Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Μαΐ 2018

Η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης ανακοινώνει τα ειδικά έπαθλα για την 37ης απονομής των θεατρικών κορφιάτικων βραβείων 2018.


Η τελετή της απονομής να πραγματοποιηθεί την Δεύτερα 30 Οκτωβρίου 2018 και ώρα  20.00 στο θέατρο του Ελληνικού Κόσμου στην οδό Πειραιώς.

Η εκδήλωση τελεί  υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και της  Ένωσης Δημοσιογράφων Ευρωπαϊκού Τύπου.
Το νέο mail της Α.Ε.Β.Τ. είναι πλέον το έξεις: info@korfiatika.gr .
Για την Ο.Ε.
της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης
Κωνσταντίνος Αναστόπουλος
π. Δήμαρχος Ύδρας

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/5/18 01:22

    ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ .ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΤΑΞΕ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ .ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 01:30

      ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ WIND ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/18 08:14

      ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 20 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ 100 ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΗΔΗ. ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΘΗΚΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/18 10:14

      Τι είναι αυτό πάλι; Πες σε παρακαλώ και σε μας κάτι να μάθουμε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/5/18 13:33

      Αχ Μάνο μου μανούλι μου παρτουζομικρούλι μου

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/18 03:14

    ΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑΥΑΡΧΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΣΟΥ.ΩΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/18 07:26

    ΣΗΜΕΡΑ θα "πυροδοτηθεί" και επίσημα "η τορπίλη" που θα φέρει τα πάνω - κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/5/18 08:17

    Ο αντιπρόεδρος της τοπικής ΝΔ
    ο τελευταίος σε ψήφους Καπετανάκης Αυτή την στιγμή μόλις πέρα σε τα φέρρυ με την κάρτα απόρων ανέργων χωρίς να έχει τα απαραιτητα δικαιολογιτικα γιατι η συνταξη του ειναι 1300Ε και ανθρωποι που την εχουν αναγκη πληρώνουν το εισιτήριο τους κανονικά γιατί ο Καπετανάκης έχει φροντισει να την στερηθουν για να περνάει εκείνος τσαμπα
    Ντροπή σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 09:44

      Μαλ@κα θα το φας το κεφαλάκι σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/18 15:49

      Καπετανάκη να καμαρώνεις όταν θα περνάς τα φέρρυ και θα πληρωνεις και οχι εις βαρος καποιον ανθρωπων που εχουν αναγκη την καρτα απορων ανεργων αλλά την στερουντε γιατί φροντίσες να την έχεις εσυ με τηΝ σύνταξη άνω 1300Ε
      Και μην καμαρώνεις με την διορισμένη θέση του αντιπροέδρου της τοπικής ΝΔ να την είχες γιατί την αξίζες και με την ψήφο του κοσμου αλλά δυστυχώς ο κόσμος δεν σε θέλει και για αυτό σου έδωσε την ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΘΕΣΗ
      Να καμαρώνεις όταν βοηθάς ανθρώπους όχι όταν τους ρουφιανευεις και τους λασπολογεις γιατι είσαι ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/5/18 08:57

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΜΗΝΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/18 13:15

      Που την είδες την σημερινή ανακοίνωση ρε φίλε να την δούμε κι εμείς;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/5/18 09:54

    Ανησυχεί ο κύριος Απατεών Κατάδικος; Και βέβαια πρέπει να φοβάται πλέον, διότι έρχεται μεγάλη καμπάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 11:34

      XANEI THN ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΡΙΑ. ΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΡΕ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΔΡΟΜΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/5/18 10:11

    Εργοτάξιο έχει γίνει ολόκληρη η Σαλαμίνα. Να γιατί θα ξαναβγεί από την πρώτη Κυριακή. Θυμήσου το !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 11:36

      ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. Η ΡΟΥΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!! ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος31/5/18 10:17

    Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ, ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΩΤΗ: Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΗ: ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΕΡΑΣΗ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ) ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.