Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Μαΐ 2018

Συμμετοχή του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων


Διαγωνισμός φωτογραφίας στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος
«Ταξίδεψε» στις συλλογές του μουσείου και φωτογράφισε το αγαπημένο σου έκθεμα!!!
Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων στην προσπάθεια να αναδείξει τον ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία καθιέρωσε από το 1977 την 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων/ Για τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων το ICOM έχει επιλέξει το θέμα «Μουσεία και (δια)δίκτυα. Νέες προσεγγίσεις, νέο κοινό».
Το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος στο πλαίσιο του εορτασμού διοργανώνει διαγωνισμό  φωτογραφίας με θέμα «Ταξίδεψε» στις συλλογές του ναυτικού μουσείου και φωτογράφισε το αγαπημένο σου έκθεμα!!!.

Στις 18 & 19 Μαΐου το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος σας καλεί να περιηγηθείτε δωρεάν στις αίθουσές του, να γνωρίστε τις συλλογές του, να  φωτογραφήσετε το αγαπημένο σας έκθεμα και να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της δημοφιλέστερης φωτογραφίας. Οι φωτογραφίες σας θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του μουσείου hellenicmaritimemuseum@gmail.com προκειμένου να αναρτηθούν σε ειδικό άλμπουμ στη σελίδα του μουσείου στο facebook καθώς και στο λογαριασμό του στο twitter. Οι τρεις φωτογραφίες που θα αποσπάσουν τις περισσότερες θετικές αντιδράσεις θα κερδίσουν δώρα.
Αποστολή φωτογραφιών: 18-22 Μαΐου 2018
Η ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας λήγει 31 Μαΐου 2018, και ώρα 14:00.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής να έχετε κάνει like στη σελίδα του Μουσείου στο facebook (https://www.facebook.com/NautikoMouseioTisEllados/)
ή follow στο λογαριασμό του στο twitter
Είσοδος ελεύθερη στο μουσείο: 18 & 19/5/2018.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, Ακτή Θεμιστοκλέους, 185 37 Πειραιάς
Τηλ: 210 4516265, 4516822
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 09:00-14:00
Email: hellenicmaritimemuseum@gmail.com
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ


Αντικείμενο του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός αφορά τη λήψη και προβολή πρωτότυπων φωτογραφιών εκθεμάτων του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος από την πλευρά των διαγωνιζομένων. Ο/Η κάθε διαγωνιζόμενος/η μπορεί να συμμετέχει με μία φωτογραφία του/της.

Δικαίωμα Συμμετοχής
Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

Προϋποθέσεις φωτογράφησης
Οι συμμετέχοντες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν επιπλέον τεχνικό εξοπλισμό στις λήψεις που πραγματοποιούνται εντός των αιθουσών του Μουσείου (τρίποδα, συσκευές φωτισμού, καλώδια κοκ).
    

Υποβολή Συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους αποστέλλοντας τη φωτογραφία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση hellenicmaritimemuseum@gmail.com με αναγραφή στο θέμα «Ταξίδεψε» στις συλλογές του ναυτικού μουσείου και φωτογράφισε το αγαπημένο σου έκθεμα!!! Οι συμμετέχοντες/ουσες οφείλουν να δηλώσουν πλήρες ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο και το προφίλ τους στο facebook.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής να έχουν κάνει like στη σελίδα του Μουσείου στο facebook ή follow στο λογαριασμό του στο twitter.

Η φωτογραφία τους θα αναρτηθεί από τους διαχειριστές της σελίδας του Μουσείου στο facebook σε ειδικό άλμπουμ καθώς και στο λογαριασμό του Μουσείου στο twitter για να ψηφίσει το κοινό. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να απορρίψουν συμμετοχή στο διαγωνισμό εφόσον η υποβληθείσα φωτογραφία έχει υποστεί επεξεργασία που αλλοιώνει το έκθεμα. Κάθε έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό θα επιβεβαιώνεται με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο email του συμμετέχοντος.
Ημερομηνίες αποστολής φωτογραφιών: 18- 22 Μαΐου 2018.

Διαδικασία ανάδειξης νικητών
Οι τρεις φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες θετικές αντιδράσεις από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα είναι οι νικήτριες. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως 31 Μαΐου 2018, και ώρα 14:00.



Βραβεία διαγωνισμού
Οι τρεις νικητές/τριες θα λάβουν ως δώρο τον επιστημονικό κατάλογο του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος, ενώ στο τριμηνιαίο περιοδικό του Μουσείου «Περίπλους Ναυτικής Ιστορίας» θα γίνει ειδικό αφιέρωμα για το διαγωνισμό, όπου θα παρουσιαστούν οι βραβευμένες φωτογραφίες μαζί με αρχαιολογικές/ιστορικές πληροφορίες για τα εκθέματα που αποθανατίζουν.
Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές αντιδράσεις θα αναρτηθεί για μία εβδομάδα στο εξώφυλλο του λογαριασμού του Μουσείου στο facebook.

Αποτελέσματα του διαγωνισμού
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος, στη σελίδα του στο Facebook και στο λογαριασμό του στο twitter την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018.


Πνευματικά δικαιώματα – Δικαιώματα χρήσης
Οι φωτογραφίες που θα υποβάλλονται στον Διαγωνισμό  θα πρέπει να είναι πρωτότυπες και  κύριας και αποκλειστικής κυριότητας των δημιουργών, απαλλαγμένες από δικαιώματα πάσης φύσεως τρίτων.  Με την αποστολή της φωτογραφίας του κάθε συμμετέχων/ουσα διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του, ωστόσο εκχωρεί στο Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος το δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής και προβολής του. Δεν επιτρέπεται η εμπορική χρήση της φωτογραφίας από τον/την δημιουργό, χωρίς την άδεια του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος.


Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει πλήρη αποδοχή των όρων του παρόντος διαγωνισμού όπως περιγράφονται στο παρόν.

33 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/5/18 18:38

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ. ΜΗΠΩΣ Η ΓΙΩΤΑ ΠΛΟΥΜΙΔΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΝ ΖΑΧΑΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΑΤΖΗΑΣΒΕΣΤΗ - ΜΕΛΛΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/5/18 18:49

    ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/18 22:37

    ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΑΡΕΛΑ= 1) ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΕΡΛΟ-ΜΑΜΜΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ. ΤΣΑΒΑΡΗΣ= ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ-ΚΑΡΝΕΣΗ ΚΑΙ 5-6 ΑΚΟΜΗ- ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ (ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ.-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΥΧΑΣΑΙ- ΡΟΥΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΗΡΘΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΟΔΟ- ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΛΕΝΗΣ - ΧΑΤΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/18 00:19

      Ευτυχώς που πας εκκλησία.
      Το ψέμα πάει σύννεφο.
      Ο Νέος με 8 παλικάρια ήταν παρόν.

      Περαστικά σου και μην ξεχάσεις τα φάρμακα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/18 17:23

      Ρε, και με 28 να ήταν πάλι το ίδιο κάνει. Μία φουσκίτσα ήταν που πολύ γρήγορα έσκασε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/5/18 20:25

      22,37 ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΑΡΕΛΑ.ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΦΒ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ-ΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ, ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ. ΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΕΣΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ...ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ... φιδακι....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/5/18 21:02

      Το φιδακι μηπως ειναι αυτος της Ναννου που τα εχει βρει με τον Ελευσινιωτη??

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/18 23:45

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/18 00:25

      Να σε ρωτήσω κάτι?
      Πες μου γιατί γράφεις ψέματα?
      Πες το λόγο?

      Πριν λίγο είδα φωτογραφίες στο fb.

      Πες μου το λόγο που γράφεις και πιο πάνω ψέμματα. Τι θα κερδίσεις?

      Εάν είχες μυαλό θα ήξερες ότι τέτοια ψέμματα κάνουν τόσο καλό στον νέο και στην νεαρή ομάδα του που δεν μπορείς να φανταστείς.

      Πάω να πατήσω και like στις φωτογραφίες για αντίδραση στο ψέμα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/18 08:01

      ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ-ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΘΕΤΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ-ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ (ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΝΕΑΡΡΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ) ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ- ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/5/18 10:21

      Η απάντηση είναι εύκολη και μάλιστα "το κλειδί επιτυχίας" για το νησί.

      Εάν το καταλάβει ο κόσμος, το νησί θα αλλάξει προς το καλό με γρήγορους ρυθμούς.

      Αυτό που λες δεν έχει βάση και η τεκμηρίωση του είναι απλή :

      Για κοίτα από παλια:
      1. Αγαπίου συνταξιούχος πολεμικού ναυτικού με εμπειρία όπως λες. Αποτέλεσμα αποτυχία.

      2. Σοφρας συνταξιούχος απόστρατος με εμπειρία όπως λες. Αποτέλεσμα για το νησί αποτυχία.

      3. Τσαβαρης συνταξιούχος Δημοσίου, συνδικαλιστής ΠΑΣΟΚ εμπειρία όπως λες.
      Αποτέλεσμα αποτυχία.

      4. Νάνου συνταξιούχος τραπεζικός με εμπειρία όπως λες. 4 χρόνια Δήμαρχος και άλλα 20 στα έδρανα του δημου. Αποτέλεσμα Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ

      Επίσης κοίτα του γνωστούς συμβούλους που τριγυρίζουν στους συνδυασμούς τόσα χρόνια. Με εμπειρία όπως λες. Αποτέλεσμα αποτυχία (μαζί τα φάγανε θα έλεγα)

      Η εμπειρία που θέλει το νησί δεν είναι ηλικιακή αλλά εργασιακή. Εμπειρία που έχει αποκτηθεί από εργασία στον ιδιωτικό τομέα.
      Αυτό θέλει το νησί και από οτι φαίνεται στις επόμενες εκλογές ευτυχώς θα το έχει.

      Φυσικά μια τέτοια ομάδα πρέπει να πλαισιώνεται και απο μεγαλύτερους ηλικιακά ενεργούς πολίτες του νησιού που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν για το νησί.

      Υ.Γ.1 η "εμπειρια" των συνταξιούχων του πολεμικού ναυτικού που μπηκαν στο δημο θα έλεγα είναι η αιτία της καταστροφής του νησιού. (Αυτό το γράφω για το αρχηγό που βλέπει αντιδράσεις μετά την τρίτη φορά που θέλει να θέση υποψηφιότητα).

      Υ.Γ. 2 μην υποτιμάς την νεολαία που δουλεύει οπου και να ειναι ο χώρος δουλειάς τους. Το σημαντικό είναι ότι δουλεύει.

      Υ.Γ.3. Για τον κ. Μάκρη δεν έγραψα κάτι διότι η ηλικία του δεν του επιτρέπει να ασχολείται με τα κοινά. Έπρεπε να το είχε καταλάβει αυτό. Το λέει και ο κοσμος που τον βλέπει σε κοινονικες Εκδηλώσεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/5/18 13:15

      ΝΕΑΡΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΝΗ-ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ-ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΦΕ FRAPE ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ- ΝΕΑΡΕ ΣΥΝΗΛΘΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/5/18 14:42

      Οπως μπορειτε να δειτε ο ιδιος ανθρωπος ρωταει και ο ιδιος απανταει (και ως επαγγελματιας των.μπλογκς το γραφει παντου για να το δει πολυς κοσμος) για να διαχωρίσει τους νέους με τους μεγαλυτερους και να δημιουργήσει αντιπαθειες στον Παναγοπουλο.Φίλε 10:21, αν λεω ...αν ηξερες τον Παναγοπουλο θα γνωριζες οτι δεν ειναι μηδενιστης. Θα γνωριζες οτι στην ομαδα του, εχει νεους σε ηλικια αλλα και μεγαλυτερους. Εχει στην ομαδα του εν ενεργεια στρατιωτικους αλλα και συνταξιουχους.
      Αρα φιλε , αδικα προσπαθεις να δημιουργησεις θέμα...βρες κατι αλλο να.πεις...ξερεις εσυ!!!Προβοκάτορα

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/5/18 00:46

    Προφανώς κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι τα παραπάνω ψέμματα τα γράφει άνθρωπος από τον πρώην... πρώην δήμαρχο που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του σε καφέ στην λεωφ. Φανερωμένης.

    Εάν ισχύει τότε 2 πράγματα ισχύουν : ή όντως δεν βλέπει ο άνθρωπος που είναι 70 φεύγα ή είδε και άρχισε βρόμικο πόλεμο.

    Πιθανόν το πρώτο για και ο πρώην...πρώην Δήμαρχος και οι γύρω του είναι σε ηλικία γηροκομειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/5/18 10:15

    Η απάντηση είναι εύκολη και μάλιστα "το κλειδί επιτυχίας" για το νησί.

    Εάν το καταλάβει ο κόσμος, το νησί θα αλλάξει προς το καλό με γρήγορους ρυθμούς.

    Αυτό που λες δεν έχει βάση και η τεκμηρίωση του είναι απλή :

    Για κοίτα από παλια:
    1. Αγαπίου συνταξιούχος πολεμικού ναυτικού με εμπειρία όπως λες. Αποτέλεσμα αποτυχία.

    2. Σοφρας συνταξιούχος απόστρατος με εμπειρία όπως λες. Αποτέλεσμα για το νησί αποτυχία.

    3. Τσαβαρης συνταξιούχος Δημοσίου, συνδικαλιστής ΠΑΣΟΚ εμπειρία όπως λες.
    Αποτέλεσμα αποτυχία.

    4. Νάνου συνταξιούχος τραπεζικός με εμπειρία όπως λες. 4 χρόνια Δήμαρχος και άλλα 20 στα έδρανα του δημου. Αποτέλεσμα Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ

    Επίσης κοίτα του γνωστούς συμβούλους που τριγυρίζουν στους συνδυασμούς τόσα χρόνια. Με εμπειρία όπως λες. Αποτέλεσμα αποτυχία (μαζί τα φάγανε θα έλεγα)

    Η εμπειρία που θέλει το νησί δεν είναι ηλικιακή αλλά εργασιακή. Εμπειρία που έχει αποκτηθεί από εργασία στον ιδιωτικό τομέα.
    Αυτό θέλει το νησί και από οτι φαίνεται στις επόμενες εκλογές ευτυχώς θα το έχει.

    Φυσικά μια τέτοια ομάδα πρέπει να πλαισιώνεται και απο μεγαλύτερους ηλικιακά ενεργούς πολίτες του νησιού που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν για το νησί.

    Υ.Γ.1 η "εμπειρια" των συνταξιούχων του πολεμικού ναυτικού που μπηκαν στο δημο θα έλεγα είναι η αιτία της καταστροφής του νησιού. (Αυτό το γράφω για το αρχηγό που βλέπει αντιδράσεις μετά την τρίτη φορά που θέλει να θέση υποψηφιότητα).

    Υ.Γ. 2 μην υποτιμάς την νεολαία που δουλεύει οπου και να ειναι ο χώρος δουλειάς τους. Το σημαντικό είναι ότι δουλεύει.

    Υ.Γ.3. Για τον κ. Μάκρη δεν έγραψα κάτι διότι η ηλικία του δεν του επιτρέπει να ασχολείται με τα κοινά. Έπρεπε να το είχε καταλάβει αυτό. Το λέει και ο κοσμος που τον βλέπει σε κοινονικες Εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/18 14:24

      Οπως μπορειτε να δειτε ο ιδιος ανθρωπος ρωταει και ο ιδιος απανταει για να διαχωρίσει τους νέους με τους μεγαλυτερους και να δημιουργήσει αντιπαθειες στον Παναγοπουλο.Φίλε 10:15, αν λεω ...αν ηξερες τον Παναγοπουλο θα γνωριζες οτι δεν ειναι μηδενιστης. Θα γνωριζες οτι στην.ομαδα του, εχει νεους σε ηλικια αλλα και μεγαλυτερους. Εχει στην ομαδα του εν ενεργεια στρατιωτικους αλλα και συνταξιουχους.
      Αρα φιλε , αδικα προσπαθεις να δημιουργησεις θέμα...βρες κατι αλλο να.πεις...ξερεις εσυ!!!Προβοκάτορα.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/5/18 10:31

    Η ΟΡΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΑΙΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΑΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ? ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/5/18 10:41

    Νησιωτη δε μου λες αυτούς που γυρίζουν τους συνδυασμούς μήπως είναι ο κογιας ο κουτσηλαιος ο φουρικης ο μπιλιας ο Καπετανάκης?????????γι' αυτούς τους νέους μιλάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/18 11:25

      Όπως καταλαβαίνεις το άνω σχόλιο είναι πασιφανές τι εννοεί.

      Τώρα, εαν το μυαλό σου δεν καταλαβαίνει, πήγαινε βγάλε και εσύ φωτογραφία στη νταλίκα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/18 20:14

      ξεχασες και αλλους νεους Λενης , Μπακαουκας????? θα σκεφθω και αλλους τετοιους νεους και σοβαρους!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/5/18 20:48

      Sorry my friend

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος6/5/18 13:24

    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΤΙ ΧΟΥΝΕΡΙ ΕΠΑΘΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΠΑΘΑΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ- Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/5/18 17:35

    Πέστε και γράψτε ότι μακακία θέλετε για να περάσει η ώρα. και όλοι μαζί να μαζευτείτε εναντίον της νάννου ούτε 35% δεν θα πιάσετε, η σιδηρά κυρία θα βγεί με 65% από την α΄κυριακή. γράψτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/18 20:12

      Ξέχασες το κόμα...6,5% θα πιάσει η ''σιδηρά'' κυρία κλαψιάρα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/18 20:50

      Καλόοοοοο
      Η ωραιότερη λαμακία που έχω διαβάσει Κυριακή απόβραδο και χωρίς ασετιλίνη

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/5/18 20:58

      ΚΑΛΑ ΡΕ 17,35 ΜΗΜΠΟΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος6/5/18 17:44

    Πάτε καλά όλοι σας,βλέπεται μπροστά, η έχετε βάλει όπισθεν κι είναι και θόλο το καθρεφτάκι? Ποιος νεος?ποια παληκάρια εξι τον αριθμο?τι φοβήθηκε ο καβατζαρισμενος τα δευτερα'αντα,μην γίνει αρπαγή? Ποιοι νέοι στρατιωτικοί στον συνδιασμό του?απο την γενιά του?,είναι και ποιο μεγάλοι?το δεν είναι μηδενιστης ο νεος που κολλάει? Ρε σεις για τον Παν,τρωγωσαστε?για παρτετο ευθεία και προσέξτε τις λακούβες. Ίσια βάρκα, ίσια πανιά ρεεε.Ο Παν,έχει μπατάρει, χρόνια τώρα,και τον έχει κανει μηδενιστη,ο ίδιος του ο εαυτός.Τι στα κομμάτια, τώρα τον ευλογείται? Τοσα χρόνια υπάρχει, γιατί δεν λέγεται και πριν"α έχουμε ένα καλό παιδι,κι άξιο δικηγόρο στο νησί,άσσος σε όλα,εξυπνος!δουλευταρας,δεν τρεχουμε Πειραιά κι Αθήνα,για τις υποθέσεις μας,ουρά στα Νομικά του κτήρια,έχει και συνεργάτες, μονο με ραντεβού "Τώρα γιατί?άλλαξε κάτι?Άνοιξε ο πατέρας του το σεντουκι, και σας μοιράζει τα κλεμμένα? Όχι ρε βλαμηδες,αμαρτία μεγάλη,να σας πάρη τα μυαλά ο Παν'στο κάτω κάτω της γραφής, αφειστετον,να δουμε τι θα κάνει χωρίς κλακαδορους.Υπάρχει όριο σε όλα.Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/18 01:06

      Μάλλον θα τον είχες αντίδικο σε καμία δική και τον ήπιες εεε!!!! Γιαυτο η απαξίωση???

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος6/5/18 22:35

    Από πότε έγινε σιδηρά κυρία η Νάννου-μπορείς να μου πεις του πραγματικού συμβούλους που έχει σήμερα ξερει ποιοι ειναι κοντά της οσοι την ακολουθούν στις εκκλησίες και στις εκδηλώσεις στο υ ΜΠΟΓΡΗ- μαρέσει το ποσοστό των 65% που θα πάρει από την πρώτη Κυριακή αυτά τα λένε οι ανόητοι πολιτικά σκεπτόμενοι. καλ΄ νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/5/18 06:28

    Η ΘΑΤΣΕΡ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/5/18 07:14

    Τον Παν'αντιδικο?Εμεις δεν έχουμε καταπατηση γη,δεν έχουμε διαζύγια,δεν έχουμε αυθερετα,δεν μας έχουν παει στον Δικηγορικό Συλλογο Πειραιά για υπεξαίρεση, η γιαγιά μας δεν δούλευε για τους Γερμανούς,ουτε τους εξυπηρετούσε, οι πατεράδες μας,δεν έκλεβαν Τράπεζες, έχουμε Τιμή και Αξία.Και οτι έχουμε είναι Νόμιμο.Και μονο εξι φορές χαρισαμε την ψήφο μας.Μια σε δημοτικές,και τις αλλες σε βουλευτικές, και ευρωεκλογές. Μετα Νόμιμη Αποχή!Ούτε έχουμε σχέσεις με μπαταχτσιδες στρατιωτικούς.Έχουμε την Καλημέρα ολων,εντος'εκτος Σαλαμίνας,και πολλές τιμιες γνωριμίες ανά την Υφήλιο, λόγω ταξιδιών.Τα μπάρκα παράδοση στις οικογένειες μας!Και άλλα πολλά και καλά.Γιαυτό ΣΚΑΣΜΟΣ.Την καλημέρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/5/18 07:48

    [Σάββατο κι απόγευμα και ασετυλίνη στην Αριστοτέλους που γυρνας,εβγαζα απ'τις τσέπες μου φλουδες μανταρίνι, σου'ριχνα στα ματια να πονάς.Παιζαν οι μικρότεροι,κλέφτες κι αστυνόμοι κι ήταν αρχηγός η Αργυρώ, και φωτιές αναβαμε στους απάνω δρόμους, τ'Γιαννη θα'τανε θαρρώ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/5/18 09:05

    Έμπειρο κι έντιμο,φιλε λες και συγνώμη αν κάνω λάθος,τον φαρμακοτρυφτη;τον Στελλακι τον Γκίνη;Λάθος.Και παλι συγγνώμη, αν εννοεις άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.