Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Μαΐ 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Ενόψει της θερινής περιόδου, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, των εκτελουμένων έργων αλλά και όσων πρόκειται να εκτελεστούν στο νησί της Σαλαμίνας, επισκέφθηκαν χτες στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο η Πρόεδρος, κα Ραπαντζίκου Ορσία και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνας.

Κατά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, εξετέθησαν τα προβλήματα και οι αγωνίες των μελών του συλλόγου με ταυτόχρονη υποβολή εποικοδομητικών προτάσεων προκειμένου το νησί της Σαλαμίνας να αναβαθμιστεί σε υποδομές και να αναδειχθεί ως τουριστικός προορισμός λόγω του φυσικού κάλλους, του τεράστιου πολιτιστικού αποτυπώματος που διαθέτει αλλά και ενόψει της επετείου των 2500 χρ. από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης συμφώνησε μαζί τους για τις αγωνίες τους και τόνισε ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει εντάξει στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων πολλά χρήσιμα έργα για τη Σαλαμίνα. Μάλιστα, ενημέρωσε λεπτομερώς για την πορεία των εργασιών ασφαλτόστρωσης των κεντρικών αλλά και εμπορικών δρόμων του νησιού ‒οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα‒ των δικτύων των ομβρίων και του βιολογικού καθαρισμού διαβεβαιώνοντας τους ότι γίνονται εντατικές προσπάθειες που αποσκοπούν στον καλύτερο προγραμματισμό και συντονισμό των ενεργειών όλων των εμπλεκομένων προκειμένου να εκτελεστούν σωστά, μεθοδικά και στοχευμένα στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα και με τη μικρότερη δυνατή όχληση για κατοίκους και επισκέπτες.
Παράλληλα, ο κ. Χατζηπέρος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις θέσεις του αναφορικά με το Master Plan της ΟΛΠ Α.Ε. (COSCO). Τους έδωσε δε τις γραπτές προτάσεις του σχετικά με την προστασία και ανάδειξη του Αρχαιολογικού Χώρου (Αδόμητη Ζώνη Α’) της Κυνόσουρας.
Η όλη συζήτηση έλαβε χώρα μέσα σε κλίμα αλληλοκατανόησης ενώ αποφασίσθηκε από κοινού η περαιτέρω συνεργασία για την επίλυση όλων των προβλημάτων του ιστορικού αλλά και τόσο υποβαθμισμένου νησιού της Σαλαμίνας.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/5/18 23:59

    ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΧΗ ΕΝΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΛΙΔΟΣΤΕ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/5/18 07:06

    Χ"ΠΕΠΕ,ΕΣΥ ΠΛΑΣΑΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΓΑΜΒΡΟΣ?ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΤΥΧΗ,ΚΙ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ ΔΩΡΟ,ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΣ. ΕΡΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/5/18 11:22

    Λοιπον μια ιστορία θα σας πω:
    Ενας μεσηλικας,μορφονιος...προτεινε σε "φιλο" του να προσλαβει στο μαγαζι του, μια κοπελα...αυτη η κοπελα ομως αγαπουσε πολυ κοσμο και ετσι αγαπησε και το αφεντικο της.
    Στη συνεχεια ο ιδιος μορφονιος την πηρε μαζι του στη νεα του δραστήριοτητα...εκει αγαπησε ακομη εναν...
    Ερώτηση:ποια η σχεση του.μορφονιου με τη κοπελα???Μεινετε συντονισμένοι...ερχονται αποκαλυψεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/18 16:02

      ΠΕΣ ΟΝΟΜΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/5/18 17:31

      Oχι φίλε, δεν θα πω τωρα.Οταν ερθει η ωρα...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/5/18 13:08

    εμπορικος συλλογος σαλαμινας,ολα τα μαγαζια ανοικτα τη κυριακη εκτος από τη σαλαμινα και θελουν και κοσμο και θελουν και αγορες. αφου δεν το εχετε και δεν ενδιαφέρεστε να προβαλλετε το νησι μας. μονο για αρπαχτες και μετα καφε καφε και σουλατσο. και θελουμε και τουρισμο ή μηπως θα φτιαξετε κανενα συλλογο να ασχολειστε οσοι δεν το κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/5/18 14:59

    .... '' προκειμένου το νησί της Σαλαμίνας να αναβαθμιστεί σε υποδομές και να αναδειχθεί ως τουριστικός προορισμός λόγω του φυσικού κάλλους, του τεράστιου πολιτιστικού αποτυπώματος που διαθέτει αλλά και ενόψει της επετείου των 2500 χρ. από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας''
    Μάιστα!!!!
    Ο εμπορικός σύλλογος έχει προβληματιστεί καθόλου, για το ότι ΚΑΝΕΝΑ σπίτι ή διαμέρισμα του ιστορικού κέντρου δεν έχει συνδεθεί με την αποχέτευση και όλα τα λύματα πέφτουν στην θάλασσα;
    Εχει προβληματιστεί για το ότι μερικοί ασυνείδητοι αδειάζουν του βόθρους στους δρόμους όταν βρέχει;
    Μπορείτε να κάνετε πρώτα κάτι γι αυτά;
    Οι ''χιλιάδες τουρίστες'' θα κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή να πατήσουν κάποια αδέσποτη ''τούρτα΄΄

    Μπορείτε λοιπόν να πιέσετε λίγο την ανίκανη ΚλάψαΜάρθα και τον απατεωνίσκο της, μήπως και διορθωθεί κάτι;
    Και όταν πρώτα ο θεός, γίνουμε άνθρωποι σωστοί, με σεβασμό του χώρου που ζούμε, τότε συζητάμε για τεράστια πολιτιστικά αποτυπώματα, για λαμπρά μνημεία, για τουρισμό και για άλλα πολλά όνειρα θερινής νυκτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/5/18 08:38

    πολύ καλά τα λέτε 1459. όμως τίποτα δεν θα γίνει. λίγη πίσα στα δρομάκια για να βγάλουν φωτογραφίες, να δουλέψουν οι μπουλντόζες της εταιρίας και να βγούν κάποιοι να κάτσουν στα αγάλματα και να ρεμβάζουν το χάλι που επικρατεί. είναι όλοι τους της πλάκας. προβάλονται για τη πάρτη τους και πολύ σύντομα που θα αρχίσουν τα μαγειρέματα, θα δούμε τα κουμάσια να οργανώνουν φιέστες και κουβεντούλες στα στέκια που έχουν ετοιμάσει.το κεφάλι τους δεν πάει παραπέρα.αυτοί φουσκώνουν μόνο που τους ζητούν ρουσφέτια. μετά έρχεται ο υποτακτικός με το δεφτέρι και γράφει όνομα,διέυθυνση και όλο το σόι για να υπολογιστούν οι σταυροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/5/18 10:44

    Κικιρίκου... Στο Γραφείο Αλλοδαπών του Δήμου την περασμένη τετραετία ΑΛΛΟΣ ΠΕΙΝΑΓΕ, ΑΛΛΟΣ ΚΕΡΝΟΥΣΕ, ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΛΕΝΤΟΥΣΕ... Κικιρίκου...Του κόσμου τα πειστήρια θα ακουστούν στα δικαστήρια... Κικιρίκου... ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ... Τώρα θα μάθουν ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΗ ΝΤΡΟΜΠΑ... ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.