Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαΐ 2018

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ


Το Κίνημα Αλλαγής, το προοδευτικό κίνημα της νέας εποχής, μετά τη συγκρότηση των κεντρικών του οργάνων και των τομέων πολιτικής προχωρά σε συγκρότηση των δυνάμεων του κατά νομό σε όλη την Ελλάδα.
Σε αυτό το πλαίσιο συγκροτήθηκε τη Τρίτη 15/05/2018 μετά από διαβούλευση και εσωτερική εκλογή των μελών της η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής της Β Πειραιά
Η σύνθεση της Νομαρχιακής επιτροπής έχει ως εξής:

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΜΕΝΤΖΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ :
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΗΛ. ΚΟΜΜΑΤΟΣ: ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: ΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ:      ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: ΠΕΤΑΒΡΑΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΛΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΛΤΟΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ: ΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ : ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΕΒΕ - ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΣ
ΥΓΕΙΑΣ :  ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΛΕΟΜΠΙΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ & ΙΣΟΤΗΤΑΣ: ΚΛΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΛΤΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ : ΖΟΥΠΗ ΕΥΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ : ΚΕΤΕΝΤΖΙΔΟΥ ΘΕΤΙΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ : ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ :  ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στον Κορυδαλλό (Δημαρχείο Κορυδαλλού Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) και τον Ιούνιο θα εκλεγούν σε κάθε δήμο της περιφέρειας μας  οι συντονιστικές επιτροπές των δημοτικών οργανώσεων.
        Μην μείνεις θεατής, ένωσε την φωνή σου με τη δική μας!
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΞΑΝΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ
16/5/18
Γραφείο τύπου
Νομαρχιακής Επιτροπής
Β’ Πειραιά

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/5/18 09:28

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ. Η ΝΔ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/5/18 09:57

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/5/18 13:34

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/5/18 23:54

    ΓΥΦΤΟΥΛΕΣ.Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ. ΠΙΣΤΕΨΕ.ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΑΤΕ.ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΠΟΥ "ΕΡΕ" ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ. ΖΩΑ.ΚΟΝΤΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΠΥΛΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.GIULIO/A!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/5/18 00:16

    ΦΙΛΕ,ΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΩΣΦΟΡΟΥΣ.ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ.ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΨΥΧΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ.ΠΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΝΑΙ. Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ.Ο ΠΙΣΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ GIULIO/A!!!ΠΟΥ Μ'ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΛΑΚΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ,ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ.G/A!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/5/18 00:28

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ.ΝΟΕΡΑ ΣΕ ΦΙΛΩ.ΓΥΡΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ,ΝΟΕΡΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ Τ'ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.ΕΜΕΙΣ ΤΑ"ΚΥΘΗΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ"Ο ΠΙΣΤΟΣ ΚΥΩΝ.GIULIO/A!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/5/18 08:33

    Kαλημέρα παντού στους κολασμένους και τους αθώους (εδώ γελάνε), Την Ιθάκη λέει την έχουμε μέσα μας και την ψάχνουμε, πως γίνεται αυτή η παραπλάνηση που καταλήγει σε περιπλάνηση και στο τέλος αποχαιρετάμε την ζήση χωρίς να την έχουμε όπως της πρέπει ζήσει. Εσυ έχεις όλες τις απαντήσεις γι αυτό ζηλεύω ότι μάλλον έχεις σωθεί, αναγνωρίζω ότι το μοιράζεσαι και ένα ευχαριστώ δεν φτάνει. Φιλιά και χαιρετίσματα στα όνειρα σ εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/5/18 11:17

    [ΦΙΛΕ,ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ,ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΠΟΥΛΑ ΤΑ "ΝΟΥΜΕΡΑ ΦΤΗΝΑ ΔΡΑΧΜΗ ΤΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ,ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΥΟ ΔΡΑΧΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΙΝΙΑ, ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ" ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΜΕΡΑ'ΝΥΧΤΑ ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΟ]GIULIO/A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/5/18 11:51

    Εγινε. Μέρα νύχτα. Ακολουθώ.Α! Ολα κι όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/5/18 14:03

    Προσβάλλει την ΔΗΜΑΡΧΟ και τον Αντιδήμαρχο. Τρισάθλια η συμπεριφορά της ΛΕΚΚΑΣ ΕΥΗΣ προκαλεί την αγανάκτηση του κόσμου που πηγαινοέρχεται στην Πρόνοια. Δήμαρχε λάβε τα μέτρα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/5/18 14:05

    Δήμαρχε Διώξε την χοντροκόλα την ΛΕΚΚΑ από την Πρόνοια... Μόνο ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.