Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Μαΐ 2018

Η Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ


Η συγκέντρωση – πορεία διαμαρτυρίας για τη μονάδα οστρακοκαλλιέργειας στην Ψιλή  Άμμο (που οργάνωσε η ΟEΕΣΣ, την Κυριακή 27 Μάη), είναι μόνο η αρχή στην προσπάθεια ακύρωσης της συγκεκριμένης καταστροφικής για το νησί μας ενέργειας.
Η απουσία της Περιφέρειας και των τοπικών  βουλευτών του νησιού  δηλώνει ότι προτεραιότητά τους είναι αποκλειστικά τα επιχειρηματικά συμφέροντα και όχι αυτά των απλών πολιτών.

Το σχέδιο είναι παλιό και έχει στόχο την μεγαλύτερη περιβαλλοντική υποβάθμιση στου νησιού στο όνομα της «ανάπτυξης».
Εμείς, όπως και την Κυριακή 27/5, θα είμαστε κοντά στον αγώνα των κατοίκων για την αποτροπή της περαιτέρω περιβαλλοντικής υποβάθμισης της Σαλαμίνας.
Πιστεύουμε ότι μόνο η διαρκής κινητοποίηση των πολιτών, μπορεί να φέρει αποτελέσματα, μιας κι ο δήμος  ΔΕΝ  έχει δείξει, σε μια σειρά από σημαντικά θέματα, την πρόθεση και την ικανότητα να αγωνιστεί και να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά.

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/5/18 19:34

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1965188113514291&id=100000693647898

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/18 20:58

    Ο Ρωχάνης και οι συμμοτήτες του εμφανίστικαν πάλι, ρε ξεδιάντροποι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο δεν καταλαβαίνετε ότι τους απατεώνες τους φτύνουν στ μούτρα δεν σας φοβίζει τίποτε θα πάρετε στο λαιμό σας αθώους ανθρώπους. Ρωχάμη την παρέα σου και σε άλλη παραλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/18 21:45

    Φίλε μου Καπετανάκη αναμετρηθηκες στις κάλπες με τον Νούλα και ήρθες ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ενα θα σε συμβουλεψω αν θέλεις να έρθεις πρώτος και να το λες και να το πενευεσαι μια λύση υπάρχει η μοναδική κάλπη που μπορεί να σε φέρει πρώτο ξαναλέω ειναι Στα ΚΑΠΗ γιατί είναι η μοναδική κάλπη που δεν μπορεί να μπει Ο Νουλας λογο του νεαρού της ηλικίας του αντίθετα με εσενα τον ηλικιωμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/5/18 22:24

    Ρε γιατί δεν έκανες μήνυση στο έθνος που σε κατηγορεί για παράνομο πλουτισμό ;; κάποιοι ανοίγουν το στοματάκι τους !! σε λίγο θα ξέρουμε γιατί δεν έκανες μήνυση , και το αντάλλαγμα προς το έθνος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/5/18 00:21

    Ο Δήμος όμως έκανε Προσφυγή κατά της απόφασης, εσείς ρε μπουχέσες γιατί δεν κάνατε; Πού είναι το ενδιαφέρον σας για το νησί; α να χαθείτε κηφήνες που μας το παίζετε και επαναστάτες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/18 08:12

      Γιατί μωρη βρώμα αυτή είναι η δική σου υποχρέωση τι σκατά σε βγάλαμε δήμαρχο μόνον να τα παίρνεις;
      Κάνε και τίποτα άλλο εκτός από μπότοξ γριά Τσουτσού

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/18 10:29

      Ρε βρωμερό υποκείμενο τσουτσού να πεις τη κόρη σου και τη γυναίκα σου παλιοαλήτη. Αν έχεις αρχ.... βγάλε τη κουκούλα και γράψτα επώνυμα παλιομπάσταρδε. Αλλά τι να φταις εσύ που η η πουτάνα η μάνα σου σε μεγάλωσε στην τρούμπα !

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος29/5/18 00:33

    Καλέ συμπολίτες μου κάντε και μια πορεία διαμαρτυρίας για τους απατημένους καταθέτες της Alpha τράπεζας από τον λοποδύτη υπάλληλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/5/18 01:30

    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ 00:33 ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΗΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/5/18 03:30

    Αυτό σε νοιάζει ή η αδικία σε βάρος των καταθετών της Αlpha τράπεζας.Και αν έχω κρυμμένα λεφτά είναι με ιδρώτα αποκτημένα και όχι με παρανομίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 00:23

      τότε γιατί ρε ηλίθιε καταθέτη εμπιστεύτηκες τα λεφτάκια, σου τα αποκτημένα με ιδρώτα, στο τζόγο;
      για να αυγατήσουν γρηγορότερα εν σχέσει με μας τους χαζούς που τα έχουμε στη τράπεζα και παίρνουμε 1% νόμιμο τόκο;
      καλά να πάθετε που σας τα φάγανε μακάκες με περικεφαλαία
      πολύ το φχαριστήθηκα

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος29/5/18 09:34

    ΑΝΑΞΙΟΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ ΚΑΙ ΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ. Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ.ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,ΠΡΟΟΔΟΣ,ΠΡΟΚΟΠΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΑΥΤΟ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/5/18 12:11

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣ..... ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΑΜΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΛΟΥΜΠΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/5/18 04:07

    Η ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Ο ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/5/18 09:46

    στον 0934 παραπάνω έχεις απόλυτο δίκηο. δεν υπάρχει γραμμή άσπρη στη μέση,όπως βολεύεται ο καθένας. όταν γίνει ατύχημα θα βγουν όλοι να ψάχνουν ευθύνες. αλήθεια η αστυνομία, το λιμενικό πως το δέχονται αυτό. ο δήμος είναι ανύπαρκτος αυτοί όμως έπρεπε να κάνουν κάτι και δεν εννοώ να βάψουν αλλά χαρτιά. κρίμα πολύ κρίμα για τη κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.