρώτος γι τι έχει την πόρτα ανοιχτή και το έχει αποδείξει με την ψήφο του το 2016 ψηφίζοντας
    ΦΩΦΗ ΛΟΒΕΡΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/5/18 09:53

    Ευτυχώς για κάποιους που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άτομο.γιατί υπάρχουν πολλοί όμοιοι του που ξεφεύγουν.και πλησιάζει ο καιρός.ο αχάριστος πρέπει να τιμωρείται.είναι ο χειρότερος.και τον καταλαβαίνεις γιατί βλέπεις και ακούς τι κάνειμπροστά και τι πίσω.από λόγια ο καλυτερότερος.χαρακτήρας όπως κάποιοι τον ξέρουν και κάποιοι δεν ήθελαν να δουν.ανήκει μόνο στους ομοίους του που τους βλέπεις με τι ασχολούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/5/18 09:53

    Στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η οικονομική επιθεωρήτρια, Αναστασία Τσεμπερά, μετά από εντολή του εισαγγελέα Διαφθοράς, Αχιλλέα Ζήση, προκειμένου να διεξάγει έρευνες μετά από καταγγελία για εταιρεία.

    Το θέμα έθιξε με ερώτηση του ο δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Κουράκης, στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης ζητώντας απαντήσεις από τη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ "ΠΡΟΥΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/18 15:32

      Εδώ όποιος προστατεύει το Δήμο μας ονομάζεται παρείσακτος, ρουφιάνος και μακάκας.
      Διαλέξτε επί τέλους τι θέλετε. Τιμωρία για τους κλέφτες ή ατιμωρησία;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος15/5/18 13:43

    15 ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ν.δ ΤΟ ΝΟΥΛΑ ,ΤΗ ΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΩ ΤΟ ΑΙΜΑ 60 ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ 2.000 ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ. Ε ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ. ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/18 15:56

      Δε φταιει αυτος,αυτος ειναι γνωστο οτι ειναι βλακας και προσπαθει να γινει κατι γλειφοντας,γιατι με την αξια του ουτε τοπικος συμβουλος στο αμπελακι δεν μπορει να βγει.σαφως και φταιει ο διαχειριστης που το επιτρεπει.για ποιον λογο αραγε; αν κρινουμε απ το ταιμινγκ που εγινε τοτε συμπεραινουμε οτι κι ο διαχειριστης ειναι στο ιδιο 'α ι κιου-ραδικιου' με τον αλλον

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος15/5/18 14:17

    Εσωκομματικές ΝΔ 2018 στην Νομαρχιακή δεν κατάφεραν να εκλεγούν
    Σκιαθιτης - Γιαννακοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/5/18 15:34

    Ρε συ τζαμπαρή, 4 χρόνια τον είχες αντιδήμαρχο οικονομικών και σε ξελάσπωνε από τις λαμογιές σου.
    Τώρα έγινε ο κακός, ο άσχημος, ο άσχετος, ο ανίκανος, ο χαφιές, ο ρουφιάνος, ο ψευδομάρτυρας;
    Ακόμα κι έτσι να ΄ναι, έχεις ακέραιη την ευθύνη. Θα μου πείς, σκασίλα σου. Το τομάρι σου να σώσεις κι ας καούν όλοι. Είναι μία από τις πολλές .... ηθικές Αρχές σου. Αυτό δεν έκανες και με τους 5 δημοτικούς συμβούλους σου της οικονομικής επιτροπής που φάγανε 6 μήνες φυλακή; Αυτό δεν έκανες και και με τους 4 κοινοτικούς συμβούλους Αιαντείου που φάγανε 1 χρόνο φυλακή; Αυτό δεν έκανες και με τους 18 δημοτικούς σου συμβούλους που τους κάρφωσες στον Εισαγγελέα για το θέμα των πλακών και κάθονται στα δικαστήρια ημέρες και ημέρες περιμένοντας να δικασθούν; Αυτό δεν έκανες και με τους υπαλλήλους του Δήμου; Και πόσα ακόμα !!! έχεις λοιπόν μούτρα και κοιτάς τον κάθε Καπετανάκη στα μάτια; Ουξ από δω σαράκι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/5/18 15:36

    Από πότε τα ταμεία των τραπεζών(Alpha)και τα παγκάρια των εκκλησιών είναι οικογενειακά και τα διαχειρίζονται πατέρας και γιος;Γι αυτό ο σοφός λαός λέει<≤κατά μάνα,κατά κύρη,κατά γιο και θυγατέρα>>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/5/18 15:50

    Υπάρχουν σκουπίδια που φαίνονται με γυμνό μάτι και άλλα που κρύβονται.ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ τα παγκάρια των εκκλησιών από μακρυχέρηδες ακολουθώντας το παράδειγμα της Αlpha τράπεζα που καθάρισε τα ταμεία της από το γιο των παγκαριών ΓΟΥΚΟ.ΕΠΕΙΓΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/5/18 16:14

    ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΗΡΑΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ,ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΛΠ
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΠΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΩΜΟΚΡΗΤΙΚΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/18 17:04

      Δικαιολογημένα βγάζετε το άχτι σας γιατί αν δεν ήταν αυτός σήμερα ίσως να πανηγυρίζατε.
      Ας είναι καλά ο άνθρωπος που απάλλαξε την οργάνωση από τα τρωκτικά και τα ζόμπι.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος15/5/18 16:21

    ΠΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΑΦΡΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ;
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΙΠΗ;
    Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/18 23:27

      Τι να μας πεις και συ αλητάκο λαμόγιο πειραιώτη, το χουνέρι που έπαθες και βλέπεις μονίμως φαντάσματα, δεν σου επιτρέπει να βεβηλώνεις συνειδήσεις και προσωπικότητες πολύ δε περισσότερο αξίες βέρα κουλουριώτικες, είσαι ο ένας και μοναδικός πρώην που είσαι υπόδικος, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΜ, μάζεψτα μπογαλάκια σου το κρεβάτι σου και δρόμο στην απέναντι γειτονιά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/5/18 23:39

      ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΦΡΑΣ?
      Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΦΡΑΣ?
      Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ 'ΜΗΝΑΣ'
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος15/5/18 16:32

    Αναγνώστες κανείς σας δεν ενδιαφέρεται για τα παγκάρια της μεγαλύτερης εκκλησίας του νησιού μας που βρίσκονται σε αμαρτωλά και βρώμικα χέρια οπως και του γιου του τα ταμεία της Αlpha τράπεζας;Θέλετε να κλάψουν και άλλοι συμπολίτες μας τον οβολό τους που προορίζεται για φτωχούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/5/18 16:50

    Εσωκομματικές ΝΔ 2016 ψήφισαν 340 για συνεδρος ο Καπετανακης πήρε 300 ψήφους και βγήκε πρώτος στη Σαλαμίνα και τρίτος στη Β Πειραια

    Εσωκομματικές ΝΔ 2018 ψήφισαν 720
    Για σύνεδρος ο Καπετανάκης έλαβε 189 ψηφους με αποτέλεσμα να έρθει εκτός (6) στη Σαλαμινα και αναμένουμε το αποτέλεσμα στη Β Πειραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/18 17:29

      Καπετανακη πήρες την κατρακύλα παρτο χαμπάρι
      Ο Νουλας κατάφερε να σε περάσει και στην τοπική και στους συνέδρους με διάφορα
      Εσύ έλεγες Καπετανάκη ότι 13Μαιου θα τον τελειώσεις τελικά μήπως σε τελείωσε ο Νουλας

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος15/5/18 18:39

    Καπετανάκη Η 13 Μαΐου ήρθε αλλά δεν ήταν ημέρα χαράς για εσενα μάλλον ημέρας λύπης ήταν γιατί ο Νουλας ήρθε πρώτος και με διάφορα καλά σε γλεντάει για τα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/18 19:14

      Και ο Π¨θεοχάρης ήλθε πρώτος στις δημοτικές και μετά καθόταν κι έκλαιγε.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος15/5/18 19:37

    Μας τα έχεις κάνει καρπούζια ας το διάολο βλάκα, φαντάσου να είχατε κερδίσει την τοπική θα έκανες θυσίες στον Δία στην παραλία, πάρε χαμπάρι ότι οι ψήφοι που πήρες από τους εξήντα Πακιστανούς και τους κουμουνιστες δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτα αντίθετα ξεφτυλισες του οκτώ συνυποψηφιους σας που πήραν από ένα σταυρό έως τριάντα σταμάτα τα πανηγυρια και ετοιμάσου για για να αναχωρήσεις για το χωριό για έρχονται δύσκολες ημέρες, κομματικές και ποινικές,σταματα επιτέλους το ρεζιλι του κόμματος που λες ότι ανήκεις, αμάν πια μας ζαλησες και πάρτο απόφαση πλέον είσαι παρατηρειτης και η Μιχαλαρου με τους συνεργάτες της θα διοικούν καιρός να αφήσεις ήσυχο το κόμμα να δώσει αυτά που πρεπρέ με σοβαρότητα, και κάτι τελευταίο εχθες σακούλες και διάφορα αντικείμενα μεταφέρθηκαν από το γραφείο θ έχετε τις συνέπειες που σας αναλογούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/18 22:14

      Σε καταλαβαίνουμε Καπετανάκη γιατί το ποτήρι ήταν πολύ πικρό για εσένα τώρα κλάψε με την ησυχια σου

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος15/5/18 19:40

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος15/5/18 19:55

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος15/5/18 21:10

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΡΑΝΗΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ , ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ !!! ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ (ΦΟΡΤΣΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/18 14:20

      ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ; ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΑ

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος15/5/18 21:36

    ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΣΑΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος15/5/18 22:29

    Κανείς σας δεν προβληματίζεται για το παγκάρι μεγάλης ενορίας του νησιού που το διαχειρίζεται μακρυχέρης όπως ο υπάλληλος της Alpha τράπεζας που κλαιει κόσμος τα λεφτά του.Ο εν λόγω επίτροπος έχει στενότατη οικογενειακή σχέση με τον υπάλληλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος16/5/18 00:46

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος16/5/18 01:08

    ΜΗΧΑΛΑΚΗ ΚΟΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΤΟ ΕΛΕΝΧΟΥΜΕ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΝΙΚΟΔΗΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΟΞΟΥΜΕ , ΡΕ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΡΕ ΑΝΑ ΜΟΥΝΟΥ ΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος16/5/18 01:12

    ΜΗΝ ΜΗΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΤΟΝ ΟΠΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος16/5/18 16:25

    [Χιλιαδες άγγελοι με τ'ασπρα κλωναρια λοισμονιας μοιράζουν κι απο το σώμα μου σαν άστρα παιδιά δικά σου ανάσες βγάζουν. Θεός αν είναι στις φλόγες να καεις,κι απο το δάκρυ φωτιά να πιεις.Δεν μπορείς μια ζωή,καρδιά να συγχωρείς,Θεός αν είναι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος16/5/18 23:11

    ρε να μη βγει λίγο και ο δόσης...φτου την ατυχία ρε! τέτοια προσωπικότητα να πάει χαμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος17/5/18 14:59

    Καλησπέρα κάπταιν'Αναργυρε Κομνα.Στις 20/5 τραβα στο κοιμητήριο στο Παλαιο Φάληρο. Ζητα Συγνώμη, κάνε και μια επιμνημόσυνη δέηση, για τον"αδελφό σου και συνάδελφό σου,όχι στο Καπετανιλικι,αλλά στα ηλεκτρολογικά του Υ/Β ΤΡΙΤΩΝ,και αλλων Πολεμικών,Αντώνη Αδριανό,που τον πουλησες και ζωντανο και νεκρό,κι αυτός εδεινε τα πάντα για την παρτη σου,αχαρηστε"Τραβα Κομνα,και μην το σκεφτείς καθόλου. Ο Αντώνης σ'χει συγχώρεση,η ψυχή του,στο Θεο κοντά που είναι. Εμεις δεν θα σε συγχωρεσουμε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.