Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Μαΐ 2018

Το Ισραήλ συνεχίζει να τιμά την Σαλαμίνα και την Ιστορία της!!


Μετά τις πολύχρονες προσπάθειες του συμπολίτη μας Κυριάκου Μαριδάκη ενισχύοντας τις ελληνοϊσραηλινές σχέσεις με την υποδοχή της πρώτης πρέσβης που επισκέφτηκε το νησί μας κ. Ιριτ Μπεν Αμπα και την Ιστορική επίσκεψη του Προέδρου του Ισραήλ κ. Ριβλιν στους αρχαιολογικούς - ιστορικούς χώρους της ναυμαχίας της Σαλαμίνος, το διήμερο Τετάρτη 02 και Πέμπτη 03 Μαΐου 2018 ο Αρχηγός του Ναυτικού του Ισραήλ Vice Admiral (αντιναύαρχος) Eli Sharvat πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού ΓΕΝ αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ.

Την Πέμπτη 03 Μαΐου 2018, ο Αρχηγός του Ναυτικού του Ισραήλ επισκέφθηκε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΝ, συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και διμερούς συνεργασίας και ενημερώθηκε επί των δραστηριοτήτων του Πολεμικού Ναυτικου .
Τέλος ο Ισραηλινός Α/ΓΕΝ μετέβη στο Αρχηγείο Στόλου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες του Αρχηγείου Στόλου, ξεναγήθηκε στον προσομοιωτή Υποβρυχίων και επισκέφθηκε Πολεμικά Πλοία στον Ιερό χώρο όπου διεξήχθη η μεγαλύτερη ναυμαχία του Κόσμου. 
Φωτογραφία : Απόδοση τιμών του Ισραηλινού Α/ΓΕΝ στον θαλάσσιο χώρο της Ναυμαχιας.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/5/18 14:05

    Με την καθαριότητα και τις θέσεις των μονίμων τι έγινε ρε παιδιά. Το παίζεται υπάλληλοι του Δήμου και κάνετε οποιαδήποτε παρανομία. Ποιος μέτρησε τα μόρια; Πως πέρασαν δυο άτομα από το σόϊ των Κουλουριώτιδων; Η μια μάλιστα ήταν στο Δήμο το περασμένο οκτάμηνο για ένα οκτάμηνο. Η υπόθεση βρωμάει από παντού. Ζαχαρία ξέρεις τίποτα; Γιατί όλοι λένε πως έχεις βάλλει το χέρι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/5/18 17:43

    ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/5/18 20:13

    Η ΕΔΕ ΦΤΑΙΕΙ. ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.ΓΙΑΤΙ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ?ΔΛΔ.ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ? ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ.ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΙΟΥΛΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/18 05:10

    Η Κ/Φ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ,κατασκευάστηκε, και ναυπηγειθηκε,στα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ΑΕ.Καθέλκυση Μάρτης 1990.Ανάδοχος η εν.αποστρατεία ναύαρχος, Β.Σιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/5/18 06:37

    Η -ΝΟΝΑ-Β.ΣΙΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/5/18 07:40

    Η -ΝΟΝΑ- Β.ΣΙΔΑ,ΗΤΑΝ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ.ΔΥΟ ΟΙ Κ/Φ ΝΑΥΠ.ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΔΑΝΩΝ.ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ,ΚΑΙ ΝΑΥΜΑΧΟΣ.ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ,ΑΠΟ ΛΕΙΨΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.ΚΑΙ ΤΟΝ "ΣΕΜΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ Δ.ΛΑΙΚΑΚΗ" ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΙΨΩΝ.ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΗ Η Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ,ΚΑΙ Ο "ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ,ΚΑΛΕΙ ΑΝΑ 10 ΑΤΟΜΑ, ΓΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ,ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ.ΓΡΑΦΤΕ-Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ-ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/5/18 07:52

    Η Φ/Γ ΚΑΝΑΡΗΣ,ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΕΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ. Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΛΕΕΙ,Τ'ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΔΕ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ "17 ΕΩΣ ΧΘΕΣ.ΚΑΙ (ΕΥΔΟΚΙΜΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥΣ). ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/5/18 08:23

    ΥΓ.Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΙΛΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/5/18 10:46

    Δεν πάμε καθόλου καλά.ΕΔΕ,και βλακειες.Εκπαίδευση θέλουν όλοι.Τι τα πέρασαν τα πολεμικά?δικά τους είναι? Μήπως νομίζουν οτι είναι σε δικο τους,η φιλικό ταχύπλοο, και το φουλαρουν,για να προλάβουν ξαπλώστρες στην Ψαρου?πολλοί λίγοι αυτοι που τιμούν πρωτα την Ελλάδα, τον όρκο τους,και μετα τα γαλόνια.Το ψάρι βρωμαει απο το κεφάλι, λέει ο σοφός λαος μας.Γραφτε οτι θέλετε, εσείς οι "ένθερμοι υποστηρικτές" Οι αναρτήσεις, και τα βίντεο, πάντα θα σας διαψεύδουν.Και κυρίως τα ίδια τους τα λογια"δουλεύουμε για όσα μας ακουμπάνε"Απο ιστοσελίδες του ΠΝ.Και ουτε-μωσαικο,ούτε θαμπό στο πρόσωπο-Απο τα περιοδικά του ΠΝ.και απο φυλλάδες,που γράφουν στρατιωτικοί συντάκτες,Είναι λυπηρό.Και άκρως επικίνδυνο. Αεροπορία, και Στρατός γιατί πάντα μέσα στην"φωτιά"?αυτοι γιατί μονο για δεξιώσεις? Βίντεο με τον Η.Μαμαλακη.Φ/Γ ΣΠΕΤΣΕΣ.Είχαν άσκηση. Τον πήραν μαζί τους.Συνεντεύξεις "απολογία" Κ.Χριστιδη.Συγνώμη Σωτήρη Φασουλή, αλλά αλήθεια γράφουμε.Αυτό που έκανες εσύ,συνενόηση με συναδελφο,να φαει την φραπεδιά στην στολή,και οι δυο μαζί,στην Ακτή Μουτσοπουλου,καλό.Ο συνάδελφός έμεινε. Εσύ αμέσως στα dolfin,για 1,5μυρρια το μήνα. Συνεχειζουν το παράδειγμα. (ευτυχώς που δεν έχουν αφήσει, άλλον νυσταγμενο θητείας παλι,να πάρη το αυτοκίνητο του πατέρα του,και να γίνει ένα με τσιμεντένια κολόνα,και πινακίδα βενζιναδικου,στο Πέραμα, ερχόμενος εδώ,στο νησί του).Όλοι έχουμε εναν,μια,οι περισσότερους στο ΠΝ.Δεν αλλάζουν. Κρίμα.Εσύ ναυαρχε τι λες?Πρώτος παιζης,σε παράδοση'παραλαβη,κι αλλου.Σκιζεις και στον χορό,και όταν πινεις σαμπάνια,σε δεξιώσεις, και χοροεσπερίδες. Υπάρχουν και χειρότερα.Ο θεός να φυλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/5/18 11:26

    Η ΚΑΚΙΑ ΓΡΙΑ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/5/18 14:40

    ΚΟΣΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ. Ο ΕΝ'ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΝΑΥΑΡΧΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΑΜΠΩΣΕ ΤΟ "ΧΡΥΣΟ" ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ "ΒΙΩΜΑ" Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ,ΤΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ,Η "ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ, ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ" Η ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ,ΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΠΝ.ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΑΠΟΦΕΧΘΕΝ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, Η ΜΗ ΑΜΕΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, Η ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ ΜΟΤΟ ΤΟΥ,Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΤΣΑ,ΠΟΥ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΠΙΣΩ.ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΥΓ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ,ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤV.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ "ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΞΑΝΑ,ΣΑΝ ΑΙΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ" ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΑΝ,ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ-ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ,ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.ΔΕΙΤΕ,ΑΚΟΥΣΤΕ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΝΑΥΑΡΧΕ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ,ΠΑΙΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΑΝΔΡΕΣ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΕΡΑΙΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΑΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/5/18 18:31

    ΥΓ.ΚΟΣΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ. ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.