Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Μαΐ 2018

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επί της Γ. Παπανδρέου στη Σαλαμίνα


Μετά από πολλές καθυστερήσεις και μεγάλη ταλαιπωρία κατοίκων και επισκεπτών του νησιού της Σαλαμίνας, ολοκληρώθηκαν τα έργα απορροής των ομβρίων υδάτων και η ασφαλτόστρωση επί της οδού Γ. Παπανδρέου.
Ευχαριστούμε όλους σας για την ανοχή και την κατανόησή σας! Επισημαίνουμε ότι οι όποιες καθυστερήσεις προέκυψαν, οφείλονταν σε παράγοντες εκτός των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/5/18 19:57

    Βρακοφορε πες αλεύρι ή τελευταια θέση σε γυρευει.....Όπως και την πήρες γιατί σου αξιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 21:18

      Ρωχάμη πες αλεύρι ο Καπεταν ........ σε γυρεύει
      και σίγουρα θα τον βρεις μπροστά σου πάλι

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/5/18 00:05

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ. ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΟΛΑΜΑΞΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ. ΣΚΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ (ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ)ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΜΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ....ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/5/18 11:23

    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥ ,ΕΝΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΙΑΧΤΗ ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ , ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/18 15:52

      Σωστά τα λες! στη παπαντρέου προς το γυμνάσιο είνε σκατά, ακόμα σκάβουν και ΘΑ σκάβουν για πολύ ακόμα!
      δε βρήκε τίποτα αυτός με τη μανάρα, η κακιώνα πήγε στη μανάρα και της ειπε να τελειώνει ο δρόμος της γιατι θα της βγαλει τρίχα τρίχα το μαλλί το πούπε

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/5/18 22:38

    Κύριε Μπακαουκα διαπιστωνω καποιο μενος εναντιον σας , μου λενε οτι ειστε καλος οικογενειαρχης και πολυ καλος και αδιαφθορος δημοτικος συμβουλος. προσέξτε μάλλον τους γειτονες σας που γνωρίζουν λεπτομεριες αγνωστες σε εμας και στους πολυ καλους υποτιθεμενους φιλους σας.,φαινεται δεν αντεχουν την διαδρομη σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/5/18 12:25

    Με αγαπη η αγελαστη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/5/18 23:28

    Γιατί είσαι αγέλαστη?να γελάς παρακαλώ πολύ. Μόλις κάνει μια δήλωση ο κυρ Παναγόπουλος ενω έχουμε φουρτούνες να και οι τυφώνες.όλα μαζί και παλι καλά να λέμε,γιατί έρχεται χειμώνας όχι καλοκαίρι. Ξέρω τι σας γράφω.Ήταν και ο χρονος του γέροντα ψηλού σήμερα του γκαντεμη,κάτι μπουνιές επεσαν εις την εργατική ζωνη,μας πούλησε και ο Τζιανλουίτζι Μπουφον για πιο πολλά φράγκα,λεωφορείο χτύπησε κεραυνός έμεινε μόνο ο σκελετός του, σπασανε την προτομή του Μητσιμπόνα,οχι κυβέρνηση παλι στην Ιταλία ο κ.Κοντε δεν ήταν καθηγητής αλλά συμβόλαια έκανε, ούτε εμεις κυβέρνηση έχουμε λέμε πως αλλά όχι,σήμερα ο Ζαπάτα άρχισε επανάσταση κτλ.Χαμόγελα παρακαλώ και προσευχουλες σε λίγες ώρες ξημερώνει α τι έγραψα απαγόρευση έχω στην λέξη αυτή, εινε λοιπόν του Αγίου Πνεύματος, βοήθεια μας,αν με βρισετε εσείς θα έχετε το κρίμα,και του χρόνου με υγεία,και α ρε στρατό θέλουμε βουρδουλα για να μπούμε σε τάξη,αν και είμαι αντίθετος αλλη λύση δεν βλέπω.Και παλι χρόνια πολλα με υγεία και χαμόγελα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/5/18 13:58

    Σιγουρα τετοια διαδρομη δεν αντεχεται.Συνταξιουχος ετων 40 με 20 χρονια δουλειας ουτε μανα με ανηλικο παιδι να ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/5/18 22:00

    θα κανω τον δικηγορο του μπακαουκα γιατι τον προσβαλεις αδικως .
    κυριε μπακαουκα η κοινωνια γνωριζει τι οικογενειαρχης εισαι ,εχεις ενα γιο καθηγητη πανεπιστημιου και εναν, αλλο που ειναι γιατρος σε νοσοκομειο των Αθηνων .εχεις κερδισει τον σεβασμο μας γιατι εχεις εκλεγει τρεις συνεχομενες φορες δημοτικος Συμβουλος με εκατονταδες ψηφους .αυτος που καταφερετε εναντιον σου να μας αποδειξει τι ειναι .μαλλον κουκουλοφορο τεμπελοσκυλο του πληκρολογιου ειναι ,αχρηστος, εμπαθης που βγαζει χολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/5/18 22:18

    Δεν θα απαντησω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.