Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Μαΐ 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ


Την Ύδρα επισκέφθηκε την Παρασκευή 25 Μαΐου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κουκουδάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Μπελεγρή, τον Υπολιμενάρχη και τον ανάδοχο του έργου της επισκευής του επιβατικού λιμένα του ιστορικού νησιού της Ύδρας.
Πρόκειται για ένα σοβαρό έργο το οποίο, ενώ έχει καθυστερήσει υπερβολικά εξαιτίας διαφόρων λόγων, επιτέλους βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης. 

Η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων είχε σκοπό την καλύτερη οργάνωση και τον συντονισμό των εργασιών αποπεράτωσης προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό ενόψει της επικείμενης εμβληματικής εκδήλωσης για τα Μιαούλεια αλλά και την αύξηση της επισκεψιμότητας λόγω έναρξης της τουριστικής περιόδου.
Η Περιφέρεια Αττικής φροντίζει -κατά το δυνατόν- τα έργα στα νησιά να εκτελούνται κατά τους χειμερινούς μήνες με σκοπό την μικρότερη όχληση των κατοίκων, των επαγγελματιών και των επισκεπτών κατά την θερινή περίοδο.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε συγγνώμη και κατανόηση από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες για την ταλαιπωρία τους, για ένα έργο το οποίο είναι απαραίτητο για την ασφάλεια των επιβατών και των πλοίων που προσεγγίζουν το λιμάνι της Ύδρας.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/5/18 13:46

    Ανησυχεί ο κύριος Απατεών Κατάδικος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/18 09:55

    Ανησυχεί ο κύριος Απατεών Κατάδικος; Και βέβαια πρέπει να φοβάται πλέον, διότι έρχεται μεγάλη καμπάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/18 12:30

    είναι κουτός γιατί την βοήθησε κάποτε και αυτή το ξέρει. τα γεγονότα πολύ γνωστα σε όλους, η υπενθύμιση τη κατάλληλη στιγμή. αλλά ότι χαιδεύεις σηκώνεται και στη φέρνει. ο περισσότερο αχάριστος είναι ο ευεργετημένος. αυτό αποδεικνύεται περίτρανα. ο τσαβαρής δεν τσέπωσε γιστί θα τον είχατε κράξει επώνυμα. πχ οι τουαλέτες, την αλήθεια την ξέρετε, ρωτήστε τον ενδιαφερόμενο, θα συνήλθε από τη πτώση της μηχανής και θα μπορεί να μιλήσει. παιδιά έχει, παράδειγμα δίνει. αλλα σε αυτό το τόπο τα έχουμε δει όλα. τι να πούμε για τον ελευσινιώτη, όταν ηταν στη θέση τη συγκεκριμένη, του κάνατε π..π..ς, τώρα σας χαλάει. συμπέρασμα, αχάριστοι, αλλαζόνες, σας λένε κάτι αυτά τα επίθετα, θέλω να πιστεύω ότι ξέρετε τι είναι επίθετο στη γραμματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.