Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Μαΐ 2018

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟΚΤΑ ΦΩΝΗ !!!


Τρία μνημόνια,  αμέτρητες και ογκώδεις διαδηλώσεις, πολλαπλάσιες μικρές. Περισσότεροι από 600.000 Έλληνες, κυρίως νέοι και μορφωμένοι, έφυγαν προς αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης.
Κι όμως, ο δρόμος ήταν και είναι εδώ, γνωστός, ανοιχτός. Μακρινός -όπως ένα καρούλι με αόρατη κλωστή που ενώνει τον ένα με τον άλλο και όλους μαζί· σε μία κοινή πορεία.

Τα τελευταία χρόνια, οι 530 δομές Αλληλεγγύης που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα είχαν ως κύριο αντικείμενο την υποστήριξη των συμπολιτών μας που χτυπήθηκαν από την κρίση. Πίσω και πάνω από αυτές τις οργανώσεις και τα σωματεία, τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες που λειτουργούν χωρίς κρατική υποστήριξη, επίκεντρο υπήρξε -και εξακολουθεί να είναι- ο άνθρωπος. Οι εκατοντάδες εθελοντές που φροντίζουν για την καθημερινή λειτουργία των δομών, οι χιλιάδες «ωφελούμενοι» που υποστηρίχτηκαν και εν τέλει, η κοινωνία που κρατήθηκε όρθια.
Ο «ανθρωπιστικός» ρόλος των δομών Αλληλεγγύης, ολοκληρώνεται. Η κοινωνία κρατήθηκε όρθια. Οι συμπολίτες μας ανταπεξήλθαν στις νέες προκλήσεις και ένας νέος δρόμος προδιαγράφεται για την επόμενη ημέρα.
Το χτίσιμο, ωστόσο, όσων γκρεμίστηκαν τα τελευταία 8 χρόνια δεν μπορεί παρά να γίνει από τους ανθρώπους που επιβίωσαν της κρίσης δημιουργώντας ένα άλλο κοινωνικό μοντέλο. Θεμελιωμένο πάνω στις αρχές της αλληλοβοήθειας, της Αλληλεγγύης, βασισμένο στο καθημερινό και ανιδιοτελές νοιάξιμο του ανθρώπου για τον άνθρωπο.
Μπροστά σε αυτή την πρόκληση -του χτισίματος της νέας κοινωνίας-, οι άνθρωποι των δομών αλληλεγγύης επιλέγουμε να αναλάβουμε πάλι δράση. Να συμβάλλουμε με τις δυνάμεις μας στην ανάδειξη των νέων πρωτοβουλιών, να ρίξουμε φως στον δρόμο της επανένταξης των πληγεισών οικογενειών στην αγορά εργασίας. Να ενημερώσουμε για τις δυνατότητες αντιμετώπισης των συνεπειών. Να μεταφέρουμε την αισιοδοξία και την ελπίδα που κατακτήσαμε με την δράση μας…
Από τον Ιούνιο του 2018, η Ανθρωπιστική Οργάνωση «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» με κυριότερες δράσεις της το «Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας» καθώς και το «Αλληλέγγυο Κοινωνικό Ιατροφαρμακευτικό κέντρο & Αλληλέγγυα Δομή σίτισης και στήριξης» «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» στην Καλλιθέα, συντονίζουν τις δυνάμεις τους για την έκδοση της μηνιαίας πανελλαδικής εφημερίδας "Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ”.
Την εφημερίδα θα την βρίσκεται «την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα» στα στέκια των δομών Αλληλεγγύης, στον δρόμο από εθελοντές μας καθώς και σε επιλεγμένα σημεία διάθεσης κοινωνικών φορέων και συλλογικοτήτων.
Αθήνα, 30η Μαΐου 2018

32 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/5/18 22:20

    Ο Τελευταίος σε ψήφους σύνεδρος δηλώνει ότι θέλει να είναι υπ βουλευτής λογο της μεγάλης μόρφωσης που εχει (αποφοιτος δημοτικου)κάτι τέτοιους σαν την πάρτη σου ο Μητσοτάκης τους έχει να του σκουπίζουν τα παπουτσια
    ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ ΣΥΝΕΔΡΟΣ
    ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 23:10

      Αφού θέλεις να το έχεις στην πλάτη σου αυτό εξηγεί τα πάντα ένταξη αδελφέ η γη το πήραμε το μύνημα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/18 23:18

    Τηλεφωνικό κακούργημα οσονούπω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/5/18 07:30

    Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΔΡΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΜΗ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΗ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΙΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/5/18 07:31

    Ας προσεξουν να ασφαλτοστρωσουν στο μεσο τους δρομους περισσοτερο να μην μαζευονται τα νερα αλλα να φευγουν στα πλαγια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/5/18 10:05

    Είναι αλήθεια ότι έρχεται κακούργημα για τα τηλέφωνα στο Δήμο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/5/18 10:12

    Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ, ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΩΤΗ: Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΗ: ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΕΡΑΣΗ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ) ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/5/18 10:20

    Ο ΜΗΝΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΘΑ ΣΕ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΘΑ ΣΕ ΞΕΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/5/18 10:25

    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/5/18 10:32

    Ντριν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/5/18 10:34

    ΡΕ ΜΗΝΑ ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙΣ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΕΝΟΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝΑ; ΓΙΑΤΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΦΤΥΝΕ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ. ΣΑΣ ΕΦΤΥΝΕ ΡΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΣ ΤΟΥς ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΑΝΤΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ. ΕΞΩ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/18 19:32

      Βλέπετε λοιπόν πως "δένουν" όμορφα τα πράγματα.
      Η μελέτη για τις συνδέσεις με το αναρροφητικό δίκτυο συντάχθηκε επί θητείας Τσαβαρή απο την μηχανικό Αργυρό Μουγκογιάννη (ναι, ναι, αυτή η κυρία που κατέθεσε υπέρ του Τσαβαρή για τις πλάκες της εκκλησίας του Θεολόγου κ.τ.λ., κ.τ.λ.) με τιμή ανά σύνδεση 2.100€!!!!!!! , δηλαδή υπερκοστολόγηση του κερατά!!!!.
      Οι νέες συνδέσεις που εκτελούνται αυτήν την περίοδο γίνονται με μελέτη επί θητείας Νάννου με τιμή σύνδεσης 650€!!! .
      Εκτιμώ ότι πρέπει να γίνει καταγγελία στον Εισαγγελέα για την υπόθεση της υπερκοστολόγησης και να κληθεί η μηχανικός που συνέταξε και υπέγραψε την μελέτη και να αποδείξει πως προέκυψε η τιμή των 2.100€ ανά σύνδεση.
      Όποιος έχει την δυνατότητα ας το πράξει.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος31/5/18 10:40

    ΤΑ ΘΩΡΗΚΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΥΔΡΑ - ΚΙΛΚΙΣ ΛΗΜΝΟΣ- ΨΑΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΜΗΝΑΣ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.




    Ο Μηνάς αμύνεται μέχρι τελευταίας ρανίδας, κρυμένος σε μία μυστική κρύπτη εκτοξεύει υγρό πυρ (νταμαρόλαδο και σπανόλαδο). Η μάχη είναι άνιση, ο ναύαρχος εξαπολύει ομοβροντία κανονιοβολισμών και το κτίριο σωριάζεται. Τα ποντίκια τρέχουν να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/5/18 11:08

    Μηνά, πρόσεξε γιατί τα κακουργήματα δεν ξεπλένονται με λάσπη. Οι πρώην δήμαρχοι και οι στενοί συνεργάτες που σας στήριξαν, σας βρίζουν και σας φτύνουν, ο λαός γελάει με τα χάλια σας. Σας έμειναν κάτι λίγα πρόβατα και ένας βρυκόλακας από τα Σελήνια, ετοιμάστε τα μπογαλάκια σας και ριγέ φόρμες, αν προκάνετε βγάλτε εισιτήρια για την αραπιά. Εκεί μπορεί να γλυτώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/5/18 11:15

    ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ [ΑΠΟ] ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/5/18 11:23

    Τα ίδια λέγατε και πριν τις προηγούμενες εκλογές και είδατε τι πάθατε. Τα ίδια θα πάθετε και τώρα που η Σαλαμίνα είναι ένα απέραντοι Εργοτάξιο. Βλέπω τη Δήμαρχο να ξαναβγαίνει με 70% από την πρώτη Κυριακή. Γράψτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/18 11:52

      Ναί ρε, γράψτο ! (ξέρεις εσύ που να το γράψεις...)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/5/18 14:09

      Ο λαός της Σαλαμίνας έχει πολλές ροχάλες για αυτούς που τον πούλησαν και του έταξαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, βλέπει τα καθαρά χέρια να στάζουν λάδια και κομπίνες, θυμάται το νοικοκύρεμα και βλέπει ανικανότητα, ρεμούλα και απ' ευθείας αναθέσεις, βλέπει το βόλεμα των υμετέρων και το ξωπέταγμα όσων έχουν δική τους άποψη, βλέπει τους εθνικούς εργολάβους να παίρνουν τα έργα με με το τσουβάλι και με σκανδαλώσεις συμβάσεις, βλέπει τα σκάνδαλα στο ΑΚΟΙΠΟΠ, βλέπει το χάρισμα του δικτύου ύδρευσης, τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, την κοροϊδία ότι θα κλείσει το νταμάρι, ότι θα βάλει φρένο στις ιχθυοκαλλιέργειες, ότι θα αξιοποιήσει τους αρχαιολογικούς χώρους, ότι θα ελέγξει την παρανομία, ότι θα βάλει ηλεκτρονικό εισιτήριο στα φέρι, ότι θα ζητήσει ανταποδοτικά από τη Ρεβυθούσα, ότι, ότι..... Τι να πρωτοθυμηθείς και τι να ξεχάσεις. Μόνη διαφορά με τον Τσαβαρή είναι ότι τρώει με δέκα μασέλες και είναι εντελώς άχρηστη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/5/18 16:46

      Παρόμοιες μπούρδες λέγατε και πριν τις προηγούμενες εκλογές και είδατε τι πάθατε. Τα ίδια θα πάθετε και τώρα που η Σαλαμίνα έχει περάσει στο στάδιο της ανάπτυξης. Το τρίπτυχο των δεσμεύσεων ήταν ΚΑΘΑΡΣΗ - ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Τα πρώτα 2 γίνανε και το τρίτο βρίσκεται σε εξέλιξη. Ενα απέραντο εργοτάξιο είναι σήμερα η Σαλαμίνα. Βλέπω τη Δήμαρχο να ξαναβγαίνει με 70% από την πρώτη Κυριακή. Γράψτο !

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/5/18 16:50

      Σε βλέπω στην αραπιά, ή μαύρο από το ξύλο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος31/5/18 17:01

      OTI ΘΥΜΑΣΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΗΝΑ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΊΤΟΙ Ή ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ . ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΗΝΑ.ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΙ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΝ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος31/5/18 17:39

      Δε σε σώνει τίποτα Μηνά, θα φύγεις κλοτσιδόν από το δημαρχείο και Θα σε περιμένουμε απ' έξω να σου σπρεχάρουμε μερικά φωνήεντα. Ε, ρε γλέντια!!!!!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος31/5/18 17:48

      Το τρίπτυχο Μηνά ήταν καθαρά χέρια, νοικοκύρεμα και διαφάνεια. Το μόνο που βλέπουμε είναι μαυρίλα, ρεμούλα, ξεπούλημα, λάδι και αυξήσεις.
      Το νησί δε σηκώνει σουλτάνους, τη φόλα δε τη γλυτώνεις.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος31/5/18 19:38

      Παρόμοιες μπούρδες λέγατε και πριν τις προηγούμενες εκλογές και είδατε τι πάθατε. Τα ίδια θα πάθετε και τώρα που η Σαλαμίνα έχει περάσει στο στάδιο της ανάπτυξης. Το τρίπτυχο των δεσμεύσεων ήταν ΚΑΘΑΡΣΗ - ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Τα πρώτα 2 γίνανε και το τρίτο βρίσκεται σε εξέλιξη. Ενα απέραντο εργοτάξιο είναι σήμερα η Σαλαμίνα. Βλέπω τη Δήμαρχο να ξαναβγαίνει με 70% από την πρώτη Κυριακή. Γράψτο !

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος31/5/18 21:30

      Τα καθαρά χέρια έγιναν καθαρό λάδι, απ' ευθείας αναθέσεις,χαριστικές συμβάσεις, σκάνδαλα, νταμάρια, ναυπηγεία, κόσκο, ευδαπ, αυξήσεις, και το Μηνά να κάνει κουμάντο σαν αρχιδί-μαρχος. Το μακρύτερο και δρόμο.
      Γράψτο, εμείς σας έχουμε γραμμένους.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος31/5/18 13:06

    Σύμβουλοι.Πόσοι από αυτούς έχουν στη καλύτερη κάποιο πτυχίο ή εστω απολυτήριο γυμνασίου.πόσοι γνωρίζουν ξένη γλώσσα.να μη πούμε για χαρακτήρες.θρήσκοι βέβαια αφού τα μπινελίκια στυλ ...τη παν....για σου, πάνε και ερχονται.μυαλό κουνουπίδι αφοτ άγονται και φέρονται από ειδικούς στο γλύψιμο με μόνο σκοπό το κέρδος τους με οποιοδήποτε τρόπο.αντε να αυξήσουν τη σύνταξή τους,να φτιάξουν τα ημιτελή εξοχικά τους,κλπ,κλπ.αυτοί θέλουν να διοικούν.αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος31/5/18 17:18

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ,,ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ

    ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος31/5/18 22:21

    Τώρα στους έτοιμους να δραπετευσουν απο το λιμέρι του Μηνα (Αγαπίου-Χατζής-Κορρός-Βενετσανος προστεθηκε και το όνομα του Μπίλλια γνωστος για τις πολιτικές του μετακινήσεις (Ο.Φ.Α) = όπου φυσάει ο άνεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος31/5/18 23:45

    Κόπανε 11:23
    απέραντο Εργοτάξιο το νησί το έκανε η Περιφέρεια, ψεύτη.
    Εσύ έστρωσες 3 δρόμους εκεί που μένει η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, με τον έναν-δίπλα από το Δεύτερο δημοτικό-μισό και άκουσες τα βρισίδια σου. Άχρηστοι

    Και ψεύτης και κόπανος.

    Μας καταστρέφετε το νησί μέρα με τη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/6/18 06:44

    ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ATTIKA T.V ..... AKOYΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ.. " ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!! ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!! ΤΙ ΡΕ ΨΕΥΤΡΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΕΦΕΡΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΨΕΥΤΡΑ; ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ. ΑΧΡΗΣΤΗ. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ . ΕΦΘΑΣΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΣΟΥ , ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/6/18 07:26

    ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑ ΝΑΝΟΥ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ
    2-10 2013 ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΣΑΒΑΡΗ

    Είναι πράγματι απίστευτο!
    Με μεγάλη λύπη διαπιστώνουμε ότι η σύγχυση του κύριου Τραυλού δεν του επιτρέπει τη σωστή αξιολόγηση των πραγμάτων όσον αφορά το Δήμο Σαλαμίνας.
    Αφού επισημάνουμε ότι λειτουργούμε στα πιο δύσκολα χρόνια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και για την πατρίδα γενικότερα και κυρίως ότι δεν βρήκαμε κανένα έργο υπό ένταξη στο ΕΣΠΑ από τους Δημάρχους της προηγούμενης περιόδου (Σπύρο Σοφρά και Μάριο Τραυλό), ενώ παράλληλα κληρονομήσαμε ένα εξωπραγματικό για τα δεδομένα του Δήμου μας χρέος (43.000.000 ευρώ) εν τέλει μπορέσαμε και βάλαμε το Δήμο σε μια νέα τροχιά.
    Για λόγους λοιπόν ορθής πληροφόρησης των πολιτών και επειδή η αλήθεια μπορεί και λάμπει ακόμα και απέναντι στις πιο σκοτεινές προθέσεις και πράξεις, σας παραθέτουμε όσα καταφέραμε να κάνουμε πράξη μέσα στα 3 χρόνια της θητείας μας (2011-2013) τα οποία κάποτε έμοιαζαν όντως ακατόρθωτα.
    Ολοκληρώσαμε την αποχέτευση στο Κέντρο αφού εξασφαλίσαμε 8.000.000 ευρώ (ΓΓΔΕ- ΕΣΠΑ Α.Π 55594/2012) και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί μερικές εκατοντάδες συνδέσεις.
    Κατασκευάσαμε το αντλιοστάσιο ακαθάρτων υδάτων- έμπροσθεν Α1 (αρ.απόφ. ΔΣ 338/2012)
    Κατασκευάσαμε τα δύο αντλιοστάσια για την αποχέτευση στο Βουρκάρι.
    Εντάξαμε και ξεκινήσαμε το έργο της αποχέτευσης στον πρώην Δήμο Αμπελακίων προϋπολογισμού18.000.000 ευρώ (Α.Π. ΟΙΚ. 171884, Ανάδοχος ένταξης ΤΟΜΗ ΑΕ)
    Εντάξαμε στο ΕΣΠΑ την κατασκευή της αποχέτευσης Αιαντείου ύψους 25.000.000 ευρώ (Α.Π. ΟΙΚ. 171883).
    Ολοκληρώσαμε τη μελέτη και ξεκινούν οι διαδικασίες ανάδειξης αναδόχου για την κατασκευή του έργου στο Αιάντειο (Ανάδοχος μελέτης Σύμπραξη Γραφείων Μελετών και Μελετητών Κ.Π ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ &ΣΙΑ ΕΕ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΜΠΛΙΑΣ &ΣΙΑ ΕΕ, ΔΑΛΑΒΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΦΕΤΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΕΛΛΟΥΝΤΟΣ).
    Εντάξαμε στο ΠΕΠ Αττικής και ξεκινήσαμε έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων σύυμβατικού αντικειμένου ύψους 20.000.000 ευρώ
    · Λ. Φανερωμένης 2.000.000 ευρώ (Απόφαση Περιφέρειας Αττικής Α.Π 1459/2013)
    · Διασταύρωση ΙΚΑ 10.000.000 ευρώ (Απόφαση Περιφέρειας Αττικής Α.Π 1459/2013)
    · Παλούκια 8.000.000 ευρώ (Απόφαση Περιφέρειας Αττικής Α.Π 1459/2013)
    Εκπονήσαμε νέες μελέτες:
    Επέκταση Κέντρου Υγείας (αρ.απόφ. ΔΣ 428/2011)
    Αποχέτευση Εργατικών Κατοικιών (αρ.απόφ. ΔΣ 338/2012)
    Βιοκλιματική Πλατεία Αγίου Γεωργίου Τσάμη (αρ.απόφ. ΔΣ 426/2012)
    Πλατεία Πανθέας στα Σελήνια (αρ.απόφ. ΔΣ 281/2012)
    Ποδηλατόδρομος στο παραλιακό μέτωπο (αρ.απόφ. ΔΣ 282/2012)
    Όλες οι ανωτέρω μελέτες έχουν υποβληθεί για ένταξη στο ΠΕΠ Αττικής
    Επίσης:
    Ξεπεράσαμε τα προβλήματα που κληρονομήσαμε στο Ελεγκτικό Συνέδριο κι έτσι πολύ σύντομα ολοκληρώνουμε τις εργασίες για το Δημοτικό Σχολείο Παλουκίων (Πράξη του Ε.Σ 23/28-05-2013)
    Κατασκευάσαμε τάπητα και φωτισμού στο γήπεδο της παραλίας Λευτέρης Κόνσολας (αρ.απόφ. ΔΣ 392/2012)
    Εντάξαμε στο ΕΣΠΑ και κατασκευάσαμε τον Παιδικό Σταθμό Παλουκίων (αρ.απόφ. ΔΣ381/2011)
    Επικαιροποιήσαμε την απόφαση για την κατασκευή του νέου γυμναστηρίου στα Αμπελάκια (αρ.απόφ. ΔΣ 283/2012)
    Πραγματοποιήσαμε πολλές τοπικές παρεμβάσεις στο Κέντρο και την Περιφέρεια
    Ιδρύσαμε και λειτουργούν με επιτυχία:
    Ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου (αρ.απόφ. ΔΣ 12/2012)
    Ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου (αρ.απόφ. ΔΣ 219/2012)
    Ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου (αρ.απόφ. ΔΣ 219/2012)
    Ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (αρ. απόφ. ΔΣ 295/2013)
    Επικαιροποιήσαμε μελέτη για την ανέγερση νέου κτηρίου μικτού κέντρου διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας Α.με.Α (αρ.απόφ. ΔΣ 106/2012)
    Όσον αφορά στην οικονομική διαχείριση του Δήμου πετύχαμε:
    Εξοικονόμηση τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ ετησίως από την 20ετή επιμήκυνση των δανείων (ΦΕΚ222/τΑ’/12-11-2012)
    Επιχορηγηθήκαμε με 9.600.000 ευρώ για αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών για την ανακούφιση της τοπικής αγοράς (Απόφαση Υπουργείου Εσωτερικών Α.Π 1471/2013)
    Αποπληρωμή των οφειλών στην ΕΥΔΑΠ μέσα από επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών ύψους 5.200.000 ευρώ(Απόφαση Υπουργείου Εσωτερικών Α.Π 38560/2013)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.